Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Volner Jancsika esete soros gyurikával...

BelföldÚgy tudtam sorost Svájcban letartóztatták, meg már meg is halt...és még mindig terjeszkedik? Néztem tegnap híradót is, de nem kellett vona. Gyerekek, ez már õrületnek is õrületes. Facéról idézek meg cikk es van...de ezek nem csak hülyék, de ostobák es. Idézek Volner, Kossuth rádióban adott riportjából: "Én korábban köztudottan ellene voltam a Soros-ellenes kampánynak, mert értelmetlennek tartottam, de amióta rájöttem hogy a Jobbikot is Soros pénzbeli, azóta én is tisztábban látok."

A MIKROFONOK (IS) ELÁRULNAK, JÁNOS!

"Nem fogadhatok barátommá senkit, mert ilyen vagy olyan mértékben, de mindenki gazember és áruló, csak alkalom szükségeltetik hozzá. Az ember senkit ne fogadjon a bizalmába, mert az illetõ, mihelyt abból haszna ígérkezik, vagy hogy a bõrét mentse, azonnal elárulja." Link


Fõoldal / Külföld
2019. 02. 15. - 14:37
forrás: M1
Soros György tovább terjeszkedik Kelet-Közép-Európában


Szakértõk szerint Soros György nyomást akar gyakorolni a lengyel politikusokra az EP-választás elõtt azzal, hogy megvette az ország második legnagyobb rádióját.

Csehországi vállalatán keresztül vásárolt be Lengyelországban Soros György. A milliárdos spekuláns cége 60 százalékát szerezte meg annak a lengyel cégcsoportnak, amely Lengyelország második legnagyobb országos rádiójának is a tulajdonosa.

Az Eurozet-csoportnak emellett több, vidéki nagyvárosban is fogható rádióadója is van. Információk szerint novemberben 23 milliárd forintnak megfelelõ összeg volt az eladási ár. Soros akár 13-14 milliárd forintot is fizethetett azért, hogy médiatulajdonos legyen Lengyelországban.

Médiapiaci, politikai befolyásszerzés

Soros György vásárlása ellen a lengyel kormánypárt, a jobboldali Jog és Igazságosság is tiltakozott. Szerintük ugyanis meg kell akadályozni, hogy tõzsdespekulánsok médiumokat vásárolhassanak az országban.


Egyértelmû, hogy milyen politikai következményei lesznek Soros legújabb tranzakciójának. Ebbõl a szemszögbõl nézve világos, hogy ha Soros György a médiapiacon beavatkozik, akkor nyilvánvalóan liberális irányba fogja elmozdítani a médiapiacot – mondta el Pócza István, az Alapjogokért Központ vezetõ elemzõje az M1 Unió28 címû mûsorában.

Felhívta a figyelmet arra, hogy bár minden joga és lehetõsége megvan arra, hogy vásároljon, és egy rádiót birtokoljon, de azzal tisztában kell lenni, hogy ezek a felületek innentõl kezdve azt az ideológiát és álláspontot fogják képviselni, amit Soros György is képvisel.

Nyomást akar gyakorolni a kelet-közép-európai politikusokra

Soros György azonban nemcsak lengyel, hanem cseh, szlovák és román rádiót is vásárolt azzal, hogy tulajdonos lett a cégcsoportban. A Figyelõ fõmunkatársa, Deák Dániel szerint a milliárdos így akar nyomást gyakorolni a kelet-közép-európai politikusokra az európai parlamenti választások elõtt. Soros György azt akarja elérni, hogy a Lengyelországban vagy Magyarországon lévõ nemzeti erõk rosszabbul szerepeljenek, mint amit a mandátumbecslések jósolnak – fogalmazott Deák Dániel.

Hozzátette, ezért van az, hogy ezekben az országokban is komoly médiaérdekeltségeket igyekszik megvásárolni. Ha pedig nem is veszi meg a sajtótermékeket, akkor újságírókat próbál befolyásolni.

Humanitárius, gazdasági, politikai térnyerés

A szakértõ szerint érthetõ, hogy a lengyel kormánypárt meg akarja akadályozni Soros térnyerését. „A mostani rádióvásárlás jól illeszkedik a spekuláns hálózatépítésébe” – fogalmazott ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász.
Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság, valamint az Open Society Institute (Nyílt Társadalom Intézet) elnöke részt vesz az ENSZ-közgyûlés 71. ülésszakának mentén a privátszektor vezetõi számára tartott kerekasztal beszélgetésen a viilágszervezet New York-i székházában 2016. szeptember 20-án. (MTI/EPA pool/Peter Foley)

Soros György (Fotó: MTI/EPA/Peter Foley)

Elmondta, az események úgy épülnek fel, hogy elõször megjelenik a humanitárius szál, amellyel Soros egy kedvezõ klímát teremt. Ezt követik a gazdasági befektetései, amelybe akár már egy médiaportfólió is beletartozik. Végsõ soron pedig jön a politikai befolyás – sorolta az alkotmányjogász. Hozzátette, Magyarország esetében is most már elmondható, hogy 2010 elõtt bõven voltak olyan tisztviselõk a magyar kormányban, akik 2010 után azonnal egy Soros-szervezetnél kötöttek ki.

A szakértõ szerint még mindig sokan kételkednek abban, hogy Soros György az ilyen gazdasági döntéseivel a nyílt társadalom eszméjét akarja szélesebb körben ismertté tenni. Pócza István szerint sokan még mindig vitatják, hogy Soros György politikai szereplõként tevékenykedik.
Érdekes lehet számodra:
Rendkívüli állapotot hirdet ki Trump, hogy megépülhessen a fal a mexikói határon
megosztás
Tájékoztató akciót indít a kormány a bevándorlást ösztönzõ brüsszeli tervekrõl
megosztás
Itt a válasz arra, hogyan változik az idõjárás a hétvégén
megosztás

Úgy véli, az ilyen és ehhez hasonló hírek azt támasztják alá, hogy Soros nyilvánvalóan politikai befolyásszerzésre is használja a vagyonát. Ez azt jelenti, hogy a nyílt társadalom eszméjét és tematikáját – amit õ végiggondolt és több könyvében is leírt – megpróbálja a gyakorlatba ültetni, a politikán és az állampolgárok befolyásolásán keresztül érvényre juttatni – mondta Pócza István.

Soros György belépett az EP-kampányba

Idõközben Soros György hivatalosan is belépett az EP-választás kampányába. A Project Syndicate véleményoldalon megjelent újabb vezércikkében ismét a bevándorlásellenes erõket támadta, egyben hangsúlyozta: „az európaiaknak fel kell ébredniük, ellenkezõ esetben az Európai Unió a Szovjetunió sorsára fog jutni.”
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2019-02-16 08:37
Hazudtok tetvek !

Soros csak egy fizetett szarházi, aki a mögötte álló hatalom megbízásából ténykedik. Anyátok ..csáját támadja a Soros, itt az Európai Egyesült Államokat gründoló hatalom ügynöke csak, aki látható, aki meg nem, csak pont úgy tesz, mint ha nem lenne része, az a Merkel - Macron tandem leginkább, hogy csak kettõt említsek.
Ti ellensorosok legalább akkora ganék vagytok mint a sorosok ! És má' megint mindenkit hülyének néztek mindenben.
4 #2 Posta Imre
- 2019-02-16 08:58
Bivaly, milyen "háttérhatalom" hisz a bõrünkóhn érezzük, hogy olyan nincs es, csak el akarja hitetni, hogy van.
www.dylanlouismonroe.com/uploads/3/1/1/0/31103457/sephirot-map-blk-3-9_orig.jpg

Tegnap ez a degenerált szanyit nyekegtették a náci zsidó jóbikkal kapcsolatban. Annyira szánalmasan mutatják már, hogy ennek az egész fostengernek csak egyetlen kijárata van, mégpediglen a bejárat.
1349 #3 Nagy Levente
- 2019-02-16 21:09
A Mi hazánk mozgalmat a Fideszt is finanszírozó skót szabadkõmûves páholy Netanjahu közremûködésével "pumpolja" és "hülyítik" a népet. Míg a párizsi szabadkõmûves páholy George Soros közremûködésével az ellenzéket a Jobbikkal az élen. Az ajánlat részükrõl: a szar vagy a fos közzül választhatunk. De "kérik", hogy közben ürítsük zsebeinket. Az EU mint keretintézmény vagyis a Római Birodalom és a Habsburg Birodalom valamint esetünkben a Szovjetunió jogfojtonossága mindenképpen maradjon a nyakunkon intézik. Vagyis ma vadkapitalista-liberalizmus van és kérdés nem merülhet fel - gondolják -. Majd ha változtatásra - kiigazításra - van szükség azt is intézik. Ki van ez mérve patikamérlegen.
99 #4 MORMOTA1968
- 2019-02-16 21:58
De megbántam, hogy ma átkapcsoltam az egyik ismert cion tévé híradójára! Mikor meghallottam megint az "antiszemitizmusról, meg állítólagos nácikról való pofázást, ráadásnak meg a migránsozást, úgy elkapott az ideg, hogy ölni tudtam volna gondolkozás nélkül, de mindet! s_ratata Azok, akik nyíltan hangoztatják, hogy Európának szüksége van migránsokra "HAZAÁRULÁSÉRT" azonnal helyben lerendezni! Lehetõleg egy kedves migránsra bízva a dolgot, csak hogy tudja kiknek a betelepítését támogatja! A napnál is világosabb kellene hogy legyen mára mindenki elõtt kik is állnak mindezen események mögött, kiknek volt annyira szükségük a teljes állampolgári jogok megszerzésére, kik trónolnak a Vatikánban, kik gyûlölik a fehér fajt annyira, hogy forradalmak, háborúk, világháborúk, járványok terjesztésével, inkvizícióval és ezerféle más módon irtják már évezredek óta! Persze mindezt gój cinkosok segítségével! Bizony! Ideje lenne már nagyon eltakarítani a kiszolgálók legbensõbb körét, aztán kifelé haladva a többit is! Véget kellene már vetni de nagyon ennek az állandó "antiszemitizmus-nácizmus" nyivákolásnak! El kellene felejteni végre Hitlert is, aki csak tönkre tette a németeket, nem isteníteni tovább egy olyan embert, akinek esze ágában se volt soha megoldani a héber kérdést! s_ezt-ni
8 #5 miskolcilaci
- 2019-02-17 07:47
Mormi! Itt minálunk cigányisztánban a -Büdös magyarok- ordibálás a menõ!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.61 másodperc
3,410,103 egyedi látogató