Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

postaimre háborúja

GondolatokIgen szerényen címeztem, nemde? Verset akartam kõteni, de nem sikerült rajta úgy kotlani, hogy megszálljon az ihletettség. Na mindegy, agyoncsapom így is a logikát, nem kell nekem ehhez rím. Nem tudom hol jártok mostanában, de egészen biztosan valahol máshol. Namaste! Remélem azért tetszik az elõadás! Megígértem, így megkapjátok, a jegyek nem visszaválthatóak.

A "terrorizmus" megteszi a magáét, bár nem állunk meg itt, hisz ez csak apropó, nem ok. Az az helyzet, hogy a verseléssel is lassan úgy járok, mint a szavalással. Minden szó olyan elcsépelt, átrágott és kiköpött, hogy nincs kedvem már velük bíbelõdni. Olyan közhely. Magyarázni is az, csak megszokásból teszem, ha teszem.

Itt van pl. ez a TEK-es töketlenkedés, immár sokadjára. Tisztára égés lenne, ha csak annak szánják, de ez is elterelés, ahogy itt minden az. A török mû-balhé is. Piacátrendezés, határzárás...szóval katonai-politikai-etnikai-vallási keretszerzõdések által letárgyalt átalakulási folyamat része. Persze kellene halottak, meg körítés, kerítés és nagy pofa, szónoklatok, mert olyan snassz lenne bejelenteni, hogy valakik eldöntöttek valamit és az jó lesz, ha nem pofázik bele az amúgy is ostoba "nép", mert felfogni sem képes az alját sem, nem csak a tetejét.

A TEK kérdés neurolingvisztikai és egyáltalán nem "lyukra futottak", hanem testközelbe hoztak fegyvert, kormánytag megölést, zavaros ideológiát és a "nép" véleménye szerint is hétköznapi embereket tettek terroristává, akik persze nem azok. Igen, fordítanak egyet a dolgon és kezdik helyére terelni a gondolatokat. Meg kellene ölni kormánytagot? Meg hát, a qva isteni, nem is egyet, de az összest, ez rég nem kérdés. Vona-zazrival zsarolja orsóst az orosz, hogy "van másik" és akármi lesz, vagy nem, betolhatja ezt a zsidócsürhét a másik helyére. Persze orsósnak megadta az ellenszert is, hogy vona zsidó, és nem csak õ, így "néppárt" ide vagy oda, itt mind megy a kukába végül.

Na, a TEK-et nem csapásmérõ erõként, hanem kommunikációs közegként használták most fel. Ennyi erõvel hozzám is bejöhetnek és persze a késkészletem és vasvellám elég ok, hogy hírértéke legyen, a "zavaros ideológiai" meg eleve adva van. Még kivárnak, de már nem sokáig.

A "török" helyzet nagyon aranyos. Persze szomorú, de annyira mégsem. Megígértem a háborút, így meg kell kapjátok és nem csak a záródó EU határok és a gyújtózsinór "ukrán" helyzet miatt, hanem, mert a NATO-ból is el kell játszani Törökország "kikényszerítését". Az EU már nem demokratikus, ez ugye világos? Megbuktak az "alapelvek". Ha figyelitek, az ENSZ a fasorban sincs, Hága a sunyi valagban sem. Egyszerûen megszûntek ezek a "nemzetközi" képmutató zsidó szócsövek mûködni és lassan Oroszország mondhatja meg, ki a barát, ki ellenség, mi a jó és mi nem az. Törökök? A kurdokat rázzák elõször gatyába, de az ottani közvélemény is olyan ostoba és tele zsidó mocsokkal, liberálbuzival, mint itt. Oroszország ebben segít Erdogánnak, mert végül izraelnek kell megszívnia. A háborúhoz az kell, hogy a hadba lépõ ország állampolgára otthon legyen otthon és ne tartózkodjon "idegenben". Repülési tilalom? Nem javasolt se Egyiptom, se Törökország se Európa? Mi a szent póknyál? Semmi nem az, aminek látszik! A NATO letérdel és úgy marad.

Indiát is figyeljétek, ne csak Iránt és Kínát! Afrikát is újraosztják, ahogy most Európát, de Amerika is megint le lesz szeletelve....és folytathatnám..., de még meg kell tanulnom ma pár latin gyógyszerészi kifejezést, ha már egyszer az "én háborúmban" nekem ez jutott, a többit elintézik helyettem is. Na jó, helyettem nem, de ha már én lettem itt a "fõhülye", akkor jogom van megvédeni a címet, bár nagyon nem kapkod senki, hogy megfosszon tõle.

Hozzászólások

172 #1 pozor124
- 2015-11-27 16:43
A fõhülye címedre nem törhetek, de azért tényleg nagyon megtisztelõnek tartanám ha egy 20.-ik alhülye címet ebben a körben adományoznál!s_grat nekem.
172 #2 pozor124
- 2015-11-27 16:54
Bedobok egy szép aranyköpést a háborúval kapcsolatban. "Ügyelj a feddhetetlenre, nézd a becsületest, mert a jövõ a béke emberéé." Biblia, Zsoltárok könyve 37,37.
66 #3 9323elitelt
- 2015-11-27 18:35
Engem meg Gerry hülyéz, mikor igazat írok, így már van más "alhülye" is :D :D
30 #4 osmagyar
- 2015-11-27 19:13
A TEK-es vagy inkább TEK-etlen esethez: Orbánt akarhatták megölni a TEK által elfogott férfiak http://24.hu/koze...t-ferfiak/ Ezek a zsidók új taktikát találtak ki a gyilkoláshoz, mert majdnem halálra röhögtem magam a hír olvasása közben.
2 #5 gerry
- 2015-11-27 19:31
9323elitelt... éééééén? ilyent én nem tettem soha. (amikor igazat írtál)s_sir
Nem tehetek róla, én a Makarenkói elveket követem a nevelésben.;)
Te önerõböl vitted ilyen magasra (ez ugye már aranycsillagoskás rangjelzés?s_hihi
4 #6 Posta Imre
- 2015-11-27 20:23
Nariskin: Oroszországnak joga van katonai válaszlépésre is

Oroszországnak joga van katonai válaszlépésre is azt követõen, hogy Törökország lelõtte az orosz légierõ egyik gépét – vélekedett Szergej Nariskin, az orosz parlament alsóházának elnöke pénteken.

A politikus errõl Bukarestben nyilatkozott a román Digi24 hírtelevíziónak. Elmondta, hogy a vadászgép lelövése gyilkos tett Törökország vezetése részérõl, és ezt a tettet meg kell büntetni. „Tudjuk, hogy kik követték el a gyilkosságot, és el kellene ítélni õket” – mondta az orosz parlament alsóházának elnöke.http://magyaridok...is-185767/
172 #7 pozor124
- 2015-11-27 20:36
Imre! Mit jelentenek ezek, a hozzászólásodban: &#8211 &#8221 &#8222 ? Itt, sok más helyen is láttam ehhez hasonlót.
4 #8 Posta Imre
- 2015-11-27 20:38
Pozor titkos kód.

Time to Kick Turkey Out of NATO? Ankara Playing Dangerous Games With ISIL

Read more: http://sputniknew...z3sj64tnoM
2 #9 gerry
- 2015-11-27 22:18
pozor, ezt: "" - csak az egyik lent van a másik fent... még ma is ott tartunk, hogy ami jó a Windowsnak az nem jó a UNIX-nak és ordítva.

Másodszor, egy, a magyar nyelven írt, magyar karakterekkel formált írás még mindig nem kompatibilis a világhálón...

- ja, meg titkos kódok a TEK-esek meg az ellenségesek megzavarására... téged is megzavar??????????? s_hihi (gyanús, naggyon gyanús!)
172 #10 pozor124
- 2015-11-27 22:31
s_olvas Hát engem teljessen összezavart:| én má' semmit sem értek!s_azta
99 #11 MORMOTA1968
- 2015-11-28 01:14
Én megelégszem a falu fõ hülyéje címmel, úgy hogy nem török Imre babérjaira. s_hihi Érdekes! Nekem is pont ez jutott eszembe, mikor meghallottam a hírekben ezt a terrorista gyanús ügyet, hogy a TEK lekapcsolt néhány embert robbanószerekkel és lõfegyverekkel, lõszerekkel, hogy ez is valami hasonló akció lehetett, mint mikor halálbrigád járt a cigánysorokon, hogy valahogy kiprovokálják a magyar-cigány polgárháborút.
Csak itt most nem voltak halottak. Az is eszembe jutott, hogy esetleg Orbán ellen szervezkedtek látszatra, erre kiképzett ál-merénylõk. Jövõre még megjátszhatja, hogy csinálnak egy hamis zászlós mûveletet a választások környékén, aztán bevezetve a rendkívüli állapotot, hatalomban maradnak új választások nélkül is. Ha nincs terrorizmus, majd tesznek róla, hogy legyen. Máshol is így megy ez! s_ratata
66 #12 9323elitelt
- 2015-11-28 04:19
Az NMH (meg)vezetõje nem a tengeralattjáró-építõ "Forintos" Gyula?
Amúgy ide vezet, amikor semmit sem érõ, a bajokat nem a gyökerüknél megszüntetõ álcslekvéseket terveznek.
12 #13 spartakusz
- 2015-11-28 06:50
szevasztok!
Érdekes dolgok ezek - a németek másként csinálják:
követelik merkel letartóztatását:
olvasd csak:
https://kuruc.inf...

nem csoda nézd csak mit hozott Európára:
https://www.youtu...WuAGjBQX0A

úgy rémlik nekem, hogy olvasták a magyar történelmet - Buda általiak elfoglalása MÓDJÁT!

"...amikor az állam mint olyan megbukott, “hiszen az állam csak úgy tudja fenntartani azt a hamis látszatot,hogy szükség van rá,ha folyamatosan rettegésben tart. Mert, “az állam,ha szól,hazug nyelvén szól,bármit mond hazudik,s amije van lopta azt. A pártoskodások, az “oszd meg és uralkodj idõk, a végéhez közelednek, “de minden haladó gondolkodónak,ezer középszerû elme állja útját,hogy a múltat védelmezze, mert, ” valaki vagy tisztességes ember,vagy politikus. A tisztességes ember a pártharcoktól távol tartja magát, mert becsületességébõl kifolyólag, ez elõbb utóbb a halálát okozza...." AZ IDÉZET Tóth Ferenctõl INNEN:

https://internetf...32#respond

SZÓVAL MA SZOMBATON NINCSENEK ITT A MOCSKOK - SZABADON NYILVÁNULJ MEG .- HA CSAK A BÉR KOMMÜNTELÕK NEM TÁMADNAK BE - MÁS BAJOD NEM LESZ!

id. Kiss László
12 #14 spartakusz
- 2015-11-28 09:05
Olvasd el kérlek és terjeszd - jó ha tudod:

http://prohungari...share_post

spari...
12 #15 spartakusz
- 2015-11-28 10:37
ARCMÁS

NE ADJ FEGYVERT A MAGYAR KEZÉBE - ÉS NEM IS ADSZ MERT FÉLSZ - HISZ AZÉRT IS SZÜNTETED MEG A HONVÉDSÉGET!
FÉLJÉL MERT MINDEN FEGYVERÉ VÁLIK ELLENED A MAGYAR KEZÉBEN:
http://prohungari...share_post[/url][/url]

NEM FÉLÜNK TÕLED TE GAZEMBER!
ID. KISS LÁSZLÓ
129 #16 VaLa
- 2015-11-28 12:31
Igaz történelem versben és énekben elbeszélve
[movie=youtube]https://youtu.be/N8a8y3xTyTM[/movie]
4 #17 Posta Imre
- 2015-11-29 09:21
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ke2RkwXSEzI[/movie]

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mFNAUv17QFc[/movie]
48 #18 ro-zsola
- 2015-11-29 11:30
https://m.youtube...jpxW6igurl
Nyugi, nem kell annyira aggódni
4 #19 Posta Imre
- 2015-11-29 11:41
Putyin aláírta a bosszúrendeletet

Vlagyimir Putyin orosz elnök szombaton aláírta a Törökországot sújtó szankciókról szóló rendeletet, válaszul arra, hogy a török légierõ négy nappal korábban lelõtt egy orosz vadászbombázót a szíriai-török határ térségében.

A Kreml honlapjára feltett elnöki rendelet értelmében megtiltják a charter repülõjáratokat Törökországba, az utazási irodák nem szervezhetnek turistautakat oda, és teljesen vagy részlegesen leállítják bizonyos török áruk importját.

Továbbá korlátozzák török vállalatok oroszországi tevékenységét, valamint török munkavállalók alkalmazását orosz cégeknél. A rendelettel vízumkötelezettséget vezetnek be az Oroszországba utazó török állampolgárok számára.
http://24.hu/kulf...endeletet/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 34.4 másodperc
4,708,013 egyedi látogató