Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nemzeti arcképcsarnok

GondolatokSzöget ütött a kipába, ugyan mi köti össze az alábbi "nemzeti" ügyködõhadat és rá kellett jönnöm, hogy a származás. Zsidók ezek biza és nem kicsit. Hogy miért éppen a "náci" vona-lat képviselik azt nem tudni, vagyis de, hisz a zsidó = náci és ezt szegedi csanádka remekül példázta. Felkapták mostanában a schneideres karlendítéses bohózatot, de hát a tutsek onoka torockai is jeleskedett ebben a mûfajban. Na és? A cirkusz mehet tovább, a magyar meg gárgyul ahogy eddig. Ja, a képcsarnok messze nem teljes. Bene Gábor és sok másik a népi folkóros szetkoronás alkotmányozós kurgános -nemzetgyûléses-pártoskodós pályára lett ráállítva.Ez meg itt a hab a tortán! Lica sok éve már egy komáromi koncert elõtt vonta bûvkörébe a zenekart. A koncert majdnem el is késett a kiselõadás miatt, mikor is fel lett nekik vázolva a jobbikos zsidó csapra. Na és? Sok év telt el azóta is.


Az Egyszerû senkik vagytok címû dallal üzente a Kárpátia, hogy szakít a Jobbikkal

újságíró. 2019. 01. 30. 15:59

Szerdán tette közzé közé a Facebookon Egyszerû senkik vagytok címû dalát a Kárpátia, mellette néhány fotóval, mellyel egyértelmûen arra céloz, hogy a Jobbiknak szól üzenete, írja az Index.

„Sziasztok! A Nemzeti oldalon, már szinte mindenki egyértelmûsítette álláspontját bizonyos politikai szereplõkkel szemben. Ezzel a dallal ezt most mi is megtesszük” – írta a posztban az együttes.

A videóban olyan politikusok és közszereplõk arcai bukkannak fel, mint Gyurcsány Ferenc, Szél Bernadett, Hadházy Ákos, Kunhalmi Ágnes, Fekete-Gyõr András, Gulyás Márton, Kálmán Olga, Vágó István, valamint a jobbikos Gyöngyösi Márton és Mirkóczki Ádám is.

„Sajnos, a dal hosszára tekintettel a »képek« kategóriájában nem merítettük ki a teljes palettát. Ezért elnézését kérjük mindazon további »senkiknek«, akik nem kerülhettek bele a videóklippbe. Üdv: Kárpátia” – olvasható a szöveg a dal végén.
Link

Hozzászólások

1313 #1 zoli
- 2019-01-30 18:27
Ez az igazi "hétfejû sárkány"!
154 #2 kakas
- 2019-01-30 18:33
4 #3 Posta Imre
- 2019-01-30 18:41
Akinek nem rémlik, az ott legfelül bácsfi boglárka diana, aki mostanában egy ideje már nem náci, hanem õsmagyar-kopt, vagy mi a retkes segglyuk avatara néven celebrált misékkel, mesékkel...

Aztán ott van szabó albert is a sorban, ha már a zsidókról esett szó.

Gaudi tán nem biztos, hogy zsidó, de végül is nem számít. Benne van tövig a maceszben.

Tyirityán sem biztos, hogy héber szülõkkel bír, de hát aki disznók közé keveredik, megeszi a kobra. Na jó, egyik volt õsbetyár szerint a böriben szervezhette be a szolgálat, s miután kijött már nem volt a régi, viszont a betyárkodás sem egészen az, aminek a nemzetiek hinni szeretnék. lehetett vona, de nem lett.

Gyurit nem tettem be a sorba, de hát az õ kötõdése a szolgálatokhoz sem vitatható. 168ora.hu/data/cikkek/148/1480/cikk-148061/toro_fit_800x10000.jpg Most úgy tudom a magyarok világszövetségének nevezett patrubányis zsidó csapat szárnyai alatt van. A lényeg, hogy most éppen alvó "ügynök", várva a "felemelkedést". Fogott ember. Nem biztos, hogy zsidó, de nincs is már jelentõsége.
4 #4 Posta Imre
- 2019-01-30 19:21
karcfm.hu/wp-content/uploads/2016/10/Jobbik-Toroczkai.jpg


Jobbikosok kopogtatnak a KDNP vidéki szervezeteinél
Baranyai Gábor

Az utóbbi idõben nagy számban olyan emberek keresték meg belépési szándékkal, illetve néhány esetben új alapszervezet alapításával kapcsolatban a KDNP kistelepülési alapszervezeteit Zalában, Borsodban és Szabolcsban, akikrõl köztudomású, hogy korábban a Jobbik szekerét tolták – értesült a Magyar Idõk.

A Jobbik szétesése, az elvek feladása miatt az egykori nemzeti radikális pártot tavaly óta tömegesen hagyja ott a tagság és a tágabb szimpatizánsi kör, amelynek csak egy része csatlakozik a Mi Hazánk Mozgalomhoz. Lapunk információi szerint a közeledésnek két oka lehet. Az egyik, hogy a Jobbikban csalódottak egy értékelvû pártban akarnak tovább politizálni, a másik, hogy az önkormányzati választások elõtt több településen is a KDNP helyi szervezetei döntenek a jelölésekrõl, és az „exjobbikosok” a belépésekkel próbálnak politikai pozíciókhoz jutni.

Kereszténydemokrata forrásunk szerint kérdés, hányan vannak köztük olyanok, akik nem saját elhatározásból, önös érdekbõl, hanem a Jobbik utasítására próbálkoznak a KDNP alapszervezeteibe való belépéssel, hogy többséget szerezve egy tisztújítás kikényszerítésével átvegyék helyben az irányítást. Ez azzal a veszéllyel is fenyegethetne, hogy a kormánypártok egymás ellen indulnak – muníciót biztosítva a baloldali, liberális sajtónak – az õszi önkormányzati választáson, amit természetesen a KDNP elnöksége nem fog engedni. A beléptetések esetében óvatosságra int a pártvezetés, türelmet és munkát – ajánlások, aláírások gyûjtése, standolás – kér, és ha valaki jól dolgozik, akkor – az önkormányzati választás után – lehet szó csak a párttagságról.

Az utóbbi idõben tapasztalt belépési kísérleteket zalai forrásaink is megerõsítették. Elmondásuk szerint sok zalai jobbikos csalódottsága miatt felhagyott a politizálással, más részük a Mi Hazánk Mozgalomban folytatja, azonban van egy kisebb csoport, amely a KDNP irányába tájékozódik, de õket általában elvtelen önérdek, a helyi politikai pozíciók megszerzése hajtja.
[img]https://magyaridok.hu/belfold/jobbikosok-kopogtatnak-a-kdnp-videki-szervezeteinel-3900005/[/img]
8 #5 miskolcilaci
- 2019-01-30 19:41
www.kepfeltoltes.eu/images/2019/01/545806n_nik.jpg
75 #6 talpi
- 2019-01-30 19:48
Legnagyobb baj, hogy Zsoltot személyesen ismerem, s amikor, néhány éve beszélgettünk, felvetõdött a Jobbik fordulása, furcsán nézett.
Viszont, érdekes mód, a Jobbik jogsegély szolgálatánál dolgozik a barátnõje, kissé furcsa, nem?
684 #7 atacama
- 2019-01-30 19:48
4 #8 Posta Imre
- 2019-01-30 20:01
Talpi ezt a csürhe népet ilyen mesterségesen felépített genetikailag bevizsgált, megbízhatóan fogott ügynökcsapattal terelgetik ide-oda, de lényegében a szakértõ szem számára már látható módon a lefolyó felé és mitagadás, a "nép" tényleg ostoba és gyáva, de végtelenségig. Érthetõ. Azon gondolkodom, mi a kérdés?
75 #9 talpi
- 2019-01-30 20:06
Ugye megnéztétek a videót?
Nos, akkor vannak még kérdéseitek? Csak úgy Toróval kapcsolatban kérdem.
Ugyanis a Szabadság tér másik oldalán, +"három Latvia" tip. kisbusz állt, nyitva-töltött amd-kel, az egész akció összekötöje, a Dunakeszi rkpas, üti-je volt. Amúgy, pont azon a napon volt szolgálatban.
Ugye-,hogy ugye?
684 #10 atacama
- 2019-01-30 20:11
Szép összefoglaló..meg kell nézni és levonni a khonzekvenciát..
139 #11 jozsef toth
- 2019-01-30 20:19
Imre amit feltettel fotot tetszik!
szegedi csanádka remekül példázta.
Es remek volt mint Magyar,mind addig amig zsido lett.
De ha meg nezitek a foton 699 mindha akkor cserelgetne a BUVOS szamokat.
Lehet amig Magyar volt 999 vol .
De ahogy fordult a kocka ugy fordulnak a szamok 666
75 #12 talpi
- 2019-01-30 20:20
Még csak annyit, kötött sapkás Afgán,aki fehér bõrû és dadogva beszél Angol-/t.
Olyan érdekes, mert volt ugye Békéscsaba belvárosában is, "meginterjúvolt" csadoros, és kiderült néhány szót ismételtek, amúgy, kétegyházi cigányok voltak, vagyis "muszlimok" :(
75 #13 talpi
- 2019-01-30 20:24
Akire hivatkozik Szabó Gábor, emblematikus figurája a Jobbik-nak, budafokilag, s nem utolsó sorban anyagilag.
684 #14 atacama
- 2019-01-30 20:24
gyerekek nagyon bele van száradva a kaka a bilibe....
4 #15 Posta Imre
- 2019-01-31 06:21
Atacama, ki kell robbantani?

Józsi és tényleg, ezt eddig nem lestem.

Talpi, a "szomorú", hogy fel lehet erre a tóratekercsre spilázni a teljes "ismert" és "közszereplõ" "nemzeti oldal" vezérkarát. Nagyon nem nyúlhatsz mellé.
238 #16 bivaly
- 2019-01-31 07:12
Imre !

Pont ezt írtam le Satunak, mint fent, tegnap, egy másik témánál !
A Jobbikot létrejötte pillanatában ( utólag tudjuk jól látjuk már ugye ?), tele tették meghatározó pozícióba ügynökökkel. Mint a pártigazgató Szabó Gábor, a tipikus se arca, se hangja, és még is erõ, hatalom !? Ez persze csak egy ember. A többirõl menet közben derült ki, hogy miért van ott . Ne hogy már bárki elhiggye, hogy a minden falu határába rovásírásos táblát elhelyezni akaró Szegedi Csanád nem tudta, hogy õ kicsoda, micsoda !? A politika küszöbére sem léphet az, akinek nem megfelelõ a pedigréje, nem a "mi kutyánk kölyke", vagy nem beépített ember !!! Most nem a hasznos idiótákról beszélek, ez nagyon fontos ! Kivétel akadhat, de fõsodorban kizárt . Nem véletlen, hogy a "rendszerváltás" utáni pártok egyikébe sem léptem be, még átmenetileg sem, még a gondolatával sem foglalkoztam, látva a ténykedésüket, sõt, érezve a bõrömön. Valamiért ( na miért ?), megmaradtam "örök ellenzékinek", akinek senki nem jó, meg semmi nem jó ! Ezt is kérdezhetném, hogy na miért ? Azért, mert az volt, az van, amit látunk, érzünk, tapasztalunk a Kádár kor utáni idõszakban a mai pillanatig ! Ebben a tetves, szétrohasztott, "mélykeresztény" országban, ha Jézus Krisztus valami félreértésbõl adódóan lejönne az égbõl igazat mondani, azonnal életfogytiglanra ítélnék, szervezkedés, állam ellenes összeesküvés, a törvényes rend megbontására tett kísérlet, hazaárulás, stb.,stb., címen. Ja, õszinte híveivel együtt. Úgy sincsenek sokan.
Minden olyan kezdeményezést, ami a valódi, érdemi változást szerette volna elérni, másodpercek alatt ellátták "okos" emberekkel, akik rövid úton átvették az írányítást, szellemileg abszolut, és ledarálták, kiherélték, lenullázták a képzõdményt. Ugatni lehet, de csak kottából azt is ! Az egyénieskedõket kinyírja a gondolat rendõrség. Van belõlük dögivel " civil szervezet" fedõnév mögött. Mindegyik csak egy ügynök csapat.
809 #17 megmondhatom-e
- 2019-01-31 10:03
- Schneider , Torockai , Vona -
Valódi magyar arcok.

De hasonlóan " magyar arc " az atv fórumának star-riportere - a szintén valódi magyar arcú és 'lelkû' , sõt igazi magyaros nevû - Somos András is !

A betelefonáló naiv , jóhiszemû , egyszerû - esetleg bárgyú áldozatok 'Somogyi Andrist' tényleg magyarnak is nézik / kezelik - ezt a betolakodott , bevallottan is zsidó liberális éppensoros! - ügynököt , aki ezeket a hiszékeny falusi öreg néniket bácsikat - meggyõzni próbálja a " soros eszmék" nagyszerûségérõl!

Szerinte is - természetesen - színessé , soknemzetiségûvé - ezzel demokratikussá kell tenni a "mi hazánkat"!

Így csalja el mások hazáját a mocskos zsidó box jellyfish , hosszú mérgezõ csápjaival szedve áldozatait!

Egy ilyen ez a "somosandris" --- és számtalan fertõzõ fajtársa itt , betolakodva a mi hazánkba !
1349 #18 Nagy Levente
- 2019-01-31 13:29
Ebben a népképviseleti demokráciának hazudott, kapitalista-liberális judaizmusban nem is lehet ez másként. A pártokat pártfinanszírozzák. A finanszírozást azoktól a "több mint zsidóktól" kapják akik a pl. a világháborúkat kirobbantották azért, hogy mind a vesztes, mind a gyõztes hozzájuk forduljon a lerombolt házaik újraépítése miatt legalizált "uzsorakölcsönért". Amikor a kreált jobboldalon éppen nincs hely mert azt teljesen kisajátította a Fidesz kormánypárt, amit a netanjahu-t mozgató pl. Windsor-ház által létrehozott skót szabadkõmûves páholy finanszíroz, akkor a jobbik is kénytelen "átnyergelni" a kreált baloldalra a most ellenzéki oldal, ahol a George sorost mozgató pl. Rothschild-ház a finanszírozó. Az parlamentbe ezekkel a választásnak hazudott manipulatív módszerekkel kerülhetnek be csak és kizárólag a pártoknak nevezett bûnbandák. Ezek jól bevált módszerekkel a legalja néprétegekre "támaszkodva" uralkodnak a rendszer eresztékeit vagyis intézményeit pl. oktatás-nevelés intézményei kihasználva. A hátérben folyik a valóság, hol megállapodnak, hol felrugják, hol összevesznek, akár háborúkat robbantanak ki. Megint jól járva a néprõl a nemzetrõl a hetedik bõrt is lehúzva. Ábrahám fiainak "kultúrája" ez Izrael-és Izmail-é, ahol az irányítás nem a Teremtõ Öreg Istennél: Jézus Krisztus és a magyarok "Mennyei Atyánál" vagyis az újtestamentum szerinti kultúra szerint van, hanem Jahvénál Avagy El-Shadainál a pusztító "ószövetség istenségének" démonánál.
684 #19 atacama
- 2019-01-31 15:36
Urak de akkor mi a megoldás? mert egymást szinte
túl licitálva okosakat mond mindenki,,lamentálva csak..nem baj elbeszélgetünk még pár évig biztos..s_kot

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.07 másodperc
4,220,322 egyedi látogató