Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szemfényvesztõk

GondolatokSemmi nem az, aminek lát-cikk! Van egy "pénzügyekért" felelõs, van a "történelemért" és van az "emberminiszter" és van egy halott belügyminiszter, aki a képen éppen megölt zsidó másikkal mosolyog. Ez ma "Magyarország" és csodálkoznak, ha nem nézzük jó szemmel? :-)) Tényleg egy vicc. Még hogy holokauszt! De ezt csak bélmelegítésnek, így a februári korai nyárban.


De, hogy abba ne feledjem audio-vizuális programozásbéi asszociációim megosztását egy mai rémhírrel folytatom. Lázár már egy ideje új szerepkörökben téblábol, mintha õ lenne a "nép fija". Kis moszados kényláda most oda lett vezényelve a..., de itt a hír: Új szerepben Lázár János – a kormányinfó elõtt nem izgult ennyire

Legalábbis ezt írja a Facebookon, ahol megosztott egy rövid videót az elsõ tárlatvezetésérõl. A volt miniszter Koszta József képeit mutatta be az érdeklõdõknek, Makón. Link Ha valakinek kõ-zülletek nem menne, segítek felturbózni a jelentéstartomány értelmezési felületének befogadóképességét. Makó = Jeruzsálem, ugyi! Képmutatás! Volt miniszterekkel lesz tele a "közélet". Mellesleg Koszta József is megér egy kört. Szentesen van múzeuma, ott festegetett 30 évet népi realisztikát. Tiszta paraszti urizálunk. Nem mellesleg Szentes a szülõvárosom.

Aztán itt van a jóbik zsidó párttalanítás és áttelepítés a mi hazánkba, mi ugye nem a ti hazátok! Szánalmas, de lõném már mindet kérdés és pértállás nélkül demokratikusan! Jobbikos politikus: Lehet, hogy a pártunkkal fogunk majd fizetni

Összesen egymilliárd forintot próbál behajtani a Jobbikon az Állami Számvevõszék. Ez akár a párt megszûnéséhez is vezethet. A Jobbik néhány hét múlva rendkívüli kongresszuson dönt a folytatásról. A párt szombati idénynyitóján Sneider Tamás pártelnök politikai támadásról beszélt, de azt üzente Orbán Viktornak, hogy benne emberére akadt. Link Jakab péter a szóvivõ ugye nem titkoltan zsidó. Na jó, lapozzunk!

A maciék átvették az OPEC-ot, vagy mit, de ez a számunkra már ismert hír elõremutató.

Alig másfél év alatt 107 milliárd dollárt koboztak el Szaúd-Arábia korrupt milliárdosaitól

Majdnem 15 hónappal azután, hogy Szaúd-Arábiában az ország elõkelõségét, köztük a trónörökös 11 unokatestvérét, minisztereket, és fegyveres testületek fõnökeit a rijádi Ritz-Carlton lakosztályaiba zárták, Mohammed bin Szalman koronaherceg bejelentette, hogy kifizetõdõ volt a korrupció elleni harc. Az általa vezetett korrupcióellenes bizottság eddig 107 milliárd dollárt gyûjtött be 87 személytõl. Ebben egy része képpénzben volt, a többi pedig ingatlanban, cégekben és értékpapírokban.
Link

Ez meg itt ugye azt jelzi, hogy a "hibrid háborúban" orsósnak nagy szerepe van, hisz a nagy migráncsozás közben a leginkább zsidó-cigány és arab-török megszállt "ország" valójában a "miénk", illetve nem is a miénk, de ezt már megtárgyaltuk számtalanszor. A kínai-orosz "üzletemberekrõl" most nem szólanék külön.

Ámokfutás: Orbánék keresztbe tettek az illegális bevándorlás elleni fellépésnek

Arab országokkal egyeztetett volna az EU az illegális migrációról, Magyarország viszont nem szavazta meg a közös uniós álláspontot.
"„Magyarország diplomáciai ámokfutásának lehettünk a tanúi”"
- mondta egy brüsszeli diplomata a dpa német hírügynökségnek, miután kiderült, hogy Magyarország nem szavazta meg az Európai Unió közös bevándorlásügyi álláspontját az Európai Unió és az arab Liga külügyminisztereinek a hétfõi találkozója elõtt; a nyilatkozatot a 168 Óra vette észre.
Mint a lap írja, a magyar vétó éles bírálatokat váltott ki, az Európai Unió ugyanis szeretné rávenni az arab Liga tagországait az együttmûködésre az illegális bevándorlás elleni harcban, ez azonban közös álláspont nélkül nehéz. Nem mellesleg az Orbán-kormány az, amelyik mindenféle migrációt elutasít. – Magyarországnak fel kell tennie a kérdést, hogy mit is mûvel valójában, amikor akadályozza az EU és az Arab Liga együttmûködésének az elmélyítését – fakadt ki egy másik brüsszeli diplomata is a dpa-nak. ...Link

Ez a cikk pedig azt ragozza, hogy a régi világrend "megbukott" és új vezetõkre van szükség! Ja, nem így fogalmaz, de lefordítottam magyarra.

Vezetõ nélkül rohanunk a fenyegetõ ismeretlenbe

Kétségbeejtõ üzenetet küldött a világnak az idei davosi Világgazdasági Fórum: a világ gazdasági és politikai elitjének halvány dunsztja sincs arról mit hozhat a jövõ, így azt sem tudják, hogyan kellene elébe menni a változásoknak.

Minden társadalmi csoportnak szüksége van hõsökre, akik utat mutatnak nekik. Ez alól még a világ gazdasági és politikai elitje sem kivétel, amelynek képviselõi évrõl évre a davosi Világgazdasági Fórumon (WEF) találkoznak egymással. A "globális elit", ahogy ezt a csoportot nevezik elvesztette a lelkesedését és nincsenek ötletei arra, merre halad vagy kellene haladnia a világnak - összegzi az idei tanácskozásról szerzett benyomásait Gideon Rachman, a Financial Times (FT) vezetõ publicistája...Link

Ugye az megvan, hogy az "angol parlament" lényegében ugyanúgy bohózattá vált, mint a "magyar". Ja, az "amerikai" ugyanez a kotta. Lényegében a "kormánypártok" felkészültek saját felszámolásukra. Következmény: Államforma-váltás, illetve egy archaikusabb rendszerhez való visszacsatolás. Ugye az "angoloknál" van király. Na, nem véletlen, hogy annyit ragozzák és vérfrissítik meg összekötik az ámerikai vérvonallal az illumináci bandát. Készleteznek! Készülnek. Tük is?

Brexit: készletfelhalmozásba kezdett a brit feldolgozóipar

A legfrissebb aktivitási mérõszámok szerint rekordütemû raktárkészlet-felhalmozásba kezdtek a brit feldolgozószektor vállalatai a brit EU-tagság március végén esedékes megszûnésének közeledtével.

Az IHS Markit pénzügyi-gazdasági adatszolgáltató csoport és a brit gazdasági ágazatok beszerzési aktivitását mérõ intézet (Chartered Institute of Procurement & Supply, CIPS) pénteken ismertetett közös felmérése szerint a brit gyáripar beszerzésimenedzser-indexe (BMI) januárban háromhavi mélypontra, 52,8-re csökkent a decemberben mért 54,2-rõl.

Az 50 feletti BMI-indexek a vizsgált szektorok aktivitásának erõsödését jelzik, vagyis a brit feldolgozó ágazat e teljesítménymérõje a jelentõs visszaesés ellenére még mindig növekvõ ipari aktivitásra, ugyanakkor a növekedési ütem lassulására is utal.

Az IHS Markit/CIPS adataiból kitûnik azonban az is, hogy a feldolgozóipar a BMI-felmérések közlésének eddigi 27 éves történetében soha nem mért ütemû alapanyag- és késztermék-készletezésbe kezdett. Link

Így a végére, zárszónak a Portik-féle meglelt kazetták kapcsán, ha már az álpintér és véletlen a fenyõt is képbe helyeztem, emlékeztetlek rá benneTEK, hogy semmi nincs feledve. Meddig tart a nyakára hágni ennek az egész mocskos bandának, ha valakik éppen úgy akarják? Na és akkor mi lesz?


Jól ismerte az olajos alvilág Gyárfás zsarolóit

Kisteherautónyi Portik-felvételt foglaltak le a nyomozók

Günter Regen álnéven jelentkeztek nyáron Gyárfás Tamásnál azok, akik egy újabb, Portik Tamás által rögzített hangfelvétellel akarták megzsarolni, és ezáltal pénzt kicsikarni a Fenyõ János meggyilkolásának ügyében ekkor már meggyanúsított volt úszószövetségi elnöktõl.
Ez a zsarolás vezetett aztán ahhoz, hogy egy „teherautónyi” felvételt foglaltak le a rendõrök. De nem igaz, hogy mindet egy temetõben.
Amikor a zsarolással kapcsolatba hozott figuráknak néztünk utána, olajos alvilágba és plüssfigurákba botlottunk, miközben minden szál Portikhoz vezet.
De a börtönben raboskodó Portikról azt mondják, nincs túl jó bõrben.

Másfél óra. Günter Regen szerint nagyjából ennyi idõbe tellett volna, hogy Gyárfás Tamás átvehesse azt a kazettát, ami az „ártatlanságát” vagy akár a „bûnösségét” is bizonyíthatja.

Günter ezt abban az e-mailben írta, amit még nyáron küldött el Bánáti Jánosnak, a Fenyõ-gyilkosság miatt felbujtóként tavaly tavasszal meggyanúsított Gyárfás Tamás védõjének. A levélíró küldött egy fotót a kazettáról, amirõl azt állította, hogy a megbízója tulajdonában áll. Azt is közölte, hogy a találkozóra akkor kerülhet sor, amikor a megbízója Európában lesz. ...Link

A dominók állnak! A "matolcsy-forint" , vagyis a Yüan fedezetû "magyar valuta" biztosítaná a stabilitás egy "venezuelai" gyors váltás esetében is. Én elgondolkoznék ezen, bár nem feladatom már rég a gondolkodás.

Hozzászólások

299 #39 i_gazember
- 2019-02-08 12:27
Levél titok. De ha én írtam valakinek és nyilvánossá teszem az ugye más kategória? A címzettet nem adom közre.

xxxx! Nem értem, hogy mit nem értek? A példa, amit felhoztál számomra azért sántít, mert egy normális családban fel sem merül egymás kihasználása. Az egy közösség. Közösen tesznek valamiért. Mára társadalom van. Egyébként az idézet a kihasználásról szól (egyik fele is, és a másik fele is), nem pedig a segítségrõl, támogatásról. Kár idekeverni õket. Egyébként miért ne volna jogom, hogy hagyjam magamat kihasználni? Megtiltod?

Nagyon sok esetben azért hagyják magukat az emberek kihasználni, mert nincsenek tisztába egy adott dologgal, vagy mert a kényszer nagy úr. Pl. nem ismerik a Törvénynek nevezett jogszabályt, stb. Hozok erre egy példát. Pár éve megkeresett egy közjegyzõ, a több mint 40 éve elhunyt nagyapám pothagyatéki eljárása ügyében. Valami zsebkendõnyi területet akart az unokákkal örököltetni. Az örökösödési eljárás illetéke magasabb volt, mint az örökség tárgya. Volt aki lemondott róla, volt aki visszautasította. Okoskodónak neveztek ki, mert visszautasítottam. Igen ám, de a jogszabály úgy fogalmaz, hogy abban a pillanatban elveszíted a visszautasítási jogodat, amikor rendelkezel az adott dologgal (lemondás). A lényeg, hogy a lemondók örököltek és fizettek, a visszautasítók meg nem, akikre az elõzõek jól megharagudtak. A lemondóknak is ott volt a lehetõség, hogy elõnyösen kerüljenek ki az elõnytelen helyzetbõl, de nem vették a fáradtságot, hogy utána nézzenek, járjanak, egyáltalán megértsék a jogi formulát. Hittek a közjegyzõnek, aki volt annyira szemfüles, hogy a maga malmára hajtsa a vizet. A közjegyzõ tulajdonképpen nem használt ki senkit, csak segített a lemondóknak, hogy hagyják magukat. A közjegyzõnek elsõdleges érdeke volt, hogy a kéretlen munkája megtérüljön, és meg is térült azok által, akik hagyták magukat kihasználni. Hozhatok másik példát is. Hányan kényszerülnek rá a munkavilágában itt Magyarországon, hogy hagyják magukat kihasználni? Elmegy dolgozni valamilyen munkahelyre, hogy pénzt keressen, hogy meg tudjon élni. Nevetséges fizetésért, ráadásul még be sem jelentik. Lehet, hogy csak álmodom az egészet, de itt volt a közelmúltban a családban egy hasonló eset. Vejemnek be kellet mennie a munkahelyére szombat-vasárnap dolgozni, túlórázni. Azzal zsarolták, hogy ha nem megy be, nem kapja meg a fizetését. Ráadásul be sem volt jelentve ezen a munkahelyen. Most elment máshova dolgozni, de sajnos ott sem jobb a helyzet.

Fentebb használtam a "normális" jelzõt. Tudom, hogy ez mára tág fogalommá silányult.


A második felére csak annyit akarok reagálni, hogy irónia. A hangsúly nem a népen volt, hanem az egyénen. Nem szép a megállapításom, de nem egy emberrõl tudom, hogy szinte várja a kegyes halált, mert már az is megváltás a számára. Én nem magasból (svájci hegyek) nézem a dolgokat, hanem csak innen a sík alföldrõl. Te onnan könnyen le tudsz nézni, én meg innen messzebbre ellátok. s_hihi (hahaha)

Hozzászólásod végét idézem: "Az ember márpedig ilyen. Képes gyilkolni és örülni is ...". Az ember besorolás is tág fogalommá silányult mára. Sokféle bõrt rá lehet akasztani, na meg lehúzni is róla. Szerintem más és más az ezzel kapcsolatos képünk.

Csak azt nem értem, hogy azt az "izét", miért most teszed szóvá, mikor többször volt lehetõséged olvasni? Reagálásodat inkább kötekedésnek veszem, mint értetlenkedésnek. Nem haragszok érte, és sértõdött sem vagyok. Csak nem szeretem a felesleges feszültséget, de ezt hiába mondom annak, akibe már vezettek néhány "kiloAmper áramot". s_hihi (hahaha)


Valaki érdeklõdött itt a PI oldalon az UCC jogérvényesítés kapcsán a véleményekrõl. Tiédbõl egy negatív hozzáállás érzõdik ki, ráadásul úgy, hogy életedben még meg sem próbáltad jogaidat ezek alapján érvényesíteni. Örülj neki, hogy nem volt rá szükséged. Igen ám, de amivel kapcsolatban nem szerezett az ember tapasztalatot, azzal kapcsolatban hogy mondhat véleményt, ráadásul inkább olyan negatív hangvételût?

A továbbiakban a legjobbakat kívánom! Itt valakinek tényleg igaza volt/van, hogy Tégedet ott a magas hegyek körül elvakított, megrontott a nyugat felszínének csillogása. Vagy valami ilyesmit írt.

xxxx! Elköszönök. Kiragasztottam a monitorom fölé egy cetlit a következõ felirattal: "Nem írok a Posta Imre honlapjára többet!" Nem látom értelmét, hisz a világ úgyis olyan lesz, amilyennek nem szeretnénk, és nem olyan amilyennek szeretnénk. Optimizmusról meg ne beszéljünk, mert más Svájcban, és más itt Magyarországon! Még a kilencvenes években dolgoztam az egészségügyben (ápoló). Most is van rálátásom. Akkor például nem okozott fennakadást egy-egy idõsebb embernél a kórházi gyógykezelést követõ, de gondos ápolást igénylõ hazamenetel, ha olyan szerencsétlen volt a helyzete, hogy nem volt hova, vagy kihez hazamennie (már akkor is voltak ilyenek). Most az ilyen helyzet egy rémálom, mert ...xxxx! Azért ott kint Svájcban azért nem vakulhatsz el úgy, hogy ne lásd az itthoni helyzet romlását, a nyomorúságot.
(Lehet, hogy én vagyok a hülye, mert megszólom azt, aki "Jézus urunkba" kapaszkodik, de hát mindenki, én is kapaszkodok valamibe, pl. abba az "izébe". Szerintem kárt nem okoz vele Neked senki, én sem, akkor meg kár itt a további szópocsékolás.)

Sajnálom a fentieket ha esetleg bántóak, nem az volt a szándékom. Annyit megtehetek, hogy legfeljebb nem írok ide többet.


Bakker, , már ezek az öntapadós címkék sem az igaziak, mert leesett!
2 #40 gerry
- 2019-02-08 13:31
Kár, hogy leesett! Azt hittem szavahihetõ vagy és már nem foglak olvasni. de amint kiderült nem vagy egy komoly ember.

"Én nem magasból (svájci hegyek) nézem a dolgokat, hanem csak innen a sík alföldrõl. Te onnan könnyen le tudsz nézni, én meg innen messzebbre ellátok."


Már csak az a kérdés mit látsz.

Apropo, levéltititok:

Véletlenül én is írtam egy válaszlevelet - persze nem mondom meg kinek, az nem illdomos és persze így nem is sértõdött meg a titokfigyelõ :):

Valami nem stimmel veled. De ha jó oknak és kötözködésnek gondolod amit írtam akkor ne gyere ide. Jogod van hozzá.
Sajnálom, de nem gyógyítok pszihés eredetü problémákat.
További szép életet kívánok neked.
Gerry
299 #41 i_gazember
- 2019-02-08 13:52
"Már csak az a kérdés mit látsz." (?)

Például azt, hogy én még gyerekkoromban ihattam ásott kútból vizet, bármilyen probléma nélkül, de ez mára nem kivitelezhetõ dolog. Sajnos rosszabb állapotban fogom átadni az általam is örökölt környezetemet az utánam következõknek, mint ahogy én azt elõdeimtõl megkaptam. A környezetem, és akár ezen felület is, ahol magamat megmutattam elõbb néz pszichésen betegnek, mint felelõsen gondolkozónak. Apropó! Van neked bármilyen képzettséged a pszichés eredetû problémák megállapítása, esetleges tudása kapcsán? Vagy csak kontárkodsz? Én szívesen veszem az általam leírtakkal kapcsolatosak cáfolatát, ha az tényeken, és nem személyeskedésen alapul.
2 #42 gerry
- 2019-02-08 16:38
i_gazember esküszöm, rohadtul unalmas éveken keresztül látni az olyan lelkiekben gazdag, öszinte és lelkes embereket mint most éppen te... Az én durva támadásom megsértette a mittudoménmicsodádat és ezért nem akarsz többet ide írni....

Akkor álld a szavad légyszíves. Még a végén eldurvul a helyzet és nem bírod kiheverni a lelki sérüléseidet ott az Alföldön. Azt meg én se bírnám elviselni és a végén még Imre sem így akár a III. világháború is hamarabb kitörhet amiért ilyen felelötlen dolgot teszünk.
Szóval maradj semleges pályán ha lehet!

Offline bezárva.
68 #43 kolpeny
- 2019-02-08 16:38
Tóth Jóska!

Amit itt te (is) írsz, az mind IDÉZET!
Ugyanis, amikor megszülettél egyik szót sem ismerted, mind másoktól hallottad.
Az, hogy más sorrendben rakod össze, attól még idézet! :-)
68 #44 kolpeny
- 2019-02-08 16:58
Bivaly!
Se paphoz, se rabbihoz semmi közöm!
Nekem nincs szükségem semmiféle használati utasításra, hogy mirõl mit gondoljak! Hinni pedig nem az én mûfajom!

A te logikád szerint az egész mai emberiség aljasságok, becstelenségek gyûjteménye. Akkor ne is keressük benne azt, ami esetleg értékes???

Mivel mindenféle aljas mocskok teleokádják a világot mindenféle szennyel, legyen az levegõ, víz vagy élelmiszer, akkor ne is vegyünk levegõt, ne igyunk vizet, ne együnk semmit és ne is keressük, hogy ilyen körülmények között is mit lehet tenni???

Az egész világ tele van mindenféle torz vallási, jogi, egészségügyi, filozófiai stb. eszmerendszerrel, elképzeléssel, amelyek sok esetben korábban tiszta, világos, egészséges dolgok elferdítésébõl, mentális elszennyezésébõl alakultak így. Akkor most ne is keressünk ebbõl kiutat???

Itt ezen az oldalon is egyre több az ocsú a tiszta búzához képest. Gyakorlatilag egyre inkább ugyanazt lehet megtapasztalni, amit "odakint".

Más. Az elõzõ PI oldalakon is itt voltam, régen itt vagyok, de minimális mértékben reagáltam bármire is, gyakorlatilag az "olvasói tagozathoz" tartoztam.

Lehet, hogy ahhoz sem kellene tartoznom?
238 #45 bivaly
- 2019-02-08 20:29
Kolpeny !

Az emberiség elaljasítása nem az én "logikám szerint", de történik, és elég régtõl !!!

Nem mondtam egyetlen egyszer sem, hogy ne keressünk kiutat !!!

Nem mondtam, hogy közöd van paphoz, rabbihoz !!!

Azt írtam, de akkor megismétlem, hogy a Biblia, mint féligazságok hazugsága, nem szeletelhetõ, nem szétválasztható jó, helyes, igaz, dolgokra !!!

Ezt tartom !!!

Lehet, hogy én ocsú vagyok, de izédd' má' meg aranyapám, válaszoltál arra a kérdésemre, hogy hogyan tudod szétválasztani, megkülönböztetni, a bibliai hazugságot, a bibliai igazságtól ???

Mondd már meg, hogy ki beszél úgy Jézusról, a teremtés történetrõl, hogy egyetlen kurva kis szócskával sem említi a Bibliát ???

Erre béplusz, egy kurva kis kevés szócskát sem írtál !!!

Milyen jó Nektek, "tiszta búzáknak", hogy nem ereszkedtek le, az ocsú szintjére, és csak nagy ritkán, minimális mértékben reagáltok bármire is !?

Nem szoktam mindenre reagálni, de az ostobaság, a sehová nem vezetõ ösvények, a "tudás gátjának folyamatos átszakadása", kihoz a sodromból, és olyankor írok pár elég érthetõ mondatot, amit minõ csoda, a címzettek kurvára nem óhajtanak megérteni az Istenért sem !? Támadásnak, személyeskedésnek veszik, és erõsen kerülik a választ. Hogy van ez ?

Most sem arra válaszoltál amit írtam !!! Neked nem tûnik fel ? Nem hát, ha feltûnne, válaszoltál volna.

Nincs kedvem kicsit sem háborúzni, itt meg pláne, senkivel ! Soha nem írok, és nem írtam öncélúan, soha nem fitogtattam amim nincs, nálam nagyságrendekkel okosabbak, és tájékozottabbak vannak itt páran, de az okosakat játszókat nagyon nem viselem el, szemben a okosakkal !

Így talán érthetõbb vagyok, ha meg nem, hát akkor nem ?!
68 #46 kolpeny
- 2019-02-11 08:48
Bivaly!

Az ezt megelõzõ hozzászólásodban egy kérdés volt!
Már elõtte megválaszoltam rá: DISZTINGVÁLNI!(Igen! Mint a kis madárkáknak "válogatnunk kell!)
A válogatásnál pedig -véleményem szerint- egyetlen szempont van: ISTEN-kép! Van-e ISTEN-képed vagy nincsen? Ha van milyen van? Jahve az apád vagy olyan Isten-képed van, mint amilyen a magyarok õsvallásában van? (röviden a tatárlaki-korongon rajta van!)


Most ebben a hozzászólásodban is egy konkrét kérdés van!:

"Mondd már meg, hogy ki beszél úgy Jézusról, a teremtés történetrõl, hogy egyetlen kurva kis szócskával sem említi a Bibliát ???"

Az, hogy mi van a bibliában, azt egy szavazáson döntötték el! Akik alulmaradtak, azok megnézhették magukat, ha egyáltalán életben maradtak!

Én a teremtés történetérõl nem beszéltem és a bibliában leírt teremtéstörténet erõsen felejthetõs!

Jézusról János evangéliuma (is)beszél, ami benne van ugyan a bibliában,de attól még -ha a megfelelõ ISTEN-kép mellett olvasod- láthatod a valódi JÉZUS-képet! (Ez az egyetlen irat, amit bevettek a bibliába és amibe a legkevesebbet piszkították bele.)

Nekem sincs háborúzni és nem fitogtattam soha semmit, csak leírtam a nézeteim, a véleményem, pláne nem így az "utolsó út" elõtt röviddel.

https://www.youtu...nsdEdhlCKY
Sokan voltak itt,akiket nagyon nagyra tartottam, akik nem nagyon vannak már itt és bizonyára legtöbbjük nem azért, amiért Kore, aki elment az "utolsó útra"! MIÉRT???
75 #47 talpi
- 2019-02-11 18:26
Uraim!
Mielõtt hajba kapnátok/szerencsére én borotvával fésülködöm, tehát értelmetlen a cibálás/, egy dolog, ha és amennyiben, létezett egy Názeretti,/az írások szerint igen/ , tehát, ha újra megjelenne, szerintem, nem volna elég korbácsa " a KUFÁROK" kikergetéséhez, nem csak a "templomokból" hanem a lelkünkbõl sem.
Hiszen, gondolkodjunk csak el, ! Nem váltunk mi is kissé kufárrá ?", ha csak egy kicsit is.
Nem álmodoztunk,"ha beállunk a "sorba akkor talán,,,,
Na ugye, hogy ugye?
Tehát, az álom és valóság, közel áll egymáshoz, kérdés, ki mennyire az álmainak, s ki mennyire a valóság magvalósításáról álmodozik, vagy tesz is érte, nem önnön magáért, hanem a többiekért, elsõ sorban.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.77 másodperc
4,606,466 egyedi látogató