Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A zsidó-cigány maffia-rendõrség és a 'puccs' elõszele

GondolatokMár jó két hónapja hallottam egy közeli ösmerõsömtõl, akinek párja rendõr, és alig várja, hogy leszerelhessen, mert nem bírja a belsõ mocskot és azt, amit neki ebben a maffia-szervezetben végre köll hajtani, hogy rebesgetik a belsõ 'elhárítás'szigorítását és mindenkinek minden percével, anyagiakkal, költésekkel, el kell számolni tudni, de még ha elmennek valami szállásra, ott is minden adatot lejelenteni...szóval teljes körû ellenõrzésre számíthatnak. Erre tegnap azt hallom, hogy pl. Komáromban a nyomozók leszerelnek, mert tele a hócsuka és annyi'kormányzati' maffiózót, 'diplomata-útleveles' köcsögöt, NBH-s drogdílert kell szabadon futkározni hagyniuk, hogy már semmi értelme semmilyen 'rendõrséget' hazudni önmaguknak sem. A 'jó hír', hogy sokan a honvédelemnél képzelik el, vagy éppen képzeltetik el velük a jövõjüket.
Erre most olvasom Hajnal Jani írását a fészen. Reagálni nem tudok még pár napig, ami maradt a legutóbbi hónapos tiltásom miatt, de érdemes olvasni az okfejtését.

FIGYELEM!
Fideszes rémhír-propaganda van terjedõben!
SENKI NE DÕLJÖN BE!
Ez terjed privát üzenetben, mint valami vírus:
###############################
CSAK IDÉZEM. VÉLEMÉNY,. INFÓK??????
"IGEN MEGBIZHATÓ RENDÕRSÉGI HÍRFORRÁSBÓL KAPTAM TÁJÉKOZTATOT, HOGY PINTÉR SÁNDOR A RENDÕRSÉG BERKEIN BELÜL MAGÁN RENDÕRSÉGET HOZ LÉTRE. MIVEL PINTÉR SÁNDOR IS MEGGYÖZÖDÖTT, HOGY A MAGYAR RENDÕRSÉG RADIKÁLISABB PARANCSOT NEM FOG TELJESÍTENI. EZ A MAGÁN RENDÕRSÉG ORSZÁGOS LESZ ÉS IGEN KEMÉNYEN MEG LESZEK FÍZETVE. ÉRTESÜLÉSEM SZERINT NAGYON SOK MAGYAR RENDÕR VÁLLALTA EZT A FELKÉRÉST.MIVEL JÖNNEK A SZTRÁJKOK ÉS A TOTÁLIS ORSZÁGOS BLOKÁDOK, EZEKET A MAGÁN RENDÕRSÉGET VETIK BE A NÉP ÉS A PARANCSOT MEGTAGADÓ RENÕRÖK ELLEN. EZ AZT JELENTI, HOGY ORBÁN POLGÁR HBORURA KÉSZÜL, HA ÚGY ALAKUL A HELYZETT."
messengeren adhatod tovább csak!
###############################
1) Pintér egy maffiózó, aki bármire képes, de arra nem hogy külön jogi intézményt hozzon létre, SÕT!
2014 óta olyat csak a magyar nép tudna, még a kamu-kormány vagy kamu-OGY sem.
2) A rendõrség egy jogi intézmény, amit (pontosabban, aminek a személyi állományát) az érvénytelen joggal és a 2011-es ORFK kapitány árulásával "csapdába csaltak".
3) Orbánék sosem bíztak a magyar rendõrségben, mert a "kisrendõrök" között túl sok a tényleg magyar, és a jogi szabályozása elég összetett és kiforrott ahhoz, hogy egy bûnszervezet kezében ne lehessen stabil.
Ezért hozták létre a TEK-et, ami az illegális diktatúra magánhadserege.
4) Pintér közvetlen kezében van az NVSZ, ami eredetileg arra hivatott, hogy a rendõrség belsõ ellenõrzése legyen, hogy a rendõrség jogszerûségét vizsgálja. - Igen, ez totálisan nevetséges egy eleve illegális rendszerben, és éppen ezért le is lepleztem már 2016-ban, csak a magyar nép tudati szintje annyira alacsony, hogy nem leplezõdik le, mivel nem osztjátok eléggé az információkat.
A 2016-os eredeti nyílt leleplezõ levél jelenleg itt érhetõ el ideiglenes tárhelyen:
http://agytroszt-com.1-click.hu/hj20160614/
5) A jelen törvénytelen rendszerben a Pintér kezében mûködõ NVSZ nyilvánvalóan arra szolgál, hogy a rendõrség vezetését zsarolja, emiatt nem lehetséges a magyar rendõrség foltokban történû átállítása a magyar nép jogtudatlan tüntetõi oldalára.
6) A "belsõ-rendõrség" jól láthatóan szükségtelen, emiatt a hír maga egyértelmûen HOAX, ami a funkcióját tekintve semmi más nem lehet, csak megfélemlítõ FIDESZ-propaganda
7) A jelen törvénytelen rendszerben a magyar rendõrség a teljesen speciális helyzet miatt csak és kizárólag KOMPLETTEN, szervezeti szinten állítható át és nem a nép oldalára, hanem a TÖRVÉNYESSÉG OLDALÁRA, amit a 100.000 jogtudatos hazafi tud megtenni békés, törvényes JOGI ESZKÖZÖK felhasználásával OTT HELYBEN a helyszínen (nem a diktatúra hivatalaiban). Helyzetbe kell hozni ehhez õket.
8) A rendõrség egy esetleges kamu-kormány (kamu-)váltása esetén, ha a jogtudatlan nép mellé állna, azzal csak elmélyítené az alkotmányos válságot, de a diktatúra RENDSZERÉT nem érintené, emiatt így nem más történne, mint A TÖRVÉNYTELEN HATALOM ÁTMENTÉSE, de semmiképp sem A NÉP ÖNRENDELKEZÉSI JOGÁNAK A HELYREÁLLÍTÁSA!
Kérném OSZTANI!
János Hajnal
www.nepszuverenitas.hu
Link

Nos, hogy mit képvisel Pintér Sándor (az egyébként halott maffiózó alteregója) és a szabadkõmûves zsidó összeesküvõk ebben a párt-hozammal mûködtetett bûnözõ körben mára egyértelmûvé kellett, hogy váljon. A 'rendõrség' zsidó-cigány magán-végrehajtó szervezetté aljasult. Aki ezt benyeli magyarként, az megpecsételte a sorsát és cionista zsidóvá aljasult. Nincs lényeges különbség a kóhn béla, vagy rákosi mátyás elvtárs-pajtás zsidó diktátorai és orbán (orsós-olstein) rezsimje között a demagógiában, goebbelsi retorikában. Értelme is van! A zsidók által 'felvásárolt' Magyarország lassan, de biztosan pár stróman neve alatt lesz vagyonösszevonva. Mészáros lõrinc a debil 'magyar' prototípusa, a zsíros bunkó döbrögieket idézi, de csányi kicsit más tészta. Magyar Királyságot kell grundolni és ahhoz, hogy ez az 'államosítási' projekt zavartalanul mûködhessen, le kell építeni, megszüntetni az 'ellenzéket', melyet ugyanazon titkosszolgálatok üzemeltetnek, mint a 'kormánypártot' és értelmetlenné kell tenni a 'demokortatikus választásokat', miközben az 'ország', mely valójában multinacionális (értsd: zsidó) érdekeltségek és valójában se magyar gazdaság, se magyar 'üzleti modell' nem létezik, ahogy 'magyar bank' sem. A csõcseléket a ceu-s zsidókkal az élen kivezényelték a placcokra, forradalmi hangulatot tartani!

De, hogy visszatérjek a 'rendõrséghez', új információk szerint a 'túlóra' (magyarul csak TÓRA) törvény arról szól, hogy rengeteg rendõrnek tartozik az 'állam' túlórapénzekkel és nem is akarnak fizetni, sõt a már kifizetett pénzeket is követelik vissza! Közigazgatási Bíróságok jövõre? Mit is jelent? Az 'államnak' van igaza mindig is mindenkor, nincs kecmec! Rögtönítélõ Bíróságok krízishelyzetben? Nincs olyan benyomásotok, hogy 'puccsot', 'nép-nemzeti forradalmat” készítenek mesterségesen elõ és ebben mindenkinek szerepet szánnak? Orbán megkapta Putyin Oroszországának receptjét. Ráhel uralja az 'éjszakát'; az 'alvilágot' és a 'zsidó betelepítést' és lényegében a teljes 'ország' Orbán neve alá lesz íratva. Királyság? Szent Korona Alkotmánya? Putyin ugyanezt cselekedte és lényegében a Kínai Kommunista Párt is így kell, hogy mûködjön.

Akkor most mi lesz a 'rendõrökkel'? Egy irányított polgárháborúban a már központosított 'hatalmat' olyanok kezére kell átjátszani, akik, de ezt hagyjuk most. Az EU-t is szétszedik és Orbán neve alatt rakják össze újra, immár a keleti szeleknek megfelelõ módon. Az EU-t tehát átveszi jövõre az orbánista (valójában Moszkva és Peking, no meg Telaviv által támogatott és a Trump által is egyengetett) rezsim. Keleten készítik az 'új magyar hadvezetést' és meg ennek a 'csürhe agyatlan' magyar népnek is az ébresztése, terelése, programozása. A rendõrökbõl lesznek katonák és õk tisztában vannak, hogy a 'megmaradt rendõrök' milyen rezsimet is szolgálnak és az éppen most a semmibõl feltuningolandó' honvédségnek és a tábori rabbiknak antiszemitizmus látszata nélkül kell majd hatástalanná tenni ezt a zsidó-cigány maffia bandát. Még eltart egy darabig, mert az EU-s választásokat Moszkva nem engedheti ki a kezébõl. Magyarország meg ahhoz, jogilag egyáltalán lehessen, Magyar Királysággá kell visszaorganizálódjon, amit éppen intéz ez a zsidó szabadkõmûves banda.

Már párszor a figyelmeTEKbe ajánlottam :

Néhány gondolat, ami a rendõriskolák tananyagában valószínûleg nem, vagy nem így szerepel.
Link

· postaimre - 2010 12 21 ¦ 17:44:30 · 21 hozzászólás · 399917 megnyitás

Úgy tûnik az írás sokkal fontosabbnak van tulajdonítva, mint az átlag azt gondolhatná.

Orbán pár éve még a "dezertáló" rendõröktõl intett, de mintha maga idéztetné elõ ezt, ahogy a "közigazgatásból" kiszervezetteket is a "honvédség" felé tolná...és van még számos jel. Pár napja írtam, hogy az álpintér is köztudottan fogott, zsarolt figura, illetve ezt tolják a csatornáikon a tudatba, hogy a "népnek" legyen kedve "lázadni". Társadalmi mérnökök tervezik ezt a jövõt, nincs ebben semmi kihívás már "megfejteni".

Szépen alakul minden! A zsidók ideterelve, cigányok elszabadítva...izraelnek lényegében demokratikusan lõttek, a dollártól az oroszok már lassan megszabadultak és a világpiac nem omlott össze. Most olvastam, hogy az EU-van is Euróban számolnának inkább el az energiatõzsdén, nem dollárban. Ha jól megy, nagyjából békésen megyen majd az átrendezõdés, de ne számítsatok semmi jóra, mert az idiótákat nem lehet meggyõzni, a gyávák meg hitványak maradnak, bármi is történjen. Mindkettõtõl meg kell szabadulni és õk a tetemes többség. A 'honvédség' nem a külsõ határokat védi, hanem a készen kell álljon a belsõ ellenséggel való leszámolásra. Ennyi. Megyek is hegeszteni, aztán meditálok egyet, vagy kettõt.

Ez a kép a szerzõt ábrázolja, 1999-ben, mikor a Köztársasági Õrezredhez került pszichológus státusba. A többi meg már történelem.

Hozzászólások

1313 #20 zoli
- 2018-12-31 10:27
Rendben,elfogadom....de mi van akkor ha a Te,vagy az én rokonom is elhullik a lövések végett.Feltételezzük,hogy nem birkák.Ki adhat felmentést,vagy erkölcsi vigaszt a tettekre?Biztos,hogy elérné a foglalkozás a célját?Biztos,hogy minden magyar kimenne az utcára,és ki díszítené a lámpavasakat,vagy még inkább behúznák fülüket.farkukat?Ez a lépés csak akkor lehetséges,ha már van olyan csoport,akik azonnal át vehetik az irányítást,és a rendcsinálást!
4 #21 Posta Imre
- 2018-12-31 10:31
Zoli, a te dolgod, hogy a tieidnek szólj, hogy ne bóklásszanak ott, ahol nem kellene! Katonának meghalni nem kunszt, ezért van. A "civil a pályán" más megítélés. Az irány itt ás már régen mást jelent! Csak "globális" rendszerben lehet, szabad és kell "gondolkodni.
684 #22 atacama
- 2018-12-31 10:39
mi magyarok,az elmúlt évtizedek de mit évtizedek,
évszázadok sötét árnyékából kilépve ,azt hiszem mindenre fel vagyunk jogosítva!!!
684 #23 atacama
- 2018-12-31 10:48
egy szimplahadgyakorlaton is tudjuk..aki volt katona az meg fõleg tudja hogy van egy olyan cikkely hogy járulékos veszteség...3-5%-ban volt meghatározva/cca./
tehát ember anyagban élõ erõben,biomasszában és technikában.. leírható volt..
1313 #24 zoli
- 2018-12-31 10:54
Nos egy hadvezér ezt kérdés nélkül megtenné,mivel ez egy stratégiai lépés.Nem vagyok hadvezér.
4 #25 Posta Imre
- 2018-12-31 11:00
A patikában a gyógyszerek "kálója" 5% évente. Évente!

Káló

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából


A káló az áru tömegének veszteségekbõl keletkezõ mennyiségi hiánya a névleges (nettó) tömeghez képest (ami például a szállítólevélen szerepel).

A gyümölcsök, üvegáruk, palackok, italok kálója lehet jelentõs, mert a gyümölcsök például természetükbõl adódóan veszítenek tömegükbõl (a víztartalmuk csökken). A hiány másik oka az áru rongálódása.

Kalot szó jelentése

kalot (fõnév)
Fájl:Kalot.jpg

sapka, mely szorosan a fejhez simul


Eredet [kalot< [[]]: calotte (sapka, mely szorosan a fejhez simul)


A kanlott sertés meg a herélt.
75 #26 talpi
- 2018-12-31 11:09
Zoli!
Sokkal messzebb mutat ez a dolog, amirõl, itt, nehéz és idõt rabló volna vitát nyitni. Nem ez a dolgunk, bár, esetenként a "gyertya is képes 1000 lum-el" világítani. " Sajnos, a társad-alom, nagy része, még mindíg azon rágódik, "melyik párt" képviseli az "Õ érdekeit"?
Egyik sem, sajnos, mégis ezrével tódulnak, ezt használja ki a Jordán parti székely, tudod, aki bicskával keresztelt.
Ezt használja ki a magát, katolicizmus feltétlen elkötelezettjének nevezõ" Vati-kán".
Holott, egyre világosabb a kép, mindkettõ egy család, csak más a köntös.
Nézd csak meg tüzetesebben a papok fejét fedõ sapekot. Nem feltûnõ, hogy olyan kipa formájú.?
Az sem feltûnõ, hogy a fõpapi"méltóságok" tiarája hármas tagoltságú?
Vagyis? Érdekes mód hajaz a Magyar hármas halomra, fölötte ugye a Szent korona!
Mily érdekes az is,hogy a koronánk régebbi, mint ezek ketten együtt véve.
Nos, vissza a tömeghez.
Voltak és vannak tömegek, akik tényleg jó szándéktól övezve jöttek-jönnek össze. Nézd, csak a visszatéréseinket a Kárpát medencébe.
Tömeges és jól szervezett volt, mindahány. Érdekes, nem fosztogatni jöttek. Osztogatni,. Osztogatni, mindenkinek érdemei szerint. Mi van ma? Barbár gyilkos hadak törtek Európára :) igen, nevetséges az állítás, mégis ez van a köztudatban.
Magam is ilyen barbár vagyok, mert "érdemei szerint" jutalmaznám azt, ki vét, bárhogyan is a valós közérdek ellen.
Mennyi de mennyi alkalommal beszéltünk-beszélünk, "a családon belül " van az igazi ellenség!
Ott, mert már a "gyökeret" rágja a kártevõ, megmérgezi gyermekeink-asszonyaink-rokonaink lelkét. Magadra maradsz,mert szembe fordulnak veled. Lehet, egy jól irányzott jó idõben elcsattanó pofon, helyre volna képes billenteni a valóságot, viszont, ennek is gátat szab a "t-örvény", mert sajátod rángat bíróságra és a liba máj szagú, már el is törte fejed felett a pálcát!
Vagyis, vagyis, ha szimbolikusan is, de lelõ.
Akkor, van kérdés? Rokon, vagy nem?
Persze, nem õk az elsõdleges célpontok, de ha igen, akkor mit keresett ott?
Nem vállalta be a fülest, Kap nagyobbat.
Viszont téged senki nem fog megkérdezni a veszteségeidrõl, mit érzel, hogy ebben a küzdelemben mekkora veszteség ért. Nem, mert senki nem kíváncsi rá. Magad maradsz, gyötrõdsz,/ha civil vagy/ ha katona, akkor is, mégis, valahol felmentve érezheted magad, látva, hogy a többség, /a megmaradt/ értékes-értéket hordoz önmagában.
Nézz csak szét! Ahhoz, hogy egészséges legyen a természet, sok esetben. nagy területeket égetnek fel. Mi is történik? Újra erõre kap a növényzet, egészséges lesz és alig-alig marad gyom.
Ültesd ezt át a mai helyzetre. Gyom-kóró és számtalan parazita szívja el az életnedveket mindenhonnan. Nem kellene az egészet felégetni?
Akinek orra van, megérzi a füstszagot, akinek nincs, az,,,,. Errõl van szó.
684 #27 atacama
- 2018-12-31 11:13
a fenti fotón is látszik még a fényképészek által igen csak kedvelt beállítási forma: az õzike fejtartás..:D
1313 #28 zoli
- 2018-12-31 11:15
:) Most akkor mindent tudok....:|...a kálóról!
1313 #29 zoli
- 2018-12-31 11:20
Így van Talpi!Na ehhez kell a globalizmus,ezt kell globálisan megtenni,mert ha nem,úgy elítélnek,és eltakarítanak a föld színérõl mint a sicc.
75 #30 talpi
- 2018-12-31 13:16
Zoli!
Ez is egyféle "izmus", s mint olyan egyértelmû, hogy nem az emberiség javát szolgálja. Pontosan azok és azért találták ki, hogy a "kisebbség" uralkodni tudjon a többség felett.
1313 #31 zoli
- 2018-12-31 13:21
Izmus,nem izmus.Nem errõl van szó.Itt kis hazánkban sortüzelsz,de máshol nem sortüzelnek,akkor letakarítanak mindent,és mindenkit!Nincs fegyver,nincs hatalom ami megvédené a valódi rendszerváltókat.Magunkat nem lennénk képesek megvédeni! Errõl beszélek!
75 #32 talpi
- 2018-12-31 15:11
Zoli!
Ebben igazságod vagyon. Viszont a szar nem csak itt rotyog.
267 #33 Perle
- 2018-12-31 18:52
Értékelték a kormány tagjainak a teljesítményét: 8 pontos lett a rendõrminiszter:o Nem sok ez egy kicsit?
https://magyarido...n-3805817/
69 #34 Szalonna
- 2018-12-31 20:26
Milyen saját fajod, Zótán? Mirõl beszéltek? Irtani való hulladék állatok, az meg van neked hogy a magyar nem is tudja magáról hogy micsoda? Na errõl ennyit, nem kár értük...
116 #35 livia
- 2018-12-31 21:11
Szalonna! Hol szaladt el? Mert nem értem?
238 #36 bivaly
- 2018-12-31 23:14
És ez a bajszos patkány, háta mögött a Kittyjével, újból beleszarik a pofánkba, gejl, álhumánus, cizellálttan válogatott, ocsmány hazugságaival, amit jókívánságnak mond. Hazudik, hazudott, hazudni fog.
A Himnusz után hánytató beszéd.

Undorodom, egyre jobban, egyre engelhesztetetlenebbül.

Zoli ! ( Nem tudom ki vagy, lényegtelen.)

Lesz tiszt, aki elesik. Lesz fõtiszt aki elesik. Csak a legfõbb patkányok nem esnek el, mert a digitális pofázás, az se nem lõszer, se nem srapnel, nincs repesz, meg eltévedt golyó sem.
A csõcseléket meg személyesen kartácsolnám meg !!! Azonnal, rögtön nem lenne csõcselék ! Már ami marad ! A többi nem siratni való, ha igen, csak szolidan, kicsit .

Néha "gonoszat" álmodom ( gondolok), de kivitelezve igen erõs gyógyszer. Ténylegesen hat, természetes módon.

Nem hinném, hogy egyedül álmodom, színes ceruzákról, amik átfestik az eget.

A hülyék mindjárt kifejtik aggódó véleményüket. Számítok rá, egyébként meg le vannak szarva.
4 #37 Posta Imre
- 2019-01-01 08:28
Zoli a rendszert csak a rendszer tudja frissíteni. Leváltani? Már a szónak sem van értelme. Emlékszel? Az õrséget szokták leváltani. Ugyanazon század emberei csereberélik egymást és céljuk ugyanannak az õrzése. Egyedi különbségek lehetnek az õrök személyiségében, meg, hogy mennyire izgágák, esetleg valamelyik még ki is pakolhatja a "kincseket" a raktárból, vagy meglép a fegyverével..., na de itt az a "minõség", mely minõségileg "válthatna" oly tisztázatlan fogalom, hogy nincs rá szó. "Váltás" akkor lehetséges és elkerülhetetlen, ha a "külföld" ehhõ hozzájárul és a "belföldet" úgy igazgatya, hogy az "spontán" és nem irányítottnak tûnõ "népnemzeti" akaratot kifejezõ legyen. Szerinted?

Bivaly, a szó is hatalom. Kicsit lassabban hat és néha fordítva, de mûködik. Ugyan nem pótolja az ólmot, de nem is ez a feladata.
75 #38 talpi
- 2019-01-01 08:45
Imrém!
Néha ütõsebb az "ólomnál" csak sokkal lassabban hat az "ért-elemre", ezért, ha tetszik, ha nem "nyomatékot kell adni a szónak.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.10 másodperc
4,707,749 egyedi látogató