Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Újabb részletek derültek ki a bécsi dzsihadistáról

BelföldCsak mondom, hogy ezek "kísérletek" és "tesztek". Egyik napról a másikra a sok ügynökük és gyilkosaik velük együtt lesznek lecsattintva. Addig bemutatják a moszad mûködését. Az itteni dzsihad-zsidókról, cionista patkányokról is tudnak mindent, ahogy rólunk is, remélem. Nem titok. Újabb megdöbbentõ részletek derülnek ki arról a bécsi dzsihadistáról, aki néhány éve csatlakozott az Iszlám Államhoz, majd amikor megsérült a harcokban, hazautazott Bécsbe. Egy kórházban kezeltette magát, segélyt kapott, és miután meggyógyult, újra visszament a terroristákhoz Szíriába. Kiderült, hogy az osztrák hatóságok tudták, hogy ki ez az ember, mégsem fogták el. Miután kitört a botrány, megint szigorításokról beszélnek az osztrák politikusok, de kérdés, hogy ez mit jelent majd a gyakorlatban – közölte az M1 Híradó.

Az Abdul Kadír nevû férfi egy egy héttel ezelõtt készült felvételen mondta el, hogy Bécsbõl érkezett, és szeretne oda visszatérni, hogy emberséges igazságszolgáltatás elé álljon. Az osztrák belügyminisztérium rövid idõ alatt azonosította is. A most 27 éves férfi valódi neve Azad Göktas, aki török családban született és nõtt fel Ausztriában, majd szélsõséges iszlamista tanok hatására érkezett Szíriába.


Az osztrák fõváros polgármestere az ügyre reagálva leszögezte, hogy egyetlen hazatérõ dzsihadistát sem akar látni Bécsben.

Ausztriában komoly felháborodást okozott az ügy. Különösen, mivel a Kronen Zeitung címû lap kiderítette, Azad Göktas 2014-ben egyszer már hazatért Szíriából, amikor a harcokban megsérült. Lõtt sebét egy osztrák állami kórházban kezelték. Ezután egy évre visszamenõleg felvette munkanélküli segélyét.

Az állam 12 ezer 400 eurót, csaknem 4 millió forintot fizetett ki neki, miközben a hatóságok tudták, hogy az Iszlám Állam harcosa. Miután pedig meggyógyult, nem vették õrizetbe, sõt minden gond és akadály nélkül visszatérhetett a közel-keleti harctérre.
Érdekes lehet számodra:
Manfred Weber találkozót kezdeményez Orbán Viktorral
megosztás
A passzív biztonsági eszközök használatát ellenõrzik
megosztás
Tengeri élõlénnyel ütközött egy japán komphajó
megosztás

Göktas ügye egy másik súlyos problémát is felvet. Az Iszlám Államhoz való csatlakozás után a külföldi harcosoktól elvették útleveleiket, és új, mozgalmi nevet, illetve személyazonosságot adtak az érkezõknek. Ezek az emberek a nyugati hatóságok számára beazonosíthatatlanok – mondta el Dezsõ Tamás, a Migrációkutató Intézet tudományos tanácsadója az M1 mûsorában.

A szakértõ szerint ráadásul a terrorfenyegetettséget tovább növelik azok a szíriai és iraki harcosok, akik a migrációs áradattal érkeztek Európába. Nekik ugyanis semmilyen nyugati elõéletük sincs, és azt is tudják, hogy nem szabad felhívniuk magukra a hatóságok figyelmét a közösségi médiában sem.
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2019-03-10 09:35
Nesztek basszátok meg, íme a Nyugat becsületessége, emberközpontúsága, igazságossága, és állampolgárainak védelme ! Tényleg repülni kéne már tudni, hogy szarba ne lépjen az ember. Ja, és éljen Brüsszel, a kihelyezett csicskásaival, mert az mind az arra felé. Fizetett ügynök, egytõl egyig.
4 #2 Posta Imre
- 2019-03-10 10:07
Bivaly, ezt teljesen tudatosan teszik, mintegy katalizátorként a szar szétrobbantására és a liber-ál-buzizmus alkonyulatjára. Semmi nem az, aminek láttatják. Nálunk a cigány-zsidó tematika egy az egyben.
154 #3 kakas
- 2019-03-10 10:23
1368 #4 Karpatkanyar
- 2019-03-10 12:16
Ösi magyar bölcsesseg:
"Szarral harcolsz es gyözöl, de szaros leszel!"
Ez a jövö.
272 #5 Kameleon
- 2019-03-10 16:04
238 #6 bivaly
- 2019-03-10 18:12
Imre !

Azt, hogy tudatosan teszik, azt tökéletesen jól tudom ! A hozzá fûzött véleményeddel nem tudok egyet érteni. Azt is tudom, hogy nagyon sok minden nem az, mint aminek láttatják, de úgy látom, hogy a múlt ezidáig nem feltétlenül igazolja a feltevéseidet. A világ eddigi akár fals flagjai soha nem hoztak jobbulást ! A TV ostrom óta mi lett jobb, mi változott pozitívan itt ? Mert azt is szervezték. Ukrajnában is jól megszervezték a Majdant ! Mi változott arra felé pozitívan, ma is volt balhé , állítólag nem is kicsi, és ha minden igaz, akkor most nem a fizetett "hullák" tüntettek. A világ olyan lett már mint egy albérlet, állandó új lakók , állandó hurcolkodás, a bérbeadó marad.
238 #7 bivaly
- 2019-03-10 18:15
A "Nyugat" aljassága az égig ér, mindentõl és mindenkitõl függetlenül. Ez csak egy eklatáns példa a mocsokságra . Nem mint ha nem tudtuk volna ezt eddig is. Az undoromat meg valahogy mindenkor kimondom.
4 #8 Posta Imre
- 2019-03-10 19:07
Bivaly, belsõ információ is van még 2009 bõl. Tudod cigógyilok. Moszad csinálta. Oroszok felfogták, hogy a zsidók terve micsoda. Megnyomták a pánik-gombot. Ennek 10 éve. Azóta sok mindent tettek nyilvánvalóvá, de világ szinten. Nekünk ettõl "jobb". Nem. Jobb lesz valaha is? Valószínûen nem. Nem csak azért, mert nem lehetne, hanem azért, mert ahhoz túl jól ismerjük a mocskos "játékot", hogy higgyünk bármelyiknek is bármit. Kelet ugyanolyan undor, mint a Nyugat civilizációs szinten és jelen állapotában. Buzulmány pénzhiénák szarófarmja. De valami más is készül itt nem is annyira titokban. Lehet meg se érjük, lehet igen. Erre vannak jóslófájásaim.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.81 másodperc
3,402,925 egyedi látogató