Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Új zsidó hírportál indult némi századvéges segítséggel

BelföldEnnyire direkten? Eddig is azok voltak és alig akad, mely nem teljesen az. Magyaridõk pl. tövig tajtzsidó. Hja, hogy ez a "kormányzati", az más. Elindult a Neokohn nevû, magát csak zsidó, konzervatív-liberális hír- és véleményportálnak tituláló oldal, amelynek a fõszerkesztõje a Magyar Narancsban és a HVG-ben is publikáló Seres László, a fõszerkesztõ-helyettes pedig az a Veszprémy László Bernát, aki a századvéges Migrációkutató Intézet egyik kutatója és a Mandiner rendszeres szerzõje.

Az oldal hangvételérõl sokat elmond, hogy Seres László beköszönõjének már rögtön az a címe, hogy Beköszöntõ, avagy mikor bombázzuk végre Iránt?, és olyan állítások vannak be, mint

"Nem migránsozunk, hanem bemutatjuk a nemzetközi migrációs folyamatok valódi tétjét",
"Nem sorosozunk, legfeljebb megnézzük, kiket miért támogat a kormány kedvenc milliárdosa, és mi baja van a zsidó állammal",
"Azt szeretnénk, hogy Európa ne váljon se Eurábiává, se Putyin érdekszférájává, ezért támogatjuk a Nyugat két fõ bástyáját, az Egyesült Államokat és Európát".

Az impresszum szerint a Neokohnnak (ami egy szójáték a neokonzervatív és a Kohn szavakból) lesz tel-avivi tudósítója is.

A Neokohn kiadója információink szerint egyébként a 168 Órát is kiadó Brit Média, amely mögött a Fidesszel feltûnõen jó kapcsolatot ápoló Köves Slomó vezette Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség áll.

Kapcsolódó

Brüsszeli zsidó alapítvány veszi meg a 168 órát

Mégsem Soros áll az Origóra is pályázó Brit Media mögött, hanem Amerikában élõ, magyar zsidók.
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2019-02-26 06:12
Nekem az ÓKohnokból is elegem van. A NeoKohnok az ÓKohnok gyerekei.
1313 #2 zoli
- 2019-02-26 16:38
Nem nagyon következhet más.Egy után lesz több is.
267 #3 Perle
- 2019-02-28 13:19

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
3,400,072 egyedi látogató