Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán Viktort akarták meggyilkolni -VIDEÓ

BelföldAjvé! Coresz! Gyula annyit beszélt már, hogy ideje volt ráfigyelni. A terv az lehetett, hogy tengeralattjáróval közelíti meg a cigány-zsidót a zsinagógában és ott lehógolyózza! Orosházival mi van? A blikk úgy tudja, hogy mindkét gyanúsított hatvan év feletti, a „Magyar Nemzeti Hadsereg” tagjainak mondják magukat.

Orbán Viktort akarta meggyilkolni az a két férfi, akiket nemrég elõzetes letartóztatásba helyezett a bíróság – értesült a Blikk.

A lap úgy tudja, hogy mindkét gyanúsított hatvan év feletti, a „Magyar Nemzeti Hadsereg” tagjainak mondják magukat. A szervezet szélsõséges, uszító nézeteket terjeszt az interneten és állításuk szerint fõ céljuk a hatalom megdöntése.

Pintér Sándor pénteken sajtótájékoztatón jelentette be, hogy védett személyt, kormánytagot akart kivégezni a TEK által elfogott két férfi. Úgy jutottak el hozzájuk, hogy információgyûjtés során egy olyan beszélgetésre bukkantak, melyben egyértelmûen a kiemelten védett személyek életét, illetve a fennálló rendet fenyegették.
Link
A Blikk tudomása szerint az üzenetben olyan dolgok hangoztak el, mint hogy „meg kell gyõzni a mostani vezetõket, hogy adják fel a hatalmukat, a meggyõzés lehet persze egy darab ólom formájában, a fejbe”, „végre fegyvert fogunk”, „kinyírjuk az összes rohadék alacsonyrendû génhulladékot magunk közül”.

Azt, hogy Orbán Viktorról van szó, a Blikk szerint Hajdu János akaratlanul is megerõsítette, amikor elárulta, hogy azon személyek biztonsága miatt nyomoztak, akiket õk kiemelten védenek. A TEK Orbán Viktor és Polt Péter legfõbb ügyész személyi védelmérõl gondoskodik, de kettejük közt csak Orbán kormánytag.

A lap úgy tudja, hogy a budapesti M. Péter és a gödöllõi R. Gyula egy Volvóval indult útnak, amikor a XI. kerületben lekapcsolták õket. Az autóba gépfegyvereket, hangtompítókat és lõszereket tettek.

A „Magyar Nemzeti Hadsereg” nevû szervezõdés négy éve, az alábbi videóban jelentette be alakulását.
[2015.11.27]

hirpress.hu
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015-11-28 16:39
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FiwliL5Oq_M[/movie]
27 #2 etele
- 2015-11-28 17:13
Megy a "legendagyártás":Ds_ratatas_beszel
"Orbán sajtósa nem kommentálja a Blikk értesülését"
http://rd.hirkere...iktor?s=hk
"Elképesztõ pusztításra készülhettek a TEK által elfogott bombagyárosok"
http://hvg.hu/cim...C3%B6zpont
s_ratatas_hihis_durr
4 #3 Posta Imre
- 2015-11-28 17:42
Ó, azok a szép 2010-es év, amikor még együtt volt a díszpinty "tenorista" társaság, csak akkor még nem volt "terror" készület, csak cigány-magyar polgárháborús megbuktatott zsidó összeesküvés.

Forintos Gyula? Akkor hamarosan ott lesznek az MNA-nál is és jöhetnek ide ezek a fogyatékos tetvek. "Az a baj", hogy Gyula olyan ostobaságokat szövögethetett, amellyel a köetkezõ kanyarig sem lehet eljutni és olyan érzésem lett nagyon hamar, hogy provokál, mintha ilyen marhaságba akarna behúzni. Mivel ott is zsidó a feleség, így ...., aztán meg Orosházi is hozzászédült...
Na mindegy, jó lesz ez felvezetésnek. Terrorista még nem voltam, de ha a reptériek számítógépemet történõ lefoglalásával összekkötik, máris egy "borzasztó" zsidóírtásos elõkészületes pecsét süthetõ rá. Tudnak ezek, mit ne mondjak.
69 #4 Szalonna
- 2015-11-28 17:46
Világos. Mellényúltak, aztán ki kellett találni egy kamu sztorit hogy orsóst el akarták tenni láb alól, valamit hazudni kell, nameg terelni valamirõl a figyelmet.
12 #5 spartakusz
- 2015-11-28 17:48
Imre ne adj nekik ötletet - mert még kapnak rajta -
de úgy gondolom mártírokat már többet nem akarnak gyártani - ezért tollal beszéddel, amit tudunk bizonyítani ki kell mondani az a leghatásosabb -

Viszont az elsõ részben elmondottak kimondottan a valóságot mondja - nem most 4 éve ha nem tévedek - vajon miért most vették elõ?
Nem tudod - mi a sejtésed....

spari....
4 #6 Posta Imre
- 2015-11-28 17:57
Spari, ne foss má! Rég eljött ennek az ideje, csak elõkészítették már a terepet, pert, tárgyalást, médiát, anyagokat rendezték és lassan a "világelit" is felkészülget a "leleplezésre". Nem kérdés, hogy igazunk van, volt, lesz, csak az a kérdés, hogy ez a csürhe-barom "nép" hogyan fogja a pofáját tátani a feltálalt étekhez.
162 #7 fapipa
- 2015-11-28 18:05
vagy 5 éve én már mondtam Gyulának, hogy Szentendre felõl a sárga tengeralattjáróval közelítse meg a parlamentet !! A TEK ergõk meg pecabottal tudtak volna csak kopogtatni a hajótesten
Nem hallgatott rám :-D s_vigyori

s_grats_ratatas_sirs_furdes
162 #8 fapipa
- 2015-11-28 18:29
Orosházi facebookos bejegyzése :

Közlemény!

A Blikk nevû sajtó termék a Magyar Nemzet Hadsereg nevét hírbe hozta az - állítólag - Orbán Viktort célkeresztjükre tûzõ, minap elfogott férfiakkal.

A fenti állítást határozottan cáfoljuk és egyben visszautasítjuk a lejáratásunkat megcélzó kísérletet.

Igen, ezen rendszer ellen vagyunk, egész pontosan az EMBEREK érdekeit képviseljük az embertelenséggel szemben, de (!) nyíltan, szemtõl szembe, az igazság erejével harcolva.

Nem stílusunk, nem is volt és nem is lesz lesbõl vadászni valakire.
Ehhez a módszerhez nem megfelelõ a genetikai felépítésünk.

És igen, a felelõsségre vonást senki nem kerülheti majd el, de nem kötéllel a kezünkbe járunk lámpavasat keresve. ....

Más utat járunk és hiszünk az eredményességében, mert minden arra utal, hogy az idõ nekünk, embereknek dolgozik.
4 #9 Posta Imre
- 2015-11-28 19:37
Itt bõvebben nyálazzák! Nem tudom, hogy R. Gyula ugyan kicsoda, Robit meg annyira sem, de, hogy a telefonokat ezek a szógállatok operatívan lehallgatják....ezt most hallom elõször. Mintha titkos lenne, hogy ezt a féreg zsidó-cigány bandát minden jóérzésû magyar el akarja takarítani. Mi a baj az ólommal? Foszfor esetleg jobb, vagy a kender? Persze demokratikusan ám!

Orbán Viktor kivégzését tervezték a fegyveresek?

Orbán Viktor miniszterelnök ellen akarhattak fegyveres támadást végrehajtani azok a személyek, akiket a Terrorelhárítási Központnak (TEK) sikerült elfogni szombaton – írta meg pénteken a Blikk. Pintér Sándor belügyminiszter és Tasnádi László rendészeti államtitkár pénteken azt közölte, hogy egy magyar kormánytag ellen akartak elkövetni merényletet. Tájékoztatásuk szerint vasárnap sem volt kisebb a veszély, amikor egy nagyon komoly robbanóerejû eszközöket birtokló csoportot tartóztatott fel a TEK.

Orbán Viktor miniszterelnököt akarhatta meggyilkolni az a két férfi, akiket a múlt héten elõzetes letartóztatásba helyezett a bíróság – legalábbis a Blikk informá­ciói szerint ezt állapította meg a vizsgálat, és erre hivatkozott a hatóság is a múlt szombati akcióval kapcsolatban. A lap értesülései szerint a budapesti M. Péter (60) és a gödöllõi R. Gyula (62) a napokban két gépfegyvert, hangtompítót és lõszereket tett egyikük Volvójába, és elindultak a XII. kerületbe, de már a XI. kerületben elfogták õket.

Úgy tudjuk, az õrizetbe vett gyanúsítottak a Magyar Nemzeti Hadsereg (MNH) nevû szélsõséges szervezethez köthetõk. A már elõzetesben levõ két gyanúsított közül az egyik az MNH alapítója, másikuk a szervezet szimpatizánsa. A Terrorelhárítási Központ akciója tehát a rendelkezésre álló információk szerint egyáltalán nem volt alaptalan, tévedés vagy vaklárma, mint ahogyan azt a sajtó egy része a napokban bemutatta.

Pintér Sándor belügyminiszter errõl pénteken a Készenléti Rendõrségen tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: nemtelen támadás érte a rendõrség és a TEK munkatársait, és reméli, hogy mindez csak a tudatlanságból ered. Kijelentette: a TEK a hét végén kiváló munkát végzett, vasárnap megakadályozta, hogy a fõváros sûrûn lakott területein akár szándékos, akár véletlen robbanás következzen be. A belügyi tárca vezetõje hangsúlyozta: a TEK fõigazgatója, Hajdu János vezérõrnagy és munkatársai iránt töretlen a bizalom.

A sajtótájékoztatón Tasnádi László, a Belügyminisztérium rendészeti államtitkára megerõsítette: kormánytagot akart „kivégezni” a Terrorelhárítási Központ által a múlt hét végén elfogott, késõbb elõzetes letartóztatásba helyezett két férfi. Azt azonban nem kívánta megnevezni, hogy ki ellen terveztek támadást, és kinek vagy kiknek a megbízásából. Errõl csak annyit közölt: a szélsõséges nézeteket valló gyanúsítottak egy laza szervezõdésû, „hadsereg” elnevezésû csoporthoz tartoztak.

Pintér Sándor belügyminiszter elmondta, hogy operatív eszközök, tehát vélhetõen telefonlehallgatás felhasználásával jutottak el a két gyanúsítotthoz. Közölte: a két férfihoz a terrorelhárítók úgy jutottak el, hogy a védett személyekkel kapcsolatos információgyûjtéskor egy beszélgetésben olyan szavak hangoztak el, amelyek egyértelmûen a kiemelten védett személyek életét, illetve a fennálló rendet fenyegették. A miniszter idézte a gyanúsítottakat, akik szerint „fegyvert fogva kell meggyõzni a kormányt, hogy adja fel a hatalmat”. A belügyminiszter felidézte a két elõzetesben levõ férfinak az ellenük való intézkedést megalapozó beszélgetésének néhány további részletét is. A gyanúsítottak például azt is mondták: „Meg kell gyõzni a mostani vezetõket, hogy adják fel a hatalmukat. A meggyõzés lehet persze egy darab ólom formájában, a fejbe.”

Az is elhangzott: „Végre fegyvert fogunk, kinyírjuk az összes rohadt alacsony rendû génhulladékot maguk közül, együtt a kormányokkal, akik ma hatalmon vannak.” A kivégzésekrõl szólva a két gyanúsított azt is mondta: „Azok, akik ma a törvényeket hozzák, birkák, buták, közönséges bûnözõk és hazaárulók és kivégzendõk.” A belügyminiszter szerint teljességgel indokolt volt a TEK akciója, hiszen olyan személyek semlegesítésére irányult, akik egyfajta „forradalom eszközének” tartották magukat, akik sorozatlövõ fegyverekkel, jelentõs lõszermennyiséggel, hangtompítóval felszerelve indultak egy kiszámíthatatlan útra a fõvárosban.

A sajtótájékoztatón bemutattak olyan robbanóanyaggal teli eszközöket is, amilyenek a vasárnap a fõváros felé tartó, szintén feltartóztatott Fiat Tipóban hevertek, hatástalanítás nélkül. A belügyminiszter ezzel kapcsolatban hangsúlyozta: pontos információjuk volt az autó szállítmányáról, egy nappal azután, hogy megtudták, az ország védett vezetõi közül valaki ellen támadást akarnak végrehajtani. A miniszter elmondta: a kocsiból instabil anyagokat foglaltak le, amelyek több évtizedig voltak a földben.

Pintér Sándor szerint a döntés egyszerû volt: meg kellett akadályozni, hogy a kocsi a fõváros területére érkezzen, és akarva vagy akaratlanul olyan veszélyhelyzetet idézzen elõ, amelyben több ember meghalhat, megsérülhet. – Helyes, következetes, szakszerû volt a TEK eljárása – jelentette ki a belügyminiszter. A robbanóanyaggal elfogott, majd a bíróság által elõzetesbe nem helyezett személyek ügyérõl Tasnádi László belügyi államtitkár azt mondta: kérdéses számára, miért nem tartóztathatták le azt a négy embert, aki autóval a robbanásveszélyes eszközöket szállította a fõvárosba.

Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy tiszteletben tartják a bíróság döntését. Mint elmondta, ezzel kapcsolatban egyelõre csak egy elõzetes szakértõi vélemény áll rendelkezésre, a végleges karácsony környékére várható. Szerinte ezzel magyarázható, hogy a bíróság a szabadlábra helyezés mellett döntött. A Fiatban talált anyagok és lõszerek veszélyességének érzékeltetésére Tasnádi László úgy fogalmazott: a teljes Széll Kálmán teret ki kellett volna üríteni, ha ott találnak ilyen mennyiségû robbanóeszközt. Huszák András, a Készenléti Rendõrség tûzszerészszolgálati osztályvezetõjének közlése szerint ötkilónyi robbanótest volt az autóban, és az egyik tüzérségi gránát robbanószert, robbanóanyagot is tartalmazott.

Budapest fõpolgármestere közleményben köszönte meg a TEK munkáját. Tarlós István szerint a Belügyminisztérium és a TEK felelõsségteljesen és elõrelátóan védi a fõváros lakosságát. A fõpolgármester megjegyezte: kedvezõ lenne, ha egyes ellenzéki csoportosulások nem bagatellizálnák el a helyzetet, és nem használnák fel sem a migránsproblémát, sem a törvénytelen fegyverfelhalmozások eseteit olcsó politikai haszonszerzésre.

A TEK hét végi akciójával kapcsolatban Kovács Zoltán kormányszóvivõ az M1 csatornának azt mondta: óvna mindenkit attól, hogy a terrorellenes intézkedésekbõl poént csináljon, elkezdje bírálni azokat az embereket, akik adott esetben az életük kockáztatásával végzik a dolgukat, mert az utóbbi hetekben, hónapokban a magyar rendõrök, adott esetben a TEK munkatársainak elszántsága, felkészültsége nem megkérdõjelezhetõ.

Lapunk belügyi forrásból úgy értesült, hogy az Európában fokozódó terrorfenyegetés, illetve a legutóbb a TEK által semlegesített fenyegetések miatt a BM az állampolgárok biztonságát szabályozó jogszabályok átfogó felülvizsgálatát kezdeményezi.
Napiparancsok a zavarban

A Magyar Nemzeti Hadsereg információink szerint egy kis létszámú, 15-20 fõbõl álló radikális csoport, amelynek ideológiája rendkívül zavaros. A számos tekintetben ultraradikális, militáns nézeteket propagáló csoport 2010 vége körüli megalakulása óta nagyrészt sötét lónak számít a magyar közvélemény számára, nem ismeretlenek azonban a társadalomra veszélyes elemeket szemmel tartó titkosszolgálatok elõtt. A csoport az elmúlt években nem mutatott érzékelhetõ aktivitást a „napiparancs” formájú felhívásaikon és fenyegetéseiken kívül, amelyek minimális érdeklõdést váltottak ki az interneten.
http://magyaridok...965-185965
75 #10 talpi
- 2015-11-29 00:21
Imre !
Kár a lõszerért, a tnt meg nagyon szilárd, a c 4, nem neki való. Eldurran az magától is, mert annyira nagy benne a feszkó, hogy elõbb.utóbb ki kell ereszteni valahol a gõzt. A buksin meg nincs lyuk, így, valószínû, a gondos orvosi kezelés ellenére, Osztriában, csak megnyilík a lehetõség, a lobotómiára. Igaz, lehetséges, hogy már gyermek korában, ezt "apuci" lerendezte, a homlok lebeny nem nõ vissza. :) az is igaz, /belsõsök mesélik/, hogy egy-egy beszédet és a hozzá tartozó mimikát, tükör elõtt gyakorolja, :) nem gyõznek rá várni a safírek, meg a biz-tonságiak :) mert ugye, elõ kell magát adni valahogy. Annak elenére, hogy jó néháûny évvel ezelõtt, egy baleset során, a saját gyerekét hátra hagyva pucolt meg a helyszínrõl. Igaz, az Astoriánál is hasonló volt a helyzet, ledarálta a szokásos, paraszt vakító faszságot és ucu neki. A "nép," az Isten adta nép, pedig jól meg lett döngetve, amirõl ugye neki lövése nem volt. Igaz, a vekkert felhúzták, csak nem akarózott neki elõ merészkedni, mert vér, csak 2 szem viagra után van az alfelébe, azt szokta markolászni a "football mecsek hevében" :D hiszen, nincs is neki más, csak a strómannok, na meg Lõrinc aki mé-szaros. Na az is fasza, mert az meg gáz szerelõ, de a ciklon "b" re nincs engedélye, így vitya-vi-szarjonovics, max csülkös babos káposzta elegytõl /légnemû/ kábulhat. Igaz. azt megszokta, természetes kipárolgása.
6 #11 anzsi a macska hala
- 2015-11-29 10:13
Megtaláltam a magyarországi tenoristák kiképzõfilmjét!
https://www.youtu...8qs1F9nDA8

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.88 másodperc
3,402,903 egyedi látogató