Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nemzeti arcképcsarnok

GondolatokSzöget ütött a kipába, ugyan mi köti össze az alábbi "nemzeti" ügyködõhadat és rá kellett jönnöm, hogy a származás. Zsidók ezek biza és nem kicsit. Hogy miért éppen a "náci" vona-lat képviselik azt nem tudni, vagyis de, hisz a zsidó = náci és ezt szegedi csanádka remekül példázta. Felkapták mostanában a schneideres karlendítéses bohózatot, de hát a tutsek onoka torockai is jeleskedett ebben a mûfajban. Na és? A cirkusz mehet tovább, a magyar meg gárgyul ahogy eddig. Ja, a képcsarnok messze nem teljes. Bene Gábor és sok másik a népi folkóros szetkoronás alkotmányozós kurgános -nemzetgyûléses-pártoskodós pályára lett ráállítva.



Ez meg itt a hab a tortán! Lica sok éve már egy komáromi koncert elõtt vonta bûvkörébe a zenekart. A koncert majdnem el is késett a kiselõadás miatt, mikor is fel lett nekik vázolva a jobbikos zsidó csapra. Na és? Sok év telt el azóta is.


Az Egyszerû senkik vagytok címû dallal üzente a Kárpátia, hogy szakít a Jobbikkal

újságíró. 2019. 01. 30. 15:59

Szerdán tette közzé közé a Facebookon Egyszerû senkik vagytok címû dalát a Kárpátia, mellette néhány fotóval, mellyel egyértelmûen arra céloz, hogy a Jobbiknak szól üzenete, írja az Index.

„Sziasztok! A Nemzeti oldalon, már szinte mindenki egyértelmûsítette álláspontját bizonyos politikai szereplõkkel szemben. Ezzel a dallal ezt most mi is megtesszük” – írta a posztban az együttes.

A videóban olyan politikusok és közszereplõk arcai bukkannak fel, mint Gyurcsány Ferenc, Szél Bernadett, Hadházy Ákos, Kunhalmi Ágnes, Fekete-Gyõr András, Gulyás Márton, Kálmán Olga, Vágó István, valamint a jobbikos Gyöngyösi Márton és Mirkóczki Ádám is.

„Sajnos, a dal hosszára tekintettel a »képek« kategóriájában nem merítettük ki a teljes palettát. Ezért elnézését kérjük mindazon további »senkiknek«, akik nem kerülhettek bele a videóklippbe. Üdv: Kárpátia” – olvasható a szöveg a dal végén.
Link

Hozzászólások

75 #20 talpi
- 2019-01-31 16:35
Van megoldás.viszont sok-sok áldozattal jár. Ha lehet akkor õk legyenek. Ehez viszont nagyon észnél kell lenni, nem pártoskodva hanem fel kell világosítani a sok ostobát.
809 #21 megmondhatom-e
- 2019-01-31 17:53
- persze hogy van megoldás!
Nagyon sok népnek sikerült már megszabadulnia a beszédünk trágyától!
Nagyon sokszor kudarcot vallott már a hiéna - elejteni prédáját .

Nem szabad felértékelni a hiéna képességeit! A zsidó egyetlen piszkos egyede sem okosabb a minden nap csak krumpli levest fõzni tudó szegény magyar falusi háziasszonynál!

talpi ! akiket fel kell világosítanod , nem biztos , hogy ostobább nálad vagy Posta Imrénél!

Az "ostobákkal" nem is kell kezdeni semmit ! Aki a saját népét "ostobának" bélyegzi - maga a legostobább !

Aki ezt teszi , az ostoba zsidót 'magasztalja' ! Pedig annál setétebb kétlábút - ember-szerû lényt/férget - még nem szült a Föld!

Ha tenni akarsz valami hasznosat okítsd mindazokat , akik nálad kevesebbet tudnak a gyilkos zsidóról , mert lehet , hogy õ sokkal többet tud másról - mint te , de még sose nevezett téged ostobának !

Amíg ezt fel nem fogtad , - hallgass!
1349 #22 Nagy Levente
- 2019-01-31 18:17
A megoldás paklijában persze benne van az is pl. ami az amerikai õslakos indiánokkal történt azaz, hogy még 56'-nál is jobban megtizedelik a magyarságot és rezervátumba zárnak. Viszont a megoldás akkor is arra vagyis visszafelé vezetõ úton van. Ez az újtestamentum vagyis a hagyományon alapuló rendszer és kultúra. Ezt már több mint ezer éve csonkítanak. Mára szinte teljesen elfelejtõdött. Az olyan felemelkedett mesterek és tanítók mint Jézus, Krisna, Budha, Zahatruszta, Mani stb. tanítottak errõl. Ilyen tudásban részesült Wass Albert is például, azért vált a kommunizmus üldözöttjévé. Amikor kiment Amerikába írja - az "Adjátok vissza a hegyeimet" c. mûvében - hogy rá kellet jönie, hogy a sötétség fõsodorja nem is keletrõl jön hanem nyugatról. Így vagyunk bekerítve mind. De Teremtõ által kapott útmutatásból sokat tanít Õ is mint pl. a Hagyaték c. mûvében. Ebben pl. leírja a mi egykori irányítóinkat hogyan választották, maguk közzül. Fõ ismérvek: jól ismerték egymást. Rokonok, jó barátok, jó szomszédok egymás között egyhangúlag tudtak választani. Így akár irányítót kende (a rend õrzõje), akár vezért gyula-sztó. - Hát nagyon nem a mostani manipulatív választási rendszert idézi. - Így ált össze egykoron nemzetünk: kiscsalád-nagycsalád-bõs-nemzettség-nemzet. Vagyis fõleg vértestvéri, unokatestvéri és egyéb tradícionális kapcsolatok alapján. Ezt zûzzák tiporják belõlünk legjobban a különbözõ általuk ilyen-olyan rendszernek nevezett manipulatív mesterkélt káoszokban és ezek eresztékeiben.
4 #23 Posta Imre
- 2019-01-31 18:46
Atacama, úgy kicsiben, mint nagyban, de ezt csak nagyban lehet megoldani, mert a kicsihez az ember már túl parány. Alig vannak, akik lemondanak a kényelemrõl és tudod mit? Igazuk is van!

Megoldás? Miért? Baj van? Csak most szóltok? Akkor most valamit csinálni kék nem? Én gyújtottam egy gyertyántot és most készülök a mianyánkhoz!

Apropó egy kérdés. Hányan vagytok a fészen és itt-ott? Én még tilos vagyok pár napig ott. Mennyi megosztása volt a "cikknek"? Nagy vihart kavart? Sokan helyeseltek? Csak kérdem. Na, megyek mianyánkozni.
809 #24 megmondhatom-e
- 2019-01-31 19:00
- igen -ez az igazság Levente!
Sok pusztítást végzett mára bennünk a zsidó!
A legnagyobb talán az , hogy mindezt "észre se vesszük".

A zsidó- féreg tehát vakságot is okoz! ( mint ez a 'somos andrás okozta vakság)
Pedig elõször is a zsidót kell meglátnunk , hogy azonnal védekezhessünk.
Így hát helyes , hogy Posta Imre és talpi felnyitja a szemeket , de azt nem szabad a zsidótól ismert stílusban tegyék !

Meg kell tanulnod 'leereszkedni' a népedhez , ha tanítani akarod ! A zsidó -somosandris - ezt nem tanítja!

Gyakorolni kell ! Menni fog .
4 #25 Posta Imre
- 2019-01-31 19:08
Levi, nincs annyi üdõ már, hogy "szép szóval" és vonzóvá téve a "jót" tanítsunk. Se kereslet rája, se kínálat. De az eszme attól szép. Tanítva tanulunk.

Megmondhatom-e, a "nép" mi vagyunk! A többit meg nem tudom értelmezni.
809 #26 megmondhatom-e
- 2019-01-31 19:22
- Imre - ha valahonnan letiltanak , ott biztos , hogy hemzsegnek a zsidók. Oda ne menj! Azok büdösek! A büdös meg terjed !Ragad !

Én valamikor a kuruzra jelentkeztem , onnan tiltottak le.

Annyira vak voltam , hogy nem láttam meg a zsidót , pedig annak nem csak szaga van !

-jó -tudom - nem sok hely van , ahova a zsidó . . .

-kösz , hogy innen még nem tiltódtam le ! lehet , hogy ez az a hely ?

Itt -mondjuk eddig (talán) csak a gery sértõdött meg , pedig nem is akartam.
Nem tudom mit tehettem , de sérteni biztos nem akartam.

A 'fész'- re nem is mennék ! elejétõl tudott , hogy az a Cukorhegy -névre hallgató zsidó szörny tulajdona !
Onnan letiltják az EMBER-t !
2 #27 gerry
- 2019-01-31 19:26
megmondhatom-e - Nem sértõdtem meg, de van amikor elegem van egy-két hozzászólóból.
Amúgy csak nagykéssel lehet engem megsérteni - de azt meg nem hagyom :) (de azért elég szomorú, hogy most se tudod mit tettél... tényleg mit is tettél?)
4 #28 Posta Imre
- 2019-01-31 19:27
Rendben, csak, ha a google levesz a listáról, a tecsöved leszedi a videjókat és még a fész se...akkor tényleg csak a tükör marad. Most jelezték a fészen, hogy nyílik a közelben egy átalakított mûhely, mint oktató-központ. Korlátozott létszám befogadására alkalmas. Ott pl. néha össze lehetne jönni oktatódni. De ez se megoldás önmagában.
2 #29 gerry
- 2019-01-31 19:27
Ezt azért ideteszem: https://youtu.be/...
1349 #30 Nagy Levente
- 2019-01-31 20:48
Imre, lehet nincs már idõ semmire. De az ezek által irányított frank király IV. (gyermek) Lajos kr.u. 907.-ben kiadott egyértelmû parancsa mai napig él: "decretum: ....Ungros eliminandos esse" vagyis "elrendeljük: ..... hogy a magyarok kiírtassanak"! Akkor a magyarok csakis az akkor még teljes egységben lévõ kultúrájuknak, rendszerüknek köszönhették, hogy a pozsonyi csatában a többszörös túlerõ ellenére gyõztek. Akkor, ezek a "több mint zsidók" megtanulták, hogy a magyarokat nyílt csatában nem gyõzhetik le. Azóta manipulálják, pusztítják "okosba" azt a kultúrát. Ma leghatékonyabban pénzel (lsd.: fizetés, legális uzsorakölcsönök, támogatások stb.) mint látjuk. De mi lehetett az alapja és ezáltal ereje ennek a magyar kultúrának és rendszernek? A választ a nyelvünk egyszerûen megmondja: - a szer-etet, a gyûl-ölet -! Ahogy a mester Urunk Jézus mondotta: "Szeressétek egymást, ahogy én szerettelek benneteket, úgy szeresétek"! - Na hát biztos nem pártpolitikai alapon. -
75 #31 talpi
- 2019-01-31 21:17
Levi!
Ugyan nem illik "az"" al kezdeni, mégis megkockáztatom.
"az" "" idõ"" velünk van.hiszen oly sok mocskosság történt az utóbbi, néhány ezer évben a MAGyarság kárára, hogy azt elmondani nem lehet.
Valahol igaza van,"megmondhatom-e".nek amikor engem nevez ostobának, s velem együtt Imrét., hogy akkor "miért nem mondjuk meg a "tutit"Í
Meddig mondjuk?
Száj kiszáradásig, vagy menjünk teljes mellszélességgel szembe ezzel a "csürhével" ki ma Magyarország kormányának, parlamenti pártjainak merik magukat nevezni?
Vicceltek?
Még hogy a "hiéna" elejti" a zsákmányt? A legerõsebb a harapása, s nem is beszélve arról, hogy dögevõ. Mindíg más "ragadozót" használ fel a "jóllakáshoz"
nos, NEM VAGYUNK,-NEM LESZÜNK TOVÁBB " zsákmány állatok, viszont, jó lenne, ha tudná az"idomár" és a ketrecet építõ is, hogy, a látszólagos, "cirkuszi szereplõknek" valami "öntudati" ébredése van.
Tudom, hogyne, magam vagyok a legostobább, mert ezzel a jelzõvel illetem egyeseket.
Holott magam sem teszek semmit a " felemelkedés irányába".
EÍzzel nem vagyok egyedül, hiszen Imre is hinti az "észt"m mondja a szóözön,
Viszont kérdezem, mit tettek sokan mások, hogy"" tényleg az ostobaság"" NE ERÉNY ÉS MEGFELELÉSI KÉNYSZER LEGYEN!!!?
75 #32 talpi
- 2019-01-31 21:20
Gerry!
Erre, igyunk egy kv-t :)
139 #33 jozsef toth
- 2019-01-31 23:11
talpi jogos a kerdes!
Viszont kérdezem, mit tettek sokan mások,

Nemtudom ,hogy illike ilyent kerdezni!??
Mind azok akik itt voltak vagy vannak ,az eddigi eletukbe masokert,vagy csak magukert es a csalakjer FIZIKALIS megtorlast mar alkalmazott e! ?
Utcan ,kocsmaba ,vagy bar hol.
Hat ugy gondolom az elmult 10 ev alatt itt levokbol nem tellene meg 1 autobusz.
Ezert felesleges egymast cukkolni ,hogy mar csinaljunk valamit!
KIVEL MIVEL es ha korulnezel latod magadat a tukorbe.
Es meg valami jol gondold meg ,hogy ki van a hatad mugottttt.
1349 #34 Nagy Levente
- 2019-01-31 23:22
Talpi, népünk és nemzetünk felemelkedésének kulcsa, mint fentebb írtam szerintem csak a hagyományainkban rejlõ szer-etet ereje értékrendje lehet. De ez az erõ újból rendszerezésre "vár". Gondolok itt arra például, hogy abban a kultúrában nem úgy szelidítettek, mint manapság - vagyis, kiszakítjuk gyökerétõl a gyermeket (fél évesen bevágjuk bölcsõdébe) és beoltjuk a zsidók szelíd olajfájába. Nagyapáink és nagyanyáink - legalábbis itt falun -, de ha ma kimegyünk Székelyföldre az ottani egynémelyik idõset megkérdezzük, hogy mi a mai világ baja? Még megmondják rá a megoldást: A gyermeknek hét éves koráig otthon van a helye! Azaz szeretõ anyára és családra van szüksége. A magyarok így "szelidítettek. Aztán persze pont azért, hogy ne legyenek más népek rabszolgái (megõrízve legfõbb értéküket: a magyar szabadságot) tizennégy-tizenöt évesen a szittya magyarok, (ahogyan magukat nevezték a szkíták, - mert a kívülállók mondanak bennünket ma is egyébként hun(gary)-nak -.) kiküldték egy bronzkéssel, tizenöt-húsz fõs hordában fiaikat a vadonba egy évre. Aki egy év múlva visszajött, túlélte az férfivá lett. Ez volt egyfajta katonai kiképzés. A nõk sem a tõkés pénzét védték - mint ma a NATO katona - hanem önvédelemre, ha szükség úgy kívánta õket is kiképezték. A nõnek a természet - a Teremtõ útmutatása szerint - rendje szerint a házi tûzhely melegének a biztosítása volt a fõ feladata nem alárendelt szerepben, de nem is a mai emancipáció szerint. A társadalom alappillére így a szabad és független parasztság, kisiparos vagyis a "bõk" voltak. Az jól látszik ma semmi és senki nincs a természetes - Teremtõ általi - helyén. Köszönhetõen ennek az "ócska judaizmusnak" amiben még ma is élünk.
4 #35 Posta Imre
- 2019-02-01 06:07
Levi a "nemzet felemelkedése" fikció. Tudományos fantasztikum. Nemzet ma egy marék Ember, nem több és fel vagyunk már emelkedve rendesen. Ha egy csapásra eltûnne a zsidó-cigány és szabadkõmûves a "rendszerbõl", megnézhetnénk mi marad. Sok bárgyú degenerált és naiv szájtáti. Pont azok, akik most sem teszik fel a megfelelõ kérdéseket. Ja, ez nem csak "ránk" vonatkozik ám!

Lica betett egy linket a csetbe és már nem elõször. https://videa.hu/...=21.989175
75 #36 talpi
- 2019-02-01 06:37
Jól mondjátok. A család.szétzuzásával kezdték. Sajnos ezt sok " anyával" sikerült- sikerül megetetni.
Saját gyermekét képes feláldozni, s még büszke is rá.
Küzdthet az apa a család.egységben maradásááért slk siker nem kecsegteti.
Viszont, mégis van valaki, kinek maradt még lelke, büszkesége és valamkcske, józan esze.
238 #37 bivaly
- 2019-02-01 07:24
Atacama !

Egymást túl licitálva okosakat kérdez mindenki ! A "mi a megoldás" a legostobább kérdés, ha csak nem szándékolt provokáció !? Lenne megoldás, de azt ép eszû ember nem teszi ki az ablakba, ha meg igen, akkor nem épeszû, vagy tudni akarja, hogy mások mit gondolnak a problémáról, az meg onnantól egyértelmû megint ! Megbízást teljesít.

Megmondhatom-e !

Menjél már ki okosakat mondani az általad szépnek, és okosnak tartott népnek ! "Ereszkedj le" közéjük ! Elõbb fognak felkoncolni, ha a szemükbe mondod az igazságot, mint a megnyúzóikat !!! Ne nekem mond !!! Régen túl vagyok rajta, közel két évtizede !!! Te hol és hányszor próbáltad ? Az agyatlan, és mûveletlen, az agyatlan, és mûveletlen !!! A hülyék nem taníthatók, mert hülyék, és mert egy hülyének soha nem lehet elmagyarázni, hogy hülye, evvel a kör be is zárult.
Summa, summárum, az idomított, félrevezetett hülyék, mint hasznos idióták, eldegenerálódott birka nyáj, terelve vannak a politika által. Te abból a büdös kurva életben nem faragsz embert, hiszen ha az lenne ( ismétlem magam), pont úgy észre venné amit észre kellene vennie mint Te !!!
A kör megint bezárult, kész. Még is mit szeretnél, drága magyar testvéremnek nevezzem azt, aki nem az ? Ez itt nem a népmesék világa, Te magad panaszolod per folyamatosan amit, és számon kéred másoktól azt, amit Te nem tettél, vagy nem tudtál, vagy nem próbáltál ? A szarból várépítés olyan mint a terülj asztalkám, meg az Aranyhal és a három kívánság !

Nagy Levente !

Az édes múlt, meg a behúnyt szemmel szeretet rezgés egy büdös kis kupac szart sem ér. Mantrázhatod itt magadnak, meg a napi szinten templomba járóknak amit csak akarsz, meg annyit imádkozhatsz amennyit csak bírsz, de ez megint csak az önhülyítés egyik standard pótcselekvése, másokra is kivetítve ! Hol a tett ? A várunk, remélünk, meg imádkozunk, meg összejövünk, meg haza megyünk, meg a facebookon mutogatjuk az ostobáknak, hogy mi milyen okosak vagyunk, ettõl nagyobb felesleges idõ pocsékolást az ember életébõl nem tudok elképzelni.

Bárminemû változást elérni a fenti módokon lehetetlen, és segghülyének kell lenni, hogy ilyen módon próbálkozzon valaki ! Vagy csak ( mint rendesen), össze szedjük azokat, akik látják, hogy mitõl van ez a rettentõ bûz Dániában, és szeretnének tenni érte, csak az a bibi, hogy ezt a hatalom szervezi, jól álcázva, és jól játszva minden hangszeren !
Amúgy meg nagyon sokadszor zajlik már ez a "párbeszéd" itt, csak a szereplõk változnak néha.
Változást nagydobbal, facebookon, ordítva szervezve ???

Emberek !!!
Most ment el, vagy sosem volt ? Ez tipikusan a Pál utcai fiúk gittrágása. Most beírhattok kisbetûvel a Naplóba, hogy hüje bivaj !
2 #38 gerry
- 2019-02-01 07:37
Bivaly ... miért is van büdös Dániában? Mi közünk van hozzájuk? Azér' mer EU? ... mennyi kérdés és hogy te mijen elvont tucc lenni! Mit gondolsz a Facebook-on tudja valaki? - hol lehet mekkérdezni? Vagy a halak miatt írtad?
Nem szeretnék hülyén meghalni, mert egy hülye halott nem színes-Patikus (vagy valami ilyen - ezt se tudom mi a franc lehet, de valahol hallottam).
Müvelödni kell bizony - a googlen kell mekkeresnem a választ és ha megvan akkor lájkolok is - az jó, az a felfelé mutató hüvejkujjas kép - tudom, hogy értéket adok nekik... a google már mindenhol bevezeti eztet is.
Jó pont hüvejkujj fel, - ez egyébként véleményt fejez ki, hogy tudjátok a tutit! - rossz pontot az újj lefelé mutatása. Zseniális! Már értem miért szeretik az olaszok a képrejtvényeket... ja, nem; a képregényeket szeretik. Én is szeretem.

bivaj, nem vagy hüje, 1-et értek veled! ... rövid kérdés: Mi az a gitt és miért rágják? Talán gumicsont?s_hihi

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.34 másodperc
4,220,454 egyedi látogató