Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csendes Don, avagy egy valóban nemzeti konzultáció

GondolatokA múlt hibáit újra és újra elkövetni nem vétek, hanem bûn! Ám mindehhez nem elég ösmerni, megösmerni kell, min is múlott egykor. Sok tévedés elkerülhetõ, ha a tényeket nem írott formában, hanem belsõ képek által támogatjuk meg átélt és feldolgozott tapasztalatainkkal, ami ugye megélés által sajátítható el. Mert akkor sem volt ez másképp és most sincs.Úgy tekintek rátok, minta tükörbe, tük, kik körbe vesztek õrbe. Don-Duna-Dánia-Jordánia. A holokauszt-mitológia kezdi alulmúlnia magát és a fájó magyar fogak amalgámtömései helyett fejekbe préselt háborús hõsökre nyergel át a díva. Jól fogy a Csiki sör és a Fütyülõs szilva.

De mielõtt csapnék hurokba bele nyakkal, had szóljon elõttem bölcsen hadfi aggyal!

"Pi-klub media

Imrém szia, ötletem van,csak úgy gyött fentebbrõl a parancs..
Api klubnak azaz nekünk saját kezünkbe kell vennünk a tájékoztatás intézményét meg kell alakítanunk a media csoportot ami riportokat videokat készít és akár havi szinten helyzet értékelést készít Jásdi Kiss Imre bevonásával iskérdésem ,mennyire vagy nyitott a dologra?
akarunk-e egy kicsit elõrébb lépni azzal hogy megalakítjuk a saját mediánkat..
varacskolhatnál egy táblát a pí-klubbos dizájnal lehetne ez a kezdõ képünk minden video elõtt..
mondj igent és már meg is alakultunk..

üdv..."

A Csendes Don ról forgattak már filmet. Jó lett.

Link
Link

A második magyar hadsereg feláldozása is foglalatban van már: Link Minõ véletlen éppen most néztem végig és sok mindet felismertem, amit eddig is tudtam, de most már azt is tudom, hogy eddig is jól tudtam.

Tisztelegjünk a hõsöknek, akik odavesztek értelmetlenül, vagy éppen túlélték, hogy elmondhassák a rettenetet és tanúivá váltak a hazugságoknak? Most is ez megy, hõsök lesznek eztán is, majd utólag úgy is kiderül, hogy ki Iminek számít!

Folytassunk nemzeti konzultációt? Láttok benne rációt? Üljek, vagy álljak inkább? Sárban, vagy talpig vasban? Találjam ki?

"Össze kellene szedned magad és (egy kicsit idörendi sorrendbe szedve – a régi videóid részleteivel kiegészítve – ideje lenne egy összefoglalásnak ahol - pl. Egy fotelban ülsz, és egy olvasó lámpa vil’agít rá az öledben tartott könyvre (véletlenül a tiéd!) és elmondod azokat a gondolataidat amik átvezettek a múltból a mai jelenedbe. – de nem lesz könnyü dolgod megfogalmazni – viszont jó alap a következõ könyvedhez"

Lehet most el lehetne kapni megint! Vera döntés elõtt áll, illetve már döntött és ennek következményei lesznek hamarosan és érezhetõen.

Hogy látjátok? Feszítsem a húrt? Húrozzam fel újra a nyílpuskám? Teszteljem a közegeket? Õk már teszteltek és tudják, hogy kontaktus-képtelenek.

Jól gondoljátok meg a "választ", mert legyetek tisztában vele, hogy "összefogni" senkivel nem tudunk. Tiszta a "placc", ilyesmi még elvi koncepció sem lehet. Magunkra számíthatunk és a szolgálatokon keresztül kiáramló jó-, vagy rosszindulatra. Meg tudtok szervezõdni? Lesznek sejtek? Képesek vagytok vezetõkké válni? Nem kell sokan legyünk, de aki van, az ne miattam legyen az, aki. Mozgassam meg ezt a post-ványt?

Az ötletelésen túl konkrét helyek, személyek és megvalósítható tervek kellenek, de nem nagy ügy ez ma már.

Nem látom, hogy bárki szembe merne érdemben szállni, de borsot nem csak Borsodban törhetnek orrotok alá.

Írjam meg a Könyvet? Írjam meg a magyarok új "himnuszát", "szózatát", járjam az országot meztilláb, vagy saruban? Szórjam a hamut és tépjem szakállam? Mi legyen Emberek?

Gondolataim kiforrottak és látok, de öregszem. Nem szeretek veszíteni, s talán nem is tudok. Nem azért vagyok itt.

Nos?

Hozzászólások

68 #77 kolpeny
- 2019-01-15 13:36
"Ha a fiaim nem akarnák, akkor nem lennének háborúk"

Ez a LÉNYEG! A többi meg egyéni minõség kérdése.
Horthyval a magyarság szempontjából az a legnagyobb probléma, hogy rosszul válogatta meg a kártyapartnereit! ;) (Persze a saját szempontjából ez jól jött neki!)
4 #78 Posta Imre
- 2019-01-15 15:00
Bivaly tudsz te más akkordot is pengetni, hallottalak ám!

Jó akkor mesélek! Én sem voltam ott akkor! De 2 évet eltöltöttem Tambov városában tiszti hallgatóként. Azt se tudtam mikor nekivágtam, eszik, vagy isszák. Moszkvában már kiderült, hogy ha nem jön oda egy magyar hozzánk, tán fel sem jutunk a vonatra, mert nem volt érvényesítve a jegyünk. Persze talpig egyenruhában utaztunk. Aztán kiderült, hogy eltelt majd egy hónap és a böröndjeinket nem akarták Moszkvából utánunk küldeni csomagként. Vissza Moszkvába, atassé személyes közbenjárása, meglettek a bõröndök. Amíg nem volt civil ruhánk egyenruhában mászkáltunk. És a fiatal suhancok lefasisztáztak. Nem vicc. Jó, hogy nem kalapáltak el. Olyan is volt, csak késõbb és az sem sikerült. Én sem értettem sokáig, mit is keresek ott, de nem bánom. Most talán már értem, miért kellett ott lennem. Talán a második magyar hadseregnek is ott kellett lennie, ahol és persze nem csak õk voltak ám ott, hanem aztán még sokan mások is, miközben zajlott a visszavonulás.

Ahogy Talpi is megjegyzi, Don, vagy Duna teljesen mindegy. Nem egymást kellene aprítanunk, hanem akik erre az útra késztetnek, kényszerítenek.
299 #79 i_gazember
- 2019-01-15 15:53
Úgy hívták szegény öreget, hogy RADA KÁLMÁN. Ma már sajnálom, hogy több mint húsz évvel ezelõtt,. mikor volt alkalmam megismerni, miért nem beszéltettem többet megemlített dolgairól. A volt Szovjetunióban volt hadifogságban, a II. világháborút követõen. Beszélt róla, beszámolt az "élményeirõl". Olyan megtört, de mégis vidám kisember volt.

A nevét azért bátorkodtam csupa nagybetûvel írni, mert már régen meghalt (akinek van erre értése, az tudja miért)
"élményeirõl" azért tettem idézõ jelbe, mert a borzasztó dolgot nem élményként éli meg az ember, de ennek ellenére mégis a szerint tudott róluk beszélni. Isten nyugosztalja!

A következõ, ne hogy azt gondolja bárki is, hogy nem tartozik ide, mert hogy az az I. és nem II. világháborúhoz köthetõ. Mit kaptak a II.világháborút megjárt magyar katonák? Mert az I.-t megjártaknak Vitéztelepekrõl gondoskodtak. http://viteztelep...viteztelep
Egykor élõ, jól élõ gazdaságoknak mára (nem most, már régen) hûlt helyük.
819 #80 rozsola
- 2019-01-15 17:43
Há' itt meg mi a " geci " folyik ?!!!!
Bivaly ! Arról volt szó , hogy eltakarodsz innen , de látom nem hazudtolod meg a fajtádat.
Érdekes dologkok jöttek itt össze , ahogy látom egy halom tévedés és propaganda.
No kérem !
Amit most megosztok veletek , csak részben vannak benne a történelemkönyvekben. De benne vannak !
Csakhogy " egyesek " hajlamosak elfeledni a paramétereket
Don kanyar
Rengeteg pofázás szól róla , csakhogy egyvalamit elfelejtenek az okosok. A történelemben semmit sem szabad fix dátumtól indítani.
1939 augusztus 23. Vagyis 8/23. 5 év múlva ekkor áll át Románia
A Ribbentrop - Moltov paktum megkötésének dátuma. Mit jelent ez ? Rengetegen ugattak , de a lényeg mindig rejtve marad. Ezt majd késõbb
A Don Kanyar eseményei csak hozadékok. Az alap nem más mint Trianon.
1939 szeptember 1. Hivatalosan megkezdõdik a 2. világháború.
Csakhogy már 1937ben a magyar és a román hadsereg gyakorlatilag háborúban áll. Románia sejti hogy háború jön , a franciák akik mindig Bukarest mögött álltak nem adtak garanciát. Ráadásul a Bánság miatt Trianon elõtt és után hadiállapotban álltak a franciák és az angolok nagy kedvenceivel Jugoszláviával.
A helyzet sokkal súlyosabb volt mint gondolnánk. Horthy tette amit lehetett. Kiegyezett a Jugoszláv királysággal Románia felosztását illetõen. Késõbb 1940 december 12 , hivatalosan is szerzõdtek mert már akkora kialakult a helyzet. Elõtte nagyon jó volt a két ország közötti viszony. Ez persze " hazuság " annyira , hogy Románia nyafogni kezdett az Antantnál de süket fülekre talált. Csak Hitler halotta meg a nyûszítést aki garanciát adott Románia területi épségére abban az esetben ha Románia átadja a kõolaj , búza és a bányák termelését. Ezáltal Románia Nemetország legfõbb beszállítója lett. Hazugság lenne ? 1989 decemberében Ceausescu a temesvári tüntetést a magyar és jugoszláv államnak tudta be , nyíltan beszélt egy magyar - jugoszláv invázióról.
Miért akarta Magyarország és Jugoszlávia eltörölni Romániát ?
Nos
Azt már mindenki belátta , a " Nagy háború " egy nagy marhaság volt. Semmit sem oldott meg.
A német titkosszolgálat megbuktatva a Cárt a saját emberét helyezte a Szovjetunió élélre. Lenin azonnal békét kötött és küldte a szállítmányokat Berlinnek. Hitler sehol se lett volna ha nem érkeznek a vonatok. Ezzel egyidõben azt is tudták , az osztrák császárságnak vége van. A helyén egy erõs Magyarország marad. Ekkor a francia-angol-amerikai érdek úgy döntött , Magyarországot felosztják. A német titkosszolgálat is ebben volt érdekelt , az osztrák közigazgatás embereit felhasználva kommunista hatalomátvételt hajtott végre. A patkánylázadás kommunista zsidajainak köze sem volt Moszkvához , de ha lett is volna , Moszkva Berlin pórázán volt. A német és az Antant megegyezett a felosztásban. Lenin nem , ugyanis Lenin egy egységes Magyarországot szeretett volna. Vagyis a német egyik része az Antant programját támogatta , a másik pedig inkább egy erõs Magyarországot akart volna.
Miért ?
Az újonnan megalakult államok instabilok voltak. Aki uralja Magyarországot az uralja a térséeget.
Csehszlovákia egy vicc volt , tele németekkel nyugaton és magyarokkal keleten. Ha a német és a magyar lakosság felázad Csehszlovákia megszûnik. Románia amely az orosz Cár gyarmata volt elvesztette gazdáját , az új fõnökök pedig bizalmatlanok voltak.
Végül is Magyarországot felosztották de Horthy kiharcolta magának a vezetést. Mit tehetett Horthy ? Legyen " demokrata " és hagyja a határokon kivül rekedt magyar nemzet legyilkolását ?
Horthy az Antant felõl semmi jóra sem számíthatott de látta Németország felerõsítését. ( ezt gondolom nem kell ragoznom ).
Sztálin tett egy igéretet. Magyarország maradjon ki a német szüvetségbõl , cserébe Kis-Oroszországgal szövetkezve feloszthatják Romániát ( az antant csicskáját ) . Horthy rábólintott. Idõközben Lengyelország akinek területi vitái voltak Csehszlovákiával felajánlott egy katonai intervenciót amely eredményeképpen Horthy számára kedvezõen módosíthatta volna a határt. Jugoszlávia hajlandó lett volna lemondani Délvidék egy részérõl ha Magyarország katonai segítséget ad neki Románia ellen.
Sztálin kész terveket adott .
Ekkor Hitler ultimátumot adott. Magyaroszág lerohanásával fenyegetõzött. Mivel a Szovjetunió még nem állt készen egy támadó háborúra , Horthy más lépést tett. Románia szomszédaival rossz viszonyban volt , ha mindeki beleértve a Szovjetuniót megtámadja , Románia összeomlik és Németország beszállító nélkül marad. Erre Hitler ( vagyis az Antant ) részmegoldásként megcsinálta a Bécsi döntést. Horthy láttva a németek gyengeségét továbbment ebbõl lett a második döntés.
Érdekes lenne kitárgyalni ezt a korszakot. Ugyanis az akkori Magyaroszág nem volt könnyû helyzetben. Ha akkor Sztálin nem bíztatja fel Horthyt és nem kezd bele Románia ellen készülõdni nagyobb esély lett volna kimaradni a háborúból. Bár lehet hogy nem sikerült volna. Kérdés hogy a Lenint elinditó német titkosszolgálatnak mennyi befolyása volt Sztálinra. Igaz a korábbi titkosszolgálatot a " hosszúkések éjszakáján " Hitlerék lemészároltak. Késõbb a közéjük befészkelt ügynököket is kitakaritották. Ugyanezt tett Sztálin is.
Érdekek mindehol. Ugyanez van ma is. Egyes érdekek vissza akarják rendezni a Királyi Magyarországot , más érdekek talán megtartanák a mostani területet.
Nagyon nem mindegy hogy mennyire vagyunk tisztában a 100 évvel ezelõtti helyzettel ugyanis most ugyanez a helyzet.
Anno a csehszlovák vezetés rájött az Antant ( ma Nato ) szándékára és mentve a menthetõt csatlakozott a lengyel - magyar - jugoszláv szövetséghez. Sokan azt hiszik a V3 majd V4 feltalálta a " spanyolviaszkot ". A nagy lófaszt ! A V4+ gondolata Sztálintól származik aki létre is hozta. Most a V4 létezik , Szerbia már benne van csak még hivatalosan be kell jelenteni , Macedóniában Soros bandája kavarja a szart , Boszniát most rendezik , Szeretett Viktorunk pedig épp a napokban pacsizott össze a horvátokkal. Ugyanaz mint 100 éve.
Bukarestben akkor 3 vonal volt :
1. Erdély mint külön ország amely " Híd - Most Magyarország és Románia között ( szlovákiában van ilyen párt is )
2. Egy Magyar - Román duális állam
3. Románia Erdélyel vagy e nélkül csatlakozik a Szovjetunióhoz mint kemelt státuszú tagállam
Akkor voltak olyan hangok , Romániának csatlakoznia kellene a V4+ társasághoz ( mint most is szó van róla ) , maradni tovább az Antant ( ma NATO ) csicskája vagy beállni Oroszorzság mögé.
Akkor az Antant ( NATO ) a kedvére tudta rendezni és dróton rángatni a térség országait a kifejlet ügynök hálózata révén.
Kérdés : Vajon most mennyire van hatása a NATO-nak a térségre ?
1323 #81 Laplage2
- 2019-01-15 17:51
Soha ne bízz senkibe
Fõleg ne a németbe, mondta Rákóczi, még akkor sem ha le van írva!!!
Mi csak magunkra szamithatunk,.
4 #82 Posta Imre
- 2019-01-15 18:08
Rozsola, eltekintve a "bivalyos" felvezetõtõl, amit össze is g.ciztél a többi igazán élményszintû beszámoló. Szomszédban megvan Horthy emlékirat-könyve. Nem olvastam, de nem is fontos. Az elemzést kicsit fel lehet turbózni bizonyos izraelita körök helyzetbe hozásával és ott tartásával, melyeknek egyik célja az említett területek sanda megszállása és pár tíz éven belüli zsidó nagyhatalommá tétele. Köszönöm így is. Megvan a maga értéke.

Államtitkár: "Rendkívüli és egyedülálló ügy" a NATO-tagság


Rendkívüli és egyedülálló ügynek nevezte Magyarország NATO-tagságát egy keddi budapesti könyvbemutatón Sztáray Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára, azt hangsúlyozva: a fõsodorbeli politikai erõk között évtizedes és „mélységig hatoló” az egyetértés arról, hogy részt kell vennünk a szervezetben.

Az MTA Bölcsészettudományi Kutatóköpont Történettudományi Intézete és a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum (RETÖRKI) által kiadott, Brüsszelbõl jelentve – Titkos NATO jelentések az átalakuló Kelet-Európáról, 1988-1991 címû, Kecskés D. Gusztáv által szerkesztett dokumentumkötetet hiánypótlónak nevezte az államtitkár....https://www.hirad...ot-a-rablo

A Türk Tanács fõtitkárával tárgyalt Szijjártó


Hivatalában fogadta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Bagdad Amrejevet, a Türk Tanács fõtitkárát – közölte a szaktárca szerdán az MTI-vel.

Mint írták, a keleti nyitás stratégiája fontos szerepet tölt be a magyar külpolitikában. Az elmúlt években Törökországgal, valamint a kaukázusi és közép-ázsiai országokkal dinamikusan bõvült Magyarország kereskedelmi forgalma, emellett pedig egyre több diák jelentkezik magyarországi ösztöndíjakra a térségbõl – közölték.https://www.hirad...szijjarto/
75 #83 talpi
- 2019-01-15 18:32
rozsola
?
MAgad írod"soha nem szabad fix dátumtól indítani"
Nos Trianon? Úgy emlékszem, akkor és ott, már jó néhány"diplomata" megfogalmazta," Uraim a legrosszabb döntést hoztuk, a békétlenség és egy újabb háborút indítunk el"
Volt ilyen? Volt bizony, méghozzá amerikai és részben angelus szájüregekbõl tört elõ a megjegyzés.
A Francia kussolt, tudta miért, hiszen a maradék Romanov ott élt, bár vagyonuk nagy része zárolva, máshol,-más zsebekben lapult már.
Viszint, mikor is kezdõdött az igazi pogromok ideje, és hol is? Ha jól emlékszem 1905 Oroszország. Tévednék? Ugyan ezen évben, Port-Artur megtámadása Japán részérõl, ez is mese? Vagy csak arra gondoljunk, mennyi alkalommal utazgatott a pápai Nuncius Németország területére az I Világháborút követõen. Mennyi alkalommal küldte a követeit a pápa, szintén oda a 30'-as évek végén, közben ugye dúlt a "gazdasági Világválság" 29-33'
Vagy ki a fax volt, aki Viszarjonovicsot arról tájékoztatta, hogy az orosz Ortodox egyház lázadást akar kirobbantani a rendszer ellen és a magas beosztású tisztek zöme ortodox, vagy zsidó. Mit is tett erre Stalin?
Érdekes nemde? Vagyis a Pápa, tudott mindenrõl,/?/ tudott Hitler dolgairól és még titokban drukkolt is neki. MAjd amikor kezdett kiderülni, mennyire sáros ebben a VAtikán, akkor kisssé morcosan, szemöldökét borzolva, nemtetszését fejezte ki. Viszont, titokban dörzsölte a kezét és úgy Saulosan még meg is áldotta a helyzetet és annak képviselõjét. Nem így volt? Nem így van ma is?
Vagyis, mi a fax az a sábesz dekli a pápua buksiján a "pilisen" csak nem ??? vagy mégis.? Na akkor ki-kik is mozgatják a szálakat?
Persze, mindenki hülye, mert a könyvekbõl tájékozódik. NA persze, hiszen, közülünk oly sokan éltünk abban a korban, tehát, szemtanúi vagyunk, vagy? vagy megkeressük az összefüggéseket, meghallgatjuk egymást és ezekbõl "közösen" összerakjuk a férgek fellelhetõségének, az ellenük való védekezés, teóriájának módját.
Vagy? basszunk le mindenkit, mert hiányos a tudása, vagy netán, szembe megy a mi elméletünkkel, közben jót röhög a libamáj zabáló és már írja is a másnapi nyereség kamatait. Igen! a másnapit, mert egy lépéssel a fenti okok miatt elõttünk jár, hiszen, a taktikai megbeszélést, szinte, szóról-szóra ismeri, amirõl ugye, csak a tisztességes játékot játszó csapat tagjai tudhatnának!
684 #84 atacama
- 2019-01-15 18:41
rozslola ez egy újjabb szenzációs elemzés összefoglaló
remek információkkal gazdagítva. köszi...
154 #85 kakas
- 2019-01-15 19:08
66.media.tumblr.com/03a24592e7e4b4c0a834f74cac8f1da9/tumblr_pkuz7uccmN1qiwbbw_1280.jpg
139 #86 jozsef toth
- 2019-01-15 19:17
kakas !
BINGO !s_grats_proszt:D
4 #87 Posta Imre
- 2019-01-15 19:22
Elkomolytalankodjátok!
1072 #88 fkriszta
- 2019-01-15 19:28
elkomolytalaníthatatlankodjátok.. ki tudja folytatni ? :D
139 #89 jozsef toth
- 2019-01-15 19:52
Hallo fiuk hallo lanyok!s_hee
Tartsuk ossze azt amink van!s_love
Es nezo pont kerdeses.s_kukk
Elolro vagy hattul.s_V
1323 #90 Laplage2
- 2019-01-15 19:54
Don kinek mit jelent!?! Nekem embernyi küzdelmet szenvedést, példa mutatást. Aki érti érti, aki nem azzal nincs mit beszéljek, de tudok neki segíteni :)
139 #91 jozsef toth
- 2019-01-15 20:14
Igen vannak komoly dolgo az eletbe!
De he ezt egy HIRES humorista teszi azon jot nevetuk.
UYGE!
Sajnos neha a FOTEL HARC nem segitt!
Vannak itt mar olyanok akik alol mar a fotel tonkre ment.
Laplage2 neha kell ;Lazittani probalj meg lazittani;
Ezt se en talaltam ki! Es en szerettem pedig OIS ZSIDOVOL!
De megis igaz MAGYAR embernek tisztelem!
Es van sok Magyar akit eggyaltalan NEM TISZTELEK!
116 #92 livia
- 2019-01-15 20:34
Tényleg Józsi! Igazad van! Az elhasználódott fotelokat idõnként ki kell dobni! Helyette ajánlok fakírpadot, azon aludj el mihaszna! Viccet félretéve, tényleg el vagyunk kényelmesedve. Szimplán nézzük, hogy a tenoristák lányainkat mészárolják, az általunk megválasztott csürhe vezényletére, baksisért adjuk a lelkünket ki...aszott jólétért cserébe. Közben szemet hunyva elnézzük a csürhe által elõidézett nyomort. a kilakoltatásokat, mert a csürhének kellenek anyagi javaink, amiért cserébe csak a szánk jár, ha majd hagyják. Tényleg ideje tenni valamit, de nem mindegy hogyan, kik mellett. A mostani is csak csürhe. Ki kéne várni egy vezérkost. No, azt látom, hogy várat magára, de szerintem sincs még itt az ideje. Szerintem hallani fogjuk a harangszót!
139 #93 jozsef toth
- 2019-01-15 23:30
livia !
Tudom te se tegnap jottel ide.
Es sajnos mar hanyszor elofordul,hogy rosszul ertelmezett vagy irt szavakert szie egymas torkat fureszeltek.
Termeszetessen mindenki a sajat FOTELEBOL!
Ez VICCCC!
Mi akarjuk,hogy jobb legyen a fiatalabb generacio???
Hat ha ezt latjak,hogy a pelda mutatok ilyenek?!
Megis mit varhatunk?
Csak 20 ev korkulombseg es ,hogy ki milyen kornyeken es kozegbe not fel az elkiseri a sirig.
Gondolkodas mod,elet mod,viselkedes.....es sorolhatnam.De minek!
Igaz az ember kepes alakulni.De nem 180 fokot.
Tudjuk kicsi a mi hazank terulete.
De ezen bellu is NEM MINDEGY ,hogy hol elunk.
Mert akar varosokken,falvak,akar megyekken ORJASI kulombseg van.
Ugy anyagi mint ertelmi szinten.
Es ez nem csak most van igy.
Ez is el lehetne gondolkodi!
1313 #94 zoli
- 2019-01-16 10:29
Úgy látom idõnként visszatér az akarnok,a nagyazeszejobbantudja.Nincs ezzel baj,csak a stílus,meg az egymást szapulás kérdése nem kérdés.Most ismét jót röhögnek a hivatalosok.Senki nincs aki el küldje a fenébe az ilyen bunkókat,csak Rozsola?
Szerintem is barom voltál az is vagy kedves Bivaly.A neved fémjelez.Nem kell válaszolnod,mert a részemrõl te nem vagy,tehát nincs veled több beszélni valóm.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.36 másodperc
4,615,336 egyedi látogató