Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

postaimre háborúja

GondolatokIgen szerényen címeztem, nemde? Verset akartam kõteni, de nem sikerült rajta úgy kotlani, hogy megszálljon az ihletettség. Na mindegy, agyoncsapom így is a logikát, nem kell nekem ehhez rím. Nem tudom hol jártok mostanában, de egészen biztosan valahol máshol. Namaste! Remélem azért tetszik az elõadás! Megígértem, így megkapjátok, a jegyek nem visszaválthatóak.

A "terrorizmus" megteszi a magáét, bár nem állunk meg itt, hisz ez csak apropó, nem ok. Az az helyzet, hogy a verseléssel is lassan úgy járok, mint a szavalással. Minden szó olyan elcsépelt, átrágott és kiköpött, hogy nincs kedvem már velük bíbelõdni. Olyan közhely. Magyarázni is az, csak megszokásból teszem, ha teszem.

Itt van pl. ez a TEK-es töketlenkedés, immár sokadjára. Tisztára égés lenne, ha csak annak szánják, de ez is elterelés, ahogy itt minden az. A török mû-balhé is. Piacátrendezés, határzárás...szóval katonai-politikai-etnikai-vallási keretszerzõdések által letárgyalt átalakulási folyamat része. Persze kellene halottak, meg körítés, kerítés és nagy pofa, szónoklatok, mert olyan snassz lenne bejelenteni, hogy valakik eldöntöttek valamit és az jó lesz, ha nem pofázik bele az amúgy is ostoba "nép", mert felfogni sem képes az alját sem, nem csak a tetejét.

A TEK kérdés neurolingvisztikai és egyáltalán nem "lyukra futottak", hanem testközelbe hoztak fegyvert, kormánytag megölést, zavaros ideológiát és a "nép" véleménye szerint is hétköznapi embereket tettek terroristává, akik persze nem azok. Igen, fordítanak egyet a dolgon és kezdik helyére terelni a gondolatokat. Meg kellene ölni kormánytagot? Meg hát, a qva isteni, nem is egyet, de az összest, ez rég nem kérdés. Vona-zazrival zsarolja orsóst az orosz, hogy "van másik" és akármi lesz, vagy nem, betolhatja ezt a zsidócsürhét a másik helyére. Persze orsósnak megadta az ellenszert is, hogy vona zsidó, és nem csak õ, így "néppárt" ide vagy oda, itt mind megy a kukába végül.

Na, a TEK-et nem csapásmérõ erõként, hanem kommunikációs közegként használták most fel. Ennyi erõvel hozzám is bejöhetnek és persze a késkészletem és vasvellám elég ok, hogy hírértéke legyen, a "zavaros ideológiai" meg eleve adva van. Még kivárnak, de már nem sokáig.

A "török" helyzet nagyon aranyos. Persze szomorú, de annyira mégsem. Megígértem a háborút, így meg kell kapjátok és nem csak a záródó EU határok és a gyújtózsinór "ukrán" helyzet miatt, hanem, mert a NATO-ból is el kell játszani Törökország "kikényszerítését". Az EU már nem demokratikus, ez ugye világos? Megbuktak az "alapelvek". Ha figyelitek, az ENSZ a fasorban sincs, Hága a sunyi valagban sem. Egyszerûen megszûntek ezek a "nemzetközi" képmutató zsidó szócsövek mûködni és lassan Oroszország mondhatja meg, ki a barát, ki ellenség, mi a jó és mi nem az. Törökök? A kurdokat rázzák elõször gatyába, de az ottani közvélemény is olyan ostoba és tele zsidó mocsokkal, liberálbuzival, mint itt. Oroszország ebben segít Erdogánnak, mert végül izraelnek kell megszívnia. A háborúhoz az kell, hogy a hadba lépõ ország állampolgára otthon legyen otthon és ne tartózkodjon "idegenben". Repülési tilalom? Nem javasolt se Egyiptom, se Törökország se Európa? Mi a szent póknyál? Semmi nem az, aminek látszik! A NATO letérdel és úgy marad.

Indiát is figyeljétek, ne csak Iránt és Kínát! Afrikát is újraosztják, ahogy most Európát, de Amerika is megint le lesz szeletelve....és folytathatnám..., de még meg kell tanulnom ma pár latin gyógyszerészi kifejezést, ha már egyszer az "én háborúmban" nekem ez jutott, a többit elintézik helyettem is. Na jó, helyettem nem, de ha már én lettem itt a "fõhülye", akkor jogom van megvédeni a címet, bár nagyon nem kapkod senki, hogy megfosszon tõle.

Hozzászólások

154 #20 kakas
- 2015-11-29 12:32

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
4,602,771 egyedi látogató