Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Zugírászat miatt börtönre ítélt bûnözõt indít az EP-választáson a Mi Hazánk Mozgalom

BelföldSatöbbi, satöbbi, satöbbi...az "pofánkba" vágva az "értékrendet", bár a tüzeshordós példa még jól is alkalmazható lehetne, csak ha gurító egy hajszálnyit se különb azoktól, akikre gurítja, akkor ez is maceszos kérdés. Egy jogerõsen elítélt bûnözõ szerepel a Jobbikból távozó politikusok által létrehozott Mi Hazánk Mozgalom európai parlamenti listáján – tudta meg a 24.hu. A Toroczkai László vezette mozgalom a napokban tette közzé az EP-választáson induló képviselõjelöltjeinek névsorát, az ötödik helyen pedig Gulya Tibor neve szerepel.

A devizahiteles „szakértõként” tevékenykedõ férfit tavaly márciusban a Fõvárosi Törvényszék hamis tanúzásra való felbujtás és zugírászat bûntette miatt jogerõsen 2 év börtönre, valamint pénzbüntetésre ítélte. A szabadságvesztés végrehajtását 4 év próbaidõre felfüggesztette.

A zugírászat jogosulatlanul és üzletszerûen végzett ügyvédi, jogtanácsosi vagy közjegyzõi tevékenységre utal.

Gulya Tibor, aki egyébként egykor rendõr volt, korábban számos alkalommal szerepelt a sajtóban – végrehajtásokkal terhelt – tanácsadó cégével, ami bajba került devizahiteleseknek nyújt tanácsadást. A politikusnak állt tanácsadót épp ez keverte bajba, mivel jogi végzettség nélkül tevékenykedett.

A férfi termékbemutató jellegû elõadásokon szerzett ügyfeleket cégének, ám rengetegen panaszkodtak arra, hogy átverte õket a tanácsadó cég, noha nem ritkán több százezer forintot fizettek a bajba került adósok, hogy kihúzzák õket a bajból.

Gulya Tibor 2016-ban egy idõre elõzetes letartóztatásba került, mert nem ment el az ellene zajló büntetõper tárgyalására. Mielõtt rács mögé került a Magyar Nemzetnek ismertette filozófiáját arról, hogyan kell felvenni a kesztyût az adósok és bankok közt zajló küzdelemben. Azt mondta:

Aki ide bejön, annak mindig azt mondom, neked egy feladatod van: feltölteni az olajoshordót, a fáklyát a kezembe adni, és én majd tudom, hova kell berúgni és a fáklyát utánadobni. Pusztítani kell! Ezt másképp nem lehet.

A Mi Hazánk Mozgalom képviselõjelöltje ügyében megkerestük Toroczkai Lászlót többek közt arról érdeklõdve, tud-e arról, hogy Gulyát elítélték.

A szervezet elnöke elmondta, arról tudott, hogy zugírászat miatt elítélték a képviselõjelöltjüket, ám a hamis tanúzásra való felbujtásról nem tudott.

Mint mondta, nagy dilemma volt a párt számára, hogy a férfi felkerüljön-e az EP-listára, de számára olyan kép bontakozott ki Gulyáról, mint „aki a hatalomnak kõkeményen nekimegy, és a hatalom ezért visszavág”.

Toroczkai elmondta azt is, sok mindent hallott Gulya Tiborról, ezért kért tõle egy aláírással ellátott nyilatkozatot arról, hogy milyen büntetõügyek folytak ellene. Ahogy fogalmazott, reméli, hogy ebben minden benne van. A pártelnök leszögezte, hogy a zugírászatot nem tartja helyesnek, de ettõl szerinte még nem szélhámos Gulya. Hozzátette, sok esetben hivatalos személy elleni erõszak miatt is eljárás indult képviselõjelöltjük ellen, de ezeket sorra megszüntették.

A Mi Hazánk mozgalom vezetõje a Gulya által kért tanácsadói költségekrõl szólva azt mondta:

Jogi tanácsod ad, illetve adott bajba jutott embereknek. Mára ügyvédek vannak körülötte, ami viszont pénzbe kerül. Ha elmegyünk egy orvoshoz, akkor is fizetünk, de nem biztos, hogy az orvos meg tud gyógyítani.

Egyébként Toroczkai kérte a devizahiteles „szakértõt”, hogy mutasson neki olyan ítéleteket, illetve olyan ügyeket, amelyek esetében tudott segíteni bajba került devizahiteleseknek. Ilyenbõl egyet küldött el neki. Mindez azért érdekes, mert Gulya a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy több ezer ügyben járt el sikerrel az irodája, és több mint háromezer esetben „ki tudták nullázni” a hiteleket. Azonban a lapnak sem mutatta meg az errõl szóló bírósági döntéseket.
Link

Hozzászólások

63 #1 GP
- 2019-03-06 06:40
Ide írom mert a chat-re nem fér ki


Jó reggelt Embörök!

Nem tudom eldönteni, hogy csak provokál a barom vagy tényleg komolyan gondolják.


Opre Roma Párt üzenet
Kamarás István, a Magyarországból 4 megyét kiszakítani akaró Opre Roma Párt elnöke az alábbi videóüzenetet küldte nekem. Mielõtt mosolyogva legyintenénk egyet, megjegyzem, hogy ugyanezen a napon egy privát üzenetet is kaptam egy "Horváth Sándor" nevû (vagy álnevû) felhasználótól (változtatás nélkül közlöm), íme:
"Csak egy jó tanács a Romáktól vagy vissza veszel magadból és nem szítod a tüzet vagy nagyon nagy bajok lesznek ! Ne akarj Polgárháborút mert nem lesz jó vége ezt vésd be az agyadba! Ha azt gondolod nem készül a roma társadalom ellenetek tévedsz! Nem kis falusi eldugott zugokban élõ Romák üzenik ne keresd a bajt!" - eddig az idézet. Nos, amikor 2016-ban betiltottam a mecsetépítést és burkaviselést Ásotthalmon, s ezt a hírt világgá kürtölte a nemzetközi média, számos muszlim mellett még az Iszlám Államtól is kaptam fenyegetõ üzeneteket. Mindezek után nyilván ezek a mostani fenyegetések is hatástalanok, de érdemes megosztanom, mert felhívják a figyelmet arra a súlyosan elhibázott politikára, amit az eddigi kormányok mûveltek. Az országgyûlési képviselõnk, dr. Apáti István a parlamentben fog felszólalni azok ügyében, akik Roma Tartományt szerveznek, s 4 megyét szakítanának ki a hazánkból, egyúttal a Mi Hazánk feljelentést tesz "az alkotmányos rend elleni szervezkedés" bûntett elkövetése miatt
.


Videjó is van hozzáForrás: F....buk https://www.faceb...mp;theater
1368 #2 Karpatkanyar
- 2019-03-06 07:52
Halal komo0lyan gondoljak. A szemünk elött oltottak be a ciganysagot magyargyülölettel a zsidok.
Emlekezzetek Gyöngyöspatara. Ki vezenyelte akkor a szarkeverest? Egy Amerikabol Budapestre költözött zsido. Vegül nagy media kampany mellett "elmenekitettek a ciganyokat" az uttöröm taborba.
Itt az eredmeny. Kell nekik 4 megye, ahol "biztonsagban" elhetnek majd.
63 #3 GP
- 2019-03-06 08:05
Karpatkanyar

Én nem vagyok biztos benne erõs a gyanúm, hogy csak politikai haszonszerzésbõl megy a dili bér tény Imre is mondja évek óta, hogy fegyverzik fel õket, de nem tartom valószínûnek, hogy ezzel most bármit is elérnének max annyit, hogy menni fog a köpködés.
A MHM szerez magának egy nagyobb szavazó tábort a cigány faszi is.
Már évek óta nincs egy "normális" cigány vezetõ hát most csinálnak egyet.
Ennek ellenére a veszély valós, de arról még MHM sem beszél.
Pár év és teljesen tele szülik az országot és nem lesz szükség autonomiára.
139 #4 jozsef toth
- 2019-03-06 13:21
Milyen erdekes.
A cigany buszke arra,hogy cigany.
A zsido alcazza . Vajon miert? Csak hattulrol aljas modon nev cserelgetes es jo beosztasokok keresztul lop es csal.

Remellem a ciganyokba ha ilyen nagy az osszetartas,akkor megtanitjak egymast iskolaba jarni,dolgozni ,es felszamoljak a patkany feszkeket.

Mert Kanadaba nem sikerult nekik a beilleszkedes!
De arra jo volt ,hogy a vilag hirado azt pofazza ,hogy Magyarokat ki utasitottak Kanadabol.

Akkor nem kertek ki maguknak,hogy ok csak Magyar papirokkal rendelkezo irni ,olvasni ,es meg Magyarul beszlni is alligtudo CIGANYOK!
1368 #5 Karpatkanyar
- 2019-03-06 16:52
jozsef toth, ez a zsidoknal is igy van. Amig hires, addig zsido, aztan, ha nagy es szegyenletes cirkusz van körülötte, akkor magyar.
A peolda egy nagymenö zsido pszichiaterre vonatkozik. Aztan egyszer csak egy nö beperelte, hogy hipnozisban ez a patkany öt megeröszakolta. Onnan egyenesen a nögyogyaszhoz ment, mikor erezte, hogy valami törtent azert a vaginajaval. A nögyogyasz meg kenetet vett es megallapitottak, hogy a sperma apszichiatertöl van. Na ennek lett hire, es erre fel jelentkezett több tucat nö, hogy bizony a pszichiater öket is megeröszakolta. De ekkor mar a zsidobol magyar lett. A neve ennek a gazembernek Pinter és Svájci nagydíjat kapott, mint pszichiáter..

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.86 másodperc
3,402,975 egyedi látogató