Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tessely Zoltán egy iskolában meghirdette az Ismét Tegyük Naggyá Magyarországot programot

KultúraÉrthetõvé teszem, jó? Csabd = chábád ! Így már világos? Egy kis zsidó szekta, amely a világ zsidósága képviseletének szerepében tetszeleg Link Köves slomó és bandája: Link
Tessely Zoltán, fideszes képviselõ, a Pannon Szíve (ide tartozik a Váli-völgy, Felcsúttal együtt) miniszterelnöki megbízottja új épületegyüttest avatott a Csabdi általános iskolában. Nem egyedül, ott volt Bódis József oktatásért felelõs államtitkárnak és Pogácsás Tibor önkormányzatokért felelõs államtitkár. És persze a diákok.

Hozzájuk intézte a szavait Tessely, amikor belekezdett egy gondolatmenetbe, amiben volt Harry Potter, de az is, hogy ez a térség milyen hátrányos helyzetben volt, „innét mindég csak vitték, mindég csak sanyargattak, mindég csak bezárni akartak, mindég csak megszüntetni akartak”.

De ennek vége, sõt, Tessely meghirdette az Ismét Tegyük Együtt Naggyá Magyarországot programot. "Mi veletek együtt ismét fel tudjuk emelni Magyarországot."...Link

Hozzászólások

75 #20 talpi
- 2019-01-29 19:36
Ez rá a válasz, meg is kell lépni!
1349 #21 Nagy Levente
- 2019-01-30 12:44
Kedves bivaly!
Ha nem alapvetõen a rendszerben lenne a probléma, akkor miért élünk zsidók módjára? Miért léptek fel eleink 56'-ban a kommunista és a kapitalista elnyomással szembe a "magyar szabadság" értékét megfogalmazva mint pl. Nagy László 56'-os forradalmár, költõ a "Ki viszi át a szerelmet" c. versében? Miért írnak több mint ezer évvel korábbi Árpád kori meg még korbbi vezetõink olyan "gondolatokat" alaptörvényekben, a Jász-Etelközi vagy Pusztaszeri vérszerzõdésekben, hogy mi egy atyától és egy anyától (vagyis égi teremtõk) származunk? Miért van az, hogy ma már a falu legelõje is fel van parcellázva tõkés magántulajdonba rabolva egy aljas kommunista-szocialista rendszeren keresztül? De még sorolhatnám, lenne mit! A feudalizmus is már a "rossz" irányból érkezett csak ott még a vezetõ réteg egy része a magyar hagyományokból "merített" és ezért a "jobbágyával" egy asztalnál ettek például. A ma felülkerekedõ vezetõ rétegnél ha magyar is, ezt már kevésbé lehet elmondani. Sok tõkés kapitalista profitmaximalizáló (vagyis természetpusztító és rabszolgatartó). Minden tisztelet persze annak az egyre kevesebb embernek megmaradtnak. Se tisztelet, se becsület köszönve a nagytudású kötelezõ "nevelés-oktatás"-nak. Feltenni merészelem azt a kérdést is, hogy mivel élünk mármint tömegével másként mint az amerikai, zsidó, szláv, angol-szász, német stb. Ez a cionista, imperialista globalizáció. Van ösvény, csakhogy magyarként az visszafelé a sajátos magyar út felé vezet (látom én, hogy elég nagy a gátja) és persze nem "csak" rózsaszín!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.37 másodperc
3,383,497 egyedi látogató