Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tegnap estve A funtineli boszorkány

GondolatokHol is kezdjem, hogy el ne rontsam az elején a végét, ami azért elég biztató ahhoz, hogy elejét vegyem. Úgy írom, hogy minél kevesebben érthessétek, de azért még magyarul. Elõször is: igen, igaz a hír, megint letiltottak 30 napra a fészrõl egy 'suka' nevû cigány miatt, mert a kis bu-busmanók nem akarják érteni, hogy én azért megyek fel, hogy az ilyen beszervezett "nemzeti" ügynököket kitereljem a fényre. Érzékem van hozzá, no! Egyébként meg teszek a fészre, karamellásat! Jó, ezt tisztáztuk. A másik az ominózis "exkluzív riport" kérdése, mely tán még számot tarthat érdeklõdésre. Ihol ni, most még: Link

Valójában semmilyen kérdés nem igényel választ, de kifejtem maradék értelmemmel álláspontonhidamat az f-elszakított értelmek és érzelmek közt.

1. Nem akartam semmiféle riportot és már nem most. Talán nem is véletlenül. Amiért lett, annak egyetlen oka S. Jani bajtársam (ezt vállalható, mert mindig bajban van õ es) folyamatos "unszolása". Utólag nem bánom, de vannak "következmények", melyek viharos biliként löttyennek erre-arra.

2. Úgy tudom megy a "jogvita" a szabadba kieresztett felvétel miatt és egyre csak bonyolódik a helyzet, a fröcsögés igazából lehet még el se indult. Nem kéne, elvtársak, ha már így esett jobban szítani, de lehet, hogy ez kell ahhoz, hogy még többen lássák. Nem tudom. Érdekes kérdés lenne, ha én tenném fel a netre szabad használatra, nem? Gondoljátok meg "proletárok"! Nem adhatok tanácsokat, de Juhász Zoli helyében már "nagylelkûen" magam adtam volna közre, ha ekkora rá az érdeklõdés, de ez se sugallat, csak javaslat.

3. A videó kicsit felkavarta az álló vizet. Többeknek csak most kezd lelesni a tantusz, hogy tán nem is beszélek badarságokat és tán érdemes lenne megfontolni amit mondok és tán amit eddig mondtam is relevánsabb, minthogy a sutba dobva elrendezzék egy: hülye "ügynökkel".

4. Másik riport is kell készüljön, erre sarkallnak, mert ugye ebben a "szétcseszett" nemzeti disznóólban nagy a rumli és úgy tûnik nem csak én lehettem "megosztó" személyiség, hanem alig van, akit vagy okkal, vagy oktalanul ne okolnának ezzel-azzal. Hogy is fogalmazzak? Nincs bizalom, összefogás! Igen ez az, talán leírja a realitást. Személyek vannak még páran, akik még nem, de a zöm teljes, vagy részleges mértékben, de már igen, hogy úgy mondjam, elveszítették a szüzességüket. Ez nem öröm, sõt elkeserítõ, de nem nekem, mert ugye sok éve mondom, hogy lényegében a "nemzeti oldal" micsoda és mire való, "kik" szervezik, terelik....stb. Na, kezd derengeni, hogy há' tényleg! Szóval most már "dafke" is kell adnom egy másik "interjút" és nem a Zolinak, hogy "ki legyen egyenlítve a serpenyõ mérege és akik a Zoliban nem bíznak, ne azonosítsanak vele... Ugye milyen szép az élet? "Filozófiám" sok éves lényeges tapasztalata: "nem bízom senkiben". Ez persze nem teljesen így van, de maradjunk annyiban, hogy attól még ha kezet rázok, mosolygok, vagy inkább vicsorgok mára, még nem jelent semmit. A szívemig alig tudott férkõzni néhány személy, de vannak azért és nem is kevesen, de ezt el ne mondjátok senkinek, mert úgy is letagadom. Innen szép a gyõzelem, nemde?

5. Következmények tekintetében számítható módon beindul a sárdobálás, de ilyesmibõl volt már részünk éppen elég. Vera utálja már ezt és intett is már a "riporttól" is, de hát megint neki lesz igaza. De játszunk el a gondolattal, hová vezet mindez? Mi lesz, ha egyre többen ébrednek rá, hogy van itt egy rég feledet és "titkos" Magyarok Felelõs Nemzeti Kormánya? Mi lesz, ha ráébrednek, hogy minden irány oda mutat, még ha nem is értik most a kerek egészet, miérteket és hogyanokat. Mondjuk, vagy inkább ne is mondjuk: engem már lényegében nem érdekel az akkori történet, mert most mostan van. De lassan oda ér az okozat, ahol az okokat feltételezik. Magamban mosolygok, pedig nem vicces a helyzet. Pont abban a lelki állapotban vagyok, ahol jobban leköt már, hogy reggel hol fáj a csontom, mikor fel kell kelni az ágyból, mint az, hogy ki és miképpen vélekedik bármivel kapcsolatban. Fura egy tudatállapot. Távolról tudom szemlélni mindezt, de bármikor be tudok szállni és helyre tenni a kisiklott elme-futtatásokat, csak nem mindig akarom már. Nem haragszom ám "senkire", mert látom, mindenki teszi a maga dolgát a gépezetben és tiszta szándék és tenyér alig akad, de sok dolog mozog a háttérben, amirõl tudok anélkül, hogy tudatnák velem. Nem kell, "látom" amit látnom kell, hogy értsek.

6. Felvetõdött, hogy mutassuk meg "magunkat" és álljunk az "élére" mert..., de még nem ez az idõ az. Majd talán, de szólni fogok, bár lehet az se kell, vagy éppen nem tudok, mert ...csak. Mikor ilyen üzenetet kapok, érzékelem, hogy "nem zörög a haraszt" : "...Mivel nincs országos vezetésünk, ezért addig nem lépünk semmit, amíg te nem üzensz, hogy helyzet van. Másban nem bízok!" Ezt nem is ragoznám! El kell válnia a szarnak a májtól! Ez történik látványosan.

7. A szabadjára eresztett "videómnak" köszönhetõen sok helyre eljutott valami benyomás és ebbõl kapcsolat is született. Még nem akarom mérlegelni, szimbolikában értékkel ellátni, de az üzenet tagadhatatlan. Tegnap meghívást kaptam Poór Istvántól A funtineli boszorkány filmjének vetítésére. Elmentünk hát Verával és családi barátunkkal a teltházas és nem rövid vetítésre. Wass Albert ezen könyvét sok-sok éve olvastam és aztán a többit sorban. Csodálatos, bár nem szeretem ezt a "szót", de Albert stílusa lenyûgözõ. Nem írok "kritikát" a filmrõl. 4 millió Ft-ból hozta ki állítása szerint és nem is szeretném az eredeti mûtõl kapott élményeimmel megmérettetni, mert egészen más kategória, más élmény, de igazi élmény volt, új felismerésekkel. Vera nálunk az esztéta és õ nagyon hálás volt, hogy megnézhette, s ha õ azt mondja valamire, hogy jó, akkor az jó. Ezért vagyok a párja, csak úgy nem mellesleg. Nem maradtunk már a legeslegvégére, mikor István már nem kap újabb érdeklõdõ kérdéseket, mert így is késõre értünk haza és mi korán fekvõk vagyunk, de ha már "filmmel" kezdõdött ez a bejegyzés, akkor miért ne fejezõdhetne azzal és azáltal es! A sors útjai kifürkészhetõk, csak tudni kell mi a szándéka a "titkosszolgálatoknak". A film miértje nem vitás. Nõi -férfi elem, sors-csavar, nemzet-sors, tudás, vagy vallás vállalás...szóval jól össze van rakva a "jövõ" menetrendje. Tetszik. Ami az elkövetkezõt illeti, nem tervezek. Ahogy alakul, úgy lesz, hisz "színház az egész világ és komédiás benne minden férfi és nõ" -hú ez zárszónak nagyon slampos! Inkább egy közhellyel zárok: Vesszenek a jezsuiták! Nem tudom mit jelent, de olyan jól hangzik.


Hozzászólások

139 #20 jozsef toth
- 2019-01-09 15:45
atacama !
Nagyon szep es sziv szorongato ez amit feltettel.
De mind azok akik mar eddig akar hol vers es mas formakba le irtak a fold osszes mocskat MI VALTOZOTT az ota?
Volt 1 is a vilag tortenelembe hogy konyorgesre ,versek irasara ,vagy akar TORVENY ES JOGSZABAJOKRA hivatkozva belattak az osszes mocskukat .Es mindent vissza allitottak a regi vagy uj jobb eletformat az emberisegnek????

NEM !! NEM VOLT ES NEM IS LESZ!!!
Ott a haza ahol a jog!
Ez is millllllen jol hangzik ugye!?
Es hol van ilyen?
Sehol!!
Csak vannak helyek ahol egyenlore tobb mindent megengethetsz magadnak.
Lehet imatkozni .szentel vizet inni,Idezeteket ,verseket ide be tenni .

Kerdesem . MELYIK viszi elobre az emberiseg vagy a :MAGYAR ::emberek jobb es tisztessegessebb tovabbi letet?
Tisztelettel varom mindenkitol az igaz valaszt?
Sajnos EN ezek kozul eggyikre se tudom a tovabbi jovomet bizni.
1072 #21 fkriszta
- 2019-01-09 16:03
József Tóth! Senkire nem kell bíznod a jövõdet, merthogy nem is lehet!!! Nem tudom mióta vagy itt ezen az oldalon, de azt biztosan tudom hogy az Imre szavaiból kb annyit értettél meg mint én decemberig. Tehát mindegy hogy mennyit, mert a lényeget nem! Ha megértetted volna, és ez sokaknak szól, akkor az elõbbi jajjveszékelés nem hangzott volna el a szádból!!! Nagyon testvéri szeretettel javaslom hogy hallgasd meg figyelmesen csak a legutóbbi videóját, de tényleg figyelmesen! A riporter dumáját figyelmen kívül hagyva próbáld megérteni, ha van kérdésed, biztos hogy örömmel segít neked is!
139 #22 jozsef toth
- 2019-01-09 19:45
fkriszta !
1.En nem bizom a jovomet senkire.
2.Ha nemtudod es erdekel hogy miota vagyok itt NEZ utanna .Megtalalod NEM TITOK.
3.Amit irtam az NEM Imre szavaira tettem.
4.Nem szoktam jajjjajozni.
5.A kerdest MINDENKINEK fel tettem!!
6.TOLED EZT KAPTAM segitto nyujto valaszkent.
7.En kizarolag;atacama: feltett Vas Albert es a hozzajuk hasanlo szivhez szolo verseivel probaltam reagalni. ;EZ MARADT :
8.Latom te sok mindent tudsz!
9.Orommel veszem a segitsegedet .s_grat
4 #23 Posta Imre
- 2019-01-09 19:50
Józsi, Neked különösen jót tesz a solymászat! Kriszta meg remélem nem lesz lámpalázas egy hónap múlva sem ilyen tempó mellett. Ritka manapság a jó segítõ, aki nem férfias hivalkodásával akar kitûnni, mint pl. én is. s_hihi
1072 #24 fkriszta
- 2019-01-09 20:06
József! Azok után hogy felvázoltad: sem a költészet, sem a jogtudorok, sem egyéb igazmondogatók nem vittek elõbbre semmit, és nem is vagy hajlandó egy baráti tanácsot megfogadva átértékelni az elõbbi mondataidat, ugyan mit vársz? Kértem hogy szánj egy órát az Imre videójára! Nem tetted, ez nyilvánvaló. Vagy ha tetted, akkor nem tettél fel utána kérdéseket neki, amik megválaszolatlanok maradtak számodra. A lényeg hogy az összképed még mindig hiányos. Ez nem szitok, mint elmondtam, hasonló cipõben jártam nem sokkal ezidáig. Az hogy az elõtted lévõ lehetõségekkel miként élsz, az a te dolgod! Cinizmussal nálam nem sokra mész, mert gyakorlott vagyok benne ... Látod hogy sok mindent tudok? hát még ha látnád... még a nokedli szaggatás is profin megy :D És hogy az eredeti kérdésedre konkrétan válaszoljak a saját gondolataim mentén: mind a költészet mind a megmondók egyformán viszik elõre az emberiséget.. mikor kit milyen módon de megérintenek-inspirálnak.... ha téged nem, akkor nem neked szól. Ez olyan mint a rengeteg zenei stílus.. mit zavar téged egyik vagy másik? Arra figyelj ami neked emelõ, ami neked kellemes közülük, ami az adott percben téged épít-lendít. A többivel minek morgolódni?
4 #25 Posta Imre
- 2019-01-09 20:16
Kriszta, ne fáraszd magad Józsival. Õ olyan, ha valamit meg akar kérdezni, akkor egyszer csak itt van a kapuban és ezt már sok-sok éve.
1072 #26 fkriszta
- 2019-01-09 20:19
:D megkérdezte, elmondtam. Nem fáradtság, de kedves tõled hogy szólsz :)
139 #27 jozsef toth
- 2019-01-09 21:22
fkriszta!

Ezt nem ertem?
Hol voltam EN cinikus VELED vagy bar kivel .Legyszives masold be NEKEM az irasombol.

;; Cinizmussal nálam nem sokra mész, mert gyakorlott vagyok benne;;

Ne erre en nem lennek buszke a te helyedbe.

En probaltam minden sorodra szam szeruen valaszolni.
TE nem igy cselekedtel!
Igen a zele,olvasas,vers ......es minden mas ami kellemes egy embernek az jo es kell is.
Hiszed vagy nem MINDEN eddigi VIDEOT lattam Imretol.
Remellem hogy meg fogok is!
Most mar csak az a kerdes,hogy a tobb mint 10 eves keserves kemeny munkajanak mennyi kovetoje van es lesz!
Erdekes hogy nem;;;atacama:
serelmezi az en irasomat.
Tobb szaz itt levok kozul csak TE tartottad serelmesnek es ;CINIKOSNAK:az irasomat.
Es nem vagyok sertodott!!
Evek hosszu soran itt mar votak akik egymast a sarba tapostak.
Nekem nics szandekomba VEED ezt tenni.
De szivessen veszem a VALASZODAT.Mivolt az .amivel
ennyire ki hoztalak a sodrodbol?
Ha kerhetem .
1.
2.
3.
Hogy szamomra is erheto legyen.
Oreg vagyok es egy kicst LASSU!!
KOSZONOM A VALASZODAT!
1313 #28 zoli
- 2019-01-09 21:26
Toth józsi!Rád is emlékszem,utoljára rumot ittunk veled!
139 #29 jozsef toth
- 2019-01-09 21:29
zoli!
Merem remelni ,hogy mer fogunk iss_grat
Igerem nem fogom bantani es ijesztegetni a hely rendoroket leg kozelebb.
4 #30 Posta Imre
- 2019-01-10 06:03
magyarnemzetikormany.com/pi-klub/images/news/jozsirabbi.jpg
postaimre.magyarnemzetikormany.com/images/news/csaknorisz.jpg
www.postaimre.net/kepek/kaloz1.jpg
1072 #31 fkriszta
- 2019-01-10 08:54
József! Nem célom veled vitatkozni, nem hiszem hogy az , erre az oldalra való lenne. Ha nem volt cinizmus a kérdéseidben, akkor nyilván félre értettem. A cinizmusban való jártasság nem büszkeség tárgya részemrõl.. azért vagyok jártas mert rengeteggel találkoztam-találkozok. Nem vagyok mindenki, bár te tõlük kérdeztél ahogy ki is emelted :) Nem vagyok itt sok éve, de nem is kívántalak a sárba tiporni!Ha neked ez jött át, akkor gyakorolnom kell a fogalmazást. Bárki aki sérelmesnek veszi a buzgóságomat, annak szól a következõ: Nem értem, hogy ha valóban megértette valaki amirõl Imre beszél, akkor miért a sok negatív hangvételû hozzászólás?Negatív alatt csüggedtet, reménytelent értek. Nem ismerlek benneteket, nem tudom kiket takarnak a nick nevek.. csak egy furcsán kusza infóhalmazt látok, és nem értem a miértjét?!
139 #32 jozsef toth
- 2019-01-10 13:10
Posta Imree
Most hogy latom ezt a csinos holgyet kellemes emlekek s_lovees ujjabb vagyak jonnek a kepbbe.
Meg mindg ott dolgozik??
139 #33 jozsef toth
- 2019-01-10 13:36
fkriszti!
Senkise tokeletes.Mindenki kovet el bakit.Es itt az elmult ninimum 10 ev alatt sokan es sok nem csak kicsi hibat csinaltak.
Ha matematikai alapon vagy csak logikussan nezed ,hogy ez alatt az ido alatt evi 1000 ember itt volt.
Akkor ezt szorozd meg 10 zel.
Ez alatt Imre es meg azok akik ot kovetve mentek az eloadasokra az orszag minden teruletere MOST LATHATOD az igazi EREDMENYET!!!
Nem értem, hogy ha valóban megértette valaki amirõl Imre beszél,
Negatív alatt csüggedtet, reménytelent értek

Ha ez nem eleg bizonyittek arra ,hogy Imre es Vera eddigi munkajat es a sajat jovoiket semmibe vettek.
Kerlek csak a te barati es csaladi koreidbe NEZZZZ korul !
Meglatod ez utan MAS SZEMMEL fogod biralni a tovabbi esemenyeket.Elhiszem ,hogy mint uj tag televagy ambicioval! Tartsd is meg! De Elosszor gondolkodj,es kerdezzzz!
Mert NEM A POSTA IMRE oldal iranyitja a vilagol!
Az itlevok kozol mar sokan fejfajast okoztak IMRENEK.
Es az oldalt is mocskoltak!
Tovabbi kitartast! Sok turelmet es kemeny munkat mind ahoz amit szeretnel elerni
393 #34 Arany
- 2019-01-10 13:51
Kedves Kriszta!

Most láttad Imre videóját, és megértetted azt, amibõl eddig jóformán csak a mozaikok voltak a birtokodban.
Ha jól értem a hozzászólásaidból...

" Bárki aki sérelmesnek veszi a buzgóságomat, annak szól a következõ: Nem értem, hogy ha valóban megértette valaki amirõl Imre beszél, akkor miért a sok negatív hangvételû hozzászólás?Negatív alatt csüggedtet, reménytelent értek."

Sokan olvassuk, és már meg sem szólalunk, az évek folyamán már sok mindenrõl "beszélgettünk", vitatkoztunk, reménykedtünk, és a helyzet változatlan, sõt bizonyos szempontból egyre rosszabb.

Hiába tudunk, látunk, tanulunk, és megpróbáljuk az igazságmagvakat összerakni, mintha soha nem lennénk többen. Majdnem mindenkinél, de legalábbis sokaknál még a család sem fogja fel, amirõl beszélne az ember. És nem rossz emberekrõl van szó, csak a mi szavunk nem mindig tud hallatszani az RTL-en nevelkedett embereknél.
Sokan most is a villogó láda elõtt ülnek, és azt hiszik, hogy az igazságot hallják, pedig soha nem azt...

Még igazán haragudni sem lehet emiatt, mert a "tudatmódosítás", és azáltal a mindennapi gondolkodás nem az utolsó száz évben vált ilyenné, legalább félezer év következménye, csak az utóbbi évtizedekben fel is gyorsult.

Valamikor számított az idõsebbek tapasztalata, mára odáig értünk, hogy már az a korosztály sem gondolkodik minden esetben tisztán, vagy nagyon hiszékeny, mint magyar ember...
A szép szavakat elhiszi, aztán legfeljebb meglepõdik a folytatáson.

A legtöbbünk mindezek ellenére nem reménytelen, és nem csüggedt, csak tudjuk, hogy kell még idõ... Sokkal többen kell, hogy ébredjenek!
Persze mindegyikünknek meg van és volt a maga keresztje, általában nem tartozunk olyan kaszthoz, akiknek minden az ölükbe hull készen.
Sajnos az utánunk jövõ nemzedékek már mindenféle tudásban kevesebbek, bármennyire is gondolnak magukról mást. 50 évvel ezelõtt a nyolc általánost elvégzett emberek is többet tudtak, mint ma az akinek az érettségi a kezében van. És aki ennél többet is tud, az otthonról kellett, hogy kapja...
Úgy a mindennapi életben, mint az intelligencia ismereteiben.
Csak az gondolkodik, akinek nem a kész dolgok kerülnek a kezébe. Ha kell, utána megy, érdeklõdik, és megtanulja attól, aki elmondja neki, vagy irányt mutat, mit hol talál meg.

Sokan a régi csapatból már nincsenek köztünk, õk fentrõl reménykednek, hogy lesz talán még jó is...
A nick neveken meg ne törd a fejed... Idõvel az ember tudja, érzi, hogy ki honnan jött, és miért mit ír.

Ítélkezni pedig nem a mi dolgunk. Sem azon, hogy ki mire tanít, mert mindenkirõl elõbb-utóbb kiderül, hogy hol tévedett. és az arra érdemes ember ezt be is látja.

Csak önmagunkon kérhetünk számon mindent, mi mennyit tettünk, és próbálunk megtenni azért, hogy valamivel jobban összeálljon a mozaik, és többen legyünk, aki bízhat a másikban.

A többség memóriája nagyon rövid, és elfelejti még azt is, amit átélt, ráadásul elhiszi amit tálalnak a médiában. Ezzel pedig nem lehet mit kezdeni. Csak a saját tv-met nem bekapcsolni, ennyi a hatásom... Meg a folyószámlámat megszüntetni, erre is van lehetõségem, amit már évek óta megtettem...

És talán abban is reménykedni, hogy a közös tudatmezõbe amit én már felismertem az is belekerül, és valamikor valakinek megszólal...
393 #35 Arany
- 2019-01-10 13:56
Józsi!

Nem beszéltünk össze! :D
684 #36 atacama
- 2019-01-10 14:34
oldásként egy kis nevetés..
https://www.youtu...8zXDpWSMoc
:D
1072 #37 fkriszta
- 2019-01-10 14:51
Józsi, köszönöm a jó kívánságaidat! Kívánom viszont :)
Arany, kb ahogy írtad.. nem elõször láttam-hallottam Imre videóit... kaptam egy kis égi unszolást hogy helyre álljon a kép, és a decemberi videóval sikerült ezt kiviteleznem :D mármint magomban.. De még mindig nem tudtam rendesen megfogalmazni a nyûgömet :D lehet erre is tapasztalatból ugyan azt fogjátok válaszolni, bár amit Arany írt az kb közel áll a gondolatomhoz. Szóval az összképbõl nekem a híd hiányzott.. amit az 'orosz' medve jelenít meg perpill.. felfogtam rengeteg szutykot a világ mûködtetõinek dolgaiból, és nem láttam a kiút reményét sem.Hosszú évek( lehet több mint 10) keresése, kutatása, tapasztalatok gyûjtése után tavaly év végére elfogyott az erõm, mondhatni összeroppantam annak a "tudásnak" a súlya és tehetetlen magánya alatt ami a birtokomban volt. Kiúttalanságomban , amit máig sem értek hogy miért nem értettem eddig, elõbb fentrõl kaptam segítséget. De vagy a depi, vagy a görcsös elme nem engedte megérteni..szép lassan szõtte át a gondolkodásmódomat.. félve megkérdeztem Imrét eme nagy fejleményrõl.. :D Nyilván közölte hogy 10 éve errõl beszél :D Én meg ültem mint hülye gyerek a bilin.. Nagyon szégyeltem magam. Most viszont..szétvet az energia :D Nem kívánok téríteni.. azt nem lehet, már tapasztaltam eleget. Viszont ha valaki megtalál, annak tán végre normálisan tudok beszélni a dolgokról, mert látom magam körül hogy az emberek vesztik el sorban az erejüket, hitüket, reményüket. Nem akarok én senkit bántani véletlenül sem!!! Lehet rossz a modorom, vagy rosszul fogalmazok meg valamit, ezt elfogadom. Ártó szándékom viszont nincs, csak boldog lennék ha másnak is könnyebbülne a lelke! Mert most nagyon közelrõl látom hogy milyen apróságon múlhat.. félre értett-értelmezett mondatok elronthatnak jó dolgokat. Ha tõlem valaki fél éve megkérdezi hogy ismerem e Imre munkásságát, simán rávágtam volna hogy igen ismerem és értem.. :D pedig dehogy :D Hát ennyi.. talán így sikerült kifejeznem jobban amit érzek...
1072 #38 fkriszta
- 2019-01-10 14:54
ez aranyos Atacama :)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.48 másodperc
4,709,127 egyedi látogató