Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Teljes mentességet kap Putyinék bankja az Orbán-kormánytól

BelföldMegvan az új munkahelyem! Az "orosz fed" fedezi amit csak kell. Minek ide "háború", ha van bank!
Egy parlament elõtt lévõ jogszabálytervezet teljes mentességet ad majd a Magyarországon mûködõ Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) a magyar pénzügyi felügyeleti szervek és egyéb hatóságok ellenõrzései alól, írja az Index.

A dokumentum alapján Magyarország biztosítja az irodaépületeket, a bankelnök hivatalos rezidenciáját és az ingatlanok biztonságát és nyugalmát a banknak.

A bank bármilyen szabályt kialakíthat, ami ahhoz szükséges, hogy az irodaépületben a tevékenységét gyakorolja. Az intézmény ingóságait semmilyen hatóság nem foglalhatja le, kobozhatja el, sõt, a bank minden tulajdona és eszközei mentesülnek mindenféle korlátozás, szabályozás, ellenőrzés és moratórium alól.

Hovatovább, az NBB minden Magyarországon található minden eszköze, jövedelme és tulajdona mentességet élvez minden adó- és egyéb közteher megfizetésétől, akár országos, akár helyi szinten, kivéve a szolgáltatási díjakat.

A lap cikkében arról is ír, a bank dolgozói és elsõsorban vezetõsége diplomáciai mentességben részesülnek, de korlátozás nélkül, állampolgárságtól függetlenül jöhetnek Magyarországra azon szakértők és tanácsadók is, akik a Bank érdekében helyszíni látogatásokon vesznek részt.

Az Index megjegyzi, a kormány álláspontja szerint a székhely Magyarországra telepítése erõsíteni fogja Magyarország és Budapest nemzetközi pénzügyi központ jellegét. De hogy mitõl, arra nincs kiforrott válasz. Az egyetlen érv az, hogy jelenleg öt szupranacionális fejlesztési bank székhelye található az Európai Unió területén, de egyik sem a közép-európai régióban.
Link

Hozzászólások

1365 #1 BAJ
- 2019-02-21 07:30
1271 #2 RDM
- 2019-02-21 08:41
Úgy tudom, hogy az oroszok pénzügyi rendszerét is a világ legnagyobb bankárdinasztiája "igazgatja", és azt - bár ebben nem vagyok 100% biztos - hogy egyikõjük is kapott olyasféle levelet, amit az amerikai politikusok az idõsebbik Bush temetésén kaptak.
59 #3 Lica
- 2019-02-21 14:12
RDM, homályos az emlékem errõl a levélrõl. Mi állt benne?

IMF ki - Ázsiai bank be. mindegy hogy melyik van itt a rá vonatkozó törvények nem változtak. A teljes mentességtõl lesz pénzmosoda...
238 #4 bivaly
- 2019-02-21 16:41
IMF, második turnus !?
99 #5 MORMOTA1968
- 2019-02-22 10:02
Ami kamattal mûködik, pláne uzsora kamattal, márpedig 3%-ék felett már annak számít Vezér-Szörényi László szerint, az eleve rossz és hosszútávon mûködésképtelen. Ha zsidó elem nélkül is ez menne tovább, akkor a fizikai jelenlétükre sincs már szükség. Márpedig ez megyen. Még is melyik ország mentes a Rothschildok befolyása alól? Oroszország sem lehet kivétel! Ott, ahol nincs befolyásuk, semmiféle, ott általában nem sokáig szokott tartós béke lenni! Az egész világot behálózó központi bankrendszer kiépítõi a Rothschildok, a mi nemzeti bankunk is csak a nevében magyar. A törvényeket a bankárok hozzák és a csicska, hatalomba helyezett politikus kiválasztottak teszik hivatalosan is törvényessé, a képviselõkkel együtt, akik szintén nem a magyar érdekeket képviselik. Bírók, ügyvédek, ügyészek, alkotmány bírók, erõszak szervezetek vezetõsége, egyéb közalkalmazottak együttesen tartják fent ezt a mindenkit kizsákmányoló mocskos, beteg rendszert, maguknak az áldozatoknak hatékony közremûködésével. Úgy lett az egész kitalálva, hogy a vége mindig irtással végzõdjön, máskülönben nem megoldható a dolog. Csak teljes nagytakarítással. Nem leváltással, sima eltávolítással a különbözõ posztokról, hanem szó szerint likvidálással! Ellenségeink is pontosan ezt teszik, mint kiderült, mikor behatolnak egy újabb kiszemelt nép testbe. Könnyedén fel lehetne építeni egy egészségesen mûködõ új pénzügyi rendszert, ha hagynák! De ez a hatalmuk fõ tartópillére a másik a vallások. És semmit sem adnak ingyen! A szabadságnak ára van és nem csekély ez az ár, amit meg kell fizetni érte! A kamatot el kell felejteni örökre, az adószedéssel együtt! Mikor valaki áruért vagy szolgáltatásért fizet, úgy is be kerül a pénz a közösbe, a lényeg, hogy keringjen folyamatosan! Ha nem kellene különbözõ adókat fizetni, meg a közmû szolgáltatásokért, vezetékes víz, villanyáram, gáz, stb...mert ezek mind ingyen járnának, mint közös vagyon egy közösségen belül, mindenki jólétben élhetne kivétel nélkül! És meg kellene maradnia mindenkinek egy egészséges életszínvonal szinten, mert az a nagyzolás, felesleges harácsolás ami ma megy sokak részérõl, az minden, csak nem normális! A pénz energia, vér és az életet kellene hogy szolgálja a pusztítás helyet. Mert jelen korunkban, de már a múltban is pont annak az eszköze volt, amire sohasem szabadot volna használni. s_hee
1271 #6 RDM
- 2019-02-22 13:36
Lica
https://www.youtu...lemSps1bNs
Értelmezések szerint nem túl jó hírek vannak, azokban a levelekben. Valószínûleg ez jelentheti a bûnösségük kilétét... (?)
1271 #7 RDM
- 2019-02-22 19:16
Lica, ha láttátok a videót. Ilyesféle levelet kaphatott a Rotschildok egyikõjüke. Azt nem tudom, mi állhat benne. Gondolom mindenkinek más és más... (?)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.58 másodperc
3,398,179 egyedi látogató