Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ahogyan én gondolom!

KultúraKedves, Imre akkor ide írom az én "olvasatomat" persze a idõ engem is befolyásol és mindent ezért leírni nem tudok. Ezt majd ha akarod kiteszed, ha akarod változtasz, ez a te oldalad én ezt tiszteletben tartom. Persze nem minden tudás és tapasztalat ismeretében, de egy pár szkíta (szittya) magyar és keleti "bölcseletet" elolvasva "kirajzolódott" elõttem egy olyan kultúra vagy rendszer amit elõször is, azért lehet úgy is nevezni, hogy - Szent korona értékrendje - mert egy olyan útmutatásnak a központi eszköze a Szent fokossal együtt amire ezek a hagyományok utalnak. Ilyen pl. Wass Albert Hagyaték c. mûve amiben Apó a nemzet táltosa elmondja, hogy honnan van idézve a rovásos botján az írás. Ur városában mai Irak területén ezeket a kõtábláknak egy részét 1954-ben megtalálja egy régész és Philadelphiában õrzik. Amikor az épp aktuális pápa aki ezekszerint nem volt teljesen agymosott elolvassa úgy fogalmaz egy enciklikában - aminek egy részét már törölték - hogy ez az újszövetség alapja és nem a Szent Bibliában lévõ ószövetség (amit más forrásokbál tudunk, hogy java része és "istensége" teljesen az ellentétje még a javarészt megcenzúrázott újszövetség (testamentum) szerinti Jézushoz köthetõ tanításokhoz is. Ezen kívül a nem sokkal utána "valószínüleg" meggyilkolt pápa úgy fogalmaz: "Miért élünk még mindig ebben az ózsdi júdaizmusban, miért nem elég nekünk Krisztus"
Ezt a Sumer-magyar bibliának Badiny Jós Ferenc által nevezett és hát elmondása szerint nem lefordított, hanem XX. századosított írást arámi nyelven írták ami Jézus anyanyelve is volt és a Kr. e. 4000 körül keletkezett. A nyelvész elmondása alapján az arámi nyelv szótöveinek 60%-ban megegyeznek a mai magyar nyelvel. Ezen kívül egyéb rábaközi hagyományon utalnak olyan szokásokra, hagyományokra ami egászen legalább - saját tapasztalatból mondom - nagyapám és nagyanyám falusi szokásaival öszhangban volt és itt nem a templomba járásra gondolok. Ez egy mesterségesen kimanipulált, kiírtott szokásjog volt mint az egymás iránti tisztelet, a becsület,- vagyis pl. nagyapáink egymás kezébe csaptak és az nem történhetett másként - szeretet hogymondjam szokáshogon alapuló kultúra rendszer volt. Ennek több ismérvét fel lehet sorolni, ami persze sokáig nagyából a kommunista-szocialista mesterségesen rájuk erõltetett "rendszerekkel" párhuzamosan fennmaradt. Apám még a negyedik unokatestvérét is számon tartotta például. Ezt azért írom, mert azt is tudjuk, hogy teljes egészében még meglévõ magyar kultúra kb. a Kr. u. 907-es pozsonyi csata idõpontjában is lehetett megfogalmazni a magyar nemzetet, hogy kiscsalád-nagycsalád-bõs-nemzettség-nemzet. Azután lehet különbözõ írásokban fellelni egy kultúrális, morális, egyre süllyedõ lejtõt. Ezt legutóbb látott videon Dr. Andrásfalvy Bertalan néprajzkutató elõadása is alátámasztja a 2018. októberében tartott Sarokpontok konferencián. Ezen kultúrális rendszer - megfogalmazhatom így - olyan ismérveket hordoz mint pl. a nevelés "szelídítés', ami nagy-apáink, anyáink vagy egynémelyik mai székelyföldi idõs is felidéz, ha megkérdezzük a mai kor problémályáról. Azt mondják, hogy: " A gyermeknek hét éves koráig otthon van a helye" vagyis nem úgy folyt a nevelés mint manapság, hogy kiszakítjuk gyökerétõl (családjától és mint manapság már fél évesen bedobjuk bölcsõdébe) és "beoltják" a zsidók szelid olajfájába. Hát ezért szinte a lehetetlennek egyenlõ ettõl a mai káosz mátrixától megszabadulni például. A pozsonyi csatában ezek megtanulták, hogy fegyverrel a magyart legyõzni lehetetlen, - ennek a szer-etet kultúrának a jóvoltából - ami miatt teljesen ki akarták fizikailag írtani a magyart IV. (gyermek) Lajos Frank kirly ma is élõ egyértelmû parancsa ezt jól mutatja. Ez volt a parancs oka is! Mivel a magyar a legnagyobb értéknek tartotta a szabadságot, de ügye nem a mai liberális vagyis a gazdagnak mindent szabad szerint, hanem ezen a sajátos módon. Ettõl kezdve elkeszték manipulálni fõleg pénzel, ami viszont mára már teljesen jól bevált - mára se tisztelet, se becsület - a egyre kevesebb tiszteletre méltó kevesektõl eltekintve. De a mai "korszellem" a "sötétséget" ösztönzi mint látható. Pl. a kommunizmusból jól ismert: " oldjuk meg okosba, stb. "
Jézusról is tudok még ezen ismeretek birtokában írni, hogy miért illetem az Urunk kifejezéssel, mert hogy õ nem hiszem hanem tudom a káldeus-pártus-hun-szkíta (vagyis szittya magyar) táltos, vagy mágus beavatási szertartást tanulmányozva kicsit, hogy Õ egy kende (bölcs - a rend õrzõje) herceg volt és a zsidók szomszédságában mai szóhasználat szerint diplomáciai tárgyalásokat folytatott, majd mivel hogy akkor a szkíta pártusok vagyis magyar testvéri népek ez idõ tájt két római hadvezérrel is végeztek csatában, Pilátus bosszúból ítéli kereszthalálra, de hogy miért nem hal meg az ezekbõl a szkíta-magyar hagyományokból lehet sejteni akár aki képes rá érteni. Tehát ezek a testvéri magyar népek se egymás se más nép rabszolgái nem kívántak lenni úgy alakították rendszerüket ez egyértelmû ezekbõl az írásokból. Ebbõl kiindulva lehet szerintem, ha hatékony ellensúját akarjuk képezni ennek a ma is ránkerõltetett sötét rendszernek. Ez lehet a magyar radikalizmus alapja.
Urunk, Jézus persze nem a magyar Szent-nek nevezett bibliában azt is tanítja: " Nincs rossz csak tudatlan, akit meg kell tanítani, és nincs bûnös csak beteg akit a szeretet fog tudni meggyógyítani". Persze ez csak emberre vonatkozik. - Ugye a régi öregek tettek fel bizonyos esetekben olyan " kérdéseket " hogy " lássam ember vagy-e fiam! Ez is elgondolkodtató! Erre a válasz az lehet, hogy ezek az elsõ körben a zsidó népet valószínüleg az Exodus során manipuláló vagy genetizáló entitások lények nem is teljesen földi emberek. Azért is mondom, hogy több mint zsidók. Maga Jézus is utal rá, hogy ....nem anya szült bennetek, hüllõ-gyík-sárkány lakik bennetek, aztán van a Szent György legenda a sárkánnyal, és egyéb hindu irások is amelyek Földön kívüli más dimenziókban " élõ " lényekrõl szolnak. Tehát a zsidók egy része és nem csak zsidók - ezek lehetnek illuminatu családok - hibridek lehetnek a sötét júdaista démon - amit a szent- nek nevezett biblia direkt nem jól fordít - Ábrahámnak El-Shadai- ként - vagyis helyes fordításba pusztító démon - de Jahve ként meg egyéb neveken bemutatkozó " alkotásai". Ezek hozzák el nekünk pl. fõként a mai megalkuvó politikusokon keresztül ezeket a sötét "rendszereket". A "világos" oldal misztériumában még további alapvetéseket lehet helyrerakni mint pl. szent- korona egyenlõ emberi agy, Ez úgy hangzik: "A Szent koronát a Trremtõ az Em-Bar fejére rakta, hogy a lélek fényén keresztül uralja és formálja az anyagot. " Itt az Em a nõ, Bar a férfi. Kirajzolódik s jin-jang. A valódi szembenállás ebbõl is látszik, hogy nem a mesterségesen kreált jobb és baloldal, hanem ahogy a sakkjáték is szemlélteti a világos és sötét oldal, csak persze az etrk kezéven lévõ egyházi tanításohoz képest jóval másabb szemléletben. Ha ezek ellen (Rothsild-ház, Habsburg-ház, és további illuminati és szabadkõmûvesek)hatékonyan lehet tenni valamit azt szerintem csak ezek figyelembevételével lehet! Tudnék még ezekrõl mit írni, most ennyi jutott eszembe, remélem nem volt felesleges.
Tisztelettel és üdvözlettel: Levente

Hozzászólások

1349 #20 Nagy Levente
- 2019-02-06 21:14
Gerry, igazad van! Az Imrének elküldött írás, már korábban "megfogalmazódott" bennem, a Wass Albert-et, rábaközi hagyományt és ezekel kapcsolatos írásokat olvasva. Most legutóbb, amit olvastam erre az "illuminátira" vonatkozólag eléggé felkavart. Tényleg át kell ezeket gondolni. Lehet pont az ellenoldal csinálta. Szükség lessz tényleg egy kis pihenõre. Foglalkozom családdal. Köszi a tanácsot!
2 #21 gerry
- 2019-02-06 21:17
Örülök, hogy nem ment fel a cukrod... csak nehéz úgy fogalmazni, hogy érthetõ is legyen a dühöngésem háttere és akinek címzem az se rágjon be rám...

A világ meg szép, akkor is ha randa!s_V
1119 #22 Csorba Tibor
- 2019-02-08 08:37
Valamikor ilyeneket olvastam:
mariaorszaga.hu (Varga Szibilla);
Lajdi Péter és Lajdi Tamás írásai a kereszténységrõl;
Bunyevácz Zsuzsa írásai (pl. Lehull a titok leple? - a Torinói lepel);
Grandpierre K. Endre: Királygyilkosságok...

Azóta csak csend és hó és halál...
238 #23 bivaly
- 2019-02-08 20:39
A Torinói Lepelrõl igen nagy a kussolás !

Egyszer vitatkoztam róla egy igen képzett teológussal, és az volt a véleménye, hogy neki a Torinói Lepel hazugság !?
Nekem meg az a véleményem, hogy a Szentszék ha lehetne, letagadná az egészet. Ebben persze nincs egyedül !!!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.72 másodperc
3,899,601 egyedi látogató