Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nemzeti arcképcsarnok

GondolatokSzöget ütött a kipába, ugyan mi köti össze az alábbi "nemzeti" ügyködõhadat és rá kellett jönnöm, hogy a származás. Zsidók ezek biza és nem kicsit. Hogy miért éppen a "náci" vona-lat képviselik azt nem tudni, vagyis de, hisz a zsidó = náci és ezt szegedi csanádka remekül példázta. Felkapták mostanában a schneideres karlendítéses bohózatot, de hát a tutsek onoka torockai is jeleskedett ebben a mûfajban. Na és? A cirkusz mehet tovább, a magyar meg gárgyul ahogy eddig. Ja, a képcsarnok messze nem teljes. Bene Gábor és sok másik a népi folkóros szetkoronás alkotmányozós kurgános -nemzetgyûléses-pártoskodós pályára lett ráállítva.Ez meg itt a hab a tortán! Lica sok éve már egy komáromi koncert elõtt vonta bûvkörébe a zenekart. A koncert majdnem el is késett a kiselõadás miatt, mikor is fel lett nekik vázolva a jobbikos zsidó csapra. Na és? Sok év telt el azóta is.


Az Egyszerû senkik vagytok címû dallal üzente a Kárpátia, hogy szakít a Jobbikkal

újságíró. 2019. 01. 30. 15:59

Szerdán tette közzé közé a Facebookon Egyszerû senkik vagytok címû dalát a Kárpátia, mellette néhány fotóval, mellyel egyértelmûen arra céloz, hogy a Jobbiknak szól üzenete, írja az Index.

„Sziasztok! A Nemzeti oldalon, már szinte mindenki egyértelmûsítette álláspontját bizonyos politikai szereplõkkel szemben. Ezzel a dallal ezt most mi is megtesszük” – írta a posztban az együttes.

A videóban olyan politikusok és közszereplõk arcai bukkannak fel, mint Gyurcsány Ferenc, Szél Bernadett, Hadházy Ákos, Kunhalmi Ágnes, Fekete-Gyõr András, Gulyás Márton, Kálmán Olga, Vágó István, valamint a jobbikos Gyöngyösi Márton és Mirkóczki Ádám is.

„Sajnos, a dal hosszára tekintettel a »képek« kategóriájában nem merítettük ki a teljes palettát. Ezért elnézését kérjük mindazon további »senkiknek«, akik nem kerülhettek bele a videóklippbe. Üdv: Kárpátia” – olvasható a szöveg a dal végén.
Link

Hozzászólások

684 #39 atacama
- 2019-02-01 09:33
Bívvajj,most hogy kicsit le lett takarítva a placc egyre többet jelentkezel, okítasz, sajnos egyre inkább Rozslolás hangnemben ez eléggé sajnálatos!
aki egy kicsit is valamit kérdez,valamire választ vár hogy fundáljuk már ki akkor hogy mi a megoldás annak már megy is a névre szóló ülj le fiam eggyes..
olyan vagy mint futóné.. vitákat provokál, és egybõl bele áll abba akitõl eltér a véleménye.. hogy is mondjam hogy ne bántsalak meg amolyan igazi közösségi ember vagy...
809 #40 megmondhatom-e
- 2019-02-01 09:34
- látszólag magyarul beszélünk , mégse értjük egymást.
Biztos hallottatok már idegen szöveget , melyben ismertetek minden egyes szót -a szöveg értelmét meg nem tudtátok.

Talán Levente szavai a helyénvalók - amik megadják ennek magyarázatát.

pl : sosem írtam , hogy talpi és Imre ostobák - talpi mégis "úgy értette.

Azt írtam : a krumpli levest fõzõ nénike se ostobább nálatok!

Én nem nevezem az EMBERT ostobának , mert nem ez a tapasztalatom! ( a zsidó nem ember !)

Ha ti a nép nagy részét így értékelitek , - egyáltalán miért tudtok életben maradni ? Olyan sokan lettek már öngyilkosok. Õk tehát még nálatok is okosabbak voltak ? - Akkor tényleg kár értük !
Imre szerint - ha kisöprõdnének a zsidók (ki fognak!) , akkor csupa degenerált szájtáti marad utánuk - ha jól emlékszem.

Az a sok "ostoba" venezuelai ( szájtáti " ) - mindeddig - kellemetlenné volt képes tenni országát - a zsidók számára. Féltek ott a ragadozók.

Sok idõt töltöttem Dél Afrikában , Ausztrál-ban, NZ-on stb - "ostoba" zuluk , aboriginek, maorik , samoaiak stb -k társaságában - akik White Boss- nak hívtak , majd ez nekem nem tetszett - mire boss Lesley lettem és kértek , hogy ne hagyjam ott õket , mert nekik még ilyen fehér fõnökük nem volt - mert nem tartottam õket "ostobának" - mint a többifehér- és igen sokszor megleptek "képessségeikkel !

Ostobáváa zsidó csak azt tudja tenni , aki hagyja magát!
Azok a feketék analfabéták többnyire - mégis generációkra vissza - ismerték "történelmüket" személyekre bontva ! Elmesélték , honnan tudják ; - Levente is pont ezt mondja !

Kedves bivaly ! nem tetszik pesszimizmusod ! Nem tetszik hogy feladtad ! Ennek nincs itt az ideje !

Kedves gerry ! nem ért -elek ! Ill - azt hiszem földrajzilag igen rossz helyre 'csöppentél' . - Igaz ,a szemet kápráztatja ( többször jártam ott) - de egy idõ után vakságot okoz !
Elõször embernek születtünk - csak másodszor - ítélõ "bírónak".

Szóval - bõven maradt mirõl beszélni és bõven van - kiket - okítani !
Szerényebben gyerekek !
393 #41 Arany
- 2019-02-01 09:39
Józsi!

Már sok nyarat megéltem, és nem voltam közömbös a másik problémáival szemben sem. Nem egyszer adtam tanácsot, amit megfogadtak, és hasznosítottak, távolabbi és közeli ismerõsöknek. Nem vártam érte semmit, de évek múltával, vagy hamarabb azért a hátamba döfték a kést. Ezért már ma csak a fal van a hátam mögött. Igaz, annak tanácsot és jó szót sem kell adni.

És Mindenki!

Végigolvasgattam, mindenkinek van saját tapasztalata, és aszerint próbál valamit tenni is.

Soha nem voltak extra igényeim, megjártam a hadak útját, mint mindenki, az igaz, hogy olyan ember mellett, aki mindenben a társam volt, és ettõl az elviselhetetlen is elviselhetõvé vált.
De ezzel azt gondolom, túl sok újat nem mondok.

A tájékozottságot, a tudást, az ismereteket mindig fontosnak tartottam, és nem fáradtam bele mostanra sem. Viszont kit érdekel??? Idõnkint rám szól a fiam, hogy ne beszéljek róla, úgysem érdekli a másikat, és a végén bolondnak néznek. Még a szûkebb családon belül is.

Mostanában keresgélek valami vidéki lehetõséget, és a tapasztalat ebben is nagyon bõvül... Sokan amit összehoztak az életükben, mára már csak egy romhalmaz. A fiataloknak már nem kell, mert dologgal jár, õk maguk meg már régen nem tudják fenntartani. De mit lehet egy olyan házzal kezdeni, ahol semmi nem mûködik már, viszont a toldozgatás és foltozgatás miatt még azt sem tudni, hol kellene hozzányúlni, mert általában nem szakemberek csinálták, és még arra sem lehet választ kapni, hogy a csövek hol lehetnek a falban.
Nagy ház központi fûtéssel, ami mindegyikbe utólag lett beszerelve, kazán már sehol, víztartály szétfagyva, a falak a fûtetlenség és a gondozatlanság miatt repedeznek, szinte inkább le kellene bontani, de milliókat kérnek érte, és a mégegyszer annyi is kevés lenne valamiféle embernek való lakáshoz. A nézelõdés közben kiderül, hogy milyen nagy munkával éltek, és ezáltal nem éltek... Nem tudom megfogalmazni másképp, hogy csak a szerzés volt a cél, a drága szobabútor, ami akkor is egy fél vagyon volt, de inkább hajnaltól napestig húzták az igát. Nekik szinte mindegy volt, hogy mi történik velünk, mint magyarokkal, csak a saját, meg a szomszédnál több legyen... Aki fiatalabb meg ott maradt, annak már emeletes háza, és valamilyen szolgáltatás, ami a környéken még mûködik, az a munkája.
Vagy jár be a közeli városba dolgozni, ha olyan szerencsés, hogy van közel munkahely.
Sajnos attól az élettõl már a vidék is régen messze van, hogy valódi összefogásról lehetne beszélni.

A hazudozás meg általános... Legyen az bármilyen szóbeli rákérdezés, a válaszok nem a valóságot mondják. Futottunk már pár kört a fiammal, és ez a tapasztalat. A bizalom már régóta nyomokban sincs, csak a pénz, és az üzlet. Ha megkötöttük, majd nyalogathatja a sebeit a másik...

Hát ez az, amit a magamfajta nem tud megszokni... hiába nem vagyok már fiatal.

Sokaknak édestökmindegy az ország, és ami velünk történik, csak a kaparj kurta jelszó a lényeg...

Szóval marad a fal a hátam mögött... Pedig a megmozdulásra is azért szántam rá magam, hogy valamivel közelebb lehessek az enyéimhez. Ebbõl a távolságból sem én, sem õk nem tudnak segíteni. Nálam a segítség soha nem a pénzt jelentette...

A fiataloktól könnyen megkapja az ember, hogy ma más világ van... Persze, mert "mások" ezt akarták!

Marad a magány, ami annyiban nem rossz, hogy legalább a saját szememben nem vagyok rossz társaságban. :)

A "népet" felrázni nem lehet, csak valami nagyon nagy katasztrófa térítene észhez sokakat... De akkor sem azok felé fordulnának, akik az okai, hanem a még valamivel rendelkezõket fosztanák ki. Nehéz elképzelni õszinte összefogást...
299 #42 i_gazember
- 2019-02-01 10:11
Bejegyzés a Naplóba!

Okos Bivaly!

Természetesen nagybetûvel. Mi lehet ezzel a gond?

1. Felfognak érte négyelni.
2. A megszólított provokációnak veszi.
3. A Tíz parancsolat nem azzal kezdõdik, hogy nem hazudj!

Önmagamnak nincs szükségem hazudni. Legalább önmagamnak ne hazudjak, ha már elkerülhetetlen, hogy másnak kell. Nem kell, csak akkor szép nem lehetek. Okos nem vagyok, így feleslegesen pazaroltam a virtuális tintát. Ráadásul a nagy nyilvánosságnak kitenni a bejegyzést, felelõtlenség.

Belekötnék a poszt címébe! A nemzeti szó elõtt hiányzik a zsidó, bár a posztban benne van. Helyesen úgy volna jó, hogy zsidó nemzeti. Ki gondolta volna, amit nem is olyan nehéz elhinni, de tudomásul venni ellenkezni akar bennem a jó érzés, hogy: "Zsidók ezek biza és nem kicsit"? Az a világ már régen elveszett, ami befolyásolásuktól mentes. Ettõl a béklyótól igazából senki sem tud, de lehet nem is akar szabadulni. A kényelemnek ára van, amit sokan hajlandók is kifizetni érte, mint sem lemondani róla. A ma értékrendje szerint nem is normális az, aki errõl lemond, sõt, egyenesen hülye aki ezt keresi.

Teszek ide egy dalból vett idézetet:

"...szívemre száz bánat borul,
csalfa itt minden és hazug a szó..."

(természetesen nem a posztra és nem is a hozzászólásokra gondoltam)
283 #43 gladiator07
- 2019-02-01 12:47
Legalább egymást ne bántsátok!

1- pogány.
1349 #44 Nagy Levente
- 2019-02-01 13:16
Imre, ha ma körülnézük tényleg csak egy tucat embert találunk, de legjobb esetben is két-háromszázezret a nemzet oldalán. A többi elkóborolt a nyájtól, de szerintem csak vissza kellene terelni. A mester - Urunk Jézus - azt mondta: " A jó pásztor az aki gondot visel a nyájra, ha kell meg is hal érte". Lehet, hogy rosszul fogalmaztam a nemzet felemelésével, de az biztos hogy sik dolog nincs a helyén amit helyre kéne rakni. Ez olyan, ahogyan te is írtad, mint egy türelmi hosszan tartó sakkjátszma. A sötét oldal nyerésre áll, de van még fenn a táblán egy pár világos gyalog - mint ti itt mind - és ha ezek végigviszik akkor világos vezér is "válhat" belõlük. A látó költõ József Attila szavak jutnak ismét eszembe a Tanítások c. versébõl: " Az én akarásom az nem bolondság...."

Bivaly, sok mindenben igazad van, de egy valamit félreértést: Nem akarok semmit a templomoktól, pláne nem az egyházaktól. A zsidó-keresztény egyházak és az iszlám is az ószövetségi judaizmusban gyökeredzik. Persze fõleg a falusi kis egyházközségek "papjai" ezt nem tudják, õk csak azt prédikálják amit nékik tanítottak. Ezek is a sötét oldal manipulációjának eszközei. El kell olvasni - minden elõítélet, vélt vagy valós mai tanításokat mellõzve - Wass Albert: Hagyaték c. mûvét, - ebbõl sok minden kiderül -.
4 #45 Posta Imre
- 2019-02-01 13:40
Fejlõdés

címzett: én
Szia Imre!

Rájöttem az utóbbi hetek során, hogy rendszeresen meditálok - értsd ezalatt, hogy a rossz érzéseket elengedem, és nyugalmat, békét teremtek magamban, illetve a gondolkodásom tudatosan kezelem és irányítom, hogy nagyon sok rossz akaratú ember, rossz negatív érzésekkel fertõz meg/akar megfertõzni a személyes kapcsolataimban a munkám során, vagy csak utazás során.

Korábban ezek az érzések haragot szültek, nyomasztottak, elvették az életenergiám, ma lepergetem, elengedem és nem adom tovább.

Felismerem, honnan ered bennem a negativitás, kitõl, és kitaszítom a rossz érzést a lelkembõl, testembõl, mint egy templomból.

Most is van a munkahelyemen olyan, aki végletekig rühell -ahogy mindig is voltak ilyenek- , de a munkámmal nagyon elégedettek, illetve mindenkivel mindig is alapból kedves vagyok.

Ma már viszont, nem ivódik belém, mérgez meg mások gyûlölete felém. Nem adom tovább, ha érzek ilyet felkavar most is, de felismerem, miért van bennem a rossz vagy negatív érzés, és el tudom engedni. Nagy dolog :) Még sajnálom, szánom is, aki engem gyûlöl.

Érdekes.

Üdv,...
684 #46 atacama
- 2019-02-01 14:01
https://hvg.hu/it...rgyal?s=hk
Hív és vár a mi Hazánk...
75 #47 talpi
- 2019-02-01 14:08
ata
Alakul ez rendesen. Lészen újra egypárt rendszer. Nem Istentõl, de a rendszer váltó kis gézengúz, zsidó gyökerei kezdenek erõre kapni.
A módszer, kiskertekben is használt "Glialka" de töményen.
4 #48 Posta Imre
- 2019-02-01 14:53
Sok mindenrõl szó esett eddáig, de megkérdezhetem, mire fel tisztelegnek ezek a fentebbi zsidajok "náci" - egyébiránt római birodalmi - karjelzéssel? Tán nem a római zsidó birodalmat éljenzig? Nem értettem egyébként sosem ezt a "náci-fasiszta" romantikázást, pedig akkor még nem is tudtam, hogy ezek zsidók, mióta meg tudom, értem, hogy mit nem értettem. A zsidók imádják!
1349 #49 Nagy Levente
- 2019-02-01 15:57
Imre, ezek a "több mint zsidók" vagyis a genetikájukat féltõ megjelõltek pl.: körülmetéltek, a "saját" - megegyezve hitlerrel, sztalinnal, churchillel, rooseveltel és még sok más háborús bûnössel - népüket "kiszsidókat" pl. sarki fûszeres, akik legrégeebben szenvednek már amúgy is a júdaizmustól - mert ügye õk kapták a legkorábbi agymosást az Exodus során, hasonlót a mi kádári kommunizmusunkhoz vagy a nyugat-európaiak francia forradalmához - beviték a haláltáborokba, hogy bármikor "kijátszhassák" ellenünk az antiszemitizmus kártyáját. Ezzel is tovább fentartva a római-habsburg-európai Unió jogfolytonosságát!
684 #50 atacama
- 2019-02-01 16:13
https://www.youtu...kzXNzK3lmg
jajj hisztike vinnyogott kicsit.. fix13.500euróért havonta plusz teljes kõccség térítés 5-6 ezer euró.
238 #51 bivaly
- 2019-02-01 16:58
Atacama !

Az ember lelkén a legfájóbb seb, a mások által kimondott igazság. Nem én találtam ki.
Nem okítalak, észt nem osztok, de ha gondolod vissza vonulok teljesen, és beszélgess magaddal !
Azért elõtte megkérdezem, te eddig mit csináltál, hogy ne így legyen, azon kívül, hogy kívülrõl tudod a nép-nemzeti youtube összest ? Te még egy kurva betût nem írtál le sem itt, sem máshol, mert nem is volt hol, amikor én már beleugattam a szolgálatok pofájába, mert voltam olyan hülye, hogy azt hittem, hogy "csak ébreszteni kell" , meg igazat mondani, pontosabban a valóságot. És ez nem az elmúlt tíz évben volt. És rá kellett jönnöm, hogy csak hülyét csinálok magamból, bizonyos fajta közellenséget, akkor, ha "nem adom fel", és fejjel megyek a falnak.
Volt annyi józan eszem, hogy nem tettem. Tele van a tököm a suttógókkal, akik úgy mondják ki az igazságot, hogy még a WC-ben is csak halkan lábujjhegyen finganak ! Ne itt okoskodjál, menj, és mesélj sokak elõtt, mondd, kiabáld az igazságodat, meg a véleményedet.
Képzeld, nem verettem össze magam soha, nem ültem fel provokátoroknak, viszont megtapasztaltam meglehetõsen jól, a te fajta mindent tudók semmit tudását ! Budaházy börtönben, Toroczkay megkoronázva ! Lehettem volna bármelyikük ! Nem akartam, mert minden igyekezetem ellenére mind a kettõ taszított. Egyiket közelebbrõl, a másikat messzirõl nem szerettem, mind a kettõ hiteltelen volt, és nem most, egyem azt a hirtelen de érzékeny lelkedet, aki lelkesedtél Rozsoláért, most meg engem minõsítesz annak !
Hülye kérdést tettél fel, vér ostobán, "akkor most mi lenne a megoldás" ? Szerinted ugye értelmes ember feltesz ilyen kérdést, egy ilyen oldalon ? Állítólag te is tudod, hogy minden leütött betû landol árgus szemek elõtt, aki foglalkozási ártalomként elemzik azt !?
De persze a hülye és modortalan én vagyok.
Díszpéldánya vagy te is a kurva nagy "hazafiaknak", akik lelkesen írják bölcs gondolataikat minden fórumon, nagy kanállal zabálják a youtube, és ezoterikus oldalak "igazságait", és aki nem hajlandó a rózsaszín ködbe beülni veled szaunázni, az hülye, provokatív, és modortalan. stb., tedd hozzá amit csak akarsz !
Legutóbb is fényes ismereteidet itt oszotogatod, youtube, #50, ez nem zavar ? Ráadásul egy valóban érdemi hozzászólásod nincs, valóban érdemi témákhoz.

Légy sértõdött ! Szabad. Gondolkodni is ! Már, ha van mivel ?
139 #52 jozsef toth
- 2019-02-01 17:27
393 #41 Arany !
Megneztem tegnap azt amit Lica ajanlott tobbmint 2 oras volt.Sok olyant lattam amit eddig nem tudtam!
A legyeg!
60 an eve sok Magyar faluban meg villany se volt.
Kesobb 50 ev mulva elektromos vasalo,hajszaritto, mosogep, TV telefo es sorolhatmam .
Ami azota mar termeszetes.
Sott a 12 eves gyerekeknek OKOS telefon!
Tetszik vagy NEM ezt ugy hivjak TECNIKAI FORRADALOM!
Az elmult MI eletunkbe tobbet fejlodott a vilag mit elotte tobb szaz ev elott.
Es meg az epitto ipatrt ,es az kezi szerszamokat nem is emlitettem.
Az egy teljessen mas UJ emberiseged kell,hogy fejlesszen tovabb.
A mezogazdasag se lovakkal munkalja meg a foldeket.
50 eve tudjuk ,hogy milyen autok voltak .
Es milyenek vannak most.
Szinte mindenkinek!
Ezt senki se tudja megallittani.
Ajanlom mindenkinek ,hogy nezze VEGIG akkor jobban fogja latni ,hogy noncs hatra arc,vissza ut.
393 #53 Arany
- 2019-02-01 19:08
Józsi!

Tudom, hogy mi volt ebben az országban 60 éve...
Nemcsak falun, hanem a fõvárosban is.
Az Erzsébet-híd az én gyerekkoromban sehol sem volt, a Duna egyik partján a maradék pillér, a másik pedig a Dunában. Nem volt "világvevõ" rádiónk, de nekünk felnõtt koromban sem jutott még tévére. A fûtéshez a szenet és a fát a pincébõl hordtuk fel a harmadik emeletre, ami ma legalább 5.- nek számít.

Tudom, hogy nem lehet az idõ kerekét visszaforgatni, de nem is akarnám. Csak látom, hogy ami van, az is pusztul, mert amivel nem törõdnek, annak az a sorsa.
Nem valami rettenetes nagy igényeim lennének, csak használható legyen az, ami fontos.

Bármilyen technikai forradalom van, még nem kellene, hogy az embert ennyire megváltoztassa.

Akik a profitban érdekeltek nagyon jól tudják, hogyan kell csinálni, hogy amit ma megveszel, hamarosan a szemétbe kerüljön, és a szeméthegyek csak nõnek világszerte, amibe bele fogunk fulladni.
Valamikor a vonatablakból takaros falvakat lehetett látni, ma pedig a legtöbb ami látható, a faluban összegyûlt szemét. És az elhanyagolt házak is állva szemétté válnak. Már nincs erõ, vagy akarat, hogy felújítsák, a gyerekek inkább építenek egy újat, de nem a régi helyén... Inkább felvesznek nagy kölcsönöket, és ezzel kiszolgáltatottá válnak.

De mindegy is, elmélkedhetünk ezeken is, legfeljebb a saját életében keresheti meg az ember, hogy mi az ami nem ebbe az irányba visz.
1349 #54 Nagy Levente
- 2019-02-01 19:15
József, az a video nem azt mondja, hogy nincs hátra arc visszaút! Attól függ miben! Persze nem mehetünk vissza technológiában, de kultúrában igenis muszáj, máskülönben ugyanúgy "elbukunk" mint azok a korábbi civilizációk, amelyet a video is említ. A sakkjáték nem csak a Földön folyik, hanem azon kívül is. Ezeknek a "több mint zsidóknak" pont az a tulajdonságuk, hogy a videóban is említett hüllõ genetikájúak vagyis hibridek. Sajnos annak idején a Földi emberek "megalkotásába" is beleszólhattak, de õk nem azok. (lsd. sumér teremtésmítoszok: "annunakik" stb. A mester Urunk Jézus azt mondja rájuk: " nem anya szült beneteket, kígyó, sárkány, gyík lakozik bennetek" - amikor "megkísértik". A ma használt technológiákat, amik fosszilis tüzelõanyag energiát használnak és környezetszennyezõek tõlük származik. A "világos" oldalnak is megvan a maga szabad energiákkal mûködõ technológiája, ami legalább olyan fejlett ha nem fejlettebb. Ezt fémjelezte pl. Nikola Tesla által fejlesztett technikák. Sok különbözõ kormánynak fel lett már ajánlva, de nem láttak benne "üzletet" - pl. nem lett volna sárga csekk - ezért minezidáig elutasításra került. "Atyai eleink" pedig pont ezen az elven alapulóan éltek pl. az alapvetõ energiák - föld, tûz, víz, levegõ - "testvériesen" osztoztak. Lsd.:falu legelõje, ásott kutak stb.
139 #55 jozsef toth
- 2019-02-01 19:33
Arany !
Ezt nem kizarolag NEKED irtam .
Mert tudom azt ,hogy TE tudod mert meg elted!
En arra is emlekszem ,hogy Pesten volt 220 es 110 amit kezdtek lecserelni .
Levente igy igaz nem csak ez az 1 fontos dolog volt ebbe.
Mind addig amig a (BECSULET es annak HITE )
Hianyzik az emberekbol addig csak a PENZ es a HATALOM vagy uralkodik!
A bekerol beszelni CSODALATOS !
De mind addig amig a fegyver gyarak versengenek addig,HABORUT fognak provokali .
Termeszetessen csak BIZNISZ miatt.
Az bisztos EN mar nemerem meg a kovetkezo 50 evet!
De addigra vagy sz@rra megy minden,vagy teljessen at fogjak formalni ezt a hatalmas anyagi kulombseget ami ma van.
Ehezok millioi,minimum berek,es a CSILLAGOS EG!
1349 #56 Nagy Levente
- 2019-02-01 21:50
Ajánlom figyelmetekbe ezt a videot: https://www.youtube.com/watch?v=kw-Xu3iL6Cw
238 #57 bivaly
- 2019-02-02 05:22
Kedves Arany !

Amit írtál, elõkapta bennem a képet, ahogy a Gellért hegyrõl néztünk néha, hogy hogyan épül az Erzsébet híd !?
Bizony, benne lógott a Dunában a maradvány, azt hiszem a budai oldalon sokkal tovább, de hát nem ma volt. Emlékszem a pesti oldalon a templomot is odébb vitték, valami világszínvonalú görgõs módszerrel. Ott sem a Kádár kor emberei ténykedtek, azok csak felügyelték legfeljebb, de ez nem a téma tárgya, illetve a tárgy témája, ahogy tetszik.

Teljesen egyet értek Veled a technikai fejlõdést illetõen ! A technikai fejlõdés nézõpont kérdése ! Mára egészen bizonyosan. A "fejlõdés" nem az embert, az emberiség javát szolgálja már nagyon régen, hanem az uralkodó elit köreinek egyéni hasznát !!! Csak és kizárólag !!!
Minap valaki jött hozzám, autó, mobil, okostelefon, GPS, mindenhol, a telefonba ( dicsekedett onnan tudom) az égvilágon minden elérhetõ szolgáltatás, lehetõség, applikálva. Mondja az ember, hogy mára ez "mindenkinél így van". Mondom, én nem vagyok mindenki. Kész.

Az autód úgy van elkészítve, hogy garantáltan szétessen bizonyos alkatrésze X idõn belül ! Olyan fedélzeti számítógéppel ellátott, hogy minden elhangzott szavad, minden mozdulatod ellenõrzött. A számítógéped kamerája vesz, ha akarod, ha nem ! Hogy a mikrofonja is kikapcsolhatatlan, azt nem tudom, csak valószínû. A mobilról tudjuk, hogy egyszerre telefon, és lehallgató készülék, de a telefonközpontok dettó.

Az ellenõrizhetõséged, és a kiszolgáltatottságod érdekében, mára kötelezõvé tették , hogy emailban intézzél szinte kivétel nélkül mindent, a számítógép, és a mobil telefon használatát fejlõdésnek hazudva. Kényszerítenek rá, nem opció, nem lehetõség !!! Ügyfélkapu, meg a büdös kurva anyátok Hatalom ! A közlekedésben megszûntették az emberi kapcsolatokat, a hivatalokban megszüntették az emberi kapcsolatokat, számítógépen keresztül kell "beszélgetni", akarod, vagy nem.
A hülye birka meg nem tiltakozik, bárgyún, boldogan, a gondolkodás teljes mellõzésével megy a kolomp után !
És az elhülyített csorda nézi, basztatja a kurva mobilját éjjel, nappal, olyan mint a szintén hülyék számára az aljasok által rendszeresített egykori tamagucsi !
A csorda a "technikai vívmányoknak köszönhetõen" megszûnt ember lenni, a legteljesebb mértékben. A kevés kivétel megint csak nem számít semmit sem.
És mindened, a mosógéptõl a porszívóig úgy készül, hogy tönkre menjen ! Eleve úgy készül, matematikai formulákkal, valószínûség számítással tervezik a kopó, forgó, alkatrészeket, hogy a túltermelés, a szükségtelen szükséges legyen. Álságos, aljas, velejéig rohadt a világ, mert vezetése velejéig álságos és rohadt !!!

Nem tudsz mondani semmit szinte, de talán ténylegesen sem, ami ne az õ hasznukat szolgálná, és ne rohasztaná az élõvilág minden sejtjét !
A mûanyagok egy bolygónyi méretû szeméthegy a Földön csak önmagában ! A légszennyezés a legaljasabb megint csak, miért nincs a vízhajtású autó forgalomban, már nagyon régen ? Mert az olajiparnak becézett patkány ül rajta. A Diesel motor maga a halál, kibocsájtott részecskéi által. Mennyit hazudtak, hogy "de ki van szûrve", nincs ! A repülõgépek, a tengeri teherhajók, a világ számtalan vasútja, mind, mind csak rohaszt, dögleszt ! A vegyél, birtokold, ki van adva jelszóként. És a büdös birka vesz, és birtokol, nincs rá igazából szüksége, de trendi, meg az van a szomszédnak is, neki akkor még nagyobb, meg még drágább kell ! Lehetõleg hitelre, hogy a bankárok jól éljenek.

Arról nem beszélve, hogy a ma használatos elektromos készülékek tápegységei, kizárólag kapcsolóüzemû tápegységgel mûködnek, ami megint csak a halál, tekintve mennyiségüket ! Elektroszmog ! Ez befolyásolja leginkább a közérzetet, és bontja meg az egészséges szervezet mûködését. Mert minden rezonancia, ez is. Az a rohadt mikrohullámú sütõ kicsiben, olyan mint a mobil átjátszók nagyban, elképesztõen tud hatni az emberi szervezetre, természetesen letagadva.
Az "energia takarékos LED" izzók, mind kapcsolóüzemû kis gyilkos !
Mit soroljak fel hirtelen még, ami rohasztja a világot, génmódosított élelmiszer, laboratóriumban készült, marhát soha sem látott marhahúslevest, vagy tyúkot soha sem látott tyúkhúslevest, "öncséhozzá melegvizet !", ez a fejlõdés ?
Írhatnám azt hiszem hetekig a felsorolást. A technikai forradalom, meg fejlõdés, nem fejlõdés. Annak mondják csak. A Nagy Testvér jóléte csupán. És most kéne felsorolnom az agyzsibbasztó mocskokat, mint youtube, facebook, instagram, meg amit csak akartok !

Hányszor írtuk le erre felé azt a mondatot, hogy " semmi nem az aminek látszik", amivel ugyan nem értek egyet, helyette a " sok minden nem az, aminek látszik" a helyes szerintem.

A jelszó, " Ne gondolkodj ! Mi majd gondolkodunk helyetted ! Tedd amit mondunk, és jó lesz neked ! ".
Jó is, boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa. Írom ezt egy elhülyült világ nem elhülyült egyedeként, akit azért tartanak hülyének, mert alapvetõen különbözik a trendi idiótáktól.
Kaptam valamit amikor megszülettem. Ezt nagyon köszönöm oda fentre ! Így lehettem aki vagyok, messze nem tökéletes persze, csak félúton a felé !
Kedves Arany, az írásodra így hajnalban ennyi jutott az eszembe. Több is, csak leírni már se kedvem, se idõm, tudod, magunknak mondogatjuk amit tudunk, meg tapasztaltunk. Nem baj , legalább nem felejtjük el.

Budapest belvárosi része olyan lepusztult, idegen, ápolatlan, és mocskos, ami egykor nem volt. Láttam én elég romos házat 45 és 56 hozadékaként, és most mára is pont így látom a belvárost. Szürke, és mocskos, járda középre szaratott kutyák, elhajigált szemét, üres sörös és egyéb dobozok, csikkek mindenütt.
Kultúrált környezet, kultúremberekkel.

Na, ezeknek mesélj arról, hogy mi a világ ! ( Hehe, nem Neked írtam. De Te ezt biztosan tudod.)

üdvözöllek, sok szeretettel, Bivaly

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.64 másodperc
4,220,484 egyedi látogató