Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Lassan kiderül, hogy a rendõrök jelentõs része éhbérért dolgozik

BelföldA "rendõrök" zöme degenerált mocskos ribanc. Jó reggelt kínálok! Tegnap beszéltem valakivel a témában. Érintett. Mondom, direkt terelik ezt a nyomorult bandát a leszerelés felé és a honvédelem irányába. Ebbõl erõs "átszervezés" lesz, hogy finoman fogalmazzak. Korrupt mocskos zsidó-cigány faxcopó banda. Átszakadt a gát a rendõröknél, az állomány tagjai az elmúlt héten folyamatosan tették közzé az interneten a bizonyítékokat arról, hogy a kormányzati propaganda állításaival ellentétben elképesztõen alacsony fizetések vannak a testületnél. Legalábbis az állomány azon részénél, amelyrõl eddig hallgatott a felsõ vezetés.

A rendõrök körében néhány nap alatt szinte mozgalommá szélesedett az önkéntes fizetésbevallás. A januári nettókról szóló banki sms-ek nyilvánosságra hozatala hétfõn kezdõdött, amikor beérkeztek az elsõ idei utalások. Az összegek egyáltalán nem tükrözték azt az 50 százalékos átlagos bérnövekedést, amit a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára január 2-i sajtóközleményében emlegetett.

Kontrát Károly az MTI-nek azt hangoztatta, hogy a kormány – megbecsülve a biztonságos országért dolgozó rendõröket – ismét megemelte a béreket. Szerinte a január elsejétõl esedékes 5 százalékos emeléssel együtt 2015 óta átlagosan 50 százalékkal növekedtek a hivatásos rendõri fizetések.
Budapest, 2018. május 22. Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, miután átvette a kinevezési okmányt Áder János köztársasági elnöktõl (hátul) az Országház Gobelin-termében 2018. május 22-én. MTI Fotó: Kovács Tamás
Kontrát Károly
Fotó: Kovács Tamás / MTI

A banki értesítõk tanúsága szerint viszont a jól hangzó átlagszám mögött nagyon durva eltérések húzódnak meg.

Mint arról beszámoltunk, a Zsaruellátó nevû Facebook-csoport tette közzé a rendõrök által beküldött számlaértesítõk fotómásolatát, amelyeken többnyire olvasható a közvetlen munkaadó, az illetékes kapitányság neve is.

A sms-ekbõl és a kommentekbõl arra lehet következtetni, hogy

az állomány igen nagy hányadának a fizetése a béremelés ellenére sem éri el a 200 ezer forintot,
sokan évekig a 120-160 ezer forintos sávban ragadnak,
a hosszú, akár kétévtizedes szolgálati idõ sem garancia a több pénzre, automatikus emelkedésrõl szó sincs,
az állomány tagjai túlórázással tudnak pluszpénzhez jutni, volt, aki 100 órányi azaz egyetlen hónapon belül 12 és fél napnyi túlmunkáról számolt be, amivel 280 ezer forintra tudta feltornászni a decemberi bérét.

A Független Rendõrszakszervezet csütörtökön kiadott egy szolidaritási nyilatkozatot, amelyben azt írták, hogy a hivatásos állomány illetményemelése sikerpropaganda.

Szerintük több ezren, a rendõrség állományának 40 százaléka kimaradt belõle. A közalkalmazotti állomány jelentõs részét jelenleg is minimálbéresként vagy a szakmunkások garantál bérminimumának megfelelõ díjazásért alkalmazzák.

A nyilatkozatban olvasható az is, hogy a rendõröknek 2011 óta 40 millió túlórát kellett teljesíteniük, ami gyakorlatilag végtelenített túlórázást jelent. A szakszervezet szerint ezt a migrációs válsághelyzet és a rendõrség alacsony létszáma okozza.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2019-01-27 09:08
Leszerelt a rendõrségtõl a határvadász-képzések egyik reklámarca. Rövid videókban népszerûsítette a rendõri munkát, de információink szerint szakmát váltott és már Ausztriában él. Közben a Zsaruellátó nevû Facebook-csoport arról posztolt, hogy leszerelési hullám indult, és múlt héten minden korábbi rekordot megdöntött a rendõrséget elhagyók száma.
https://rtl.hu/rt...reklamarca
809 #2 megmondhatom-e
- 2019-01-27 09:26
- legtöbbjük nem is érdemel 200 forintot! Nem is lenne ott a helye . Ezeknek nyilván mégis sokkal több a pénzük.

A kormány mindenütt "spórol" - saját konyhára. (saját magánrepülõre a szökéshez)

A népet pedig- zsidó-hoz illõen - agyon adóztatja.

Ezt mind tudjuk , mégis mondani kell állandóan , mint a verkli , nem pedig bátran elhallgatni !

A zsidók bûneit reggeltõl estig - és túl - szajkózni kötelezõ!

Ezt itt a retkes zsidók is olvassák , legyen hát képük a valóságról , hogy lesüljön a 'képükrõl' (pofájukról ) a rino- bõr !
A zsidó láthatatlan gyilkos szeretne maradni , ha befogod a csõrödet - azt hiszi a mocskos gyilkos zsidaj , hogy sikerül neki!
1313 #3 zoli
- 2019-01-27 09:36
Mit mondhatnék erre?Mégis mennyien vannak még,akik a közúti ellenõrzés során fölényesen,beszélnek az autóssal,és közlik,hogy ez bizony 30 ezer lenne!(Elnéztem egy bekanyarodó sávot a benzinkútnál).
Helyette inkább kergetnék a drogdíler cigányokat,politikus bûnözõket,stb.De ehhez már ostobák!Tisztelet a kivételnek!
139 #4 jozsef toth
- 2019-01-27 16:53
1313 #3 zoli !
A drogdiler ciganynak vannak rokkkonyai ,buntarsai,akik a rendort vagy csalad tagjait elerik.
A politikusoknak JO BARATAI es JO kapcsolataik!
Ezert marad a kiszolgaltatott AUTOS !
Bisztos bevetel es bizonyittek,hogy jol vegzi a munkajat.
80 #5 monguzking
- 2019-01-27 16:58
S vida ildiko szakszervezeti vezetujukert miert nem alltak ki....miert engedik maffia banda garazdalkodasat... .s persze mivel igazabol nincs torvenyes orszag,kormany,parlament igy rendoroknek sincs legimitacioja igy en nagy izben leszarom gondjaikat...
1313 #6 zoli
- 2019-01-27 17:12
Vagyis elmehetnek az anyjukba,és éljenek,legyenek a rendszer majmai 150 ezerért!
8 #7 miskolcilaci
- 2019-01-27 20:49
www.kepfeltoltes.eu/images/2019/01/957K_pkiv_g_s...png
299 #8 i_gazember
- 2019-01-28 10:44
#7!!!s_grat
1290 #9 Mitya77
- 2019-01-29 17:18
A jó barátom nagyobbik fia most lett hivatalosan rendõr õrmester a közrend védelemben. Helyben, Tatán járõr a srác. Hivatalosan nettó 130eFt a bére, amiben már benne vannak az egyebek is. Plusz 20eFt bözsit kap, és slussz. Ez van a szerzõdésében. Azért ez tényleg megalázó! A srác igazságszeretõ, és nem igazán lehet megvezetni sem, gondolkodni és elõre látni képes. Amint letelik a kötelezõ másfél éve, más most unszoljuk az apjával, legyen inkább szerzõdéses katona. Ott legalább minimum a duplája a kezdõ bér... A srác nagyon rendõr akart lenni, mert ahonnét ment, az a környék tele van cigánnyal, és van élménye bõven, velük kapcsolatban. Az egyik tatai rezervátum 30 méterre tõlük található... Szegénykém nem gondolta, hogy ilyen kevés pénzt kapnak a posztosok. Kiábrándult, amit nem csodálok. :(
2 #10 gerry
- 2019-01-29 17:49
Mitya77 - olyan vagy.... Rendörnek a mundér becsülete a fizetség, meg a kötelesség... pénz? - ugyan, az minek?
Még elrontaná. Pintér se veszi fel a fizetését - látod, jó példáullal rukkol elõ.

Egy kis pszichikai segítség (Reggelenként, naponta hallgassa meg):
https://youtu.be/...a_Zac23b5E
4 #11 Posta Imre
- 2019-01-29 17:52
Mitya, olvasson "postaimrét", ha van agya és meneküljön onnan. Ha jól megy a "rendõrség" szét lesz csapva, mint a szar. Ne legyen útban.
75 #12 talpi
- 2019-01-29 18:58
Ne bizony Imrém, mert a barikádnak két oldala van,.! Egyik a Nemzeti .másik hebronisztán!
4 #13 Posta Imre
- 2019-02-01 06:20
Pénz nincs, kitartást kért a rendõröktõl az országos fõkapitány

Engedjék meg, hogy kinyilatkozzam, igenis tudunk arról, hogy az állományunkat foglalkoztatja a jövedelem. Nem az újságból jövünk erre rá.

Ezt Balogh János országos rendõrfõkapitány mondta egy szerdai ünnepségen Kiskunhalason, ahol az új határvadász-laktanyát adták át.

Balogh vezérõrnagy magasabb béreket egyelõre nem ígért, csak kitartást kért a rendõröktõl. Azt üzente az utóbbi idõben egyre hangosabban elégedetlenkedõ állománynak, hogy a rossz fizetés „nem magyar specialitás, egész Európában hasonló kihívásokkal küzdenek a rendvédelmi szervek”.

A fõkapitány azért hozzátette: biztos benne, hogy belátható idõn belül biztosítva lesz a rendõrök magasabb megbecsültsége.

A kormány 2017-ben és 2018-ban közel 100 milliárd forintot biztosított a rendõrségnek a migráció ürügyén létszámbõvítésre és eszközbeszerzésre, amibõl jelentõs összeget költöttek például a gépkocsipark átalakítására.

A rendõrök viszont januárban – a fegyveres rendvédelmi szervek állományától merõben szokatlan módon – a Zsaruellátó Facebook-oldalon kezdték közzétenni saját fizetési kivonatuk másolatát. A valós béreket bemutató mozgalom azután indult, hogy Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára január elején bejelentette: 2015 óta átlagosan 50 százalékkal emelkedett a hivatásos rendõrök bére.

A rendõrök szerint az állomány igen jelentõs része semmit sem érzékelt az emelésbõl, és most is csupán havi 120-160 ezer forintból kell megélnie:
Budapest, 2014. február 22. Rendõrök elvonulnak a rendõr és tûzoltó tiszthelyettesek eskütétele után Budapesten, a SYMA-csarnokban 2014. február 22-én. MTI Fotó: Kovács Tamás
https://24.hu/bel...OuyeMnEI-c
2 #14 gerry
- 2019-02-01 06:50
"Balogh vezérõrnagy magasabb béreket egyelõre nem ígért, csak kitartást kért a rendõröktõl"

Na persze - a szokásos szöveg...
Talán nem kellett volna Droidoknak öltöztetni a rendõröket, talán nem kellett volna a Hajdú féle TEK tetveknek mindent megadni - mert így már nem jut a rendöröknek... talán el lehetne zavarni a sok élõsködõt és a rendörök ma is normális ruhában sétálgathatnának az utcán (azt nem mondom, hogy kéz a kézben, mert munkahelyen tiltott a szerelmi kapcsolat, de kutyával a kézben... - ahogy negyven éve Angyalföldön ... nyugodtan nézelõdhetnének és senki nem utálná õket mint a szart.
Azt még hozzátenném: biztosak lehetnek benne, hog belátható idõn belül hazánkban nem lesz biztosítva a rendõrök "magasabb megbecsülése"!

...de mit is mondott ezzel a fõnök; magasabb megbecsülés? Azaz több pénz? Ez igen! Pénzért mindent - még megbecsültnek is hihetik magukat.
Vajon a becsüs manapság mennyire becsülné a rendöröket? Többe kerülnek mint egy SEIKO vagy Omega... és aranyértékben? Esetleg kilóra is megvehetõk?

És a nép, az istenadta nép mennyire becsülheti õket? Egy fabatka vagy annyi se?
De tényleg - mennyit ér ma egy rendõr? Tudja valaki?
75 #15 talpi
- 2019-02-01 09:42
gerry!
Nagyjából annyit, amennyire a fõnökei engedik, rendõrként is, embernek maradni. Vagyis, amennyit a fõnökei érnek, vagyis,-sajnos a fabatka túlfizetési státuszban van.
Hiszen, folyamatos a statidsztikai kozmetikázás, nem vizsgálnak bûnügyeket, mindenki húzza a seggét, az ügyészek, csak a normális/vagy még annak mondható/ polgárokat basztatják, no persze akkor a rendõrség/?/ is.
Halomra bírságolják a fél országot, de egy szarházi kopasztól rettegve könyörögTEK, bûnbocsánatért.
Eszement ország, eszement rendõrei, szakmai képzettség alacsony, csak a felfelé nyalás, egymás bemártása/júdáspénzzért/ mert van ám.
A fõnökök meg mutyiban elsikálnak ügyeket, bûnözõkkel bratyiznak és szedik a sápot.
No ennyit ér egy rendõr!
684 #16 atacama
- 2019-02-01 10:15
Így van Talpi, nagyon fején tanáltad a jancsit!
évekkel ezelõtt volt egy utasítás ,tessék kitermelni a béreteket" tíz cédulával kevesebbel senki ne jöjjön be a szógálat végén..
autósok,kerékpárosok,bizt.õrök fejése bírságolása,bokorba bebújt ,vagy út mellett hagyott szemetes zsákba rejtett trafipaxok,vagy ezekrõl jelt adó villogtató autós következõ sarkon való büntetgetése a drótot a polgárõr adja le..Stb.stb.
a tehén egyre kevesebb tejet ad.a fejõstehén..
és akkor még nem beszéltünk az itt-ott lefoglalt akármikrõl..sportruházat, illatszer stb,stb,stb,
külön kereskedelmi zárt lánc épült ki erre..
a vegzálás birságolás és szoptatás tolvajlás országa lett hazánk.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.14 másodperc
3,391,456 egyedi látogató