Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szex közben robbantották fel az orosz politikusnõt

KultúraStílusos, tipikus isis-munka. A tek már nyomoz az fszb felkérésére. Novoszibirszk - Szexre kényszerítette, majd saját magával együtt felrobbantotta politikus feleségét egy féltékeny szibériai férfi.

Okszana Bobrovszkaja, a Putyin vezette Egységes Oroszország Párt parlamenti képviselõje férjével, Nikitával volt Toyota RAV4-es terepjárójukban, amikor a detonáció bekövetkezett, a robbanás ereje a felismerhetetlenségig összeroncsolta az arcukat.

Nikita és Okszana kapcsolata az utóbbi idõben megromlott, miután elvesztette a munkáját, egyre feszültebb lett, és azzal vádolta a képviselõnõt, hogy megcsalja õt egy vagyonos férfival. A végzetes estén az autóban veszekedtek, majd a feltételezések szerint a férj a kezében tartott kézigránáttal, vagy hasonló robbanó szerkezettel, szexre kényszerítette feleségét, az aktus után pedig felrobbantotta mindkettejüket.

Ezt támasztja alá, hogy a holttestek deréktól lefelé meztelenek voltak, és a törvényszéki orvosszakértõ szerint korábban szeretkeztek.

A rendõrség a robbanás után a környéket lezárta, de közölték: nincs szó terrorista akcióról. A szemtanúk szerint pokoli látványt nyújtott a robbanás után az autóból kihúzott két holttest. A pár egy négyéves kislányt hagyott árván.Link

Hozzászólások

172 #1 pozor124
- 2015-11-28 18:06
Orgaz BUMM!!!s_azta Idegileg biztosan eljutottak a csúcsra.
75 #2 talpi
- 2015-11-28 18:28
Na persze, :( én meg most jöttem a 6,20-as libás járattal. ekkora baki nem kellene. Hiszen a csattanója, az 4,5 sec után jön el, nagyon gyors lehetett a dolog. és "támadó", vagy "védõ" volt a gránát, mert nem mindegy. Amúgy, "az arcát felismerhetetlenségig, " nocsak, akkor honnan tudják kik voltak? Ejnye-, de bejnye,.
37 #3 HER
- 2015-11-28 19:40
https://www.youtu...AOJ2OJfEpY

Küldd el mindenkinek, mert ezt mindenkinek tudnia kell!!!!!!!!!

Egy Németországban dolgozó orvosnõ üzeni a világnak (fordítás egy yahoo.com-on megjelent hozzászólásról)

Tegnap a kórházunkban megbeszélést tartottunk a nálunk kialakult helyzetrõl és arról, hogy egy másik müncheni kórházban már tarthatatlan a helyzet.
A körzeti orvosi rendelõk nem tudják már kezelni a kialakult vészhelyzetet, ezért mindenkit a kórházakba küldenek.

Sok muszlim elutasítja, hogy õket orvosnõk kezeljék és mi sem vagyunk hajlandók azok közé az állatok közé menni, különösen azokhoz, akik Afrikából jöttek.
A migránsok és az orvosi személyzet között a kapcsolat a rosszból a még rosszabbra fordult.
A múlt hét óta, azokat a migránsokat, akik kórházba mennek, a K-9-es rendõrségi egység tagjai kell, hogy kísérjék.
Sok bevándorló AIDS-es, szifiliszes, TBC-s és sok egyéb egzotikus betegsége van, úgyhogy mi, itt Európában, nem is tudjuk, hogyan kell kezelni õket. Ha egy receptet kapnak a gyógyszertárban, és megtudják, hogy azért készpénzben kell fizetni, a hihetetlen dühkitöréseket kapnak, különösen, ha a gyerekek gyógyszerérõl van szó.
Õk otthagyják a gyermekeket a gyógyszertári személyzetnek ezekkel a szavakkal:
"Úgy, gyógyítsátok õket ti magatok!"
Így tehát, a rendõrség nem csak a klinikákat és kórházakat, hanem a nagy gyógyszertárakat is õrzi.
Nyíltan azt kérdezzük: hol vannak azok, akik a TV kamerák elõtt és a pályaudvarokon plakátokkal üdvözölték a bevándorlókat?
Igen, a határokat már lezárták, de már itt vannak milliók és mi biztos, hogy nem tudunk tõlük megszabadulni.

Eddig a munkanélküliek száma Németországban 2,2 millió volt. Most lesz legalább 3,5 millió.
A legtöbb bevándorló egyáltalán nem foglalkoztatható. Ezek a legalapvetõbb oktatásban sem részesültek.
S mi több, a nõk általában egyáltalán nem dolgoznak. Úgy saccolom, hogy minden tizedik nõ közülük terhes. Több százezer közülük magával hozta a csecsemõjét és 6 éven aluli kisgyerekét, akik lesoványodottak, elhanyagoltak.
Ha ez így folytatódik, és a németek újra megnyitják határaikat, hazamegyek a Cseh Köztársaságba. Senki fog tudni engem ebben a helyzetben itt tartani, még ha kétszeres a fizetés itt, mint otthon. Én Németországba jöttem dolgozni, hogy nem Afrikába vagy a Közel-Keletre.
Még a professzor is azt mondta nekünk, aki a tanszéket vezeti, hogy mennyire elszomorítja , hogy egy takarítónõ 800 euróért takarított itt minden nap évekig, majd jön egy migráns fiatal férfi a folyosón, aki mindent csak ingyen szeretne és ha nem kapja meg, akkor dührohamot kap.
Ez nekem tényleg nem kell! De attól tartok, hogy ha hazatérek, egy bizonyos ponton túl ugyanaz lesz a Cseh Köztársaságban is. Ha a precíz németek nem tudják kezelni ezt, ott Csehországban teljes lenne a káosz. Senkinek fogalma nincs róla, aki nem került velük kapcsolatba, hogy milyen állatok ezek, fõleg azok, akik Afrikából jöttek, és hogy a muszlimok hogyan bánnak a mi dolgozóinkkal, munkatársainkkal, a vallásuknak megfelelõ ellátást követelve.
Mostanáig a helyi kórház személyzete még nem kapta el azokat a betegségeket, amiket a sok száz, meg száz napi ellátást kapott bevándorló hurcolt be magával, de ez csak idõ kérdése.
Egy Rajna közeli kórházban a migránsok késekkel támadták meg a személyzetet, azért, mert egy 8 hónapos gyereket halál közeli állapotban adtak át, akit korábban 3 hónapig fél Európán keresztül vonszoltak, és a gyermek két nap alatt meghalt. Annak ellenére, hogy top ellátást kapott az egyik legjobb gyermekgyógyászati klinikán Németországban.
Az orvost meg kellett mûteni és két ápolónõ az intenzív osztályon fekszik.
Senkit nem büntettek meg.
A helyi sajtóban tilos írni róla, így csak e-mailen keresztül tudunk az esetrõl.
Mi történt volna, hogy egy német szúrt volna meg egy orvost és az ápolókat a késsel?
Vagy ha õ öntötte volna saját szifilisszel-fertõzött vizeletét egy nõvér arcába és így akarta volna õt a megfertõzni?
A minimum az lenne, hogy õt egyenesen a börtönbe vinnék, majd késõbb a bíróság elé. Ezekkel az emberekkel - eddig semmi nem történt.

És ezért kérdezem, hogy most hol vannak mindazok, akik üdvözölték és fogadták õket a vasútállomásokon?
Otthon ülnek és várják, hogy még több vonat érkezzen és várják a pénzt a következõ szereplésért, hogy statisztaként üdvözöljék a migránsokat az állomásokon.
Ha rajtam múlna, én felkérném ezeket az ujjongó fogadó üdvözlõket, hogy hozzák õket elõször ide, mint kísérõket, ide a kórház sürgõsségi osztályára. Aztán betenném õket az egyik épületbe a bevándorlók közé, anélkül, hogy a fegyveres rendõrség és rendõrségi kutyák vigyáznának rájuk ott, és nem lenne orvosi segítség sem.
Mert egyébként ma Bajorországban minden kórházban csak a fegyveres rendõrség és rendõrségi kutyák tudják fenntartani a rendet.

Az eredeti forrás:
https://www.youtube.com/watch?v=TAOJ2OJfEpY
8 #4 miskolcilaci
- 2015-11-28 22:32
75 #5 talpi
- 2015-11-29 00:36
HER
Nem kell aggódni, itthon sokan rendkívül nagy elánnal jelentkeznek ezen migránsok pátyolgatására. Tudnék néhányat név szerint is felsorolni,. kik imádják a szíriai és más típusúakat. Mindegy, csak egzotikus legyen,. az sem baj, ha netán, fotó "mûvész" és netán órákat kell hozzá utazni egy-egy "felvételért", mi több, még el is megyeget olyan helszínekre, "látszólag társaságban" ahol, együtt is megfordultak, mondjuk, Duna kanyar, és lõn csoda, nagy-nagy öröm ujjongás van a facén, hogy ez is ismerõs, na meg az is :) beszarás, mennyire ostobának néznek egyesek másokat.Pedig nem, csak a kis hülyék azt hiszik, mindenki alszik, hát "nem". Szóval, ezek a HIV + meg mindenféle "Migráns betegségben szenvedõk, ezeknek már nem tudnak ártani, hiszen ezek a betegségek "állítólag" csak sexuális úton terjednek. de ha valaki "orálisan" az ugye nem az.? Vagy igen, mert akkor furcsa lesz a kinézet egy idõ után, Amstrong a nagy trombitás sem volt olyan széles szájú, mint ezek lesznek, még a Tetovált szemöldök és szempilla sem fedi el a valóságot. Igaz, a szilikon ajak is divat,. max arra fogják dögletes leheletük okát. Ez van, ott tartunk, "nemzetileg"
75 #6 talpi
- 2015-11-29 00:39
Szóval beszoptuk itt sokan a nagy büdös magyarkodókkal, sajna most isszuk is a levét. Pedig az Õ levüknek kellene már folyni úgy két méter mélyen, mert a légy sem köpné be õket, annak is van ízlése, tehát, az ember, a légytõl is hülyébb. :)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.54 másodperc
3,899,600 egyedi látogató