Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A zsidó-cigány maffia-rendõrség és a 'puccs' elõszele

GondolatokMár jó két hónapja hallottam egy közeli ösmerõsömtõl, akinek párja rendõr, és alig várja, hogy leszerelhessen, mert nem bírja a belsõ mocskot és azt, amit neki ebben a maffia-szervezetben végre köll hajtani, hogy rebesgetik a belsõ 'elhárítás'szigorítását és mindenkinek minden percével, anyagiakkal, költésekkel, el kell számolni tudni, de még ha elmennek valami szállásra, ott is minden adatot lejelenteni...szóval teljes körû ellenõrzésre számíthatnak. Erre tegnap azt hallom, hogy pl. Komáromban a nyomozók leszerelnek, mert tele a hócsuka és annyi'kormányzati' maffiózót, 'diplomata-útleveles' köcsögöt, NBH-s drogdílert kell szabadon futkározni hagyniuk, hogy már semmi értelme semmilyen 'rendõrséget' hazudni önmaguknak sem. A 'jó hír', hogy sokan a honvédelemnél képzelik el, vagy éppen képzeltetik el velük a jövõjüket.
Erre most olvasom Hajnal Jani írását a fészen. Reagálni nem tudok még pár napig, ami maradt a legutóbbi hónapos tiltásom miatt, de érdemes olvasni az okfejtését.

FIGYELEM!
Fideszes rémhír-propaganda van terjedõben!
SENKI NE DÕLJÖN BE!
Ez terjed privát üzenetben, mint valami vírus:
###############################
CSAK IDÉZEM. VÉLEMÉNY,. INFÓK??????
"IGEN MEGBIZHATÓ RENDÕRSÉGI HÍRFORRÁSBÓL KAPTAM TÁJÉKOZTATOT, HOGY PINTÉR SÁNDOR A RENDÕRSÉG BERKEIN BELÜL MAGÁN RENDÕRSÉGET HOZ LÉTRE. MIVEL PINTÉR SÁNDOR IS MEGGYÖZÖDÖTT, HOGY A MAGYAR RENDÕRSÉG RADIKÁLISABB PARANCSOT NEM FOG TELJESÍTENI. EZ A MAGÁN RENDÕRSÉG ORSZÁGOS LESZ ÉS IGEN KEMÉNYEN MEG LESZEK FÍZETVE. ÉRTESÜLÉSEM SZERINT NAGYON SOK MAGYAR RENDÕR VÁLLALTA EZT A FELKÉRÉST.MIVEL JÖNNEK A SZTRÁJKOK ÉS A TOTÁLIS ORSZÁGOS BLOKÁDOK, EZEKET A MAGÁN RENDÕRSÉGET VETIK BE A NÉP ÉS A PARANCSOT MEGTAGADÓ RENÕRÖK ELLEN. EZ AZT JELENTI, HOGY ORBÁN POLGÁR HBORURA KÉSZÜL, HA ÚGY ALAKUL A HELYZETT."
messengeren adhatod tovább csak!
###############################
1) Pintér egy maffiózó, aki bármire képes, de arra nem hogy külön jogi intézményt hozzon létre, SÕT!
2014 óta olyat csak a magyar nép tudna, még a kamu-kormány vagy kamu-OGY sem.
2) A rendõrség egy jogi intézmény, amit (pontosabban, aminek a személyi állományát) az érvénytelen joggal és a 2011-es ORFK kapitány árulásával "csapdába csaltak".
3) Orbánék sosem bíztak a magyar rendõrségben, mert a "kisrendõrök" között túl sok a tényleg magyar, és a jogi szabályozása elég összetett és kiforrott ahhoz, hogy egy bûnszervezet kezében ne lehessen stabil.
Ezért hozták létre a TEK-et, ami az illegális diktatúra magánhadserege.
4) Pintér közvetlen kezében van az NVSZ, ami eredetileg arra hivatott, hogy a rendõrség belsõ ellenõrzése legyen, hogy a rendõrség jogszerûségét vizsgálja. - Igen, ez totálisan nevetséges egy eleve illegális rendszerben, és éppen ezért le is lepleztem már 2016-ban, csak a magyar nép tudati szintje annyira alacsony, hogy nem leplezõdik le, mivel nem osztjátok eléggé az információkat.
A 2016-os eredeti nyílt leleplezõ levél jelenleg itt érhetõ el ideiglenes tárhelyen:
http://agytroszt-com.1-click.hu/hj20160614/
5) A jelen törvénytelen rendszerben a Pintér kezében mûködõ NVSZ nyilvánvalóan arra szolgál, hogy a rendõrség vezetését zsarolja, emiatt nem lehetséges a magyar rendõrség foltokban történû átállítása a magyar nép jogtudatlan tüntetõi oldalára.
6) A "belsõ-rendõrség" jól láthatóan szükségtelen, emiatt a hír maga egyértelmûen HOAX, ami a funkcióját tekintve semmi más nem lehet, csak megfélemlítõ FIDESZ-propaganda
7) A jelen törvénytelen rendszerben a magyar rendõrség a teljesen speciális helyzet miatt csak és kizárólag KOMPLETTEN, szervezeti szinten állítható át és nem a nép oldalára, hanem a TÖRVÉNYESSÉG OLDALÁRA, amit a 100.000 jogtudatos hazafi tud megtenni békés, törvényes JOGI ESZKÖZÖK felhasználásával OTT HELYBEN a helyszínen (nem a diktatúra hivatalaiban). Helyzetbe kell hozni ehhez õket.
8) A rendõrség egy esetleges kamu-kormány (kamu-)váltása esetén, ha a jogtudatlan nép mellé állna, azzal csak elmélyítené az alkotmányos válságot, de a diktatúra RENDSZERÉT nem érintené, emiatt így nem más történne, mint A TÖRVÉNYTELEN HATALOM ÁTMENTÉSE, de semmiképp sem A NÉP ÖNRENDELKEZÉSI JOGÁNAK A HELYREÁLLÍTÁSA!
Kérném OSZTANI!
János Hajnal
www.nepszuverenitas.hu
Link

Nos, hogy mit képvisel Pintér Sándor (az egyébként halott maffiózó alteregója) és a szabadkõmûves zsidó összeesküvõk ebben a párt-hozammal mûködtetett bûnözõ körben mára egyértelmûvé kellett, hogy váljon. A 'rendõrség' zsidó-cigány magán-végrehajtó szervezetté aljasult. Aki ezt benyeli magyarként, az megpecsételte a sorsát és cionista zsidóvá aljasult. Nincs lényeges különbség a kóhn béla, vagy rákosi mátyás elvtárs-pajtás zsidó diktátorai és orbán (orsós-olstein) rezsimje között a demagógiában, goebbelsi retorikában. Értelme is van! A zsidók által 'felvásárolt' Magyarország lassan, de biztosan pár stróman neve alatt lesz vagyonösszevonva. Mészáros lõrinc a debil 'magyar' prototípusa, a zsíros bunkó döbrögieket idézi, de csányi kicsit más tészta. Magyar Királyságot kell grundolni és ahhoz, hogy ez az 'államosítási' projekt zavartalanul mûködhessen, le kell építeni, megszüntetni az 'ellenzéket', melyet ugyanazon titkosszolgálatok üzemeltetnek, mint a 'kormánypártot' és értelmetlenné kell tenni a 'demokortatikus választásokat', miközben az 'ország', mely valójában multinacionális (értsd: zsidó) érdekeltségek és valójában se magyar gazdaság, se magyar 'üzleti modell' nem létezik, ahogy 'magyar bank' sem. A csõcseléket a ceu-s zsidókkal az élen kivezényelték a placcokra, forradalmi hangulatot tartani!

De, hogy visszatérjek a 'rendõrséghez', új információk szerint a 'túlóra' (magyarul csak TÓRA) törvény arról szól, hogy rengeteg rendõrnek tartozik az 'állam' túlórapénzekkel és nem is akarnak fizetni, sõt a már kifizetett pénzeket is követelik vissza! Közigazgatási Bíróságok jövõre? Mit is jelent? Az 'államnak' van igaza mindig is mindenkor, nincs kecmec! Rögtönítélõ Bíróságok krízishelyzetben? Nincs olyan benyomásotok, hogy 'puccsot', 'nép-nemzeti forradalmat” készítenek mesterségesen elõ és ebben mindenkinek szerepet szánnak? Orbán megkapta Putyin Oroszországának receptjét. Ráhel uralja az 'éjszakát'; az 'alvilágot' és a 'zsidó betelepítést' és lényegében a teljes 'ország' Orbán neve alá lesz íratva. Királyság? Szent Korona Alkotmánya? Putyin ugyanezt cselekedte és lényegében a Kínai Kommunista Párt is így kell, hogy mûködjön.

Akkor most mi lesz a 'rendõrökkel'? Egy irányított polgárháborúban a már központosított 'hatalmat' olyanok kezére kell átjátszani, akik, de ezt hagyjuk most. Az EU-t is szétszedik és Orbán neve alatt rakják össze újra, immár a keleti szeleknek megfelelõ módon. Az EU-t tehát átveszi jövõre az orbánista (valójában Moszkva és Peking, no meg Telaviv által támogatott és a Trump által is egyengetett) rezsim. Keleten készítik az 'új magyar hadvezetést' és meg ennek a 'csürhe agyatlan' magyar népnek is az ébresztése, terelése, programozása. A rendõrökbõl lesznek katonák és õk tisztában vannak, hogy a 'megmaradt rendõrök' milyen rezsimet is szolgálnak és az éppen most a semmibõl feltuningolandó' honvédségnek és a tábori rabbiknak antiszemitizmus látszata nélkül kell majd hatástalanná tenni ezt a zsidó-cigány maffia bandát. Még eltart egy darabig, mert az EU-s választásokat Moszkva nem engedheti ki a kezébõl. Magyarország meg ahhoz, jogilag egyáltalán lehessen, Magyar Királysággá kell visszaorganizálódjon, amit éppen intéz ez a zsidó szabadkõmûves banda.

Már párszor a figyelmeTEKbe ajánlottam :

Néhány gondolat, ami a rendõriskolák tananyagában valószínûleg nem, vagy nem így szerepel.
Link

· postaimre - 2010 12 21 ¦ 17:44:30 · 21 hozzászólás · 399917 megnyitás

Úgy tûnik az írás sokkal fontosabbnak van tulajdonítva, mint az átlag azt gondolhatná.

Orbán pár éve még a "dezertáló" rendõröktõl intett, de mintha maga idéztetné elõ ezt, ahogy a "közigazgatásból" kiszervezetteket is a "honvédség" felé tolná...és van még számos jel. Pár napja írtam, hogy az álpintér is köztudottan fogott, zsarolt figura, illetve ezt tolják a csatornáikon a tudatba, hogy a "népnek" legyen kedve "lázadni". Társadalmi mérnökök tervezik ezt a jövõt, nincs ebben semmi kihívás már "megfejteni".

Szépen alakul minden! A zsidók ideterelve, cigányok elszabadítva...izraelnek lényegében demokratikusan lõttek, a dollártól az oroszok már lassan megszabadultak és a világpiac nem omlott össze. Most olvastam, hogy az EU-van is Euróban számolnának inkább el az energiatõzsdén, nem dollárban. Ha jól megy, nagyjából békésen megyen majd az átrendezõdés, de ne számítsatok semmi jóra, mert az idiótákat nem lehet meggyõzni, a gyávák meg hitványak maradnak, bármi is történjen. Mindkettõtõl meg kell szabadulni és õk a tetemes többség. A 'honvédség' nem a külsõ határokat védi, hanem a készen kell álljon a belsõ ellenséggel való leszámolásra. Ennyi. Megyek is hegeszteni, aztán meditálok egyet, vagy kettõt.

Ez a kép a szerzõt ábrázolja, 1999-ben, mikor a Köztársasági Õrezredhez került pszichológus státusba. A többi meg már történelem.

Hozzászólások

83 #58 Sbert
- 2019-01-03 20:22
IMRE!
megkaptuk ma A VÁLASZt, ugye?
1313 #49 zoli
- 2019. január 03. 16:25:55
nO COMMENT.
Plíz.
De, gondolom, leesett.
1323 #59 Laplage2
- 2019-01-04 08:28
Jõ ami már úton van, érkezik és megteszi amit kell és amit lehet! Pünkösd már nincs messze és itt a nyár újból!
Lehet nyaralni, agyalni, minden más "lesz" még a maradás iss_durrs_ratatas_kukk
Nagyon sok barátnak hívom fel a figyelmét a mai világra, internetes oldalakra, mint ez is
Hála érte nektek!!!
1313 #60 zoli
- 2019-01-06 07:04
Imre!
Ugye?
Legalább helyeseljél már! s_reggel
4 #61 Posta Imre
- 2019-01-06 08:01
Zoli, helyes, helyes, helyes! s_hihi

Sbert én vagyok a kõdökzsinór köztetek.
1313 #62 zoli
- 2019-01-06 10:39
:D Ne nekem!! :D
4 #63 Posta Imre
- 2019-01-06 10:42
Néccsak, kik vannak itten?

http://magyarnemz...c_start=20
magyarnemzetikormany.com/pi-klub/images/news/pilistura11.jpg
1313 #64 zoli
- 2019-01-06 10:58
Kik ezek a jó képû partizánok!Régi idõk tanúi, telve ambícióval tenni akarással,tervekkel,akik az évek során csupán elfáradtak,de másként élni nem tudnak,mint akkor,abban az idõben!
Sokkal több minden sikerült,mint nem,és ezt ne feledd Barátom!
Most sincs ez másként!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.86 másodperc
4,602,758 egyedi látogató