Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kormánypárti megmondóemberek kurucinfós szinten zsidóztak le egy jobbikos képviselõt

BelföldMármint a kormány hónapok óta sulykolt propagandájában, ahol Brüsszel egy zsidóellenes fészek, Sargentini zsidógyûlölõ, és a muszlimok új holokausztot készítenek elõ.

Van az Echo tévében egy talkshow, ahol a kormány által kreált revolvermédia arcai beszélik ki az ellenzéket, a liberálisokat, Soros Györgyöt. A Keménymag egyik adásában Jakab Pétert állították pellengérre, amit a Jobbik képviselõje nagyon a szívére vett. A politikus nem az "iszonyú nímand" minõsítés ellen tiltakozott Facebook-posztjában, hanem amiatt, hogy a beszélgetés résztvevõi következetesen "Jákob"-nak nevezték.

Ez a névtorzítást Jakab burkolt zsidózásnak tartja:

Az Auschwitzban megölt dédapám miatt változtatták meg a fideszesek önkényesen a nevemet vagy ez olyan általános dolog a „polgári” oldalon? Netán a fideszes Jakab Istvánt is Jákob Istvánozzák?

Egyébként a névmagyartalanítás a hírhedt náci portál, a Kuruc.info egyik kedvenc eszköze. A 2010 elõtti Jobbik egyik fontos orgánumának számító – többek között Toroczkai László, vagy Lenhardt Balázs írásait rendszeresen közlõ – hecclap az, mely Soros Györgyöt következetesen George Sorosnak, Rákosi Mihályt Róth Manónak nevezi, hogy így érzékeltesse zsidó származásukat.

Ahogy arról írtunk, a kormánypárti médiában a "bevándorláspárti baloldalt" részben a nyomokban fellelhetõ Izrael-ellenessége, részben pedig a muszlim migránsok "beengedése" miatt vádolják antiszemitizmussal, ezzel párhuzamosan az elmúlt hetekben újramelegítették Sneider Tamás kilencvenes évekbeli szkinhedügyeit, és rajta keresztül nácibarátsággal vádolták az egész ellenzéket. Azonban a jobboldali média szereplõi közül elõbb a magyar alt-right szócsövének szánt 888.hu egyik újságírója kényszerült felmondásra egy Fidelitas-rendezvényen viccbõl bemutatott karlendítésének nyilvánossága kerülését követõen, a közmédia egyik történelmi mûsorában pedig Budapest 1944-45-ös ostromával kapcsolatban tettek könnyen félreérthetõ kijelentéseket a Waffen SS-rõl, illetve a német és magyar csapatok "hõsi helytállásáról".
Link

Hozzászólások

75 #1 talpi
- 2019-02-17 07:41
Jobb lenne ha kussolna a vityesz Vi-Szarjonovics vezette, derék had, hiszen, annyira migráns ellenesek, hogy a "tezsvírek" ott lebzseltek a határnál, várva a szállítandó, utasokat. Mindezt rendõri biztosítással. mi több, saját maguk engedték át, száz számra a migránsokat, kiket bkv buszokkal szállítottak, szerte aaz országban. Természetesen, a buszon is volt zsaru, a kifizetések pedig közpénzbõl mentek. Akkor hogy is van ez,migráns ellenes banda?
Ki ellenzi és ki csak behozza õket, Tonyó hol a zseton, amit felmarkoltál utánuk eddig?
Helikopter szállítja azt is?
238 #2 bivaly
- 2019-02-17 09:16
Talpi !

Ebben az országban a hivatásos kurvák szinte szûznek számítanak, a "tiszta kezû, erkölcsös életvitelû" gazdasági életet meghatárózó egyedek erkölcsös hétköznapi viselkedése mellett !
75 #3 talpi
- 2019-02-17 10:08
:), szó szerint, sajnos, nekünk kell helyettük izzadni, mint" kurvának a gyóntató székben" :(

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
3,397,419 egyedi látogató