Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Baromarcú magyar 'spirituális' zizegõk, rezegõk

GondolatokÜdv Imre!
Meglepetésemre, az alábbi levelet kaptam válaszul és sok-sok kérdéssel. Az úriember egy 60-70 év körüli villamos szakember, mára állítólagos spirituális utaztató és kétségkívül fidesz fun. A kérdésekre nyilván tõlem várná a választ, de mivel személyed mélyen érintve van, így úgy gondoltam, hogy elsõsorban rád tartozik, ezért a válaszadás jogát átruháznám neked, amit tolmácsolni fogok felé.
Legyen jó napod!

A Teremtõ áldjon!

Íme a levél!


Üdv!
Ajánlottad nekem 2018.12.29-én a Posta Imre videót, nagy sokára végig bírtam küzdeni magam rajta.
Elkezdte szidni a diktatúrát úgy általában, ami helyén való is.
Aztán kihegyezte a most regnáló kormányra, közelebbrõl Orbán Viktorra.
Lecigányozta, aztán még egy alkalommal olyat is mondott, hogy a puját is kiirtani, azaz a gyereket.
Hát nem humánus? Tiszta katona, hát nem?
Õ, mint katona mélyen hallgatott az elmúlt 8 év proletár diktatúra tevékenységeirõl.
Nézzünk csak pár tényezõt az elmúlt 8 év proletár diktatúra dolgaiból.
--
Szélnek eresztették, szétzüllesztették a Magyar Honvédséget, már teljesen, és így védekezõ képtelenné tették az országot, ezzel elõkészítették egy totális megszállás lehetõségét.
--
A gyáraikat eladták semmi pénzért, sokat el is dózeroltak, ezzel kivették az ország kezébõl az önálló megélhetés lehetõségét, ki voltunk szolgálva egy lehetséges megszálló hatalomnak gazdaságilag is.
--
Kiépítették és jól megfizették a besúgó hálózatot.
Például sárkányrepülõrõl videóztatták, hogy ki megy el valakinek szüretelni,
vagy az édesapja a saját kislánya udvarában nyírta a füvet, és emiatt megbüntették 300000Ft-ra.
Vagy bevezették, hogy a gazda a saját földjére a saját traktorjával csak úgy mehet ki, ha elutazik innen 40km-re, 6000Ft-ért kér egy útvonal engedélyt, és felvezetõ autóval mehet csak ki a földjére.
1 alkalommal!!! És csak 1 alkalomra, a következõ alkalomra újra ismétlõdik a tortúra, és az újabb kiadás! Pont errõl panaszkodott akkoriban az egyik szomszédom, aki gazdálkodik.
Ezzel lehetetlenné tették a mezõgazdasági termelést.
Szerencsére ezt a "törvényt" az a legyalázott FIDESZ kormány azonnal hatályon kívül helyezte, Lehet most már mocskolni a FIDESZ kormányt! Hiszen meggátolták a kommunista (vagy más) "elvtársak" tervének teljesülését.
--
A szõlõ kisutulása utáni maradék a törköly, amit a gazdálkodók évszázadokon keresztül hasznosítottak, mert lehet hasznosítani.
Hoztak egy "törvényt", hogy a törköly veszélyes hulladék és azt el kell szállítani az átvevõhelyre, és fizetni kell azért, amiért átveszik. Az átvevõk meg kinyerték belõle a szõlõmagot, megõrölték, és táplálék kiegészítõként árulták jó drágán.
--
Létrehozták a tömeges megsemmisítõ gépezetet. Egy nap alatt 30000 embert tudtak volna meggyilkolni, és nyom nélkül eltüntetni.
Itt látható, ha még fent van:
Átnevelõ tábor Rákospalotán
LinkMit gondolsz? Kik kerülhettek volna ide? Elsõre is a vén fos léhûtõ nyuggerek, de aztán azok is, akiknek nem annyira édes a komcsi cucli.
Megmondták, hogy ebben az országban 4 millió munkaképes magyar is elég rabszolgának. Pont abban az idõben szólták el magukat.
--
Mit csináltatott a szemkilövetõs lopcsányitolvaj 2006 október 23-án? Hány ártatlan embernek lövette szét a fejét, hány ártatlan embert veretett, gyaláztatott meg? Miközben odarendelte a jól megfizetett civil ruhás provokátorokat, õk valahogy gyorsan ki lettek engedve bántalmazási nyomok nélkül.
--
Ki rabolta el a 13-ik havi nyugdíjat?
--
Ki vezette be a vizitdíjat, és a várólistát az egészségügyben?
--
Az elmúlt 8 év kommunizmusában már gyógyszerként akarták engedélyeztetni a kommunisták a gyógynövényeket, miért is? Kiknek a megrendelésére/elvárására?
--
Ki adta el a gáztározónkat gázostól idegeneknek, kiszolgáltatva ezzel a magyar lakosságot az idegenek kénye-kedvére? Hová lett a pénz?
--
Ki adta el az áramszolgáltató vállalatainkat idegeneknek kiszolgáltatva ezzel a magyar lakosságot az idegenek kénye-kedvére? Hová lett a pénz?
--
Ki adta el a vízmûveinket, vízellátó központjainkat, gyógyvíz forrásainkat idegeneknek kiszolgáltatva ezzel a magyar lakosságot az idegenek kénye-kedvére? Hová lett a pénz?
--
167 milliárdot nyúltak le a négyes metró építésébõl, ezt az unió derítette ki. Hova lett a pénz?
--
Hallani még a combino villamosok ügyében is 60 milliárd lenyúlásáról.
--
Eltûnt valahova az Ország arany készlete! Bogár László 60 tonnát mondott a tévében.
Mennyi pénzt ér az a 60 tonna arany? Hova lett a pénz?
--
Lenne még sok más is, a fentiek csak példák.
Az a nagy hõs Posta Imre a fentiekrõl egy rohadt szót sem mondott, csak a mostani regnáló kormányt mocskolta.
Az a mostani mocskos regnáló kormány meg kihúzta a szakadék mélyérõl az országot, több ellopott értéket visszavásárolt.
Például meg tudott vásárolni 30 tonna aranyat is mert az feltétlenül kell az országunk pénzügyi biztonságához.
Kinek dolgozik az a Posta Imre?
Az már sejthetõ, hogy ki ellen, a Magyarország ellen! És még ennek tapsikolnak is.
Egy dolgot nem vesz számításba.
Mindenki alól ki fog futni a mostani élete, és MINDENKI el lesz számoltatva egy olyan helyen, ahol nincs titok, nincs hazugság, meg félremagyarázás.
Tudod, az a 21 gramm, ami az exitáláskor jelentkezik, mint súlycsökkenés.
Tulajdonképpen az Õ ügye sem gond.
Ha valaki pondróként viselkedett a mostani életében annak megadja a Jóisten azt a lehetõséget, hogy a következõ megtestesülésekor pondró legyen.
Aztán sok-sok leszületéssel, és megannyi szenvedéssel emelkedhet a létformák között, mire újra kaphat emberi testet. Ezt lehetne pokolnak mondani.
Bár a Védákban le van írva egy pokolbolygó, oda is bekerülhetnek a "javai", és onnan iszonyatosan sok szenvedés után nagyon nehéz kikerülni.
Fogalma sincs, hogy mekkora bajt hoz magára ezzel a viselkedésével, de ez legyen csak az Õ baja, amikor elérkezik annak az ideje!
Üdv!

P.S.: Jut is eszembe, azért akad a Posta Imrénél jobb is:
Link


Válaszom!


Kedves Attila, azt izenem ennek a spirituális baromnak, hogy kapja be az összes faszomat! Ezt így, egyenes adásban! A qva anyját az ilyen beteges féregnek, aki nem veszi a fáradtságot, hogy beüsse a keresõbe a nevemet és rászánjon az életébõl akár egy hetet is, mert kb addig tartana meghallgatni a korábbi "elõadásokat" és belelapozni a mérhetetlen anyagba, amit összepakoltam-tunk tizenévek alatt. Ez egy zsidó-fasszopó vén barom. Ezt küld el neki, az állatjának. Ennek fingja sincs semmirõl, csak amit ez a rohadt cionista zsidó-fides propaganda a fejébe töm. Olvasgasson már a parasztja ! Link Ha megvilágosodott, várom a bocsánatkérését a tetûnek! Bedob egy tizenéves lányt, akit a pofájába tolt a sajtó, mert ugye nem érti, hogy a fiatalok milyen szereppel is bírnak és azt sem, hogy valakik szándékosan az elõtérbe tolták a kis vöröst! Ki ne derüljön, hogy kinek a kicsodája. Talán neked mond ez még valamit, ha ennek a hülyének nem is.
"A piros kabátos lány" - 1956. október 23.
Mikó Eszter regényének fejezete magnóbeszélgetés. Fõszereplõ a legendás "piros kabátos lány", az akkor 18 éves Koszmovszky Edina.
Link

Ezt így küld el a degenerált baromarcúnak!


Üdv!
Imre

Ja látom a "rákospalotai átnevelõtábort", hogy linkelte. Hááát, ezt annak idején Forintos Gyula bajtársunk (hunvérfarkas) hozta és a postaoldalon jelent meg talán 2011-ben elõször, majd pár évre rá felkapta a hírt a többi is. Na, ennyit tud ez a spirimókus.

Hozzászólások

299 #20 i_gazember
- 2019-01-21 11:04
Miattam, és a hasonlok miatt kár szintet süllyedned. Emelkedj, ha van, ki emelni tud. Vagy Háry János módjára légy Te önmagad megmentõje, aki saját hajánál fogva menti meg önmagát.

" Miért nem máshol öklendezed a kreténségeidet ?"

Ez egy jogos kérdés, de jogtalan. Mert Te, sem nem vagy az oldal fenntartója, sem az üzemeltetõje. Aki ebben illetékes, még nem igazán szólt rám, de ha megtenné, bár rosszul esve, de észre venném magamat. Soha nem állítottam magamról olyat, hogy csak nekem van/lehet igazam, a többit meg lesz@rom. Természetes, hogy tévedhetek. Mi több, akár még rosszul is asszociálhatok bizonyos dolgokra. A világ dolgaival kapcsolatban csak annyit tudok, hogy sem az értékrendem, sem az álláspontom nem hétköznapi. Bocsánatot kérek tõled, hogy van bátorságom ezt a tudomásodra (és mások tudomására hozni). Törekszem a jóra, és igyekszem életemet ennek szellemében élni. Távol áll tõlem bárki indokolatlan sértegetése, mert nem ért velem egyet, vagy mert másmilyen értékrend szerint gondolkozik. Én úgy gondolom, hogy semmi sértõt nem írtam hozzászólásodra, azt is kérdésként fogalmaztam meg. Ezek után Te kreténnek minõsítettél. Rendben van barátom, legyen a dolog meglátásod szerint, de kérdésedre nem áll módomban magyarázatot adni. Nevezetesen erre:

"Ceauasescu ? Hogy jön õ ide ?"

Tudod, amit magyarázni kell, azt meg kell érteni. Amihez meg a megértés szükségeltetik, ahhoz fel kell nõni. Vagy géniusznak kell lenni? Egyébként meg ha kretén vagyok, akkor mi a PI-csát foglalkozol velem (Imre, bocsánat, ne haraguj rám).
819 #21 rozsola
- 2019-01-21 12:35
No mégegy ficánkoló. Most téged bíztak meg ?
299 #22 i_gazember
- 2019-01-21 12:43
Rozsola! Válaszolnál a feltett kérdéseimre? Mert a személyeskedésed, bár önmagad védelmére megfelelnek, de érdemben semmit nem adnak. Egyébként, meg nem is "ficánkoló", hanem zizegõ, meg rezgõ! Igen, megbíztam magamat. Biztos nehéz elhinni, de nem vagyok sehova sem elkötelezve.

#18-ban a következõ volt a kérdésem:
"Vajon rosszul értelmezem a mondani valódat, ha valami olyat vélek belõle kiszûrõdni, hogy tegyük össze a kezünket, mert van egy O1G-nk?"

A személyeskedésen túl, tudsz érdemben is válaszolni? Mert másra, sajnálom, de nem vagyok vevõ. Amennyiben a sértegetéseidet továbbra is gyakorlod, akkor nagyon, de nagyon sajnálom, hogy azt a következtetést kell, hogy levonjam, hogy kár itt bármilyen hozzászólást elolvasni, arra reagálni, ami rozsola nick névvel követõdik el.
4 #23 Posta Imre
- 2019-01-21 12:54
Rozsola, kezdesz saját agyadra menni. Néha fújd ki magad, rád is rád fér. A habzó száj nem vezet jóra.
819 #24 rozsola
- 2019-01-21 13:47
Nektek ( a fajtátoknak ) persze van mindenféle betükkel és számokkal jelzett társáságok meg hasonlók.
Amúgy a mondanivalóm nem neked szól. Van egy bizonyos szint ami alatt nincs értelme beleszólni a dolgokba.
Ha esetleg sikerülne " emelkedned " talán lesz értelme közbepofáznod , de amíg megrekedsz a jelenlegi szinteden addig maradsz ugyanolyan balfasz mint most.
Sajnálatos dolog hogy most 2019ben egy évvel a nagy katonai fejlesztések beveztésének éve elõtt még ilyen kreténeknek kellene magyarázkodni.
Segítek azért egy csöppet : Mekong mûvelet
https://www.youtu...p;index=13
Az " új " világcsendõr " rendet rak " 3 közeli országban akiknek közösen sem sikerült. A fõellenség itt is egy több állampolgársággal rendelkezõ valaki , a helyszín pedig Thajföld a térség zsidaj kuplerája és drogtanyája.
Ismersz már Imre , idepötyögöm amit kell és jót röhögök rajta. Az idióták szoktak idegeskedni az írásaim után. Ez is a célom. Nyugi , rendben van a lelki világom. Csupán alkalmazom azt amit imporáltam.
O1G ? A meg mi a " faszom " ? Úgy látszik van akinek ilyesmire is van ideje. Nekem nincs. Rengeteg " szervezet " van , miért kellene mindegyikkel foglalkonom ha tudom azt amit mindenki , mégpedig azt , hogy ugyanaz a gazdája. Né' má ' Mégegy gumicsont. De ennek más a formája ! A tegnapi meg ráadásul más színû is volt. A gumicsont ettõl még gumicsont marad
Én úgy gondolom , de cáfolj meg Imre : mindaz amit eddig letettél az asztalra vajon valamilyen " jólfizetõ állás " érdekében történt ? Egyesek szerint mivel nem szidod Orbánt a nap 24 órájában fideszes vagy. Mások szerint mivel nem dicsõited Szeretett Viktorunkat nem vagy az.
Ez lenne az utad vége ?
Mások holmi " mozgalmat " , szervezetet , pártot vagy mifélét szeretnének.
Legyen !
Gyere Imre itt vagyok ! Fogjuk össze ! Csináljuk meg !
1.Ha bejön a dolog akkor ugye kapok valamiféle jólfizetõ miniszteri állást. Mondjuk az " Állami Propaganda Minisztérium " jó állna nekem
2. Ha bukás lesz , szépen kihátrálok és magadra maradva egyedül viszed el a balhét. Az ellenfelek meg megjutalmaznak mert még elõsegítem is a bukásodat
3. Maradok melletted amíg :
3.1. Nem szól a rabbi : " Csanádka ! Elég volt a hülyeségbõl gyere csak be a zsinagógába ! "
3.2 Valaki egy jobban fizetõ állást igér
3.3 Most még " kurvára " nemzethy vagyok , meg jobboldali , meg radikális sõt antiszemita mindaddig amíg hirtelen " cuki " nem lesz belõlem. Oszt Huza-Vona mindenki ameddig akarja. Miután téged háttérbe szorítalak és a még értelmes embereket kipicsázom a " pártból " fogom magam és lelépek.
Soroljam ?
Van e értelme ficánkolni ?
Hisz jön majd az " új " világcsendõr vagy ketten vagy .... és " rendet rak " a Mekong ... akarom mondani a Duna mentén mert a környezõ országok se külön se közösen nem tudják megoldani a problémát .
Visszatérve a 3 karakteres " szervezetekre " , az fentebb elmített egy ( kulcsszó !!!! ) Németországból importált baromság. A " német életszínvonalban elvakult és elhülyült " önmagát magyarnak nevezõ kretének mozgalma. Basszátok már meg ! A magyar még erre sem képes ? Importálni kell ? Éppen Németországból ?
Amúgy meg nem az én szégyenem , hogy miután pofánrúgtam a " magyart " egy ilyen igazfaszkalapot sikerül csak kiállítani aki egy nevetséges 3 karakteres kreténséggel próbálna fogást találni rajtam. Kicsit csalódott vagyok mert azért ettõl többet vártam el. Ez van.
Továbbra sem sikerül " rendet rakni a Duna mentén " , jöhet az " új világcsendõr "
299 #25 i_gazember
- 2019-01-21 14:54
rozsola!
" ...de amíg megrekedsz a jelenlegi szinteden addig maradsz ugyanolyan balfasz mint most."

Köszönöm a felvilágosításodat, de áruld már le nekem/nekünk, hogy jobb fasznak miért jó lenni? Mert ezek után, ugye nem tévedek minõségedet illetõen?

Eddigi kérdéseimet illetõen van valami konkrét válaszod, ami nem személyeskedés?
961 #26 szabir
- 2019-01-21 15:00
en eleg ha tovabra es aszt latom hogy a ''magyar tevekbve'' nem hallom s latom a cziganyt hogy bunoz stb de helyette feszt nyomjak okot '''pozitiv szinbe'', addig nekem ez es eleg hogy elkebzeljem mi folyik ''Hungariba'' --- meik nap anyameknal neztem a tevet [nem neztem de ott mondott az orrom elott mig az oregnek a gyocczereit matattam, asszem az a reggeli ''duna tv'' ''csaladbarat'' ize, s aszongya a csoro a szoke pitshah mellett hogy ''a magyar kultura is sokat koszomhet a czigany kulturanak'' [valami fehercziganyok tanczoltak elotte a 2-utemes cziganytanczot] --- egybol atkapcsoltam a kurva tevet, anyam meg kezdett izelni mi bajom van meg hogy nem hagyom nezze stb meg sirni es kezdett - osztan mondom neki mig itt vok 5 perczet ha ilyent hallok a zsidomocsok tevekbe elkapcsolom
961 #27 szabir
- 2019-01-21 15:22
Rozsi a ''szentpityuzas'' csak arra jo hogy ''elkuldeni a multba a baj okozojat'' s igy konnyebb me mi magunk akkor nem csinalunk semmit; de ha az 1700-1800-asokig van hamisitva a tortelnelem akkor egy cseppett kozel van mi? akkor mar nem ''szentpityuk'' meg ''2000eves kereszkenyek'' a felelosek hanem esetleg mi magunk es

uegynezki hogy 1800 korul ''reset'' vot a zsido azota vette at a hatalmat teljesen nem 1000v2ezer eve

ezek es azt matatjak [epuletek vagy egesz varosok varosok tetejen]

https://www.youtu...mp;list=WL
961 #28 szabir
- 2019-01-21 15:24
https://www.youtu...Q4pocYg5Ir itt egy csomo video , matatasok errol a dologrol [ ures varosok, iszapar , 119-ik szazad , kamu 19ik s 20ik szazadi ''epiteszek'' akik em epitettek semmit me mar meg vot epitve, stb]
1317 #29 edomi
- 2019-01-21 15:55
Jó napot kívánok. Jásdi Kiss Imre Hatodik pecsét címû könyvét hol lehet megvásárolni tudja valaki?
684 #30 atacama
- 2019-01-21 16:39
edomi,
ehun-e!http://hunpjp.com...
238 #31 bivaly
- 2019-01-24 06:34
Levélírókám, te nagyon hülye !

A te Orbán Viktorod, ügyeletes háztáji istened, ugye véletlenül ott volt a mikrofon közelében a hülyék, és még hülyébbek számára gründolt Nagy Imre temetési performanszon, amit a régi új hatalom rendezett saját meg-és átmentése érdekében !? Tudsz eddig követni ? És gondolt egyet, és oda pattant a mikrofonhoz a "mindenki legnagyobb megrökönyödésére", és eldarálta "korszakos beszédét". Csak úgy "spontán". Ennyit a "tiszta" múltról !

Mi meg nem csak "úgy spontán", de ennek a retkes Fidesznek, meg az õ nagy embereinek az ámokfutását közel 30 éve szenvedjük. Az övékét is. A Fidesz nélkül nem lett volna Horn Gyula, SZDSZ, akik végleg likvidálták Magyarországot, a gyáva-gyenge Antall MDF után, bár ott is több volt az ügynök, mint a Moszad, CIA, KGB, összesben ! A Fidesz mai napig kiárulja Magyarországot, szemfényvesztõ módon, csak a seggnyaló, jól fizetett vazallus hívek nem veszik ezt észre, ezért vannak tartva, köztük te nagyon hülye, te is ! Minõ véletlen, jól ismerjük a kígyókat is, akik lerakták a tojásokat, amibõl kikeltek a mai politikai "elit" erkölcsi szörnyszülöttei, és tudod, ismerjük igen jól azt a kezet is, aki óvta, védte, táplálta, kiképezte, inkubátorban tartotta õket, még esendõ fiatal korukban ! Mennyi ÁVO-s, párttitkár van ezeknek a múltjában te mélykeresztény agyatlan ? Pontosabban, melyiknem nem ? Így sokkal egyszerûbb megszámolni ! Bár még az is lehet, hogy nincsenek kivételek, legfeljebb nem mindegyikrõl derült még ki.
Aki a hazamentõ Orbán Viktorról, meg a Fideszrõl beszél, az nem normális, aki még ehhez becsatlakoztatja a "kereszténységet", az már ön-és közveszélyes idióta.
Ma ez a trend ! Az ellenzék meg ennek a reciproka ! Szánalmasan primitív, ócska bábok halmaza, erõsen kopott, leamortizált állapotban, csak azt a rohadt drótokat cserélik rajtuk folyamatosan, hogy rángathatók legyenek.
A te házi istened OV, csak egy hízott sertés, rosszul szabott öltönyben, szólj már neki legalább, hogy nem az a legnagyobb ciki, hogy hájas, hanem az, ha úgy néz ki rajta az öltöny, mint ha az érettségirõl maradt volna meg, minimum két számmal kisebb, mint kellene !
A "zsidó-kereszténység" pedig, amiben lubickolni mutatod magad, maga az Inferno. Neked ízlik, hát igen, ízlések, pofonok, meg lelkiismeret, meg erkölcs, meg történelem, meg tudomány, meg valóság, meg menjetek már a Pokolba testületileg, és a csatolt részeket itt ne felejtsétek !
1072 #32 fkriszta
- 2019-01-24 06:46
Mekkora freudi elszólás: "Kinek dolgozik az a Posta Imre?
Az már sejthetõ, hogy ki ellen, a Magyarország ellen!" Tehát "a Magyarország " :D

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.00 másodperc
4,610,973 egyedi látogató