Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Czigány, aki zsidó, egyébként "magyar"

KultúraDezsõ karaktere és karriere is tipikus, ahogy erre a korra is jellemzõ kell legyen végzete. Családjával is végzett, mert ..., de olvassátok csak! Ma futottam össze egy cikkben a történettel, amely igen tanulságos és elõremutató. Link

Hozzászólások

66 #1 9323elitelt
- 2015-11-26 21:12
Igencsak jellegzetes "arc"vonások...
172 #2 pozor124
- 2015-11-26 21:28
Tehát volt az elsõ felesége öngyilkossága. -Ezt egyesek megkérdõjelezik, én nem erõsítem sem ezt, sem azt, egyáltalán nem nyilatkozhatok érvényesen, pont. Aztán volt a szerelmes diáklány öngyilkossága. Azután, -miután már egyszer megtámadták és utána fegyvert hordott magával- hidegvérrel lelövi a támadóját. Ki állította ezt hogy hidegvérrel? Õ? De mindegy is! Itt közülünk ki nem lõné le hidegvérrel a támadóját?! Na, kezeket föl, kicsoda? Tehát ezekrõl ennyit. Amit a családjával tett, nem menthetõ, de nincs egy ember sem, aki pontos ítéletet mondhatna. Nem lehet. Az ember egy végtelen lény. A jóisten állatkertjében megszülethetett egy ilyen ember is. Mi ennek a történetnek tanulsága? És miben elõremutató?
172 #3 pozor124
- 2015-11-26 21:33
Pontosítok: Amit a családjával tett, elítélendõ. Beteg, kiegyensúlyozatlan, szenvedélyes ember volt. Homo viator.
116 #4 livia
- 2015-11-26 22:10
Pozor! Ki nem lõné le a támadóját? Manapság? Senki. Kinek van fegyvere? Netán a zsidónak? Aztán annak meg ki a támadója? Netán egy fantom? Vagy csak úgy verbálisan. De az olyan rettenetes. Kívánok a továbbiakban is nekik kellemes rettegést. Ez ma úgy olyan divatos.
172 #5 pozor124
- 2015-11-26 22:25
Lívia! Én lelõném. Manapság, Magyarországon egyszerû magyarként nem lõhetem le következmény nélkül, vagyis emiatt nem lövöm le, de lelõném, ez a lényeg! Ja, és hidegvérrel. Ez a történet pedig nem "manapság" játszódik, hanem száz évvel ezelõtt a Magyar Királyságban, ahol, -még e történetben is- törvényesen még revolverpárbaj is volt. A törvények életszerûbbek voltak, fegyvert lehetett tartani, jogos használatát meg nem büntették mint "Manapság".
4 #6 Posta Imre
- 2015-11-27 06:06
Pozor, mi a kérdés? Eredeti neve Wimmer, zsidó, majd cigányosítva "magyarít" í néven mert állítólag egy cigány lányba szerelmetes....majd ....de legvégül a "zsidóüldözések hatására" kilátástalannak látja és durr....persze a zsidókórház feje se tudja már támogatni a feleségével...és mindez "magyar bõrkötésben". Tisztára Dr. Zsivárgo. Miben elõremutató? A történelem és a zsidó-cigány megismétli önmagát. Itt nem csak egy parajnás karakter-hasadt személyiségrõl van ám szó, hanem a nemzeti sorskérdés megelevenedésérõl. Csak figyelj, ha "jól alakul", sok cigány -zsidó jár mostanság hasonlóan. Sajnos sok-sok magyarban is benne van már a féreg, így féregirtás esedékes. Tán nem véletlen, hogy czeizel jegyzi az írást, s mint genetikus kell értékelni a genetikát.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.49 másodperc
3,891,148 egyedi látogató