Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A kezdet ...

Gondolatok2006.11.12

Ezen a szép, novemberi napon beindítottam elsõ (ami nem volt számomra egy utolsó dolog) politikai témájú weboldalamat. Akkor már 10 éve saját cégemet vezettem, ami nem is ment rosszul és tartozás nélkül, normalizált anyagi körülményekkel, két - lassan pubertáskorú - gyerek apjaként az utolsó 10 év magyarországi történéseinek hatására - ami ez idõben csúcsosodott ki a 2006 október 23.-i napon és a Gyurcsány féle felszólalás (A "budapesti.info" weboldal fejlécének - jobb oldalán olvasható) tette ki végére a pontot, rájöttem, hogy nem hallgathatok tovább.

Soha nem szerettem a politikát, de informálódtam és mindig megvetettem azokat akiknél úgy találtam, a politika hátaslovára felkapaszkodva éltek vissza a népnek tett ígéretükkel.
Apám 1996-ban, közvetlen a halála elött még úgy hihette, megérte a sok szenvedés, a Don kanyarból hazavánszorogni fél Európát megkerülve, majd 56 leverése után a tizennyolc hónapnyi "elõzetes" és szerencsés túlélése, az 1964-ig (hat éven keresztül) folytatódó REF (Heti kötelezõ bejelentkezés a rendörségnél) és végül a konszolidált Magyarországon néhány évtizednyi béke. Úgy halt meg, hogy még élvezhette azt a néhány évnyi álmot, amikor a magyarok milliói úgy hitték, végre megszabadultak sok száz évnyi rettegéstõl, talán meglelik a békét egy olyan országban aminek a polgárai soha nem voltak képesek hosszú távon gyülölködni. Nekem sem megy. De sajnos néhány év múlva látni kényszerültem, hogy az az ország ahol megszülettem megint azon az úton kénytelen járni aminek a vége talán népünk teljes kipusztítása.

Imrét akkor még nem ismertem, az új oldalammal csak annyit kívántam elérni, hogy az innen-onnan elolvasott cikkeket egy helyre - egy könnyen megjegyezhetõ nevü weboldalon - összegyüjtsem és olvashatóvá tegyem 's talán némi, általam felismert összefüggésre is rámutathassak. Ez volt a kezdet:

http://budapesti.info/
A weboldal menüje már csak akkor látható ha az Adobe Flasht engedélyezitek a böngészõben


Nem tudtam mi következik 2006-tól és nem éreztem úgy, hogy jogom vagy tudásom arra predesztinálna, hogy bármilyen vezetõ szerepre vállalkozzak. De ezidõben már könnyen elérhetõk voltak az világhálón megjelenõ információk és a XX-század végén ahogy a nagykereskedés átlopta magának a PC eladást, kisemmizve ezzel a kiskereskedõket (és szakembereket), már egyre többet ültem a monitor elött mint Webdesigner, Webmaster... a világ meg gyorsan összement és egyidõben kinyiltak az ablakok.

A weboldalamat 2011 közepéig üzemeltettem, miközben (idõközben és átfedéssel) már megismerkedtem Imre munkásságával és úgy véltem, hogy egy olyan oldalra lenne szükség ahol a látogatók is beírhatják a véleményüket, javaslataikat. Azt már régen megtanultam, hogy egy csárdában elég egy dudás, azt is észrevettem, hogy Imre egy karizmatikus személyiség - én meg jobban érzem magam akkor ha nem rám szegezõdik minden szem. Eldöntöttem, hogy a weboldalamat parkoltatom - nem írok oda többet, bár nem szüntetem meg mert értékesnek tartom a cikkeket amiket éveken keresztülfeltettem.

Egy napon megbeszéltük Imrével, hogy tudásomhoz képest megpróbálok neki segíteni amit szívesen elfogadott - aztán ebböl a laza kapcsolatbol - fehérverebecske jóvoltából váratlanul az lett, hogy meg kellett tanulnom php-webprogramot kezelni (E107-es volt az elsõ, majd ezt követte a mai napig is használt PHP-Fusion program). A többit már tudjátok, hiszen az elosztó oldalról mai napig elérhetõek a régebbi oldalak is és még néhány velünk kapcsolatba lépett velünk egyidõben kezdett személy weboldala (pl.: Tuloké vagy Jásdi Kiss Imre oldala.) Az emberek jöttek-mentek - ezek voltak a jöttmentek, bár sokukban megvolt - remélem - meg is van a tüz amit itt mutattak meg elõször, de a láng kialszik néha vagy nem itt és nem velünk gondolták a további utjukat ... néhányan meg meghaltak. Az oldal viszont túlélte az éveket még mindig müködik és mindig jönnek újak a régiek mellé, el is köszönnek régiek, de a kövek csak csak ittmaradnak. Görgeti ugyan a víz ezeket is, de mégiscsak találnak egy-egy mélyedést ami itt tartja õket.

Ma - olvasva a hozzászólásokat - kincses, atacama, Imre rövid összeröffenésekor jutott megint eszembe a weboldalam. Megnéztem, müködik,... részben még mindig aktuális és Gyurcsány még mindig nem került a pokolra. Azóta viszont jócskán összetorlódtak az ö nyomában járók, napjainkban már ott tartunk, hogy legszivesebben elhoznék egy a Halálfutam filmsorozatban használt autót, amelyiknek az oldalaira éles kardokat szereltek és reggelente rendet vágnék a Parlament felé "igyekvõ" illusztris mocskok között. - Persze ez elmélet, és nem csak õket hanem az elmúlt 20 év politikai-gazdasági-mocskát megteremtõ és éltetõ görényeket is kiirtanám ha lehetne. 95%-uk biztos, hogy megérett a pokolba vezetõ út használatához.
De a kisembereknek nincs lehetõségük igazságot szolgáltatni. Dühönghetnek, téphetik a hajukat, leihatják magukat és sírhatnak az elvesztegetett életükön. A másik részük - változatlanul - pedig eladja a lelkét 30 ezüstért.

Számunkra se marad több csak egy lehetöség: Megtartani továbbra is azt a sok információt ami az oldalainkon megjelent, rendszerezni és terjeszteni. Ahogy a régi weboldalaink, úgy rengeteg dokumentum és audiovizuális információ van a birtokunkban, nem csak a politikával de a magyar történelemmel, kultúrával és a világban ezidõben történt lokális vagy globális elemzésekkel együtt. Sok ember sok mindent észrevesz. Persze ez a PostaImre és Társai valamint a Tagok által szarka módra ideömlesztett tudás nem csak arany, nem biztos, hogy értékes, nem mindig kultúrált ... de egy biztos; nem is cenzúrált!

Nos tehát a lényeg:

PI Akadémia (na ne röhögtess - hallom a kibic-hangokat a háttérbõl), megvalósítható.
Biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen aki évek óta gyüjtöget olyan információkat ami fontossággal bír a számára, amiböl sokat - ma már nem is lehet megtalálni, amit azért tett félre, hogy megmaradjon emléknek avagy az utókornak.
Évek hosszú sora alatt nekem is jónéhány (esetenként "csak" virtuális) ismerõsöm küldött olyan anyagot amiröl addig nem is hallottam és ez fordítva is müködött... Személyre szólóan elküldtem, vagy - amenyiben közérdekünek gondoltam kitettem a "postaimre" oldalunkra. Néha persze szembesültünk azzal is, hogy mások nem érezték olyan közérdekünek a megjelentetést:)

A lehetöség a következõ (nagyon alapszinten!):

Néhány ember kell aki ezt a gyüjteményt tetõ alá képes hozni. Akit érdekel az jelentkezzen Imrénél és elõször is kérdezze meg - mikor kezdhetjük el a munkát. Néhány hét alatt meglátjuk hányan leszünk. Csak azok jelentkezzenek akik biztosak önmagukban, a döntésükben.
Akár E-Mail kapcsolattal akár Belsö levelezéssel arra kérek minden jelentkezõt szedje össze (ha lehet csoportosítva, rendszerezve) mit tart fontosnak a saját meglátása szerint.

Miröl beszélek?

Ami számomra a fontos: Elöször is a budapesti info-n megjelent és persze nálam is elmentett cikkek, videók, hangfelvételek.
MIHI - kulturális weboldala (eltettem, mert értékesnek tartottam.) Az összes Postaimre oldal anyaga. Az évek alatt összegyüjtött politikai, ismeretterjesztõ, kulturális irányultságú könyv, Dokument, Okirat, Fénykép amit összehordtunk és a mai napig is megtartottunk. Amiket egyes emberek küldtek nekünk /nekem azokat is eltettem. A Youtube-ra feltett és (gondolom nem csak én mentettem el) késöbb letörölt letiltott videofelvételek és a Weben megjelent majd szintén elsüllyesztett de közben letöltött információ egy helyre összehordása, rendszerezése, megtisztítása a felesleges dolgoktól. A 90-es évektöl kezdve napjainkig terjedõ idöszak magyar politikai információinak sorbaállítása nem mellesleg a 45-töl 90-ig tartó idöszak rövid kielemzésével és annak idõvonalával egyeztetése.
Szeretném ha Tulok is beállna a sorba és úgy érezné, hogy újra itt az ideje egy kis közös munkának. A weboldala nem tünhet el csak úg - és õ se fiatal már.
Rengeteg munkát jelent ha(!) belekezdünk.

Kell ez nekünk?

Nekem nem. de mégis. Valójában nem az, hogy nyomot hagyjak e-világban. Nem érdekel mit mond majd az utókor (Beszéljenek inkább doktor Bubóról! ;)). De itt állok a következõ élet-szakaszom elejénél; Talán nincs betervezve a következõ néhány évem, a kaszás még pont velem akar foglalkozni, de valamikor - ha nem is ismerem a dátumot, eljön értem. Ez a lényeg a számomra. Apelláta nincs így csak annyi a dolgom, ha azt szeretnétek, hogy a postaimre blog életképes maradjon, akkor kell néhány ember aki azt nélkülem is képes életben tartani.

Egy webszerver és egy weboldal nem probléma ameddig van áram és internet és nem dobnak hurkot mindenki nyakába mert friss levegõre vágyik. Az adatok rendszeresítése és megjelenítése az interneten megoldható ameddig a háttérhatalom nem lesz egységes és marad ellenséges. Az adatok bebiztosítása, hogy a fontosabb dolgok ne tünhessenek el - már azt jelenti, hogy néhány ember mint õrzõ, másolatot készít és eldugja azt, nehogy megtalálják és megsemmisítsék. Senki se jósolhatja meg pontosan mi fog történni. Ha elpusztul a világ akkor már úgyis mindegy lesz de ha nem akkor érdemes harcolni olyankor is amikor ez illegalítással jár. Magyar történelmünk legalább egy rövid szakasza maradjon meg az utókornak úgy ahogy az megtörtént.

De - még idõben - át akarom adni olyanoknak a stafétabotot akik teljes joggal képesek átvenni a szerver felügyeletét, kezelését és a tartalmi valamint a technikai dolgok figyelését. Nem egy emberröl hanem egy kicsi de megbízható csoportról lenne szó. Nem lépek vissza ameddig segíthetek és szellemileg egészséges vagyok, vagy ameddig nem mondjátok azt, hogy mindent meg tudtok oldani, szervezni nélkülem is. Hogy ki és mit vállal, és azt miként szervezitek meg (Imre régi oldalainak a tartalmát is csoportosítani kell - esetleg dokumentálni, és könyvben is elérhetövé tenni - persze néhány óra lektorálás se ártana - értem hibák, értelmetlen mondatok, értelmezhetetlen vagy napjainkra érdektelenné vált téma kigyomlálása... ) a ti dolgotok eldönteni.
A cikkekben, hozzászólásokban anyázás, káromkodás veszekedés - szerintem - maradhat, talán attól lesz elég "füszeres" hiteles az utókor számára is

Ami a technikai dolgokat illeti - nagyjából tudom mire van szükség, de ha Imre neki akar látni akkor addig vágjon bele ameddig annak értelme van...

Ezt felteszem külön hírnek - aztán meglátjuk mi lesz belöle. Csak közös munkáról lehet szó - még egyszer nem érdekel olyan kívánságmüsornak induló kezdeményezés amiböl több heti munka elvégzése után rövid idõ alatt egy rozzant, elhagyott romos épület lett.: http://piuvb.magyarnemzetikormany.com/

Mára ennyi. - remélem Imre is ki fogja egészíteni a gondolataimat közben, akit érdekel az elgondolkozhat a megoldás mikéntjén (Ne ötleteljetek hanem gondoljátok át és röviden összefoglalva küldjétek el Imrének technikai vagy egyébb kérdéseket ha muszály akkor nekem!) A hozzászólások viszont nem tartoznak a kivülállókra ezért ezt a cikket csak a regisztrált Tagok látják, "vendég"-nek nem jelenik meg!

Gerry

Hozzászólások

139 #1 jozsef toth
- 2019-01-19 23:45
gerry!
En csak a kulisszak mogul orommel olvasom soraidat.
Mert erzem es hallom Imre se tul boldog ennyi ev munkaja utan az eddigi eredmenynek.
Es ahogy irtad MI elobb vagy utobb a kaszassal kell uzletelnunk.
Ha viszont nyomatekos marad az eddigi oldal csapat munkaja ,abbol remelhetoleg tanulnak azok akik erre hivatast ereznek.
Es azt is tudom mert hallottam ,hogy (a krisztus koporsojat se orizrek ingyert)
Ezert ha meg lesz a dontes ,hogy mehet az oldal
szivessen veszem TOLED vagy IMRETOL ,ha az anyagi oldalaba betudok szallni!s_grats_proszts_Laptop
8 #2 miskolcilaci
- 2019-01-20 09:08
Gerry! Te valamit megéreztél akkor, ami most van, s lesz. Szerintem vagyunk így néhányan. Egyre gyakrabban van déja vu érzésem, ami az utána lévõ események nem igazán festenek rózsás képet a jövõt illetõen. Nem igazán örülök neki, de várom, mert szükséges. Még jó, hogy a szellemi tudást, tapasztalatot visszük magunkkal, az anyagi része szerencsére itt marad.
Törölt, vagy hiányos videók pótlásában tudok segíteni saját archívumomból, valamint lehetõségeimhez képest anyagi segítséget is tudok nyújtani a munka során, és az oldal mûködéséhez.
4 #3 Posta Imre
- 2019-01-20 09:38
Még várom a rezonanciát! Talán két hete Pécsrõl kaptam lelkes telefont, hogy szervezik a Pi klubbos csapatot, de már nem dõlök be ilyesminek. A "régiek" zöme kimerült, kiöregedett, de talán van köztük olyan, aki taníthatna. Ez azt is jelentené, hogy bizonyos témakörben jobban felkészül, mindamellett, hogy általános rálátással rendelkezi PI-szintû hozzáértéssel a kerek egészhez. Kellene hely is, ahol össze lehetne boronálódni. Valami "szabadkõmûves páholy"-szerû izé, de lehet kurgán, Duna-part, vagy libalegelõ, esetleg "korcsma", vagy egy sufni. De fonjátok csak tovább a szót! A fontos, hogy ne arról szóljon csak, hogy a postaimre majd megmondja! Talpi múltkor bizonyította, hogy ha kell levezényel egy szertüzet, de ha kell sortüzet is.

Gerry én a magam részérõl csodálom a kitartásod, bár megértem valahol, mert annyira már azért ösmerjük egymást. Azt remélem itt már mindenki tudja, hogy ha Te nem adtad volna a felületet és már rég nem pötyörésznék. Ez pedig nem anyagiak kérdése. Szerintem sokan nem is értik, értékelik, hogy nem arról van szó, hogy egyes véleményeddel, vagy bárkinek a megfogalmazott "kritikájával" itt egyet kell, vagy nem kell érteni, hanem, hogy van egy "hely" tér és idõ, ahol nyomot hagyhatnak azok, akik eléggé elvetemültek már a korcs világban az illeszkedéshez és nem önös érdekek vezérlik. Na jó, ügynök is akadt eddig bõven. Eztán is lesz. Könnyû dolgunk sosem volt és hálás sem.

Ha engem kérdeztek, összehozhatjuk a nemzetgyûlést is idõvel, csak nagyon kevesen lesznek ott, ezt borítékolhatom. Félnek. A nevem a biztosíték erre.

Gyogyó kapitány a világ legismertebb vezére hasít a fészbúkon :)
2012-es csatlakozása óta már elérte a bûvös 255 !!! követõt!
1 db hozzászólás sincs, pedig naponta többször is frissítik az oldalt!
REMEK TELJESÍTMÉNY! Gratulálunk! by Bloggerek
Gyogyó vezér FB oldala itt:
https://www.faceb...11?fref=ts

http://postafos.b...rtebb.html

De itt is rázizeghettek a realitásra.
http://www.magyar...em_id=9605
139 #4 jozsef toth
- 2019-01-20 13:00
Imre!
Még várom a rezonanciát!
Ebbe en tudok segitteni:D
Oda megyek es igerem fofsz rezonalni

s_V
75 #5 talpi
- 2019-01-20 13:12
"Ha engem kérdeztek, összehozhatjuk a nemzetgyûlést is idõvel, csak nagyon kevesen lesznek ott, ezt borítékolhatom. Félnek. A nevem a biztosíték erre."
Ebben biztos vagy?
Mert én nem! :)
4 #6 Posta Imre
- 2019-01-20 16:41
Talpi, biztos! Nem is a sokság a kérdés.

Józsi, te csak marad a sengeden!
684 #7 atacama
- 2019-01-20 16:55
ül,ül..minden szava ül..
5 #8 kincses
- 2019-01-20 17:31
Imre, azért neked is lehetne jó hírnév rontásáért perelni egy két emberszerût és honlapot, mert nem semmi ganyét rádhordtak ezek a ganajtúró bogarak, akik azt hitték, ha szétkenik a ganyét akkor közösen leszünk büdösek. Aztán rajtuk száradt. Szerintem az alapítvány és az info-archiválás nagyszerû ötlet, messzebbrõl is be lehet szállni és hosszútávú terv lehet, akármilyen világ is jönne.
5 #9 kincses
- 2019-01-20 17:32
Gerry, köszönök, köszönünk mindent munkát és türelmet!s_nezem Aláírás: a hálás Jelen-Kor.
75 #10 talpi
- 2019-01-20 18:05
Imrém!
Magam sem a "tömegben" gondolkodom, hiszen a sokaságban sok a se-lejt esélye. No meg sokan"mások", mint tapasztaltam-tapasztaljuk.
MAGyarnak lenni, vagy magyarnak, fényévnyi a távolság.
Amikor "lefürdik" valaki, akkor derül ki, mit "rejt a festék" :(
80 #11 monguzking
- 2019-01-20 20:15
50 esek pedig hullanak mint a legyek igy en hosszu de rovid tavra sem tervezek---igy viszont vesztenivalo fizikalisan nincs mar---szellemileg meg aligha torhetnek be igy ha harcra kerulne sor hat akkor legyen harc...
4 #12 Posta Imre
- 2019-01-21 12:53
Az a helyzet, hogy ezt a cikket szerintem csak szûrve látják az olvasók. A patikai géprõl feljõve az oldalra, nem is látszik, hogy van ilyen "fõcikk". Gerry, miért titkos? A megnyitások száma is azt mutatja, hogy valami nem gömbölû.
299 #13 i_gazember
- 2019-01-21 13:05
Ismét jelen van! Jóval több, mint egy nick név. Akár a nevét is ide írhatnám. De ez nem az én dolgom. A lényeg az, és nem több, hogy nem tud magunkra hagyni. Elõször is bocsánatot kérek tõle. A miértje csak kettõnkre tartozik. Ugye lehetek én is olyan gyarló - talán ember -, aki képes önmagát felül bírálni, és értéket tulajdonítani az igaz, és nem igazi dolgoknak. Szeretnék tenni a felhívásban megfogalmazottaknak, de korlátaim vannak. A számítástechnikához, csak kontár módjára értek, anyagi áldozatot nem tudok hozni sajátos adottságaim miatt. A lelkesedésemen kívül, és azon belül, hogy napi szinten itt vagytok velem a gondolataimban, tény. Tudtok rám mérni valamilyen konkrét feladatot?
4 #14 Posta Imre
- 2019-01-21 17:28
Jelen honvéd, Igazember, nem vagyol már gyerök. Sokan vágynak a tevésre, az értelmes tevésre, melynek nem csak tevékenység része, hanem célirányos és kézzel is fogható tárgya is van, illetve lehet, de inkább már van. Én sem vagyok kivétel. Az értelmetlen munka, napi rutin nem visz elõre, nem boldogít, nem érzem, hogy fejlõdnék, vagy embertársaimhoz kegyeletteljes lennék.

A cikk valamiért "befagyott". Írtam Gerrynek, szerintem csak szelektíven látható. Ideje lenne már összetartani és megmutatni, hogy összetartunk. Egyelõre feladat ezzel nekem jut, törni a buksit.
2 #15 gerry
- 2019-01-21 19:01
Imre - megirtam. Majd ha azok közül akik itt vannak és jelentkeznek nálad elegen ahhoz, hogy be tudjuk indítani egy közös szervezéssel a PI-Akadémiát akkor lesz értelme annak is, hogy a "vendég" olvasók is láthassák. De nem láttam értelmét addig idegenek számára láthatóvá tenni, ameddig maximum annyi történne, hogy regisztrálnak azok is akik majd az élére állnának...
Szerintem nem arra van szükségünk, hogy mit "kellene tenni", hanem olyan csapatra akik azt teszik meg központi kérdésnek, hogy hogyan kell megvalósítani. Egy házat az alapoktól kell felépíteni.

- De ha már írok akkor megint van egy kis mondanivalóm Rozsola majomnak. Nem kell lesüllyednie a mi szintünkre, mert ezen a szinten nincs keresnivalója a nagypofájú, okoskodó taknyosoknak. Nincs itt helye az ilyen pofátlan aljadékoknak. - ezt csak a mai produkcióját elolvasra jegyzem meg. Javaslom, hogy azon élvezkedjen, hogy a jó édesanyját cukkolja a zsenifiúcska ne az itt olvasókat. Csak azért nem törlöm, mert Imrének kell eldöntenie, milyen alsó szintet enged meg az oldalán.

Ami a cikket illeti - szerintetek kitegyük úgy, hogy mindenki olvasni tudja? Ha úgy gondoljátok akkor kikapcsolom a parancsot, hogy csak belépés után (a regisztrált tagok) tudják olvasni.
4 #16 Posta Imre
- 2019-01-21 19:13
Gerry, nem fog az "élére állni" senki, sõt a tompáját is elkerülik, meglásd!

Rozsola elment pihenni.

Szerintem láthassa mindenki!
139 #17 jozsef toth
- 2019-01-21 20:04
Akinek nem inge ne vegye magara!
Sajnos az igazsag neha faj,es keseru.
Regota meggyozodesem,hogy nagyon hasonlitt a fotbal szurkolokhoz ez a tarsasag.
Ott is szabadon lehet hulyesegeket kiabalni FELELOTLENUL.
Anyazni,kritizalni a vezetoket,jatekosokat es mindent.
De mind azok akik igazan ezt csinaljak nagy tobbseguk meg gyalogolni se tud 45 oercet.Hizott eltunyult szurkolok,es a tobbseg a koron felluli az igazi jatekhoz.
238 #18 bivaly
- 2019-01-22 19:16
Kedves Gerry !

Ezt abszolut nem vártam, meglepett, és bizony ..., na mindegy.
Bizony, pofázni mindenki tud, tenni ? Az micsoda ?
Nem Neked írom !!! Abban igaza van Imrének, hogy jó betûket vetni, értelmes mondatokkal, KELL !
Azt is tudjuk, hogy minden számítógépre írt egyetlen betû, szó, ott marad, és örökre !

Csak magunkra számíthatunk. És csak a saját kis territóriumunk megvédésében. Gerry ! A nép, nincs ! A gondolkodó ember, nincs ! Az a pár valóban értelmes humahoid, aki érti is, meg átrágja magában, és elemzi az itt, és máshol elhangzottakat, leírtakat, iszonyúan kevés létszámát tekintve. Semmi gond ! A "nép" szemetére nincs szükség, legfeljebb a szikes talajok humusszal való frissítése érdekében !
Helyes amit írtál ! A baj csak annyi, hogy azoknak, akik eddig is, de hát ez sem hiábavaló ! Újbóli megerõsítés, lelki tréning önmagunknak, edzeni a tunya agyat !

Nagyon jó volt olvasni. Nekem is sokszor eszembe jut az életem bizonyos részeinek, ténykedésének összegzése. Ahogy az ember érik ( hétköznapi nyelven öregszik ), úgy tudatosul benne az elmúlás, és a múlt számvetése. Nem meghalni készül, ( jön az magától is, ha várjuk, ha nem ) de rendszerezi a múltat, hogy amikor átlép azon a bizonyos ajtón, ne legyenek önmaga által feltett kérdésekre meg nem adott válaszok, önmaga által. Ez a legfontosabb !
Szerintem ezt nevezik, ( mondják), teljes életnek. Úgy átmenni azon a bizonyos ajtón, hogy megválaszoljuk önmagunknak önmagunkat. Ez a teljesség.
Nagyon keveseknek adatik meg. Neked kívánom ! Majd egyszer ! Legyen hosszú az utad !

Üdvözlettel, Bivaly
2 #19 gerry
- 2019-01-22 22:17
bivaly - köszi. Ez jólesett (úgy éreztem, egy próbát megér! Ha sikerül akkor a következõ 30 évemben lesz még mit csinálnom :D)

Aztán majd meglátom ;)
Képzeljétek ma megcsináltam három fekvötámaszt, a negyedik már csak fekvõ volt.... és alig lihegtem! ... igaz ami igaz, a kemény munkától azért megizzadt a homlokom, de kell a mozgás és jól is esett. s_hihi

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.18 másodperc
4,707,833 egyedi látogató