Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Baromarcú magyar 'spirituális' zizegõk, rezegõk

GondolatokÜdv Imre!
Meglepetésemre, az alábbi levelet kaptam válaszul és sok-sok kérdéssel. Az úriember egy 60-70 év körüli villamos szakember, mára állítólagos spirituális utaztató és kétségkívül fidesz fun. A kérdésekre nyilván tõlem várná a választ, de mivel személyed mélyen érintve van, így úgy gondoltam, hogy elsõsorban rád tartozik, ezért a válaszadás jogát átruháznám neked, amit tolmácsolni fogok felé.
Legyen jó napod!

A Teremtõ áldjon!

Íme a levél!


Üdv!
Ajánlottad nekem 2018.12.29-én a Posta Imre videót, nagy sokára végig bírtam küzdeni magam rajta.
Elkezdte szidni a diktatúrát úgy általában, ami helyén való is.
Aztán kihegyezte a most regnáló kormányra, közelebbrõl Orbán Viktorra.
Lecigányozta, aztán még egy alkalommal olyat is mondott, hogy a puját is kiirtani, azaz a gyereket.
Hát nem humánus? Tiszta katona, hát nem?
Õ, mint katona mélyen hallgatott az elmúlt 8 év proletár diktatúra tevékenységeirõl.
Nézzünk csak pár tényezõt az elmúlt 8 év proletár diktatúra dolgaiból.
--
Szélnek eresztették, szétzüllesztették a Magyar Honvédséget, már teljesen, és így védekezõ képtelenné tették az országot, ezzel elõkészítették egy totális megszállás lehetõségét.
--
A gyáraikat eladták semmi pénzért, sokat el is dózeroltak, ezzel kivették az ország kezébõl az önálló megélhetés lehetõségét, ki voltunk szolgálva egy lehetséges megszálló hatalomnak gazdaságilag is.
--
Kiépítették és jól megfizették a besúgó hálózatot.
Például sárkányrepülõrõl videóztatták, hogy ki megy el valakinek szüretelni,
vagy az édesapja a saját kislánya udvarában nyírta a füvet, és emiatt megbüntették 300000Ft-ra.
Vagy bevezették, hogy a gazda a saját földjére a saját traktorjával csak úgy mehet ki, ha elutazik innen 40km-re, 6000Ft-ért kér egy útvonal engedélyt, és felvezetõ autóval mehet csak ki a földjére.
1 alkalommal!!! És csak 1 alkalomra, a következõ alkalomra újra ismétlõdik a tortúra, és az újabb kiadás! Pont errõl panaszkodott akkoriban az egyik szomszédom, aki gazdálkodik.
Ezzel lehetetlenné tették a mezõgazdasági termelést.
Szerencsére ezt a "törvényt" az a legyalázott FIDESZ kormány azonnal hatályon kívül helyezte, Lehet most már mocskolni a FIDESZ kormányt! Hiszen meggátolták a kommunista (vagy más) "elvtársak" tervének teljesülését.
--
A szõlõ kisutulása utáni maradék a törköly, amit a gazdálkodók évszázadokon keresztül hasznosítottak, mert lehet hasznosítani.
Hoztak egy "törvényt", hogy a törköly veszélyes hulladék és azt el kell szállítani az átvevõhelyre, és fizetni kell azért, amiért átveszik. Az átvevõk meg kinyerték belõle a szõlõmagot, megõrölték, és táplálék kiegészítõként árulták jó drágán.
--
Létrehozták a tömeges megsemmisítõ gépezetet. Egy nap alatt 30000 embert tudtak volna meggyilkolni, és nyom nélkül eltüntetni.
Itt látható, ha még fent van:
Átnevelõ tábor Rákospalotán
LinkMit gondolsz? Kik kerülhettek volna ide? Elsõre is a vén fos léhûtõ nyuggerek, de aztán azok is, akiknek nem annyira édes a komcsi cucli.
Megmondták, hogy ebben az országban 4 millió munkaképes magyar is elég rabszolgának. Pont abban az idõben szólták el magukat.
--
Mit csináltatott a szemkilövetõs lopcsányitolvaj 2006 október 23-án? Hány ártatlan embernek lövette szét a fejét, hány ártatlan embert veretett, gyaláztatott meg? Miközben odarendelte a jól megfizetett civil ruhás provokátorokat, õk valahogy gyorsan ki lettek engedve bántalmazási nyomok nélkül.
--
Ki rabolta el a 13-ik havi nyugdíjat?
--
Ki vezette be a vizitdíjat, és a várólistát az egészségügyben?
--
Az elmúlt 8 év kommunizmusában már gyógyszerként akarták engedélyeztetni a kommunisták a gyógynövényeket, miért is? Kiknek a megrendelésére/elvárására?
--
Ki adta el a gáztározónkat gázostól idegeneknek, kiszolgáltatva ezzel a magyar lakosságot az idegenek kénye-kedvére? Hová lett a pénz?
--
Ki adta el az áramszolgáltató vállalatainkat idegeneknek kiszolgáltatva ezzel a magyar lakosságot az idegenek kénye-kedvére? Hová lett a pénz?
--
Ki adta el a vízmûveinket, vízellátó központjainkat, gyógyvíz forrásainkat idegeneknek kiszolgáltatva ezzel a magyar lakosságot az idegenek kénye-kedvére? Hová lett a pénz?
--
167 milliárdot nyúltak le a négyes metró építésébõl, ezt az unió derítette ki. Hova lett a pénz?
--
Hallani még a combino villamosok ügyében is 60 milliárd lenyúlásáról.
--
Eltûnt valahova az Ország arany készlete! Bogár László 60 tonnát mondott a tévében.
Mennyi pénzt ér az a 60 tonna arany? Hova lett a pénz?
--
Lenne még sok más is, a fentiek csak példák.
Az a nagy hõs Posta Imre a fentiekrõl egy rohadt szót sem mondott, csak a mostani regnáló kormányt mocskolta.
Az a mostani mocskos regnáló kormány meg kihúzta a szakadék mélyérõl az országot, több ellopott értéket visszavásárolt.
Például meg tudott vásárolni 30 tonna aranyat is mert az feltétlenül kell az országunk pénzügyi biztonságához.
Kinek dolgozik az a Posta Imre?
Az már sejthetõ, hogy ki ellen, a Magyarország ellen! És még ennek tapsikolnak is.
Egy dolgot nem vesz számításba.
Mindenki alól ki fog futni a mostani élete, és MINDENKI el lesz számoltatva egy olyan helyen, ahol nincs titok, nincs hazugság, meg félremagyarázás.
Tudod, az a 21 gramm, ami az exitáláskor jelentkezik, mint súlycsökkenés.
Tulajdonképpen az Õ ügye sem gond.
Ha valaki pondróként viselkedett a mostani életében annak megadja a Jóisten azt a lehetõséget, hogy a következõ megtestesülésekor pondró legyen.
Aztán sok-sok leszületéssel, és megannyi szenvedéssel emelkedhet a létformák között, mire újra kaphat emberi testet. Ezt lehetne pokolnak mondani.
Bár a Védákban le van írva egy pokolbolygó, oda is bekerülhetnek a "javai", és onnan iszonyatosan sok szenvedés után nagyon nehéz kikerülni.
Fogalma sincs, hogy mekkora bajt hoz magára ezzel a viselkedésével, de ez legyen csak az Õ baja, amikor elérkezik annak az ideje!
Üdv!

P.S.: Jut is eszembe, azért akad a Posta Imrénél jobb is:
Link


Válaszom!


Kedves Attila, azt izenem ennek a spirituális baromnak, hogy kapja be az összes faszomat! Ezt így, egyenes adásban! A qva anyját az ilyen beteges féregnek, aki nem veszi a fáradtságot, hogy beüsse a keresõbe a nevemet és rászánjon az életébõl akár egy hetet is, mert kb addig tartana meghallgatni a korábbi "elõadásokat" és belelapozni a mérhetetlen anyagba, amit összepakoltam-tunk tizenévek alatt. Ez egy zsidó-fasszopó vén barom. Ezt küld el neki, az állatjának. Ennek fingja sincs semmirõl, csak amit ez a rohadt cionista zsidó-fides propaganda a fejébe töm. Olvasgasson már a parasztja ! Link Ha megvilágosodott, várom a bocsánatkérését a tetûnek! Bedob egy tizenéves lányt, akit a pofájába tolt a sajtó, mert ugye nem érti, hogy a fiatalok milyen szereppel is bírnak és azt sem, hogy valakik szándékosan az elõtérbe tolták a kis vöröst! Ki ne derüljön, hogy kinek a kicsodája. Talán neked mond ez még valamit, ha ennek a hülyének nem is.
"A piros kabátos lány" - 1956. október 23.
Mikó Eszter regényének fejezete magnóbeszélgetés. Fõszereplõ a legendás "piros kabátos lány", az akkor 18 éves Koszmovszky Edina.
Link

Ezt így küld el a degenerált baromarcúnak!


Üdv!
Imre

Ja látom a "rákospalotai átnevelõtábort", hogy linkelte. Hááát, ezt annak idején Forintos Gyula bajtársunk (hunvérfarkas) hozta és a postaoldalon jelent meg talán 2011-ben elõször, majd pár évre rá felkapta a hírt a többi is. Na, ennyit tud ez a spirimókus.

Hozzászólások

457 #1 elsolajos
- 2019-01-20 10:28
Jó nagy az Isten állatkertje! Vagy alacsony rajta a kerítés? Tipkus fityiszes agyhalott. Már én is lemondtam az ilyen biofûnyírók megtérítésérõl. Lehetetlen vállakozás!
1072 #2 fkriszta
- 2019-01-20 11:02
a linken amit küldött, nekem egy olyan cikk jelent meg pár perces friss hírként, hogy Andy Vajna kapitulált a bolygóról :D
amúgy meg elmehet a jó francba...
75 #3 talpi
- 2019-01-20 13:23
Már ne haragudj, Imrém, amint látom, ez kibaszta a biztosítékot, leverte a fi relét.
Nem véletlen,ahogy olvasgattam, /mert neki kellett futnom kétszer/, ki volt az az állat, aki lebontotta a karámot, hogy egy ilyen, velejéig romlott fasz, billentyûzet közelébe kerülhessen.
Tiszta Bayer zsóti :(
No, spongyát rá. Egyel több, kirõl tudjuk, akkora galandféreg, hogy nem képes a végbélen keresztül távozni, mert csak a fekáliában érzi jól magát.
4 #4 Posta Imre
- 2019-01-20 16:46
Talpi egy "magyar" a sok közül. Ez az átlag és az átlag alatti még ettõl is rosszabb.
5 #5 kincses
- 2019-01-20 18:05
Imre, meglehetõsen kerecsenesre keresetlenkedett a stílusod, de találóan kifejezõ. Be kell látnunk, hogy hazádfiai, ahogyan valószínûleg a hazámfiai is, NEM akarnak IGAZI és GYÖKERES változást, hanem csak egy kicsit jobban élni, biztonságosabban, aztán "mehet minden tovább". Tökéletesen érthetõ, hogy a tökéletlenkedõ kíváncsiskodókhoz semmi türelmed. Ezért is lenne jó az arhivált dolgokat kinyomtatni és úgy is elérhetõvé tenni...
4 #6 Posta Imre
- 2019-01-20 18:27
Kincses, mindezt szeretetbõl. Személyesen meg se merne nyikkanni az ilyen egysejtû, mert ott harapnám ketté, ahol a legvastagabb és mire fizikailag belerúghatnék a nyomorult pondróba, szellemileg már eltaposnám, de a lelkét nem bántanám, az csak senyvedjen. Talán módja lenne feltápászkodni és elgondolkodni rajt, hogy még porszemnek is gyenge felhozatal. Sajnos így megy ezekkel és még jó, hogy nincs fegyverosztás, mert ott gyorsabban csettenne a závár.
5 #7 kincses
- 2019-01-20 18:49
Csakis szeretetbõl, vissza kell küldeni újrakezdeni, mert ezt alaposan benézték, mondaná Ardzsuna, ha ma élne köztünk. Ebbõl a szemszögbõl viszont meggodolandó, hogy akarsz-e népednek, közvetlen módon is, nem középiskolás fokon a tanítója lenni. Embertpróbáló hálátlan feladat, úgy látom.
4 #8 Posta Imre
- 2019-01-20 18:59
Kincses, egyelõre úgy tûnik, nem marad a népnek más "választása". Bár elgondolkodtató az irány, mégpedig a "vitakultúrával" és egyáltalán a vitaképes személy alkalmasságával kapcsolatban is. Lehet, eljön a helyzet, mikor sem vitának, sem kérdésnek már nem lesz helye. Amit mondok, az úgy van. Persze ehhez az "amitmondónak", kell tudnia, mit is mondjon. Nem hiszem, hogy Atillával sokan vitába szálltak, hogy csak egy példát említsek. Ez nem jelenti a "tévedhetetlenséget", csak annyit, hogy kicsit át kell értelmezni ezt a fenenagy demokráciát, aminek köszönhetõen mi is kimondhatjuk, amit kimondhatunk. Ugye milyen izgi!
1072 #9 fkriszta
- 2019-01-20 19:08
A helyzet eljön, s az amitmondó mondja is ki azt amit kell.
5 #10 kincses
- 2019-01-20 19:22
Igen, leginkább izgi!s_kotAzért fenyegettek, vitték el a számítógépedet, járattak a törvényszékre, stb stb stb. Nehogy csökkenjen az adrenalinszint és megbetegedj.
A demokrácia rabszolgatartó rendszer. Csak a felsõ 1 százaléknak vannak valódi jogai.
Az autokráciában mindenki tudja a helyét és a feladatát. Ehhez nem árt(ana) az arisztokrácia megléte is, hogy az égi hierarchia és szóhoz juthasson. Átalakul a világ. Vagy alakítjuk, vagy alakítanak minket. De ezen az oldalon legalább egyértelmûek a dolgok. Itt velünk az igazság, csak ki kell mondani. Tettekkel, a leghangosabban. Mozgalmas évnek jósolják a mostanit.
A PI-Akadémiához én lektorként máris bejelentkezem. A helyesírási hibákat nagyon jól tudom javítani!s_Laptop
75 #11 talpi
- 2019-01-20 19:24
kincses,-kincses :) akkor szerezz egy halom cerkát, pirosat is :D
4 #12 Posta Imre
- 2019-01-20 19:32
Itt van elõttem egy halom papír, fénymásolt bizonyítványok és a jelentkezési lap hivatalból is a tartalékos haderõbe, vagy hová! Holnap elmegyen, oszt rajtam ez sem múlott. Én meg akarom védeni a soros györgyöktõl és migráncsoktól a hazát, bár gyanakszom, ezzel a hadvezetés sincs teljes mértékben egységes zsinagógaponton, de ez már az û bajuk.

Mozgalmas év? Akkor legyünk mozgalommá?
8 #13 miskolcilaci
- 2019-01-20 20:52
Ismerõs szitu. Nálunk van fideszes, kommunista, zsidó, sunyi, cigány ezek keveréke, no meg a maradék.
Ezekért egy taknyot sem köpnék, nemhogy értük védjem a vásárolt hazát.
5 #14 kincses
- 2019-01-20 21:30
Imre, hát nem vagyunk mozgalom? És ezt csak most mondod? Pedig én egy évtizede ebben a meggyõzõdésben mozogtams_huh
819 #15 rozsola
- 2019-01-21 00:19
Ez az Attila nevezetû egyén sem egyéb mint egy szájbakúrt faszfej. Hányszor de hányszor elpofáztam már Rozsola " intelmeit " ? Persze szentpityuka ugatására ugranak de ha ÉN mondom akkor megkapom a szokásos " kurvaanyázást "
Leírom néktek mégegyszer :
1. Ne ficánkolj ha nem téged baszogatnak
2. Zsidó-fasisztákkal nem tárgyalni kell hanem agyonlõni õket

Elnézve a " magyar " átlag színvonalát röviden jellemezném ez szar bazd meg !!!
Hányszor kell még elpofázni , nincs Fidesz és nincs " ellenzék ". Ti " magyarok " még mindig a baromságot ugatjátok. Fideszes valaki ? Mér ? Van olyan ?
Nagy sláger a " piros ruhás nõ ". Ja 56-ban is volt. Kb ennyi a " magyar " szellemi szintje.
Hány alkalommal találkoztatok olyan fotóval vagy zeneklippel vagy filmel amelyen fekete-fehér alapon megjelent egy piros ruhás nõ ? Miért nem képes felfogni a " moslékzabáló magyarja " ezt a nyílvánvaló szimbólumot ?
És még ezek a faszfej " magyarok " jártatják a pofájukat. Vajon a " piros ruhás nõ " szimbóluma miért jelenik meg a médiában ? Ki irányítja a médiát ?
Megy a pofázás mert ismét divat szidni a rendszert.
Nos
Korábban a Kádár rezsimet szidták. Most Orbánt
Korábban pártállam volt. Az MSZMP diktált. Most a Fidesz
Mi történt az MSZMP trónfosztása után ?
Ennyire ostoba és feledékeny a magyar ?
Miért nem veszik észre , ismétlõdõ helyzet van.
A mai világ változik , a " változtatók " teszik a dolgukat és miután megtették ami a dolguk , felveszik a kapcsolatot.
Kivel ?
Orbán nem jó nektek. Ki lesz helyette ?
Sohasem voltam Orbán rajongó , de a mai gyorsan és radikálisan változó világban kell egy biztos pont. Jelenleg ez Orbán. Lop ? Há' bazd meg ! Ki nem lop ?
Viszont érdemes megnézni Orbán " érdemeit ". Folyik a központosítás , a migránsok nem jöhetnek és ha papíron is de javult az ország gazdasági helyzete.
Vagyis az " új csapat " éveket nyer ezzel.
Sokan háborút várnak , mások a " messiást " aki kiáll ugat egy sort és megváltozik a világ mert azt mondta . Természetesen a " magyar " semmit se kell tegyen érte. Biztosan így lesz ?
Nagyjából tisztában vagyunk az átlagmagyar szellemi képességeivel. Holmi tudálékos " ébresztés " és " meggyõzés " esélytelen. Marad a nyers propaganda. Nincs más megoldás
Nézzetek csak magatokra ! Az egyik zsidó kitalál valamit , bedobja és ti rohantok utána. A másik cigány-zsidó ugyanezt teszi és mások rohanak utána. Ez lenne a magyar szellemi szintje ? Zsidó-fasiszták szövegére ugrálni ?
Pedig valamikor még egyértelmû volt , émlékezzetek csak : " inkább a tankok elé vetjük magunkat mintsem behódoljunk a (zsidó)-fasisztáknak !
Másrészrõl részben elégedett vagyok mert bár a terminológiák közszájon forognak sajnos meg nincsenek a helyükön. Az utóbbi hetek utcai bohóckodásai olyan terminológiákat hoztak a köztudatba mint : " A Dolgozó nép " , " Muinkásosztály " stb
Ez jó ha megfeleleõen és a helyekön vannak használva.
De amig csak a káoszt eredményezik , miért akar a magyar forradalmat ?
Mi lenne ha elhagyva a zsidó-fasiszta propagandát inkább összekaparnátok magatokat ? Az EU kilépés már a küszöbön , nem azért mert Orbán lop , hanem azért mert a V4+ együttesen fog kilépni. Ha Magyarország mégsem tenné ezt , jobb nem is beszélni róla. Csakhogy az EU kilépés után komoly gondok lesznek. Problémák a Tesco , Aldi stb árúellátásban és hasonlók. Persze van egy mellékszál is , de ez egyenlõre még csak tapogatózik. Jobb félni mint megijedni !
Amint látjátok az " osztályellenség " megmutatja a mocskos pofáját. Szándékosan provokálják a zsidó-fasisztákat , ez a hibrid hadviselés része. Neked magyarnak mi közöd van hozzá ? Miért ficánkolsz ha nem téged baszogatnak ?
Baszogatás volt , van és lesz. Csak az ostoba faszkalap magyarja gondolhatja , hogy ellene irányul. Bár ....
A célpont az " osztályellenség " amely csupán azért nevezi magát magyarnak mert ott él és fizeti az " adót ". Ma Magyaroszágon bassza a kurva annyát mint " magyar " holnap pedig egy másik országban mint " valami ". Õ ma " magyar " . De amikor takarodnia kell akkor már nem lesz " magyar " hisz nem itt és nem itt adózik. Te meg , ostoba fasszopó kretén ittmaradsz a szarban. Lásd 1956. Az összes fasznyelõ " geci " zsidaj aki kavarta a " szart " 56 õszén szépen lelépett. Az ostoba magyar meg menetelt a kivégzõosztag elé. Ja persze 56-os hõsök. De kurva jó volt nekik és az egész nemzetnek ! 1848 ugyanez a történet . De ti kretének még büszkék is vagytok rá mer' ugye a " világ ismeri a magyarok harcát " csakhogy éppen beledöglött. Most amikor Izráel az utolsókat rúgja , ismét jó lenne egy forradalom amely során százezerszám lehetne kivégezni a maradék magyarokat , a helyüket , lakóhelyüket , munkahelyüket pedig cigány-zsidókkal feltölteni. Most mondjátok azt , 1849 után nem ez történt ? 1945 után ? 1956 után ?
Úgy tudom Imre sohasem volt Orbánrajongó és Orbánellenes sem. Értelmes lévén nem aljasodik le erre a szintre. Ezért " felszólitom " az ide regisztrált zsidó-fasiszta ügyököket , hogy a fideszzsidaj és a nemfideszszidaj közötti kölcsönös fasszopás " termékét " , ok leirom magyarul is : " gecit " ne hordják ide !
Semmi keresnivalója nincs az ilyen dumának itt ! Nincs rá szükség , megvan a saját dolgunk.
1168 #16 Herzsi
- 2019-01-21 05:54
Paláver betelefonálós mûsor, kapnak hideget meleget a Karc FM fityisz baráti rádió:( véletlen kapcsoltam ide.? Lehet innen jött a levélíró?
https://karcfm.hu...1600-1800/
4 #17 Posta Imre
- 2019-01-21 06:19
Rozsola, lassan molnár-f árpi távirati stílusod lesz. Sajnos csak akkor tûnik koherensnek a logika, mely mentén haladsz. Önellentmondásos és nem azzal van baj, hogy a "magyar" ökör-e, mert az. A kivétel meg kivétel. Orbán nem magának készíti a "várat", a rendszer nem "magát" akarja átmenteni, mert ugye persze folytonosság van, de a többi érthetõbb így. Megbízásból lopnak. Most nem emlegetted Jézust! Hát szabad így?
299 #18 i_gazember
- 2019-01-21 09:36
Rozsola! Vajon rosszul értelmezem a mondani valódat, ha valami olyat vélek belõle kiszûrõdni, hogy tegyük össze a kezünket, mert van egy O1G-nk. Itt a G, a géniuszt jelenti. Nem azt a bizonyos másik szót. Mielõtt valaki lehurrogna a géniusz miatt, nem én találtam ki. Mint ahogy azt sem, hogy volt már más is géniusz, a Kárpátok géniusza (Ceaușescu). Ezek után gratuláljak a szerecsen mosdatás(od)hoz? s_hihi
https://24.hu/koz...1-geniusz/
819 #19 rozsola
- 2019-01-21 10:26
" Jézus " azt mondta : " Ki kardot ránt , kard által vész el "
Sajnálom a stílust de már régen elmúltak azok az idõk amikor volt kihez beszélni. Az átlag szintjére kell süllyedni azért hogy megértsenek.
Ceauasescu ? Hogy jön õ ide ?
Látod I-gazember , pont a magadfajta kretének miatt kényszerülök szintet süllyedni. Miért nem máshol öklendezed a kreténségeidet ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.15 másodperc
4,702,086 egyedi látogató