Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Trump vejét elõször megbuktatták a nemzetbiztonsági átvilágításon, de módosították a döntést

BelföldEh, zsidó-landban egy zsidónak, az elnök vejkójának (lánya is zsidó már) miért is ne? Mi baj lehet belõle? Az NBC News forrásai szerint Donald Trump elnök veje, Jared Kushner elõször megbukott azon a nemzetbiztonsági átvilágításon, aminek eredményeképpen szigorúan titkos információkhoz juthatott volna hozzá, késõbb azonban a Fehér Ház egyik, már Trump által kinevezett személyzeti biztonsági vezetõje felülírta a minõsítõ hivatalnokok döntését, és megadta az engedélyt Kushnernek, hogy bizalmas információkhoz férjen hozzá.

Egy ilyen átvilágításon általában olyan rizikófaktorok miatt bukhat meg valaki, mint a priusz, az ismeretségi körében lévõ kétes személyek vagy gyanús külföldi kapcsolatok. A biztonsági vezetõ, aki végül megadta az engedélyt Trump vejének, már több Trump-beosztott esetében is felülírta a minõsítõk kedvezõtlen döntését, és biztonsági igazolást állított ki.

Kushner ezután a legfelsõbb szintû adatokhoz is hozzáférést szeretett volna, ezt azonban már csak a CIA adhatja ki. Az NBC forrásai szerint pedig a CIA minõsítõi már azon is csodálkoztak, hogy Kushner hogyan kaphatta meg egyáltalán az egyel alacsonyabb szintû minõsítést. De annak ellenére, hogy a CIA nem adta meg az engedélyt Kushnernek, Trump még megadhatja, ez ugyanis elnöki jogkör is lehet. (NBC)
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2019-01-26 19:06
Fiatal ortodox zsidó New Yorkból: a háttérember, aki elnököt faragott Donald Trumpból
Balla Eszter (San Francisco) / 2016.11.23., szerda 08:52 /

Fiatal ortodox zsidó New Yorkból: a háttérember, aki elnököt faragott Donald Trumpból

Harmincöt éves, jóképû, intelligens, halk szavú, udvarias. Meghúzódik a háttérben, mégis õ ma Washington egyik legbefolyásosabb embere, a megválasztott elnök legközelebbi tanácsadója. Ismerkedjünk meg a republikánus királycsinálóval, Donald Trump vejével, Jared Kushnerrel!

A bensõséges kapcsolat 2008-ra nyúlik vissza. Ekkor vette feleségül Jared Kushner Trump legkedvesebb gyermekét, Ivankát, aki férje kedvéért tért át a zsidó vallásra. Az ortodox zsidó vallás szellemében élnek, nevelik három kisgyermeküket. Jared Kushner és Ivanka Trump ma New York egyik leggazdagabb, legnagyobb hatalommal bíró álompárja, akik a Park Avenue egyik luxus épületének legtetejérõl tekintenek le a városra. Kushner vagyonát 200, Ivankáét 150 millió dollárra becsülik...http://valasz.hu/...bol-121411
329 #2 gutai zub
- 2019-01-27 06:34
"We want Mashiach now"
(A messiást akarjuk most)

Kushner nem akármilyen, hanem a legsötétebb lubavitch ortod[b]ox szektának kiemelkedõ tagja.
Ez a kabbalista szekta nem a legnépesebb a világon, de a legbefolyásosabb világszerte.
Maga Putyin egyik legfõbb tanácsadója is egy lubavitch rebbe.

..és aki látta az ördögi jelenetet Izraelben, amikor egy fekete kalapos, feketébe öltözött õrjöngõ szekta tagjai ugrálva ordítozzák: we want mashiach now, annak felrémlik a közeljövõ, mi is vár a világra............
4 #3 Posta Imre
- 2019-01-27 07:24
Gutai, erre utalsz? http://postaimre....1#comments Merjunk nagyok lenni, de Cshabd módra ám!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
3,405,974 egyedi látogató