Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Boross Péter kiakadt a Szent Korona tiszteletlen bámulóin

BelföldSzellem járja be jew-rópát, a Szent Korona szelleme! Hogy mennyire szem-érmesek lettünk! Hát no, a királysághó kell az a "tisztelet" és ha már van vár, meg saját klastrom is, akkor Szet Korona Alkotmánya is lehet, he? A álnemzeti zsidó ilyen-olyan "magyar" társaságok is tudatosan, vagy tudatlanul oda vannak terelve... Remek terv! Tetszik! És akkor a magyarok zsidó-cigánnyá válnak, s lõn áhítat. A volt kormányfõ szerint nem kellene látogathatóvá tenni, elég lenne évenként megmutatni.

Mivel korábban többször is felvetették, hogy a Szent Koronának a Budavári Palotában lenne illõ helye, nem az Országházban, az atv.hu megkérdezte a jobboldal néhány prominensét.

L. Simon László jó ötletnek tartaná az újabb költöztetést, de nem most, Náray-Szabó Gábor az Országház mellett érvelt, Boross Péter viszont azt mondta, a Szent Koronának a mostaninál több tisztelet járna. A volt kormányfõ szerint az Országház Kupolacsarnokában a Szent Korona

nem kapja meg azt a tiszteletet, mely évszázadokon keresztül bevésõdött a generációkba.

Azt jó döntésnek tartja, hogy az elsõ Orbán-kormány idején kihozták a múzeumból, de szerinte még méltóbb elhelyezést igényelne.

Boross Pétert az zavarja, az, hogy a Szent Koronához bárki odamehet, a turisták oda nem illõ öltözékben, egy gatyában, a fiatal nõk lenge öltözetben, fedetlen keblekkel is látogathatják.

A volt kormányfõ szerint egyszerûen nem kellene látogatni a koronát, elég lenne évenként megmutatni, elsõsorban pedig is nem a Szent Korona helye az elsõdleges, hanem az, hogy miként õrzik.

2000. január 1-jén, egyébként még koronagondnokként Habony Árpád helyezte el a Szent Koronát a Parlament kupolatermében.

Kiemelt kép: Boross Péter volt miniszterelnök az Antall József néhai miniszterelnök halálának 25. évfordulója alkalmából rendezett emlékkonferencián az Országház Felsõházi üléstermében 2018. december 11-én. MTI / Illyés Tibor
Link

1900-as kiadás reprint.

Érdekesség, hogy külön elemzi és magyarázza a korona két részét és a "kipát" rómainak a X. századbelinek elfogadja és ahhoz illeszti a dukászi abroncsot. 100-szor átbeszéltük. A kereszt egyenes.


Hozzászólások

1323 #1 Laplage2
- 2019-01-09 14:41
Engem meg Borárús Petyke zavar, meg a slepjes_durr
4 #2 Posta Imre
- 2019-01-09 15:35
Szeuso kincs, Szent Korona, Golgota, Jézus, Szûz Anyám ne hagyj el, mi le itt! Zsinagógaavatás?

A kormány megvásárolta Munkácsy Golgota címû festményét


A kormány megvásárolta Munkácsy Mihály Golgota címû festményét – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezetõ miniszter szerdán Budapesten sajtótájékoztatón Kósa Lajos, Debrecen fideszes országgyûlési képviselõje és Papp László, Debrecen polgármestere társaságában. Gulyás Gergely közölte, a festményt 3 milliárd forintért vette meg a kormány Pákh Imrétõl.


https://hirtv.hu/...et-2474761
1072 #3 fkriszta
- 2019-01-09 15:48
Szent-e a Szent Korona? 1.kérdésem: Ki osztogatja itt a megnevezett idõkben a szentség titulusát? 2. kérdésem: Mit keresnek ú.n. apostolok az õsi magyar beavató koronán (Papp meg Szántai válaszokkal kíméljetek, eleget hallottam) 3. kérdésem: egy mûködõ beavató, tehát felfoghatatlan energiákat mozgósító-koncentráló koronán képes lenne bárki olyan beavatkozást végezni amitõl az erejét veszti? (mert állítólag a frigyládára még aki ránézett , az is meghalt ha nem volt avatott :) ) van pici aranymûves hátterem, és az nagyon finom megfogalmazás hogy ezen a koronán kókler munka látható!!! 4. kérdésem: Ha az elõzõekre megvan a korrekt válasz, akkor meglepõdünk még hogy egy Habony õrizhette ezt a koronát? 5. kérdésem: Ha nem lepõdünk már meg hogy Habony õrizte orbi meg felpróbálta, akkor ki nem kakkantja le hogy hol õrzik és mit csinálnak vele? A cijón hatalom jelképe az országban... úgy küldeném vissza nekik ahogy van! És mielõtt valaki nagyon felháborodna az eddig leírtakon, az nem kétséges hogy van VALÓDI avató koronánk.. és az sem kétséges hogy a fizikailag meg nem jelenõ Szent Koronának mindezen játszmákon felüli hatalma van!
4 #4 Posta Imre
- 2019-01-09 16:43
Ma már semmi sem "szent", a korona meg nevében az, bár inkább Szt. István koronája a helyes kifejezés. Ez már itt rég nem kérdés. A beavató korona más kérdés, de annak nem sok köze van ehhõ. Ez itt viszont az államiságot képviseli, ha más mára nem is, de erre itt, mint "jogi személy" vissza lehet hivatkozni. Nagyjából ennyi a tény. Ami alakul, ahhoz nem csak, mint "kegyszer" kell lajstromba vétetõdnie, ám egyelõre kommunikációs manipulációs eszköz.
89 #5 tooki
- 2019-01-09 17:12
Mi kell nektek magyarok? ..hõsök? ..hát itt van egypár a fajtánk közül, ünnepeljétek õket!

Mi kell még?..Szentkorona?..na jól van, itt van az is!

fkriszta-nak jók a kérdései!
Itt egy elgondolkodtató link.
Mielõtt azt mondanátok, hogy hazudik mert zsidó,
gondolkodjatok azon, mi van ha igazat mond
és most mondja szemetekbe az igazságot, hisz
csak tényeket közöl gyenge körítéssel.
https://www.youtu...kVKhaWH3Wk
1313 #6 zoli
- 2019-01-09 17:23
Ez az én véleményem!Szerintem a parlamentben kiállított mûtárgy nem azonos a Szent Koronával.Nem mernék ennyire kirakni,túl sokat ér!
Másik :Néhány éve,jó néhányan felesküdtünk egy helyen a Szent Koronára.Tévedés lett volna,vagy ma már másként kell gondolni?
4 #7 Posta Imre
- 2019-01-09 17:43
Zoli, megvan az öskü! Nem volt ott tárgy igaz? Szent ganédomb sem volt és ha soha nem is látnánk se kell tárgyiasítani. A korona-csakrám szent, bármit is jelent. Nem hiszem, hogy hiba volt, ma is vállalható, csak értsd jól.

Tooki, Kósdi zsidó volna? Szerintem lehidalna ha hallaná, de persze nem kizárható. A Szent Korona kérdést mi feszegettük itt is: http://www.server...c_start=20

Aztán Tamás is elkezdett tamáskodni és még könyvet is szült bélüle. Ilyen az élet.
1313 #8 zoli
- 2019-01-09 17:53
Remélem mindenki másnak is vállalható akik ott voltak!
1323 #9 Laplage2
- 2019-01-09 18:38
Az igazi Szentkorona elõtt térdelnék és fejét hajtanék mivel édesapám ezt tanította,neki a nagyapám aki Donnál esett fogságba majd 53januarban jött haza s_f-ang
1072 #10 fkriszta
- 2019-01-09 18:44
Laplage2 Értsd és érezd.. majd ezen érzéseknek hajts fejet :) Az téged fog szolgálni ha te szolgálod.. mert a valódi Szent Korona az érzület, szellemiség.. kölcsönhatás.
1323 #11 Laplage2
- 2019-01-09 18:49
Fkriszta
Eszerint élek, bár sokak számára hihetetlen!
Nem mai ember vagyok, számomra , aki tudja a teremtõt!
De ez az én dolgom.
De nagyon köszönöm szépen! :):)
1072 #12 fkriszta
- 2019-01-09 19:35
Laplage kedves mit köszönnél ugyan? Ami vagy azt magad teremtetted :) És mitõl lennél "nem mai ember" ? Szerény véleményem szerint pont fordítva.. Ha jól megnézzük a világot, annyira csodálatos :) Nem akarok nagyzolni, vannak depressziós idõszakaim nekem is.. de ha túlélem.... már pedig mindig túléltem még eddig :D
1323 #13 Laplage2
- 2019-01-09 19:44
Az észrevételt azt köszönöm, ez ami hiányzik sok emberbõl!
Hála istennek nekem nincs depis élet részem, pedig lehetne!!!!
Az életemet élem és sok mindenkinek segítek amikor tehetem.
Próbálom az életet élni de sok külsõ tényezõ dühbe hozz, Pl ez a slep az országban! Azért nem vagyok mai ember mint itt sokan mert nekem is sokat számít a becsület, nekem ez a legfontosabb :)
1072 #14 fkriszta
- 2019-01-09 19:49
Tooki! Azt nem kutattam hogy Kozsdi zsidó vagy kötõdõ-e, de azt bizonyosan tapasztaltam hogy furcsa :) Annyira kiszámíthatatlan fordulatokkal mozog a közéletben, hogy szavakat sem találok rá. A koronás filmjét láttam anno, sõt, az elõzményeit is nyomon követtem a levelezõ listáján.. azt semmiképp nem állítom hogy elvetendõ, sõt... A konklúziót tekintve egészen jogos . Néztem kontrázásokat is, több órás elõadások a Papp Gábor követõitõl, amiben próbáltak ellen érvelni, de valahogy nem jött össze :D Összességében megköszönhetõ a munkásságuk mindkét oldalról, de semmiképp nem szentírás.
1072 #15 fkriszta
- 2019-01-09 20:50
Amúgy az jutott eszembe, hogy az elmúlt hetekben szembesültem régi tevékenységemmel. Biztosan hallottatok már az Anasztázia könyvekrõl.. én is pár éve. Akkor keresgéltem a témában, és mint megtudtam, az oroszoknál komoly törvényalkotás folyt a témában...
Ahogy akkor olvasgattam, az állt bennem össze, hogy amit ott megvalósítottak, az gyakorlatilag a Szt Korona jog, igencsak kiterjesztve az átlag emberre...( Most hogy visszagondolok, nem is értem miért nem fogtam fel hamarabb Putyin dolgait :D ) Szóval mikor ezt megértettem, írtam pár netes oldalnak, hogy nem cikkeznének e errõl? Nyilván a válasz nemleges volt.. már ahonnan jött egyáltalán válasz. Pedig volt közte olyan oldal is akinek a szerkesztõje köztünk van itt is.. erre pedig az évek múltán megnyitott chat felületek emlékeztettek, tehát le van írva hogy anno kiknek szóltam.. akkor még nem járhatta be az eszme az országot ezek szerint :D
89 #16 tooki
- 2019-01-10 11:47
SZ-M írása kimerítõ.
Köszi a linket Imre.
Annak idején elkerülte a figyelmem.
fkriszta, hogy Kozsdi mi fajta én sem tudhatom.
Egy másik fórumon kutatásai hitelességét, származása miatt támadták, érvek helyett. Én is erre hivatkoztam.

De az alapgondolatot akár vehette SZ-M írásából is.
SZ-M összegzése egyébként, jól tükrözi az én gondolataimat is a koronáról.
4 #17 Posta Imre
- 2019-01-10 17:30
Tooki, ez volt a második rész, asszem! SZM képekkel illusztálva tette közzé sebtében kutatási eredményeit. Tamás meg rajta kapott, de nem baj ez. Sok egyéb is innen indult el.

Ennek elõtte az Arvisurával jártunk ugyanígy.
5 #18 kincses
- 2019-01-11 21:38
Üdv, csak szólok, hogy SZ-M és Kozsdi mindketten egymástól függetlenül, önállóan jutottak az ismert következtetésekre. Ez mindössze annyit mutat, hogy vannak tények, amiket, ha valakik máshonnan is indulnak el, felismernek, megfogalmaznak és nyilvánosságra hoznak. Ez van a könyvekben (mert nem a légbõl kapták). õk meg nem voltak restek utána olvasni. Nekem, mindkettõjük írásainak alapos ismerete után maradt a kérdésem, miután tudjuk, hogy a mostani Szent Korona MI NEM, akkor hol is van az a korona, az eredeti, ami IGEN. Hm.
Csak a határkerülõ kérdések miatt érdekel.s_olvas

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.17 másodperc
3,386,678 egyedi látogató