Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kivált a Honvédelmi Minisztériumból a honvédség

BelföldEzt ugye értitek! Rugalmas elszakadás a "vízfejtõl", mely eleve hibrid. Lassan csak-csak lehet egy "hosszú kések éccakája". A honvédelmi miniszter szerint azért az együttmûködés továbbra is szoros marad.

Kivált a Honvédelmi Minisztériumból és ezzel önálló szervezet lett a honvédség – írja a Honvédelem.hu. Csütörtökön megalakult a szervezet vezetése, a Magyar Honvédség Parancsnoksága, az avatóünnepségen Benkõ Tibor honvédelmi miniszter elmondta, hogy a Honvédelmi Minisztérium feladatkörébe tartozik majd az irányítás, a hadsereg mûködésének biztosítása, illetve az ellenõrzés, a katonai szervezeteket viszont a Honvédség parancsnoka vezeti, aki a honvédelmi miniszter irányítása alatt áll.

Benkõ hangsúlyozta, hogy a politikát el kell választani a katonaságtól, de a két szervezet együttmûködése továbbra is szoros lesz.

A parancsnokság vezetõje Korom Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar jelenlegi fõnöke lesz. Az altábornagy szerint a szétválással a szakmai és politikai illetve közigazgatási feladatok ellátása is hatékonyabban mûködhet.

A vezetõk elmondták, hogy a Zrínyi 2026 haderõfejlesztési program keretein belül a Honvédséget fel akarják készíteni hibrid és kiberhadviselésre, valamint a tömegpusztító és ballisztikus rakéták elleni védekezésre is.
Link

Hozzászólások

1072 #20 fkriszta
- 2019-01-11 23:24
sbert..nekem most zavaros amit írtál.. talán nekem is kései már, mert csak zenélgetek és közben ránézek az oldalra, vagy kevés alapra az ismeretem hogy felfogjam (ez bizonyos dolgokra tuti)... megfogalmaznád holnap érthetõbben is amit nekem címeztél kérlek?!
1313 #21 zoli
- 2019-01-12 08:04
Sbert!
Nekem is írd le légyszives amit nekem szántál,nem értem.Ez van...öregszem!

A többi oké,a lényeg az lenne gondolom,hogy mi felfegyverkezünk alacsony minõségû,és harcértékû fegyverekkel,nekünk ez van.Konfliktus esetén eleve hátrányból indulnánk.,és csak a közelharcra jók a fegyverek.Nos a Leo II.-s lehet jó távolra is.Nem tudom,nem értek hozzá,én még a T-55.T-72- re szocializálódtam.

A szegény hadseregnek ez jut.

Lakás izéhez szólva,annak idején én is a piaci ár töredékéért tudtam megvenni a lakásomat.
1.5 millió helyett 300 ezerért.
Ez azért van,hogy nehogy kilakoltatásra kerüljenek azok akik a rendszer szolgái.
Nehogy félre érts Kriszta,ismeretlenül is tiszteletem a férjednek,de ebbe a besorolásba tartoztok most.Használjátok ki gyorsan,míg nem ér el a híred a kellõ helyre!!
4 #22 Posta Imre
- 2019-01-13 10:36
Sbert, írtam a toborzók levélcímére, hogy toborozzanak csak be. Teszt.
1323 #23 Laplage2
- 2019-01-13 11:16
Szia Imre, szerintem még csak választ sem küldenek!
De azért kíváncsi vagyok :)
1072 #24 fkriszta
- 2019-01-13 11:24
Imre! s_grat
4 #25 Posta Imre
- 2019-01-13 11:31
Az a helyzet, kicsit el vagyok tu-nyúlva így iinternetes oroszlánként. Aztán meg nemrég regisztráltam a Bundeswehr oldalán is álláskeresõként. Két dolog lehetséges. Semmi, vagy semmi. Legföljebb "felfedeznek" és hivatalosan is megszûnök "tenorgyanús" lenni és sebtében "kiemelnek", miközben tesztelhetnek is. Nagyon nem izgat egyik opció sem. Nem nekem kell igazodnom hozzájuk, ezt tudhatják jól. Szalutálni még tudok, jelentkezni is röhögés nélkül és komoly arcot vágni is megyen. Mi kellhet még?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.73 másodperc
3,400,056 egyedi látogató