Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Benkõ Tibor szerint Székesfehérvár lesz a magyar katonák fõvárosa

BelföldJudapest egy kicsit meg lesz cincálva! Székesfehérvár a magyar katonák fõvárosa lesz, miután a Magyar Honvédség Parancsnoksága, vagyis a honvédség szakmai irányítása odaköltözik – hangsúlyozta a honvédelmi miniszter csütörtökön a település polgármesterével közös sajtótájékoztatóján.

Benkõ Tibor részt vett a város közgyûlésének zárt ülésén. A miniszter szerint keveset érnek a jól képzett katonák és a modern felszerelések, ha a vezetési módszerek elavultak. Ezért változott a honvédelmi törvény, és január elsejétõl korszerû, a kihívásoknak megfelelõ, felsõszintû stratégiai vezetést hoztak létre – mondta. A miniszter emlékeztetett arra is, hogy korábban a miniszter irányította és vezette a Magyar Honvédséget, ám a katonai szervezetek szakmai vezetését nem politikai vezetõnek kell ellátnia, hanem az új szervezet parancsnokának, Korom Ferenc altábornagynak.

Benkõ Tibor szerint azért esett a választás Székesfehérvárra, mert komoly katonamúlttal rendelkezik és “mindig is katonaváros volt”.

A miniszter azt is bejelentette, hogy a NATO-struktúra keretében – magyar kezdeményezésre – létrehoznak egy több nemzetiségû hadosztályt, amely 2020 végére alakulhat meg. Az egység állandó felelõsséggel tartozik majd a közép-európai térség biztonságáért, a székhelye szintén Fehérvár lesz.

Korom Ferenc a Magyar Honvédség Parancsnokságának vezetõje közölte, jelenleg 1400 katona szolgál a városban, és a fehérvári katonák létszáma jelentõsen megnõ, és a következõ években – családtagokkal együtt – mintegy kilencezren költöznek a városba.

Cser-Palkovics András (Fidesz) polgármester szerint a parancsnokság költözése alapvetõen meghatározza a város következõ évtizedeit. Székesfehérvár ma erõs gazdasági centrum, de lesz “egy másik erõs lába”, ez pedig a honvédelem – összegzett. Megjegyezte, hogy katonai jelenlét erõsödésével bizonyos jövõbeli fejlesztéseket át kell gondolni. Példaként említett közlekedési fejlesztéseket, a középiskolai campust, ahol nemzetközi iskolát indíthatnak, valamint a Fekete Sas Szállót, amely akár a parancsnokságnak adhat helyt a jövõben.

(MTI)
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2019-02-07 20:31
69 #2 Szalonna
- 2019-02-08 02:39
s_vigyori ez nevetségesebb mint a széllel szembe hugyozni.
1313 #3 zoli
- 2019-02-08 06:24
Hohohó!!!
Figyelj csak!Elhangzott két fontos dolog,amibõl lehet spekulálni!
Az elsõ a 2020-as dátum,ezt már a múltkor tárgyaltuk,ugyanis a "Magyar Honvédség" Territóriális,és Múveleti Tartalékos egységei ezen idõre lesznek feltöltve.
A másik a több nemzetiségû hadosztály létrehozása.Ez NATO a NATO-ba,éspedig a Visegrádi négyek ma is összeverõdni látszó hadserege lesz.Nyilván a cél nemcsak a trianoni ország létrehozása lesz,de nagyobb kiterjedésû zsidó tanya készül,lehet nem megy a várt ütemû kitelepüls.Azt is megkockáztatom,hogy cion,cion ellen harcol,nem egyeznek az új világrend kialakításán.
1323 #4 Laplage2
- 2019-02-09 16:13
Lehet úgy is értelmezni, ne legyen magyar katona Budapesten?
89 #5 tooki
- 2019-02-09 19:39
Õrült fegyverkezés, leválás a minisztériumról..
Valójában mi fokozódik itt?
Az új állampolgárok tömeges beköltözésének biztosítására való felkészülés, amirõl zoli is ír?
Vagy ha máshogy nem menne, akkor
katonai puccsal döntik meg a kolbászkirályt a tudta nélkül?
1349 #6 Nagy Levente
- 2019-02-09 20:20
Valamikor több mint ezer éve még a magyar harcos a nemzetségeket, családokat szolgálta, a rendet. (Ami többek között a zsidó "rendetlenségen" alapuló rabszolgatartás ellen szervezõdött.) Az önvédelemre ha szükség volt rá a nõket is kiképezték. Aztán különbözõ manipulációk következtében a világháborúk következménye már az volt hogy mindegy ki a gyõztes (azért ha lehet a kapitalizmus) a vesztes fél és a gyõztes is ugyanoda forduljon a házaik újjáépítése stb. miatt hitelért, uzsorakölcsönért. A kommunizmus sorkatonasága már elsõsorban az agymosást szolgálta. Ma a katonaság a NATO az illuminati zsidók zsoldja. A tõkét szolgálja, és védi ha kell erõszakkal terjeszkedik. Cionista imperializmus az egész "magyarnak" mondott "honvédség".
83 #7 Sbert
- 2019-02-09 20:54
Uraim!
Mit konteoztok, megint!?
Ez egy zsidókézivezérlés-mentes külön hadsereg lesz. Kik is a Támogatói? Milyen fegyverzetet is kapnak?
A Mûveleti (nem)Tartalékos Dandárok, a Gúnyhatáron belül (!) bevethetõ, mig a Territóriális Mûveleti alegységek (Ez is két Dandár, ezen agyaljatok csak kicsit, mennyi embernél is tartunk.....) a kihirdetett No-Tri-A-Non miatt szükséges, a határvisszacsatolások után intézkedni MAG-yar Földön!Figyeld csak, már mondták is, de, nem figyeltél, ugye: Minek a többnyelvûség? Baromság. Tolmácsokat keresnek, katonaruhába.
Nah, ha ez megvan, jöjjön a következõ lecke, amit csak kevesen ismernek.
Amennyiben a román lép elõször, elesik, azonnal. Nincs hátvédje. Elmondom.
Orosz sehol. Miért is? Kik is "bútoroztak" be oda?
Nem konteos ismeretség alapján, egy gyerekkori Cimborám, picit magsabb rangban mint én, ErdélyOrszág Lányszülöttét vette el, már 10 éve.
Elsõre is furcsállottuk, ezt hogy lehet, de lehetett.
Egy komoly beépített ember lett egy (egyelõre) nem nagyon publikus kártyajátszmában, ami most élesedik. Szemeink láttára.
Az erdélyi zsidó hadsereg is megtorpant, sõt, nemhogy a nyílt, a fedett helyõrségeiket is felszámolják......
Ott most olyan dolgok zajlanak, amik nem kerülnek nagy nyílvánosságra, itt is lehet, nem kellene megosztani. Egyelõre.
Szlovákia: itt egy hadosztályni Cahal pucolt el egy hét alatt, infók nem véglegesek, még zajlanak csapatmozgások.
Szlovénia üres, ott nem is volt betelepülés.
Szerbia: orosz terület, személyesen jártam frontot, muzulmánnak magukat kiadott zsidókat a konyaktól diadalittas szerbek örömmel mészárolták le, két próbálkozásuk alatt. Mint ahogy Navy Seal-eseket is, százszámra. Orosz segítség nélkül. Magyar-szerb között, egyelõre csak Orosz Tehet Igazat, maradjunk ennyiben!
100-szorosan magyarellenesnek hangolták Õket, sajnos, a Románokhoz képest is.
Többszörös Személyes Tapasztalat, maradjunk ennyiben!
Habsburgok? Ugyan már, Szabadkõmûves Páholykirályság, OTAN-védelemmel. 40 perc alatt Bécs tele zöldruhás egységekkel., Nincs ott dolog, majd asztal mögött. Mint Versailles-ben, anno.
Ki is maradt ki?
Csehek? Bundeswehr terület volt van, lesz.
Kárpátalja-Ukrajna?
Pogromok abbamaradtak, nem jönnek ezerrel, csak gyárakba az ottani Magyarok?
No, itt volt néhány diverzáns beavatkozás, nem magyarok részérõl. Kicsit odapiszkáltak, még a Dicsõséges Azovnak is, nem csak a két fronton.
Ezért lett ott nyugi. Így (is) üzentek Kijevnek. Attól, hogy nem mutogatják, megtörténtek dolgok.
Ennyi a Környezet.
Engem, jobban érdekel, továbbra is a belsõ helyzete a Kárpát-medencének.
A gombamód szaporodó zöldmezõs ipartelepeknek, "állami" támogatás, ide vagy oda. Iparosítanak, ujra?
Mi lesz a tanyasi emberekkel, akik még kitartottak, eddig? Minden Elismerésem Irányukba, én is Tanyára tartok! Megváltozik a vidéki rendszer?
Mi lesz az Ápolónõkkel, akikre a plafon szakad? Kapnak Kórházakat?
Mi lesz a sok Bírkával, mikor helyreáll a REND? Kit érdekel....
Nem bevándorlás lesz itt, szerintem, hanem kivándorlás.
De, egyelõre csitt, sokat írtam, tessék emészteni.
Nem azonnal válaszolni, aludni rája.
Reája, eme információs buboréknak.
A holnap, elhozza a Válaszokat, Igazat!
Nem istenem Imre, de Õ tudni fogja, mit regéltem.
Legjobbakat!
Sánta Róbert
267 #8 Perle
- 2019-02-09 21:34
Semmit sem ér ez a magyar felajánlás, a nemzetközi dandár itt állomásoztatása azután, hogy az amerikaik felmondták a rövid és közép hatótávolságú nukleáris rakéták szabályozásáról szóló egyezményt, sõt õk telepítenek be Európába ilyeneket.
Ez ellen kellene Európa teljes lakosságának erõteljesen tiltakozni, mert válaszcsapás lesz ezekre.
https://444.hu/20...gtorlassal
Az impotens uniós vezetés ezt az amerikai döntést támogatta.
Kész öngyilkosság ez.
https://www.volta...05061.html

Az a tragikus, hogy Európa népe meg sem mozdul a saját és gyermekei túléléséért. Hagyja ismét, hogy belehajszolják egy újabb világégésbe. Bambán elhiszi, hogy a nagyhatalmak harcából egy kis önvédelemmel élve kikerülhet.:o
684 #9 atacama
- 2019-02-09 21:53
szerintem meg annyira reménytelen ez az egész történet hogy kár ragozni.. europa lakossága.. sokakat az sem érdekli mi van a szomszédjával hogy a hazai helyzetet ecseteljem, sajnos itt már csak a túlélésre lehet játszani ha lesz néhány olyan szerencsés"
lehet hogy nagyon borúsan látom.. de a sakkfigurákat nem mi tologatjuk.
238 #10 bivaly
- 2019-02-10 17:21
Sbert !

Mi nem járunk abba a kantinba inni, ahová Te szoktál. Sajnáljam ? Mi mindent hallanánk ott pár feles után !?
Így meg maradunk outsider tudatlanok, bizonyos szempontból. Ennek is vannak elõnyei.
684 #11 atacama
- 2019-02-10 17:29
meg kell kérdezni imrét mirõl szól a REGE!:)
75 #12 talpi
- 2019-02-10 18:58
Sbert
- 2019. február 09. 21:54:46
Jó a füved, nem adnál? :)
Kézivezérlésû zsidó mentes beavatkozó dandár, s ráadásul, kettõ is ? :D
Kik lesznek a tagja, pohos és Garcia ûrmester? Mert aminjt látom, dögivel vonulnak befelé a katonák.
Igaz nem magyarok, igaz, nem mind ide, amúgy meg a románoknál van baj bõven, mitõl is esnének el azonnal/?/ hiszen egy halom idegen hadtestet kellene kivonni onnan, csak elesést elõsegítendõ:
4 #13 Posta Imre
- 2019-02-10 19:26
Sbert, ez olyan rozsolás összeállítás, tömör, érthetõ és nem gyalázkodó! Köszönöm a hangnemet és az összeszedettséget is!

Gyerekek, az alapelv, hogy a xart vissza kell lapátolni a tehénbe, a szent tehénbe. Lassan meg lesz a látszatcsapat is a látszatpuculáshoz. Még pár hónap és az EU-választáson elesik brüxel és a "migráncsellens" zorbán a viktor átveszi a kézi irányítást. Persze nem a személye fontos, hanem a bábmester lényeges. Semmi új. Alakul szépen.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.86 másodperc
3,409,853 egyedi látogató