Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szeretteink- értékeink- hazánk: megvédjük!

BelföldDe meg ám, azt a zsidó istennyilát a mocskos fajtájának! Ha mondod öregem, beony úgy lesz! Mikor gyün már a behívóm? Szükség van fiatalokra, szükség van önkéntesekre, miként 1848-ban, úgy most is. Mindenkinek meg kell találnia azt a módot, ahogyan a hazát a legjobban szolgálhatja – hangsúlyozta Benkõ Tibor honvédelmi miniszter Szekszárdon, március 7-én.

4.jpgA honvédelmi tárca vezetõje, szekszárdi középiskolások, és a Honvéd Kadét Programban résztvevõ diákok számára tartott elõadásában úgy fogalmazott: szeretnénk, ha minél többen felsorakoznának a honvédelem ügye mögé.

„Minden magyar állampolgárnak kötelessége úgy gondolkodni, hogy hazánkért, értékeinkért áldozatot kell hozni. A katonák pedig hazánk boldogulásáért, ha kell, az életüket áldozzák” – mondta a miniszter. Hozzátette: az ország érdekeit nem csak fegyverrel lehet szolgálni, hanem becsületes, felkészült munkával, áldozatos odaadással is.

3.jpgBenkõ Tibor elõadásában visszatekintett arra, hogy Tolna megye milyen szerepet játszott a haderõ történelmében. Mint mondta: az élet már régen is a küzdelemrõl, a talpon maradásról és a függetlenségért vívott harcról szólt. Egy azonban biztos – szögezte le – a katonák mindig életüket áldozták a hazáért; a magyar ember, magyar katona hõsiesen helyt állt minden korban. Az esetleges gyõzelem sosem rajtuk múlott – tette hozzá.

A jelen korról szólva Benkõ Tibor kijelentette: a biztonsági környezet megváltozott, és minden nemzetnek kötelessége a saját védelmérõl gondoskodni. „Nem a NATO fogja megvédeni Magyarországot – annak ellenére, hogy a szövetség tagjai vagyunk. Ez téves elképzelés. Minden tagállam köteles olyan haderõt építeni és fenntartani, amely biztosítja a haza védelmét. Ezt a képességet ajánlhatjuk fel aztán NATO-nak” – közölte a miniszter. Felhívta a figyelmet arra is, hogy a délszláv válság óta a Balkánon nincs igazi stabilitás, a béke törékeny, és jobbára a békefenntartó erõknek köszönhetõ.

6.jpg„Saját szememmel láttam, hogy az egyik pillanatról a másikra kitörõ háború, miként tette tönkre azt a térséget. Ezért kell felkészülnünk a védelemre, ezért kell modernizálni az önálló Magyar Honvédséget” – világított rá a tárca vezetõje.

A Honvédelmi és Haderõfejlesztési Programmal kapcsolatban elhangzott: nincs a foglalkoztatásnak olyan szegmense hazánkban, ahol a haderõ nincs jelen. A program középpontjában pedig a katona, az ember áll.

„Tudunk életpályát mutatni, bár a katonai hivatás kétségkívül nehéz. De nagyon szép” – szögezte le a miniszter. Kiemelte: alapvetõ fontosságú, hogy a katona erkölcsileg és anyagilag is az ország megbecsült tagja legyen.

8.jpgElõadásában a honvédelmi miniszter kitért a már megvalósult, és tervezett haditechnikai eszközök beszerzésére, valamint szólt az önkéntes tartalékos rendszer kiépítésének fontosságáról, és jelenlegi helyzetérõl is. Hallhattuk: a teljes haderõ megújul, mégpedig a legmodernebb eszközök segítségével, mert ez az ország érdeke is.

A honvédelmi neveléssel kapcsolatosan Benkõ Tibor úgy fogalmazott: a jelen kor felnõtt generációjának kell tiszta, világos utat mutatni a fiatalok számára. Minél szélesebb körben kell jelen lennünk a társadalomban; többek között a honvédelmi táborok, a honvéd kadét program, és a Honvédelmi Sportszövetség munkája útján. Aláhúzta: középiskolás tanulók részére is különbözõ ösztöndíjakat biztosít a tárca.

10.jpgAz elõadást követõen Benkõ Tibor kötetlen beszélgetés formájában válaszolt a honvéd kadétok kérdéseire, majd emléklapot adott át a kiemelkedõ teljesítményt nyújtó két szekszárdi diáknak, Janó Máténak, és Jákob Kristófnak.

Az elõadás elõtt a Honvéd Kadét Programban résztvevõ diákok interaktív történelemórán vehettek részt, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum jóvoltából. Érdekesség, hogy a Szekszárdi Szakképzési Centrumban is egyre többen vesznek részt a honvéd kadét ágazati képzésben.
Link

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2019-03-07 20:02
Világos! hogy készülnek a ..., no, a zsidó segget megvédeni. No. Van hadkötelesem, de fizeti a sarcot, no, akkor kit áldozunk be? kérem alássan, itt a pénzrõl szól minden. Manapság van elég kigyúrt integrált, no a határon túlról is van elég, sajnos. Nos Benkõ Tibornak van válogatni valója, meg ideje is hozzá. Hajrá!
116 #2 livia
- 2019-03-07 20:08
Kérdezem! Van még haza? Vagy csak megy a társasjáték. A zsiráfok játsszák. Mi meg csak élünk úgy napról napra.
4 #3 Posta Imre
- 2019-03-07 20:11
Lívia a cigányok és a zsidajok már lényegében fel lettek fegyverezve. Raktáraik vannak, a hírrõl csak suttoknak, nem hencegnek. Õk készen állnak az "állampuccsra". A többit meg a szolgálatok lerendezik. Látványos lebukás, esetleg elengedik itt-ott a gyeplõt egy kis vérengzésre a hatás kedvéért és a rugó visszacsap. Vörös terror után fehér terror, majd konszolidáció és kormányzó...
116 #4 livia
- 2019-03-07 20:24
Tudom Imre! Nekik dolgozom.No, nem mindegyik az. Kaméleonok, egyelõre tudom õket kezelni.
1349 #5 Nagy Levente
- 2019-03-07 21:18
Igen Lívia egyet értünk ez is a pénzrõl szól. Valamikor kb. ezerötven ével ez elöttig, amikor még a szkyta (szittya magyar) erkölcsi rendben, kultúrában éltünk (Merthogy azoknak java része is mi voltunk a reinkarnációt figyelembe véve) a szabad és teljes egészében önrendelkezési szokásjogban élõ társadalmunk ennek fentartása érdekében az önvédelem szükségessége miatt, vagyis ha egymás rabszolgái nem akarunk lenni akkor más népé se legyünk a tízennégy-tizenhat éves fiúkat tíz-tizenöt fõs csapatokban egy-egy bronzkéssel egy évre kiküldték a vadonba és aki egy év után visszajött férfivá lett és kész volt megvédeni magát, családját, nemzetségét, nemzetét. Ez volt a katonai harcos kiképzés alapvetõen. A legjobbak aztán egy harcos "kasztot" alkottak a törzsszövetségi társadalomban. Ez volt az egyik vezetõ réteg, amelybõl a gyula (gyullasztó) minõségû vezér, mint pl. Atilla vagy Kurszán kiválasztódott. De az önvédelem szükségessége miatt ha úgy látták szükségét a nõket is kiképezték. A kb. kr. u. 907 óta a zsidó szellemiség felülkerekedése és ezáltal elkezdõdött erkölcsi romlás következményeként pl. a világháborúknak a fõ célja már az volt, hogy ha gyõztes, ha vesztes oldalon fejezi is be bármelyik nemzet a háborút pl. a helyreállítás, vagy a vesztes a jóvátétel miatt is a bankokhoz forduljon legalizált uzsorakölcsönért. A kommunista-szocializmus sorkatonasága is java részt az agymosásról a nemzetromboló megosztás reszocializációs integrációjáról szólt, és ezáltal a magyar identitás rombolásáról. A bolsevik zsidó Trockij, Lenin, Sztálin hathatós tevékenységei következményeként az illuminati zsidó hátérhatalom megrendelésére. Aztán mindez mára ebben a kapitalista-liberális rendetlenségben beérett. Vagyis ma a magyar honvédnek mondott zsoldos katona a nagytõkés zsidó, stróman, bankár, politikus magán nagytõkések vagyonát védi. De ha kell a zsoldért vagyis pénzért elmegy ezt a nagytõkét a NÁTO keretében imperialista, cionista zsidó szellemiség irányítás következtében idegen háborúkban tovább hódítani. Más kultúráknak az életterét szûkíteni, rombolni. Mindezt persze a "demokrácia" terjesztéseként eladva. Vagyis ma a magyar szellemiség homlok egyenes ellenkezõjét csinálja a "honvéd". Amit ez a báb miniszter mond tehát hazugság.
267 #6 Perle
- 2019-03-08 14:00
"emléklapot adott át a kiemelkedõ teljesítményt nyújtó két szekszárdi diáknak, Janó Máténak, és Jákob Kristófnak."

Már aggódtam, hogy a kiváló teljesítményért járó emléklapot nem 2 kiválasztott kapja. s_nopompom Szerencsére nekik ítélték oda. Már most látszik, hogy nem közlegénynek teremtette õket a Sehova. Meg is hatódtam rendesen.s_sir
4 #7 Posta Imre
- 2019-03-08 19:47
1610 kínai állampolgár vett ingatlant Magyarországon tavaly

3529 magyarországi ingatlant vettek meg külföldiek 2018-ban. Mutatjuk, hol vásárolnak legszívesebben.
https://24.hu/bel...en-tavaly/
809 #8 megmondhatom-e
- 2019-03-08 20:00
-miközben itt beszélgetünk , a zsidók ( akik persze miniszterek Magyarországon) megint fizetés emelést csináltak maguknak (remegnek a pénzért) - mert állítólag együtt sírunk - azok a gyilkosok meg együtt röhögnek rajtunk .
Most azért mondom ilyen szépen (szinte már nem is zsidózok) , nehogy megtudják , hogy antiszemét vagyok.
Így azt hiszik - csak hülye. (az meg nem számít)
51 #9 Skorpio58
- 2019-03-08 21:38
megmondhatom-e! ezt megnézedhttps://www.youtu...nLPNZ3LXck ,és szerintem meg fogod mondani azt, amit az elõzõ megmondhatom-é-ben nem mondtál meg. Tiéd a szó, miénk meg az olvasás.
1323 #10 Laplage2
- 2019-03-09 07:49
Jóléti társadalmat csak erkölcsi alapon lehet alapítani, a római jogot mellõzve.
Amely nép nem képes küzdeni, az miért szeretne bármit is?
Mert uraim itt csak a napi dolgokért küzdünk, rezsi, számlák, stb...
Amíg nem lesz változás addig én is egyedül teszem a dolgomat, össze fogni ismeretlenül is lehet és kell
238 #11 bivaly
- 2019-03-09 11:39
A Haza megvédésének úgy kellene kezdõdnie, hogy 200 ezer embert statáriálisan, nyilvánosan ki kéne végezni ! Utána 400 ezer embert életfogytiglan börtönre kellene ítélni ! A többi tizedmásodperc alatt valóban emberré válna !

Kivitelezhetetlen, pedig bármennyire is degenerált gondolatnak látszik, ez lenne a szükséges.

Kiegészítés gyanánt, semmi bõrszín, semmi vallás, csak az elmúlt tettek alapján !!!
4 #12 Posta Imre
- 2019-03-10 14:39
Orbán Viktor katonákkal falatozott

Orbán Viktor a hétvégén Varsóba, majd a lengyel fõváros melletti Wesolába utazott, ahol azt ünnepelték, hogy Magyarország, Lengyelország és Csehország húsz, Szlovákia pedig tizenöt éve csatlakozott a NATO-hoz.

A magyar kormányfõ nemcsak beszédet mondott, de a Facebook-oldalán megosztott fénykép tanúsága szerint meg is ebédelt a wesolai páncélos dandárnál.Arról sajnos nem érkezett híradás, mit fogyasztott a puritán környezetben a miniszterelnök, de a mûanyagtányér szélén hagyott, mustárnak tûnõ folt, valamint a keze ügyében elhelyezett kosárnyi kenyér alapján virslire vagy sült kolbászra tippelünk.

Azt pedig csak remélni tudjuk, hogy ezúttal sem pocakos tábornok, sem tetovált tiszt nem árnyékolta be Orbán Viktor kedélyét.
https://24.hu/koz...alatozott/
75 #13 talpi
- 2019-03-10 21:31
Szívjanak gázt!
1368 #14 Karpatkanyar
- 2019-03-10 22:58
Bivaly,
Lukasenko technologiaja egyszerübb, es azt mondja ugyanolyan hatasos:
1. lepes: Vegezd ki a parlament minden tagjat.
2. lepes: rendezz nekik kollektiv temetest.
3. lepes: a temetesen resztvevöket mind vegezd ki.
REND VAN MARIS AZ ORSZAGBAN!!!
75 #15 talpi
- 2019-03-11 04:36
Bivaly
Közelitessz az igazsághoz.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.15 másodperc
3,398,271 egyedi látogató