Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A zsidók listázását magyarázta Gyöngyösi

BelföldCsak tudnám, miért hozzák ezt? Ti sejtitek így a makkabi zsidó provokáció elõtt? A zsidók a világ minden pontján nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek — állította Gyöngyösi Márton egy hat évvel ezelõtti beszédében. A Jobbik elnökhelyettese a párt egyik rendezvényén pont fél évvel korábbi, azóta elhíresült parlamenti, a zsidók listázását kezdeményezõ felszólalása kapcsán magyarázta el a hallgatóságnak, mi is indokolta akkori javaslatát. „A hazai zsidóság a cionizmus oldalán áll, a zsidók pedig, bármely pontján is élnek a világnak, nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek” – mondta a Jobbik frakcióvezetõje egy pár évvel ezelõtti jobbikos fesztiválon.


Gyöngyösi Márton alig fél évvel azután, hogy az Országgyûlés falai közt nemzetbiztonsági kockázat miatt a zsidó származású képviselõk listázására tett javaslatot, 2013 májusában a Nemzeti majális nevû rendezvényen magyarázkodás helyett bõ 12 percen keresztül érvelt saját parlamenti felszólalása mellett – írja az Origó.

A Jobbik elnökhelyettese azzal kezdte 2013-as beszédét, hogy a kettõs állampolgárság és a nemzetbiztonsági kockázat között van összefüggés. „Amikor nemzetbiztonsági kockázatról beszélünk, akkor nem a csíkcsicsói parasztbácsiról beszélünk” – fogalmazott Gyöngyösi, aki ezután – utalva parlamenti felszólalására – azt mondta, „Izrael Állam budapesti nagykövete volt az, aki a leghangosabban sipítozott, amikor elhangzott a november 26-i beszédem”, pedig a jobbikos szerint a kettõs állampolgárság két identitást jelent, lojalitást több irányba, ami nemzetbiztonsági kérdés.

Ami pedig a magyar–izraeli kettõs állampolgárságot illeti, a Jobbik azért ragadja azt ki, mert „szent meggyõzõdésük”, hogy a zsidó állam a megalakulása óta semmibe veszi az emberi jogokat, és faji alapon megkülönböztet. „Ennek az államnak minden egyes állampolgára, járjon bárhol is, bárhol a világon, bizony-bizony nemzetbiztonsági kockázatot jelent” – szögezte le Gyöngyösi Márton.

Beszédében felidézte, hogy Simon Peresz korábbi izraeli államfõ Magyarország gyarmatosításáról beszélt 2007-ben, ami „nyílt hadüzenet”, erre az „adekvát válasz a hadüzenet lett volna”. Gyöngyösi azt is hozzátette: az ATV-t és a Klubrádiót hallgatva kiderül, hogy a magyarországi zsidóság a cionizmus oldalán áll a magyar nemzeti érdekkel szemben.

Gyöngyösi most elõkerült antiszemita beszéde azért is különös, mert a politikus a zsidókat listázni akaró javaslata után azzal védekezett, hogy rosszul fogalmazott. Ezt egészen a közelmúltig lehetett hallani, míg egy lapinterjúban azt mondta, Vona Gábor korábbi pártelnök ragaszkodott ahhoz, hogy az ominózus felszólalásában szerepeljen a zsidó származásúak nemzetbiztonsági kockázata. A most nyilvánosságra került felvétel alapján megdõlni látszik az is, hogy Vona állt a listázós felszólalás mögött.
Link

Hozzászólások

1313 #1 zoli
- 2019-03-01 13:51
Eh! Hát valamivel meg kell hivatalosan indokolni a zizraeli biztonsági szolgálat judapesti jelenlétét.Ma.o-on förtelmesen erõs az antiszemétizmus,fõleg itt a honlapon,ezért a biztonsági kockázat magasabb mint máshol.
Nehogy elõbújjanak a zizraeli katonákok is...ja azok elõbújtak,USA hadseregnek hívják,és épp "hadgyakorlatoznak" feltehetõen október végéig,a ki tudja kikkel?
139 #2 jozsef toth
- 2019-03-01 14:13
100 szonak is egy a vaege!!

Nemzet bisztonasagi okok miatt SEHOL SINCS HELYUK a VILAG eggyetlen ORSZAGABA SE !!

Ezt mar OK eddig bizonyitottak eleg rendessen FOLEG
EUROPABA !
1368 #3 Karpatkanyar
- 2019-03-01 14:26
Gyöngyössynek fõbûnévé válik a zsidók listázási kísérlete.
Ezt egy olyan országban kísérelte meg, mely nem szabad már. Ezért sikkadt el a javaslata és olvassák ezt a fejére a mai napig is.
4 #4 Posta Imre
- 2019-03-01 14:31
Kárpátkanyar, Marci gyerök egy közülük. Ha jól olvasod a cikket, ott arra utalnak, hogy "valaki" (esetünkben zazri) kérte, hogy zsidózzon, aztán ezt mintha cáfolnák. Olvass a sorososok között. A "parlamentben" nincsenek véletlenek!

Posta Imre 2009 szeptemberében minden parlamenti pártot kért, nyilatkozzon, ki a kettõs állampolgár, éppen a nemzetbiztonsági kérdés okán. Csak az szdsz-es Retkes Attila válaszolt, hogy õ nem az, de más nevében nem m nyilatkozhat. Ezt ismételte meg 4 évre rá Marci és nem véletlen.
139 #5 jozsef toth
- 2019-03-01 14:47
Miert a csanadi zsidaj nem eleg pelda,hogy millllen NAGY Magyar VOLT!
Mid addig amig ki nem derult ,hogy megis csak VAGOTT FASZU!
De addig megis csak ZSIDO GYULOLO politikat ugatott!
Szoval hany zsido ugat es a vegen megis a Magyaron verik el a port.
1368 #6 Karpatkanyar
- 2019-03-02 03:16
Szegedi Csanádról tudtam, hogy zsidó, mert ismertem anyját, apját. Az anyján látszott is, hogy zsidó. Az apja járatta Csanádot a Dúcz László féle õstörténeti táborba és Csanád ránk volt bízva. Mindez a 90-es évek vége felé. Az én gyerekeimmel egyidõs volt, egész nap velünk lógott. Még 2009-ben Morvay-Schwartzról, Gaudi-Grószról, Vona feleségérõl, aki elsõ unokatestvére Szabó Gábornak tudtam, hogy zsidók, de többrõl nem volt infóm. Rtg-szemem meg nincs. És ha nem tudod a származását, akkor nem tudod interpretálni az utolsó bekezdést a cikkbõl. Ugyanakkor felteszem a kérdést, hogy a parasztvakításon kívül volt e még egyéb célja ennek az akciónak?
4 #7 Posta Imre
- 2019-03-02 06:03
Kárpátkanyar, tegnap kaptam hívást és szóba került Gyuri is, a Budaházy. Mivel most patrubány örmény zsidó "pártfogoltja" és eddig is remekül megvolt a torockais, morvais, vonás zsidó bagázsban, maradt-e még kérdés?
139 #8 jozsef toth
- 2019-03-02 06:24
Nekem lenne kerdesem Imre !
Ugye milyen erdekes,hogy a NAGYMAMA es az egesz csalad sohase mondott igazat!
Mert szegeny gyerek csak akkor tudta meg ,hogy zsido amikor kiderult aszar a bilibol.

Hat talan szegyeltek ,vagy a nagyi a tetovalast vastag puderral takarta?

Rohadjanak meg ott ahol vannak!!s_ratata
A hazugsag a veruk!:@
4 #9 Posta Imre
- 2019-03-02 06:55
Józsi, ahogy mondod! Csak a naiv balfaxok nem akarják ezt megérteni.

A jóbik pénztárosa tán a mai napig is schön péter. De egészen biztosan õ volt 2009-ben és- tõl. Van kérdés? Szabó gábor a nyegle zsidó, vovák elõd a hücpe zsidó...hogy keveredne oda egy jólelkû magyar, vagy inkább, hogy maradna meg köztük?
139 #10 jozsef toth
- 2019-03-02 12:56
Egyepkent ki az a nagy marha ,aki elhiszi ,hogy gyerekkortol felnotte valasig amit fel sorolok az nem termeszetes.

Az emberek a vilagon minden hol a lakasukat diszittik.
De a vallasi kepeket,szobrokat es annak szokasait csaladon bellul gyakoroljak.
Konyvek,ujsagok,akar 7 agu gyertya tartok, ruhazkodasuk,macesz gomboc,etkezesi szokasok.

Es van az emberisegnek olyan szokasa ,hogy evente meg emlekeznek a volt halottaikrol,rokonokrol es baratokrol.

Gondolom magarol a temetokbe kialakitott sirokrol is elso latasra lehet latni a neveket es a csalad vallasi hova tartozasat!

Ha csak nem ;TITKOS:
Meg a mai napig nemtudom ,hogy mind azok akik cserelgetik a csalad nevuket SZEGYENLIK?

Vagy csak divat,es persze biznisz ami penzel jar.
Szerintem gyakrabban kellene ezt a kerdest TOLUK meg kerdezni.

Remellem nem azert mert SZEGYELNI kell a szok szart ami a szarmazasukhoz mar eddig bizonyitott!
1368 #11 Karpatkanyar
- 2019-03-03 06:07
Imre, a feleségem egyik rokona Görgey Tibor, már 10 éve meghalt kb 85 éves korában. Ennek a felesége volt Budahazy Dalma, aki most 2 éve halt meg 94 évesen. Dalma néni mondta, hogy rokon Gyurival. Dalma néni nem volt zsidó, az biztos. Igaz a családfáját sose kutattam. Ízig, vérig magyar asszony volt, Tibor bácsi szintén. 2 fiuk volt. Az egyik még él, Münchenben fogorvos. A másik Ákos, õ Németországban volt állatorvos. Nyugdíjba kerülve hazaköltöztek, de hamarosan meghalt. Garantáltan semmi zsidó viseljedés, vagy amit itt írnak, hogy a lakásban menóra vagy hasonlók, nem volt náluk észlelhetõ. Gondolom Dalma néni most forog dühében a sírjában, hogy zsidósággal gyanúsítjuk.
2016-ban váltottam levelet Gyurival annak kapcsán, hogy szerveztünk egy Nemzetstratégiai Kerekasztalt, hogy a nemzetinek mondott politizálókkal megvitassuk az addig összeállított anyagokat és magát a koncepciót a közvetlen demokráciát. A csapatunkba beférkõzött Takács András pártocska elnök is, aki ezt a NsK-t kezdeményezte. A meghívottak listáját is õ állította össze. Belesétáltam a kelepcébe. Az összes magát vad magyarnak elhitetõ zsidó ott volt a listán. Késõbb derült ki, hogy maga Takács is az, no meg mint Szolidaritás elnök iii/iii-as is. Szóval egy komplett hálózat meg volt hívva: Dr. Krasznai Zoltán tartó tiszt és raccsoló zsidó, Dr. Bene Gábor c-zs ügynök, Bella Árpád leányfalusi zs, és Takács András fõszervezõ, meg az elmebeteg borderline személyiség zavarban szenvedõ újságíró Sepsiszentgyörgyrõl, Horváth Alpár Szilamér, aki az egyedüli a hálózatból, aki nem zsidó. A szétverésünk történetét megírtam már és publikáltam is a fb-on meg nálad. Én tettem fel a meghívottak közé vagy 5 embert a kb. 50-bõl. Köztük Gyurit is. Gyuri koncepciója pártok nélküli Magyarország. De a gondok ott kezdõdtek, hogy pártot kell alapítani és egy választáson gyõzni ahhoz, hogy kormányt alakítva változtatni tudj. De Gyuri erõsítette, hogy pártot semmiképp se alapítana. Ekkor azt válaszoltam vissza, hogy akkor a hatalmat csak államcsapással lehet megszerezni. Más utat nem látok. Ezzel abbamaradt a levelezésünk.
146 #12 satu
- 2019-03-03 12:57
A jóbikos jákobot is elmeszelnék, de nem tudják, mert túlélõ...
Na nem amiatt, amit mondott, hanem amiatt amit tett: beleköpött polgármesterként a fideszes vízrablásba....

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.93 másodperc
3,406,177 egyedi látogató