Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Eszkaláció Ká-Keleten: Irán és Izrael egymásnak feszül

KülföldNehogy egy szót is elhiggyetek ebbõl! Remekül megvannak az iráni illuminácik és a zsicináci illuminácik. Másról szól ez és ahogy kitûnik az iráni vezetõk színe-java is jahve-fan. Szabadkõmûves bekecsben csavargatják erre-arra a fejeket, orosz-zsidó, ámerikai zsidó segedelemmel. Az Ember meg csak les. Szíriában izraeli légicsapás áldozata lett tizenegy katona (oroszok és szírek, iráni kötõdéssel), az iráni légierõ parancsnoka a zsidó állam közeli elpusztításával fenyeget a belpolitikailag erõsen szorongatott Netanyahu miniszterelnök sem maradt adós a határozott válasszal. Izrael és Irán egymás természetes ellenségének tûnnek, de ez nem mindig volt így. Izrael szövetsége a perzsa sahhal rendben volt? Negyven év távlatából ez sem érdektelen.

Ha elgondolkodunk azon, hogy izraeli sajtótermékek miért foglalkoznak oly intenzíven az iráni forradalom 40 évfordulójáról való megemlékezéssel, abból sok mindent megérthetünk a közel-, közép-keleti helyzetet illetõen. Jó, ha ehhez hozzávesszük, hogy az iráni vezetõk mostani megnyilatkozásai Izraelrõl milyen szórással foglalkoznak a zsidó állam teljes lerombolásával, a népesség Földközi-tengerbe szorításával, hogy a „Sátán birodalmát” elpusztítsák.

Az ellenzékét mindig keményen üldözõ, anakronisztikus óperzsa hagyományokat felélesztõ sah az Egyesült Államok és Izrael fontos szövetségesévé lépett elõ a hidegháború során. Mohamed Reza Pahlavi iráni sah császársága a NATO közép-keleti megfelelõjének, a CENTO-nak alapállama volt, megkérdõjelezhetetlenül Amerika-barát farszi nyelvû nem arab ország, ókori birodalom, 1975-ben nagy csindarattával ünnepelték Persepolisban Dárius monarchiájának 2500. évfordulóját. Róluk mi ma itt annyit tudunk, hogy a thermopülai szorosban derekasan verekedtek velük Gerard Butler 300-ai.

Irán ma nukleáris ambíciókat dédelgetõ középhatalom, akinek a régióban nem Izrael az egyetlen ellensége, de Szaud-Arábia is. A vahabita királyság, erõs amerikai szövetség ide, erõs amerikai szövetség oda, már csak pánarab logikából sem mondhatott le korábban a palesztin mozgalmak támogatásáról. Ebben persze nem volt egyedül, nyilván mást jelentett ez a hidegháború idején, mikor a marxizáló, szovjetbarát PFSZ ab ovo nem lehetett a középkorias vahabiták darlingja.

A sokvallású Libanon shíita erõi mindig támaszkodtak Iránra, de a polgárháború tizedik évében a Naszrallah sejk által alapított Hezbollah nyílt iráni hûbére újszerû volt, fõleg azután, hogy a dél-libanoni Izrael-barát maronita keresztény Haddad õrnagy által vezényelt pufferzónát a Hezbollah a nyolcvamas évek második felében felszámolta és a szervezet közvetlenül az izraeli határra települt.

Pedig 1979-ig Irán volt Izrael legnagyobb oljaexportõre, a zsidó állam pedig fegyvereket szállított, mezõgazdaságot modernizált és infrastruktúrát épített a perzsa államban. Még a SAVAK-ot, a sah rettegett titkosszolgálatát is ellátta tanáccsal a Moszad, sõt, még az elején, az iráni nukleáris programban is segítettek izraeliek.

A sah nem tudott úrrá lenni az általánossá váló lázongáson, hiába vezetett be statáriumot, vont vissza néhány népszerûtlen intézkedést (például eltörölte az 1975-ben bevezetett, II. Kurus lirály halálától számított birodalmi naptárt). Az elõbb hosszú évekig az iraki shíita Nadzsafban, majd franciaországi emigrációban élõ ajatollahot, a nagy tekintélyû Ruhollah Khomeinit 1978-ban homoszexuálisnak nevezte a hivatalos iráni sajtó, az elemi erejû, fõként falusi felháborodásnak már nem lehetett megálljt parancsolni.

Az uralkodó feleségével, Farah Dibah-val és gyermekeivel repülõre szállt 1979. január 16-án, és az Amerika-barát Anvar el-Szadat egyiptomi elnöknél keresett menedéket. Ezután február 1-én érkezett Teheránba Khomeini ajatollah, hatalmas ünneplõ tömeg fogadta. A vallási vezetõ egyáltalán nem vonult vissza Qumba, a shíita iszlám szent helyére, hanem illegitimnek nevezte a kormányt, és néhány nap múlva saját miniszterelnököt nevezett ki. Ennek napja február 11., Khomeini érkezésétõl erre az idõszakra a mai Iránban a „Hajnal” (fadzsr) tíz napjaként emlékeznek, február 11-e pedig a forradalom gyõzelmének ünnepe és munkaszüneti nap.

A közpapokon (mullahok) és a vallási vezetõkön (ajatollahok) mellett a rezsim új figurája lett a gallértalan inget hordó, zakós, szõrös perzsa polgári politikus, a radikális Forradalmi Gárda tagjai, Kalasnyikov-lóbáló szakállasok, és persze a legfeltünõbb változás: a cicafrizurás, miniszoknyás lányok eltûnése Teherán, Shiraz, Iszfahán utcáiról, a fekete csadorba bújtatott ösztrogén, hogy a nõi lét titkos társasági vagy szektatagsághoz vált hasonlatossá Iránban; mint az például a sokszorosan betiltott Dzsafár Pánahi filmmûvészetébõl jól látható. (Kedves helyem a közösségi médiában a My Stealthy Freedom oldal, ahol iráni nõk dobják le a csadort és lobogtatják hajukat az ellenzéki szélben, mindig jó kedvem lesz tõle.)

Mikor a Forradalmi Gárda 1979. november 6-án túszul ejtette a komplett teheráni amerikai nagykövetséget az elég emlékezetes volt. Carter elnök szerencsétlen végû tússzabadító kísérlete fiaskó volt, a túszok dandárját csak 1981 január 19-én, az új elnök, Ronald Reagan beiktatásának napján engedték el.

Nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, hogy zsidók az ókor óta éltek Iránban, bizonyos idõszakokban remekül, máskor megalázó kötöttségek között: kedvencem, hogy esõben zsidók nem mehettek utcára, nehogy tisztátalanságuk (fársziul: nedzseszat), mely hitük szerint jobban terjed a vízzel, bepiszkolja az igazhitûeket. Az iráni zsidók az 1906-os ún. „alkotmányos forradalomtól” emancipálódtak és ez folyamatos felívelés volt a sah bukásáig. A 79-es iszlám forradalom után az anticionizmus hivatalos állami politika lett, annak dacára, hogy az egyik intellektuális ideológiai megalapozója Izrael-imádó volt.

De az anticionizmus és a régivágású ká-európai antiszemitizmus nem járt kéz a kézben Iránban, a The New York Times egy jó tíz éves riportsorozatban és véleménycikkekben vizsgálta a zsidók helyzetét, és még a legsötétebb ahmedinedzsadi idõszakban is talált pozitív jeleket. Ám a zsidók is óvatosak, két nevet is adnak egy gyereknek: egy muszlimot és egy zsidót, de tudják azt is, ha a rezsimnek arra van szüksége, hogy civilebbnek, toleránsabbnak, világra nyitottabbnak mutatkozzon, akkor jól jönnek a kéznél lévõ boldog zsidók. Ha meg amolyanja van, akkor 50,000 dollár díjazású nemzetközi Holocaust-karikatúra versenyt hirdet.

Netanyahu azt mondja, hogy Izrael addig támad, amíg iráni katonák vannak Szíriában, a legalábbis bizar szíriai kormányerõk-oroszok-irániak hármasszövetségben. Az iráni Forradalmi Gárda hadtestparancsnoka, Mohamed Ali Dzsáfári viszont arra hívta fel Izraelt, hogy „féljék a napot, mikor a precíziós iráni rakéták célba veszik az országot és bosszút állnak a kiontott moszlim vérért”. Izrael lakossága 9 millió, Iráné majdnem 90, Irán nukleáris programjának elõrehaladottsága találgatások tárgya, Izraelnek van ilyen eszköze.

Amikor eddig szóba került az iráni atomfacilitások izraeli lebombázása – mint 1981-ben Szaddam Husszein oziraki létesítményének lerombolása –, mindig problémának tûnt, hogy ezt a küldetést izraeli gépek amerikai segítség (anyahajó, vagy az Indiai-óceánon lévõ Diego Garcia katonai bázis használata) nélkül a nagy távolság miatt nagyon nehezen tudnák megoldani.

Most két eddigi õsellenség, de a Trump-barátságban egyre inkább egymásra találó ország, Izrael és Szaud-Arábia közötti enyhülés vajon megteremti-e a szaudi légtér és esetleg bázisok használatának lehetõségét ebben a konfliktusban? Mindenesetre a héten az izraeli kabinet egy tagja a baráti Indiába utazott, és nem kerülte meg a világot szokás szerint, hanem A és B pont között az egyenest választotta, választhatta, és toronyiránt röppent Új-Delhibe, Szaud-Arábia fölött. A kérdés ezzel a semmiséggel kapcsolatban és az iráni-izraeli viszony tekintetében, hogy ez már biztos nem a kezdet vége, de lehet-e a vég kezdete?
Link

Hozzászólások

1072 #39 fkriszta
- 2019-01-28 13:39
Perle, nem igazán értem hogy mi az égetés abban ha leírom amit gondolok? A disznajak" közé magamat is soroltam, de annak megvannak a privátban történt elõzményei... Ha viszont jogokat osztogatsz és vonsz meg, akkor mivel érzed magad különbnek? A megkövetés pedig Zoli, már itt is van! Nem rád gondoltam, egyszerûen összekevertem a nick neveket. Mégsem sértõdtél meg, nem kezelted "égetésként" , hanem korrekt hangnemben elmondtad a véleményed, ezt köszönöm ismét! És elnézést hogy oktalanul idekevertelek!
1313 #40 zoli
- 2019-01-28 13:46
Nincs probléma Kriszta!
4 #41 Posta Imre
- 2019-01-28 14:54
A "Ká-Kelet" az eredeti cikk címe. Szingom sincs mit akarhatott vele, mert elírásnak még nálam is durva lenne. Vagy nem?

Kriszta, ilyen ez a "pop-szegecs". A személyeskedés elkerülhetetlen. Kérdés csak az, hogyan keveredünk ki belüle. A miért nem is fontos.
238 #42 bivaly
- 2019-01-28 17:21
Ál kérdések, ál válaszok, szemfényvesztés, itt a piros, hol a piros.
Elolvasni legfeljebb csak azért, hogy már megint hülyítenek, és hülyének néznek.
Mûbalhék, igazi háborúval, Szíria egy nagyszabású hadgyakorlat, élesben. Ilyen nincs, hogy évekig ölik egymást a felek, és mint egykor a szovjet hõsi filmekben, meg az NDK filmes vadnyugaton, soha nem töltenek, mindig lõnek, a lõszer meg soha nem fogy ki, meg nem fogy el. Közben tárgyalgatunk békérõl, meg híreket közlünk, hogy az Iszlám Állam mûvégtagokat gyárt, két támadás és két oázis között, gyalog menetben.
Ezek annyira életszerû hírek, hogy a nagyon hülyék sem hiszik már el.
A világ újra felosztása zajlik jó ideje, megnövekedett szereplõ létszámmal ! Csak ennyi.
99 #43 MORMOTA1968
- 2019-01-28 20:34
Kedves Fkriszta! Azért rinyálok, sírok, rívok, hogy elszórakoztassam az országban és országhatáron kívül lévõ titkosszolgálatosokat! Közben elképzelem milyen jókat röhögnek az évtizedes vergõdésünkön! Ahogy szinte egy helyben topogunk. s_vigyori Szegény Bárdudvarnoki Szombathelyi Tibor is, aki ki tudja miféle módon került a több centis jég alá, nem azt csinálta amit én, meg mások, hogy csak rinyálunk, hanem valóban elindított valamit, ami valakiknek nagyon nem tetszett, ugyanis több százezres követõ táborról tudok, akiket sikerült úgymond felébresztenie. A történelembõl tudom, hogy egy ideig hagyni szokták, az ilyen felvirágzásokat, had higgye azt az ember, hogy sikerült egy olyan utat találnia, ami kivezeti õt és másokat is ebbõl a mocsokból, de meddig hagyják? Nem egy amerikai elnök próbálta például a pénznyomtatás jogát is visszavenni a bankároktól és mindegyiket elintézték. Az "Összeesküvés gyakorlat-Gazdasági bérgyilkosok" mirõl is szól? Sokan mentek már szembe a forgalommal, mint ahogy mi is? Lehet a tényeket rinyálásnak nevezni, miért ne, de attól a tények még tények maradnak! Henry Ford is leírja könyvében, hogy nincs a Földön még egy nép, akik szervezettebbek lennének a zsidóknál! Mi gójok mennyire tudunk megszervezõdni? Ma mondják valamelyik cion híradóban, hogy micsoda hamis hírek keringenek a neten már jó ideje arról, hogy a "cigányságot használják etnikai tisztogatásra" Ma-gyarmatországon!" Persze! Hamis hírek! Igen! Ne nyafogjunk, álljunk a sarkunkra és menjünk el addig, ameddig csak lehet! Kérdés, hogy meddig lehet? Túl sokan halnak meg ideje korán furcsa körülmények között! Persze, õk a leírható veszteség kategóriába sorolhatok, bármekkora veszteség is a haláluk! Igen! Legyünk mindig optimisták! Ne vegyünk tudomást a valóságról! Nem ismerjük egymást személyesen, de ha én feladom, akkor már 30 éve a föld alatt rohadnák! Aki ismer, az tudja mirõl beszélek. De itt vagyok még mindig! Kegyetlenül makacs, önfejû természettel áldott meg a sors, úgy hogy eszem ágában sincs feladni semmit se! Egyszerûen csak reálisan látom, nézem a magyarság jelenkori sorsát. Vannak próbálkozások, ami nagyon jó és nagyon szeretném, ha nem köpne bele rossz szokása szerint az úgynevezett háttérhatalom, de szeretnék már látni valamit, még ebben az életben ha lehet, ami számomra is bebizonyítaná, hogy van még miben reménykednünk! Egyénenként megtudunk teremteni magunk és szeretteink számára egy élhetõbb, jobb világot, de van aki azt szeretné, hogy másoknak is jó legyen. Mi fegyver nélkül vonultunk csatába, remélve, hogy majd az ellenség fegyvereit megszerezve kivívhatjuk a gyõzelmet minden honfitársunk számára, aki megérdemli, de ez egy orosz rulett játék! Nem tudhatjuk, hogy van e golyó a csõben vagy nincs. Csak egyet tudhatunk biztosan. Hogy egyetlen szabadulási kísérletet se fognak tétlenül szemlélni ellenségeink! Senki harci kedvét nem szeretném elvenni, legyünk optimisták a jövõnkkel kapcsolatban, de maradjunk meg a valóság talaján! A Viva Natura tévé egyik adásából idéznék, amelyben a mûsorvezetõ beszélgetõtársa "Gyarmati Éva" bankjogász volt.

Most Jakab Istvánt idézném szó szerint: "Nem leszek népszerû, amit most elmondok. Csináltak 1906-ban egy statisztikát és megnézték hogy, akkor ugye még nem volt televíziózás, hanem a zsurnaliszták között, a katonatisztek között, az állami tisztviselõk között, a tanítók között, milyen arányban vannak különféle felekezetû emberek? Na most a katolikus, protestáns, görög katolikus, cakk-pakk ez az oldal 15%-ot tudott kitenni, a 85%-ot meg végig kell gondolni! És mikor a Hollywood létrejött, az a szent pálca, az a varázsvesszõ Hollywood, onnantól fogva ez a másik 85%-ék teljes egészében átvette a média irányítását, a bankrendszer irányítását és akkor én most akkor én ott is nyugodtan szelektálok, mert én szeretem az embert, aki viszont ilyen módon kiszolgáltatja az emberiséget, azokat nem szeretem.Tehát õk maguk is szelektálnak saját magukon belül, de ez teljes egészében, tehát hiába nyitom ki a televíziót, szeretnék független sajtót, nem tud mást csinálni, mint a vallási hovatartozása miatt a felvett gazdasági értékek, mert ugye õ sem akar éhezni, nem kivonulni, van az a pénz, amiért megtesz olyat egy kis országban is, hogy nem a magyarságnak jó, hanem az õ gazdasági érdekeinek jó. Most ezek az arányok még jobban eltolódtak már és én ki merem jelenteni, hogy 95 és 5%-nyi arány van, de ha megnézed a jogász társadalomba, ott se sokkal jobb, tehát amikor arról beszélünk, hogy tudatosodik a jogász társadalom, akkor ezzel a dologgal is meg kell küzdeni, hogy igenis tudatosan vagy tudattalanul, benne vannak a buliba! Mert ezt az egész szisztémát én Mózinak "Mózes" hívom, Mózi rendszernek, ezt õk építették föl! Õ hiába van benne, õ nagyon szeret bennünket, mi vagyunk a kis fejhetõ bárányok, a kis tehenei, de gyakorlatilag a mi vérünkbõl élnek a mai napig!" Eddig az idézet.


Nem tudomást venni a valóságról felelõtlenség és nem értem, hogy ennyi tudással a hátunk mögött még mindig vannak olyanok, akik valahogy nem akarják ezt belátni!

Itt most csak néhány szakma lett felsorolva hirtelen, de bele lehet gondolni, hogy a többi stratégiai szakmában is milyen arányban képviselteti ma magát a zsidóság? Orvosok, ügyvédek, bírók, papok, stb..stb...Na errõl beszélek én! Ezért vagyok borúlátó szinte folyamatosan, mert nincs tisztában a valósággal az, aki nem látja mekkora nagy "SZARBAN" vagyunk! És akkor gondoljatok még bele mennyien szolgálják ki ezeknek a hatalmát, hatalmuknak a fenntartását, fennmaradását! Persze elõbb vagy utóbb minden birodalom összedõl egyszer és én már szívesen lökném, tolnám a falait, csak dõljön már az a rohadt fal!!! De mikor leszünk elegen hozzá, hogy megtámasszuk és egyszerre lökjük, hogy dõljön már ki? Egyébként 51 leszek kedves Fkriszta mától 51 napra. Megértem már néhány durva dolgot, túl vagyok sok mindenen, sokszor születtem újjá és még itt vagyok és leszek, míg hagyja a sors. Sajnos több az ellenségünk, mint a szövetségesünk. És nem a pesszimizmusom mondatja ezt velem, hanem a realitás. s_Laptop
99 #44 MORMOTA1968
- 2019-01-28 21:23
Kedves Perle! Nem mindig értjük meg egymás gondolatát, szavait, ez a baj! Egyébként nagy marhák ezek a zs-k, hogy minden egyes nap felhívják a figyelmet magukra, hogy ki az úr e hazában, náluk meg már csak azok nagyobb marhák, akik ezt valahogy nem veszik észre, vagy nem hajlandók észre venni! Itt eggyel feljebb leírtam mi a baj, miért vagyunk minden eddiginél nagyobb bajban. Sokan még mindig nem hajlandók tudomásul venni, hogy "NINCS TOVÁBB!" Ez a 40 ezer éves Kárpát-medencei õshaza, amit elvettek tõlünk, mindezt a szemünk láttára és nem nagyon ágáltunk ellene ugye? Na jó! Egy kicsit az 1956-os szabadkõmûves rendezésû akciózás alkalmával, aminek ugye csúnya megtorlás lett a vége! Innét hová állhatunk tovább? Én tuti, hogy sehová! Ha dögleni kell, akkor ezen a "MAGYAR VÉRREL SÛRÛN MEGSZENTELT FÖLDÖN" akarok, fogok elvérezni, nem idegenben! Lehet, hogy egy semmitérõ ember vagyok, "de sok ilyen van mint én" de golyófogónak még én is tökéletesen megfelelnék! Beáldozásra vagyunk ítélve mind! Nem kellünk mi már ide rabszolgának, kiszolgáló személyzetnek sem! Persze lehet vitatkozni, de minek? A tény az tény! Nem egy olyan ember van köztünk, akinek az egészségi állapota vagy kora miatt nincs ideje várakozni valami isteni csodára, ezért a nyavalygás, mert eltelt az életünkbõl közel 30 év és tartunk ahol tartunk! Egyszerûen fogy a türelem, fogyogat! Valakik beígérték, hogy robbantani fognak egy jókorát a parlament elõtt, persze saját magukkal együtt, de aztán ez a buli is elmaradt valahogy! Hallottam legalábbis valami ilyesmi híreket. Értelme nem sok volna, ahogy a végsõ elkeseredésében a házát magára gyújtó, robbantó emberek tetteinek sem, ha legalább nem visz magával néhányat a mocskok közül, akik tönkre tették az életét. Jelenleg viszont egyszerûen csak sorra leölnek minket, miközben tévében, sajtóban, neten megy az anti-szemétkedés judeók részérõl. Szerencsés aki még valamennyire egészségesnek mondhatja magát, de ha rá is sor kerül, már nem lesz annyira optimista. ÉRTSÉTEK MEG VÉGRE! NINCS MIÉRT OPTIMISTÁN LÁTNI A JÖVÕT! VÉR NÉLKÜL NINCS SZABADSÁG! HA BÉKÉT AKARSZ, KÉSZÜLJ A HÁBORÚRA! MI SZABADOK ÚJRA CSAK AKKOR LESZÜNK, HA MEGÉRTJÜK ÉS ELFOGADJUK A SORSUNKAT! NINCS MÁSIK ÚT! Szeretném ha lenne, nagyon szeretném! Elõdeink megtehették volna, hogy szövetséget kötnek a törökkel és erõs kísérettel átengedik az országunkon hadseregüket nyugatra, ha már annyira vágytak arrafelé, de a magyar a "BECSÜLET" népe volt és ezt nem engedhette meg! Közben mára már az is kiderült, hogy nyugati zsidó bankároknak és európai népeknek köszönhettük az örökös török betöréseket hazánkba és a 150 éves török megszállást és fajtánk súlyos irtását. Õk pénzelték a törököt és Európaiaktól bérelték az ágyúkat, sõt a kezelõszemélyzet is európai volt. Valamiért nagyon gyûlölnek minket engesztelhetetlenül, pedig állítólag minden Európai népben van szkíta-hun-magyar vérelem is valamelyest. De hát a parazita ott van minden fehér nemzet testében, fejében és szinte megállíthatatlanul ügyködik, furakszik, világuralmi tervei érdekében. És mindig sikerül megvezetnie, egymásra uszítania õsellenségnek tekintett örökös riválisait a gój népeket, rasszokat, ember fajokat. Mert hiszen csakis a zsidó számít embernek, ezt az orrunk alá is dörgölik nap mint nap, de úgy látszik nem eléggé! Sok a vak és vak vezet világtalant. Érti aki érti! s_Laptop
1323 #45 Laplage2
- 2019-01-28 21:29
MORMOTA egyet értek veled
267 #46 Perle
- 2019-01-29 10:14
A két állam egymásnak feszüléséhez besegít Varsó a február 12-13-án megtartandó Irán ellenes értekezlettel, amelyre csak az érintettet nem hívták meg. Bibi már gondosan készíti elõ beszédét.. Õ lesz a fõ meghívott a V4-es országban tartandó találkozón, majd néhány nappal ezitán a V4-ek mennek hozzá az elsõ , nem hazai pályán összehívott találkozóra.
Hiába , szervez azt tudni kell, akár csak hatást gyakorolni más államok vezetõire.:|
https://www.press...and-Pompeo
http://www.thenew...ael-report
1119 #47 Csorba Tibor
- 2019-01-29 13:19
Karvalykodó

Lombbá lobbant ágak között
trillázott az énekesmadár:
erdõn élt - a fáknak köszönt,
felette az ég volt a határ.

Zavarta a dal a karvalyt:
tûrhetetlen zaj ez - engem sért!
S hadart: te akartad a bajt,
színes tollú! Büntetlek ezért!

Enyém az erdõd, fád, fészked -
az égen csak én repülhetek!
S ha szíved majd dalra késztet,
az én nótám énekelheted.

Most megszállom fád örökre!
Nyelved némán is engem imád.
Lelököm fészked a földre,
hogy hozzám onnan rebegj imát!

S akkor a sértett madárka
a Naptól kért démoni erõt -
csõre a fát tépte-vágta,
míg az karvalyostól ki nem dõlt...

2013. 05. 04. Csorba Tibor
99 #48 MORMOTA1968
- 2019-01-29 18:34
Kedves Laplage2! Köszönöm! Melyikek is a V4-es országok? Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Magyarország! Nem hiszem, hogy az itt lévõk és olvasók ne tudnák, honnét érkezett ide a legtöbb zsidó kis, illetve akkor még Nagy-Magyarországra! Hát, nem csak lengyel és galíciai területekrõl, sok jött át a csehektõl is. Ha majd egyszer õk, akiknek köszönhetjük Trianont valójában, vissza csinálják az egészet, lesz egy hatalmas birodalmuk itt a Kárpát-medencében! Minden Kárpát-medencei országban ott vannak, de leginkább ezekben az országokban! Nem érdekes ez a nagy összeborulás? De! Csak épp nincs benne semmi meglepõ, ismerve a tényeket! Szerbia orosz szövetséges, úgy hogy lesz itt még egy-két érdekes történés. A románokról inkább semmit nem mondanák, õk úgy váltják a szövetségeseiket, mint más a fehérnemûjét. Amerrõl épp kedvezõ szél fúj, pont mint a mi Viktátorunk! Csak aztán nehogy a végén két szék között a földre essenek! Európa népei nem ismerik, nincsenek tisztában a saját valós történelmükkel, eredetükkel, származásukkal, mert ha így lenne, mindenki a magyarok mellé állna! De hát bõven volt idejük azoknak meghamisítani minden európai nép történelmét, akik sok ezer év óta hozzák létre generációról-generációra titkos szövetségeiket, titkos társaságaikat, minden más hétköznapi ember fölé emelve így magukat. Õk nem hisznek az általuk létrehozott, mindenféle népek, rasszok, emberfajok között terjesztett vallásokban, nincs köztük rassz vagy fajbeli különbség, számukra csak a közös cél számít, uralni mindent és mindenkit a teljes bolygón! Az egész emberiség és minden más élet õsellenségei õk! Üldözni és irtani kellene minden kímélet nélkül azokat, akik egy nemzeten belül szövetkeznek egymással a többség kárára és rovására! És itt most véletlenül sem csak a zsidókra gondolok, hisz közülük sincs mindenki benne ebben a buliban, csak a beavatottak és hol voltak õk még 6000 éve, mikor ez az egész állítólag elkezdõdött? No meg ami még korábban történhetett? Facsar Imre tanár úrnak van egy érdekes elmélete, amit bizonyítani is próbál, arról, hogy a zsidók valójában a Görög-Római Birodalom népeinek leszármazottai. Mert azért elég rendesen hullottak azok is évszázadokon át! És ezen birodalmak kiterjedése fénykorukban igen csak benyúltak más rasszok, emberfajok területeire, ahol bõven volt idejük keveredni vérségileg is! Már csak egy hamis történelmet és egy vallást kellett kitalálni egy kevert fajú rassz számára! És gyerekkortól kezdve fanatizálni ezen embereket, mind teszik ezt mind a mai napig, hogy elhiggyék, õk különlegesek és nem korcsok. Nem hiszem, hogy az emberiség megalkotói, azok a genetikusok, akik létrehozták az emberiség különféle változatait, tervezték valaha is ezen ember fajok, rasszok vérségi keveredését. Mindenkinek adtak egy területet, egy "Édenkertet" ahol élhettek, csak egy valamit felejtettek el! Felállítani a határokat! No meg a természet is beleszólt egy kicsit a dolgokba, jégkorszakok, felmelegedések, ugye? Pont mint most, csak most direkte csinálják a felmelegítést és a népek átvándoroltatását! s_Laptop
2 #49 gerry
- 2019-01-29 22:13
Karvalykodó - ez Karva'ly aranyos volt s_V
267 #50 Perle
- 2019-01-30 17:51
Bibi tábornoki ellenfele akár gyõzhet is:
https://www.haare...-1.6875029.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.99 másodperc
4,458,020 egyedi látogató