Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Roma újságíróknak hirdetnek pályázatot 'Az én Európám' címmel

BelföldLOPNI! Ez 5 karakter,. Pályázatnak elmegy, nem? De! Ezek annyira kiteszik a kirakatba, hogy a cigányoknak végük, mint a botnak. Az Euro-atlanti Integrációért és Demokráciáért Alapítvány (CEID) az európai parlamenti választásokra készülve pályázatot hirdet roma újságírók számára „Az én Európám” címmel. A pályázatra jelentkezhet minden roma újságíró. Pályázni lehet 5-10 karakter hosszúságú, magyar nyelvû cikkekkel, mûfaji megkötésektõl mentesen, de elõnyben részesítik a riportokat, a kutatáson alapuló elemzéseket, illetve személyes hangú esszéket.

A pályázatra 2-4 perces videós anyagokat (Vlogot vagy rövid videóriportot) is várnak.

A kutatási téma kettõs: egyrészt annak feltérképezése, hogy mit jelent jelenleg a szerzõ és az általa ismert roma közösség számára Magyarország európai uniós tagsága, illetve mit vár(ná)nak az Európai Uniótól.

Hol tehetnének többet az uniós intézmények, hogyan integrálódhatna a roma közösség jobban az Európa Unióba, miként élhetne jobban a tagság adta lehetõségekkel?

A pályázatokat április 15-ig várják a palyazat@ceid.hu címen. Az elsõ helyezett 100 ezer, a második 70 ezer, a harmadik pedig 50 ezer forint jutalmat kap. A pályázatot az Európai Parlament támogatja.
Link

Hozzászólások

1323 #20 Laplage2
- 2019-02-19 15:59
Sajnos nem tehetem meg, mivel rossz a vércsoportom, és még 20 éve össze is szedtem valami szart Afrikában
De legalább mûködik s_ratata
238 #21 bivaly
- 2019-02-19 20:50
A szarból várat építeni, már igen sok Know, How látott napvilágot. Ez az egyik. Sajnálatos módon borítékolhatóan, nem az utolsó. Hehe, akik csinálják, azok pedig tudják, hogy igen, de kell a cukros bácsiknak a félrevezetett áldozat, aki utána átveszi a helyüket !
És "bosszúból" õ is cukros bácsi lesz !?
Igen régi ez a zsidó-cigány szinbiózis, nem ? De !!! Mi itt,( és máshol is rég óta tudjuk, érezzükk a bõrünkön naponta), hogy a világverõ botnak két vége van, egyik a cigány, a másik a zsidó.
Emelje fel a kezét aki nem érti ! Írok neki példákat, hogy ne maradjon hülye.
1323 #22 Laplage2
- 2019-02-19 21:00
Nem igazán értem mit írtál, de biztosan úgy van ahogy fogalmaztad, ettõl függetlenül szeretem az irasaidat!
Holnap korán kelek, így jó éjt
1323 #23 Laplage2
- 2019-02-19 21:12
Sajnos már fáradt vagyok, így többször kell olvasak mindent hogy a fejembe fény legyen!
De meg van,

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.61 másodperc
3,451,161 egyedi látogató