Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Norvégia

GondolatokMost hívott Lica, hogy van munka. Jövõ héttõl lehet kezdeni.

Hozzászólások

99 #39 MORMOTA1968
- 2019-01-06 19:38
Kedves Imre! Mesterségesen fenntartott szegénység van a világon szinte mindenütt. A pénz "SEMMI" tudjuk nagyon jól mindannyian. Szó szerint "SEMMI!" Bõven jutna belõle mindenkinek és mind egy elõadásban is elmondta az elõadó, a ma létezõ pénz 2%-a is bõven elég lenne arra amire ki lett találva, vagyis csereügyletek lebonyolítására, a pénzforgás sebességén kellene állítani és megszüntetni a vérrögöket, bankokat, takarékpénztárakat és azt, hogy bárki kivonhassa a forgalomból, visszatarthassa akármeddig a pénzt, aminek épp az lenne a lényege, hogy forogjon a gazdasági, kereskedelmi rendszerben folyamatosan megállás nélkül. Pénzben gyûjteni bármiféle vagyont nem vall éppen épeszûsségre! Mert semmi másra nem használható "NINCS VALÓDI GYAKORLATI ÉRTÉKE" mint mondjuk egy ásónak, lapátnak, stb... amiket van aki napi szinten használ érték elõállítására, megteremtésére. Az agytekervényeket kell újra tekercselni, alapos tisztogatás után. Mert ahogyan most gondolkoznak a többségi társadalmak, az pont az ellenkezõje a normálisnak. El kell hogy szakadjon egyszer a cérna, mert vér és áldozat nélkül még "SOHA SENKI" nem tudott rendet teremteni ebben a szerte-széjjel kuszált világban! Sokszor hangoztattad, hogy az a jó, minél rosszabb lesz mindenkinek és ebben nagyon igazat kell, hogy adjak neked! Mert még mindig nem elég rossz, még mindig nem látják elegen, hogy pont azoktól várják a "MEGVÁLTÁST" akiknek ez az egész mocsok tenger, sõt óceán köszönhetõ! Õk soha nem fogják, akarják ezt megváltoztatni, nekik az a jó, ahogy most van, egyetlen vérszopót sem lehetett még leszoktatni a vérszívásról, csak karóval a sötét szívükbe! Nem ismerik az empátiát, becsületet, õszinteséget, napi szinten simán belehazudnak a pofánkba a médiájukon, sajtójukon keresztül. És õk nevelik fel az újabb és újabb õket kiszolgáló rabszolga, sábeszgój generációkat is! És amíg ennyi "ÁLDOZATUK" kell a védelmükre, addig nem is várhatunk semmiféle változást. Ezerszer leírt igazságok. A néppel, ezzel az áldott birkaeszû néppel nem tudunk mit kezdeni! Csak az erõszakból értenek! :@
819 #40 rozsola
- 2019-01-06 20:06
Látom megy a szöveg. Nos
Kielemezve a bolygók állását , hozzáadva az ittlévõ tagok horoszkópjának átlagát , megszorozva az Imre személyes horoszkópjának négyzetgyökével , kivonva a személyes horoszkópom koszinuszát ( mivel én készítettem ) , arra az eredményre jutottam , Imrének két választása van :
1. Marad
2. Elmegy
Az Uránusz ritka furcsa fényszöge miatt ebbe a döntésbe más nem pofázhat bele mégha valami nagy okosság is jutna eszébe
Hozzátéve a Herzsi által hozott "bejelentést " bonyolultabb a helyzet mint gondolnánk.
Ha szabad megosztanék én is egy " okosságot " amit egyik ismerõsöm Karcsi vagy ahogy mi nevezzük Vodka-rcsi mondott : " Megyek vagy maradok , az attól függ mikor zár a korcsma "
Nem értem miért akar bárki beleszólni más életébe ?
Persze sokan azt hiszik nekik mindent szabad. Mint például a németBE lévõk akik szidják Orbánt pedig éppen Szeretett Viktorunk adott nekik szavazati jogot.
Ha nem itt él és nem itt adózik , ne szóljon bele az ország dolgaiba !
267 #41 Perle
- 2019-01-07 11:12
Sûrûbb lesz a norvég repülõjárat Magyarország irányába is.
http://norwaytoda...al-routes/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.45 másodperc
4,615,376 egyedi látogató