Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szia!

BelföldAnnyi minden "régi" dolgot kiraksz,talán ezt sem ártana
Áldás!:
NETANJAHU-ORBÁN-PAKTUM ((( ÕSKÉPMUTATÁS és MAGYAR írtás!!!)))
Miközben a média a két ország miniszterelnökeinek csúcstalálkozójáról csupa olyan kölcsönösen elõnyös tényeket közöl, melyet megnyugodva fogad a közvélemény, elhallgatják a titkos paktumot: milyen feltételek között enged Izrael egy újabb Orbán-ciklust Magyarországon?

A Magyar Igazság és Élet Pártja birtokába jutott a titkos információknak, és azt Nagy Tibor pártelnök megosztotta a nyilvánossággal. A paktum lényege: Izrael engedi az újabb Orbán-kormányzatot 2018-ban, ha az ország kiürítése nagyobb ütemben folytatódik. A megélhetési körülmények felszámolása, a devizahitel-csalássorozat anyagi és pszichikai hatásai, az egészségügyi ellátás vákuumnövekedése, az oktatásliberalizáció és mindenek elõtt a köznyomor a népességi adatok katasztrofális romlása szerint alkalmassá tette Magyarországot félmillió zsidó beköltözésére, ám a következõ ciklusban növelni kell az elvándorlás-betelepülés ütemét.
Akkor alakíthat kormányt 2018-tól a Fidesz, ha az eddig elûzött egymillió magyar létszámát felülmúlóan teljesít a következõ ciklusban. Netanjahu garanciát követelt arra, hogy nem vezetnek be az európaihoz közelítõ béreket, tehát kisebb módosítások ellenére folytatódik a bérstop. Ez alól kivétel csak az államigazgatásban lehet, hogy az állam vezetõi és az országgyûlési képviselõk a saját egymilliós havi bérüket két-három-négy-öt-tíz millió forintra emeljék. Cserébe az átlagbérek nem változhatnak lényegesen, ami által a Magyarországon dolgozó Tesco-pénztáros a jövõben is ötször-tízszer kevesebbet kell keressen nyugati társánál. Teljesítés esetén a gyarmattartó tovább tûri a pénzpazarlást ostobaságokra – stadionépítés, nagy sportrendezvények, stb. – és a korrupciót, hiszen minden fillér amit nem a nemzet javára költenek a költségvetésbõl, az a terv megvalósítását szolgálja.
A kettõs állampolgárság kérdésében Izrael elviseli a külhoni magyarok bevonását a politikába a csonka-hazából elûzött magyarok helyén azért, hogy a statisztikákból ne derüljön ki a demográfiai és exodus-botrány, ha Magyarországon a következõ ciklusban sem kerül napirendre az izraeli-magyar kettõs állampolgárok jelenlétének kérdése a gazdasági-társadalmi és politikai életben. Az Országgyûlés kettõs állampolgárait szigorúan tilos megnevezni, mert közöttük vannak azok a közszereplõk és közméltóságok, akik garanciát jelentenek a folyamatosságra.
Nagy Tibor MIÉP-elnök felvetése, hogy ha a kormány komolyan gondolja a Soros Györggyel való szembenállást, akkor zárassa be a Soros-egyetemet Netanjahu szerint napirendre sem kerülhet, mert a nyitott társadalom elve, a nemzeti hagyományok és kultúra felszámolása mindkét zsidó oldal érdekét szolgálja. Ugyan Izraelbe nem engedik be Soros Györgyöt, de az ú.n. „egyetemén” és civilszervezeteiben olyan hatékony ügynökképzés folyik, amely számos eredményt ért el, legutóbb meg tudta akadályozni a Momentum pártképzõdményen keresztül a Budapesti Olimpia tervét, és egyre hatékonyabban szól bele a nagypolitikába, kinevelve az Orbán utáni idõszak Izrael-hû vezetõit. Miután a kormányoldal és az ellenzék egyaránt zsidó pénzpórázon tevékenykedik, a Soros-ügy megfelelõ szinten tartása Izrael érdekeit szolgálja.
A lényeg a zsidó beköltözés, visszaköltözés, hazatérés és új honfoglalás, ami a zsidóság ezeréves sérelmét orvosolja. A magyarok a kazár birodalommal való szembefordulásukkal már Álmos és Árpád idején példát mutattak arra, hogy képesek a legnagyobb erõvel is szembeszállni, és ezt késõbb a török, a Habsburg, a szovjet és a globális birodalommal is megtették, ami nem maradhat megtorlatlan: a magyarságot a Kárpát-medencébõl ki kell irtani, majd pedig az emigrációban ismert módszerekkel a föld színérõl is el kell tüntetni!
Végül Netanjahu és Orbán megállapodott arról, hogy a nemzeti programok korlátozottan mûködhetnek Magyarországon, így a családtámogatási terv idõzítése a nyolcéves ciklus végén nem jelent érdemi kockázatot a beköltözõ izraeliek számára, mert a népesedéspolitikai statisztikákban nem fog érdemi változást elõidézni az elvándoroltak hazahívása, vagy a gyermekvállalás ösztönzése, elsõsorban a megélhetési feltételek hiánya miatt.
Továbbra sem lehet elszámoltatás sem a rendszerváltás elõtti sem az utáni korszakból, továbbá történelmi távlatban nem kerülhet sor a zsidó politikusok, különösen az 1919-es népbiztosok megnevezésére. Netanjahu zéró toleranciát kért és kapott az antiszemitizmus minden formájával szemben, és abban is egyetértettek a tárgyaló felek, hogy folytatni kell a zsidó kulturális kibontakozást. A média minden ága, a kereskedelmi és a közszolgálati egyaránt felsõbbrendû kultúraként kell bemutassa ismert celebek közremûködésével a zsidó kultúrát. A híripar továbbra is döntõen rém- és katasztrófahírekkel kell hasson a magyar társadalomra, növelve a stresszt és elégedetlenséget.
Dicséretet érdemel az ország elsõ szívkórházában folytatott tevékenység, amikor a beteg azért halt meg, mert rendszerszerûen nyitott mellkassal szállították másik kórházba CT-vizsgálatra. Egy-egy ilyen hír hihetetlen arányban képes fokozni az elvándorlási hajlandóságot, aminek eredményeként 2022-re hétmilliósra kell csökkenjen a magyarság, átadva helyét a beköltözõknek. Az afrikai és ázsiai bevándorlás megakadályozása akkor tartható fönn, ha arányuknak megfelelõ zsidó népesség szerezhet helyettük magyar állampolgárságot.
Az Orbán-kormány dicséretesen megötszörözte az 1956-ban elvándorolt 200.000 magyar számát, és most a helyén maradás érdekében ígéretet tett a miniszterelnök az eddigi „eredmények” felülmúlására. Nagy Tibor MIÉP elnök szerint az izraeli miniszterelnök örömmel állapította meg, hogy Magyarországon folytatott tárgyalásai során izraeli-magyar kettõs állampolgárokkal egyeztetett, akiknek kettõs identitását a magyar választók elõl a jövõben is védeni kell.
Nagy Tibor, a Magyar Igazság és Élet Pártja elnöke kötelességének tartja, hogy a Netanjahu-Orbán paktumot megossza a nyilvánossággal, ahogyan azt több mint húsz éve Csurka István alapító elnök elõre jelezte.
Tiszaeszlár, 2017. július 20.
MIÉP-ELNÖKSÉG

Hozzászólások

1313 #1 zoli
- 2019-01-27 09:29
Szépen összerakva,a mai kor történései.Egy valami hibádzik,mégpedig az ún. "baloldal" szerepe a kirakósban!
Kár,hogy még mindíg sokan ,oldalakban látják a valóságot,és képesek birokra menni,még a család tagokkal is.Hát még a régi barátokkal.....
63 #2 GP
- 2019-01-27 11:56
Tán ez kis szösszenet is segít megérteni a dolgok miértjét.

Tisztelt Hírhatár Szerkesztõsége!

Larissza vagyok, egy 60 éves orosz-ukrán származású nõ, aki 1980-ban kötött házasságom révén költöztem Magyarországra. Mivel a 86 éves édesanyám ott él Ukrajnában ma is, és a kiterjedt rokonságom is, így gyakran hazalátogatok hozzájuk. Most jöttünk vissza a rokonlátogatásból Magyarországra. Úgy gondoltam, beszámolok arról az itt élõ embereknek, hogy milyen is a kárpátaljai magyarok helyzete.

Itthon a hírekben mindig azt hallom, hogy nagy a baj, mert hatalmas a nélkülözés ott. Mindig hallom, hogy meg kell segíteni szegény külhoni magyarokat. Hallom milyen gondoskodó a magyar állam: százmilliós segélyeket küld, iskolákat újít fel és támogat milliárdokkal, beiskolázó segélyeket osztogat minden ottani gyereknek 3-35 éves korig, fejenként 25 ezer forintot, sõt az ottani gyerekeket idehozzák üdültetni. Sõt hallom azt is, hogy a háború elõl menekülõ ukránokat be kell fogadni, mert más az ukrán háborús menekült, mint a szír, vagy az afgán menekült. A kormány azt mondja, az utóbbiakat nem kell befogadni, mert miattuk nagy a terrorveszély, vagy azok csak a jobblét miatt jönnek ide.

Hát, én elmondom, hogy Kárpátalján nincs semmiféle háború, csak „banda-háború” van. Egymással rivalizáló csoportok háborúznak egymással, de náluk a pénzekrõl és piszkos üzletekrõl van szó, amit nem kellene összekeverni a háborús helyzettel.

Amikor most Ukrajnában jártunk, a rokonokat végiglátogattuk, ott riasztó szegénységet nem is tapasztaltunk. A falusi utcákon ki vannak pakolva asztalokra és padokra a friss zöldségek, gyümölcsök, a friss tehéntej, vagy a sajtok. Cédulákon ott van az ára a portékának. Bárki vásárolhat belõle kedvére, és pénze is van az embereknek megvenni ezeket. Magyarországon én sokkal szegényebbeket látok, és magam is 29 ezer Ft/hó összeget kapok csak az államtól rokkantként, és nagyon sokba kerülnek a gyógyszereim is.

Néhány gondolat arról, hogy ott Ukrajnában mennyi a nyugdíj, mennyi a fizetés, vagy minek mennyi az ára.

Elõször is azt kell leírnom, hogy most ott kb. 1 hvrinya 12 forint. Ha átlépjük a magyar-ukrán határt, mindjárt ott várnak minket a pénzváltók. Ha 10 ezer forintot beváltunk, azért 820 hrivnyát kapunk.

Nézzünk pár példát, mi mennyibe kerül ott:

Benzin = 20 hrivnya/liter = 240 Ft
Cigi = 12 hrivnya/doboz = 144 Ft
Sör/liter = 10-15 hrivnya = 120-180 Ft
Kenyér/kg = 7 hrivnya = 84 Ft
Paradicsom/kg = 10 hrivnya = 120 Ft

Mennyit keresnek az emberek?

Példaként vegyünk egy olyan általános iskolai tanárt, aki 37 éve dolgozik, most 55 éves - 3.400 hrivnya a havi fizetése. Ez kb. 40 ezer Ft/hó fizetésnek felel meg, na persze ott jóval olcsóbb az élet, mint Magyarországon. Például egy nyugdíj-ügyintézõ hivatalnok kb. 2500 hrivnya fizetést kap havonta, egy orvos 2500-3000, a banki dolgozó kb. 2000 hrivnyát. Az emberek életük során általában 30-37 évet dolgoznak. A kismama, ha otthon marad a gyerekkel, ott a GYES 800 hrivnya.

Az ottani nyugdíjak 1000-1500 hrivnya közöttiek átlagosan. Az én anyukám 86 éves, õ könyvelõként dolgozott és most 1240 hrivnya a nyugdíja, 14.880 forint összegnek felel meg, de ebbõl ott meg lehet élni. Például egy nyugdíjas labor-orvos ismerõsünknek 1050 hrivnya a nyugdíja, 12.600 forint.

Ahhoz, hogy õk Magyarországon igényeljék a nyugdíjat, csak egy magyarországi bejelentett lakcím kell, és igazolás, hogy Ukrajnában lemondanak a nyugdíjról - az persze az ukrán államnál marad örökre. Ezután a végzettségüknek és a szakmájuknak megfelelõen kiszámolt magyar nyugdíjuk kb. a tízszerese, mint az otthoni ukrán nyugdíjuk. Hát, ezért élnek tömegesen ezzel a lehetõséggel, mert az ingyen magyar nyugdíjukból fõúri módon élnek - az egész családjukat Magyarország tarja el, ebbõl az egy nyugdíjból dúskál az egész család odahaza Ukrajnában.

Az itteni szomszédomhoz is az ukrán szülõk, mint nyugdíjas házaspár, be vannak jelentve, de csak a nyugdíjuk miatt, és a két öreg 19.000 hrivnya/hó összegnek megfelelõ nyugdíjat kap, 230 ezer forintot havonta. Ez olyan rengeteg pénz nekik, hogy fel sem tudják otthon élni Ukrajnában, így rengeteg megtakarított pénzük van a magyar nyugdíjukból.

Az én férjem 48 éve megállás nélkül dolgozik, most már csak minimálbért keres, mert már azt mondják neki, örüljön, hogy még dolgozhat. Jövõre megy nyugdíjba, de õ nem fog annyi nyugdíjat se kapni a majdnem 50 évnyi munka után, mint ezek a potyalesõ ukrán nyugdíjasok ingyen a magyar államtól. Én meg 60 évesen rokkantként csak sóvárgok majd, mert nyugdíjam sem lesz, mert régóta rokkant vagyok, és a 29 ezer Ft/hó rokkant ellátást kapom majd nyugdíj helyett életem végéig.

Én nem értem, hogy miért tûri el a magyar nép, hogy innen ingyen talicskázzák ki a nyugdíjakat az ukránok? A 45 millió ukrán lakos egyharmada nyugdíjas. Mi lesz, ha mind sorban állnak majd az ingyen magyar nyugdíjakért? Itt minket azzal riogatnak, hogy nem lesz nyugdíjunk, és hogy mennyire forráshiányos a nyugdíjkasszánk. Akkor miért adjuk boldog-boldogtalan ukránoknak azt a rengeteg pénzt? Azoknak meg nem akarunk adni nyugdíjat, akik magyarként itt rokkantak bele a rengeteg munkába. A fiatalokkal akarja eltartatni a rokkant szülõt az állam, miközben itt a rokkantak a megrokkanásuk elõtt az államnak átlag 30 éven át fizették a járulékot.

A fiatal magyar járulékfizetõknek kell eltartani a vadidegen ukrán nyugdíjasokat is, akik ide soha egy forint járulékot sem fizettek. Hát, ne csodálkozzon a magyar állam, ha innen minden járulékfizetõ elmenekül! A magyar nyugdíjasokat akkor ki fogja eltartani, ha az ukránok kiürítik a nyugdíjkasszát, a járulékfizetõink meg lelépnek külföldre? Felháborító, hogy erre miért nem gondol a kormány, és miért nem szünteti meg az ukrán nyugdíjasok ingyen magyar nyugdíját? Miféle politikai akarat lehet ennyire fontos, hogy a saját népét riogatja a kormány, hogy az alaptörvény már nem garantálja a nyugdíjasok szociális biztonságát, az idegeneknek meg két kézzel osztogatja ajándékba a magyarok nyugdíját?


forrás: http://www.hirhat...
1313 #3 zoli
- 2019-01-27 12:01
Csendes népírtás,program szerint!
8 #4 miskolcilaci
- 2019-01-27 21:44
Pontosabban:
http://www.hirhat...badrablasa
Végül is, ez sokáig már úgy sem megy a kiagyalóknak... Majd marad a talmud, amit még lehet a bicskával metszetteknek zabálnia.
63 #5 GP
- 2019-01-28 04:24
Kedves miskolcilaci!

Köszönöm, hogy megtaláltad a cikket!

Üdv.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.64 másodperc
3,400,305 egyedi látogató