Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Toroczkai László északi falat építene

BelföldA zsidó ügynökhad továbbra is biztosítja az átmenetet az egyik zsinagógából a másikba. Csak kérdem, nem kellene eltakarítani ezeket, vagy várjuk meg míg a maci szedálja le a moszados álnemzeti álmagyar hordát? A Jobbik a történelem legnagyobb árulását hajtotta végre
A Momentumot Macron és a Rothschild-ház támogatja, a Jobbik pedig a magyar történelemben példátlan árulást hajtott végre – mondta elsõ évértékelõjében a Mi Hazánk elnöke. Toroczkai László a migrációt illetõen azt mondta, a végsõ cél Magyarország és egész Európa, az „északi civilizáció” megmentése, megvédése és újjáépítése.

A következõ századfordulón a Föld népessége már meghaladja majd a 11 mil­liárdot, a bolygó lakosságának pedig negyven százaléka afrikai lesz. Ez a tömeg pedig el fog indulni az egyre inkább elnéptelenedõ Európa felé – kezdte elsõ évértékelõ beszédét Toroczkai László.

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke azt hangsúlyozta, amellett, hogy a túlnépesedett országokból azért jönnek Euró­pába, mert itt jobbak az életfeltételek, két nagy csoport generálja is a migrációs folyamatokat.

A pártelnök szerint Európa megmentése a cél
Fotó: Teknõs Miklós

– Az egyik az a politikai kör, amelynek érdeke a kevert népességû Európa, hogy az euró­pai emberek eltûnjenek, és az Euró­pai Unió egy olyan gyarmatosító birodalom legyen – fogalmazott a pártelnök, aki kitért arra, hogy George Soros mellett azonban kevés szó esik arról a „macroni politikáról, amely ma már az EU hivatalos politikája”.

Hozzátette: Macron – aki Rothschild-bankárból lett Franciaország elnöke –, bejelentette, hogy Európa minden tagállamában létre kell hozni saját politikai erejüket, amelyen keresztül az amerikai típusú bankárrendszer meg tud valósulni. Hozzátette, a harmadik veszély, amely Európa biztonságát fenyegeti, az iszlám, illetve az iszlamizáció, ami nem csupán dogmákról szól, hanem egy civilizáció is.

– A Mi Hazánk szembehelyezkedik a bankárrendszerrel és az iszlamizációval egyaránt. A mi hangszerünk nem a vuvuzela, hanem a hegedû, népviseletünk nem a fûszoknya, hanem a cifra szûr, nem sárkunyhókat építünk, hanem katedrálisokat, és nem embert eszünk, hanem töltött káposztát – fogalmazott a pártelnök, aki szerint pártja végsõ célja Magyarország és egész Euró­pa, az „északi civilizáció” megmentése, megvédése és újjáépítése.

– Ez azt is jelenti, hogy fizikai, illetve kulturális és szellemi értelemben is falat kell építeni a Kamcsatkától Izlandig terjedõ „északi civilizáció” védelmében, mert Magyarország a magyar embereké, Európa pedig az európaiaké.

A belpolitikai helyzettel kapcsolatban Toroczkai azt mondta, az egyesült balliberális tömböt három párt alkotja. – Az MSZP és a DK mindig együtt mozgott, és egyeseknek azt a szocialista álmot testesítik meg, hogy lesz még Kádár-rendszer, noha nincs nagyobb bankár Magyarországon, mint Gyurcsány Ferenc – mondta a pártelnök, aki a Momentumról úgy vélekedett, azt kell látni, milyen gigantikus erõk állnak mögötte.

– 2022-ben az egyik legnagyobb ellensége lesz a nemzeti erõknek – hangsúlyozta Toroczkai, aki felidézte, hogy egy francia lapnak adott interjúban Hajnal Miklós, a Momentum alelnöke elmondta, hogy havonta találkoznak Macronnal és a többi Rothschild-féle bankárral Párizsban, hogy megkapják az útmutatást.

A Jobbikról mint harmadik balliberális pártról a Mi Hazánk elnöke azt mondta, olyan árulást hajtott végre a magyar történelemben, ami példátlan. – Mintha azt mondanánk, Kun Béla Horthy Miklós kormányzó ­koalíciós partnere, Adolf Hitler a Jad Vasem múzeum igazgatója, vagy Sztálin Nobel-békedíjat ad át.

Errõl szól a Jobbik átalakulása, ami, miközben pillangóból hernyóvá változott, a magyar történelemben a pártok Hegedûs hadnagyává vált – fogalmazott Toroczkai, aki szerint azok az erõk, amelyek az egyesült balliberális tömb mögött állnak, felismerték azt a „számukra tragikus, számunkra reménykeltõ valóságot”, hogy a magyar emberek „nem vevõk a momentumos életképtelen gyerekekre”.

– A Jobbik ahhoz kell, hogy híd legyen, amelyen a szavazók átmennek és a balliberálisokra voksolnak, hogy ismét a „brüsszeli degenerált politikát” támogató baloldali kormánya legyen az országnak – mondta. Toroczkai leszögezte, a Mi Hazánk nem fog össze más pártokkal, miként a bárány sosem foghat össze a farkassal.
Link

Hozzászólások

146 #20 satu
- 2019-01-30 16:17
Bivaly!

Az az egész banda. De kellenek a cigónak, hogy mutassa kifelé a democsokrácia itthon nem szûnt meg, miközben megvett és megélhetésiek alkotják az "ellentábort".

Az is érdekes, hogy mostanság tomikát az elnököt rasszizmus vádjával karaktergyilkolják, miközben az adócsalásról szóló vádak (amik anno a lóbbikban zajlottak) nem érdekelnek senkit sem.
Persze nincs még itt az ideje "legyilkolni" ezt a pénznyelõt a "nemzeti orrmány" részérõl.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
3,401,457 egyedi látogató