Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gyöngyösi: ''A holokauszt egy olyan állatfaj, amellyel kapcsolatban az indulatok nõnek''

BelföldEjnye, tán készítik elõ a "postaimre videók" anyagainak nyilvános felvonultatását? Micsoda titkok? Micsoda leleplezés? Köztudomású tények. Ma ccabi, holnap kabbe! Nincs új a nap alatt: itt a következõ felfoghatatlan és mérhetetlenül szomorú felvétel Gyöngyösi Mártonról. Az Origo birtokába került videón a Jobbik jelenlegi elnökhelyettese és frakcióvezetõje közel másfél órán át, megállás nélkül hangoztatott antiszemita szólamokat egy 2013-as lakossági fórumon. Szavaiból kiderült, hogy a Zsidó Világkongresszus azért jött Budapestre, hogy felmossa a padlót a magyar emberekkel, a holokauszt egy speciális állatfaj, valamint a holokausztkompenzáció egyenlõ az intézményesített korrupcióval. A létezõ összes jobbikos antiszemita romlottságot belezsúfolta a beszédébe.

„Ugye, azt senki nem feltételezi, hogy amikor a Jobbik kettõs állampolgárságról beszél, akkor a csíkcsicsói székely bácsiban látja a nemzetbiztonsági kockázatot. (…) Nem róluk volt szó természetesen, hanem kizárólag és határozottan az izraeli-magyar kettõs állampolgárokról” – ezzel az eléggé erõs felütéssel kezdte meg Gyöngyösi Márton körmendi lakossági fórumát 2013 júniusában. És ez még bõven csak a kezdet volt.
„Minden zsidó nemzetbiztonsági kockázat”

Ismert, az ezt megelõzõ év decemberében hangzott el a botrányos zsidólistás felszólalása a magyar Országgyûlésben, ami után országjáró turnéra indult a jobbikos berkekben sztárrá avanzsálódott politikus, így jutott el a nyugat-magyarországi városba. Közvetlenül a kezdés után még egyszer megismételte, hogy nemzetbiztonsági kapcsolat tekintetében „egy fikarcnyi kétely sem merülhet fel” a székely bácsival kapcsolatban, nem úgy az izraeli-magyar kettõs állampolgárokkal szemben. „Itt kitérnék arra, miért is »utazik a Jobbik« az izraeli-magyar kettõs állampolgárokra” – tette hozzá a világ hetedik legantiszemitább embere, aki beismerte, hogy pártja tudatosan „utazott” rájuk. Hogy miért tették mindezt, arra két okot mondott: az elsõ a már jól ismert „terrorállam” narratívába illeszkedett bele. Meglátása szerint Izrael egyedüliként a világon nem ismer se Istent, se nemzetközi jogot, és nem tisztel semmit a világon. Éppen ezért úgy látja:

a nemzetközi elõírások figyelmen kívül hagyása miatt minden egyes izraeli állampolgár, járjon bárhol a világban, nemzetbiztonsági kockázatot jelent

– hangzott a Jobbik vezetõ politikusának elsõ számú érve arra, miért kell a kettõs állampolgárokat kiszûrni a magyar törvényhozásból. Ez nem feltétlenül új gondolat Gyöngyösitõl, korábban itt írtunk róla.

A másik ok szerinte, amiért indokolt volt a Jobbik zsidólistázós ötlete, az az, hogy „Izrael államelnöki szinten deklarálta Magyarország gyarmatosítását”. Ezzel értelemszerûen Simon Peresz korábbi mondatára utalt vissza, és azt hangoztatta, hogy a „pénzvilág eszközeivel gyarmatokat lehet létrehozni”, az izraeli invázió pedig Magyarországot is érinti. A konfliktus feloldására pedig egy meglehetõsen meredek megoldást ajánlott az egybegyûlteknek: a hadüzenetet. „(…) Megkockáztatom, hogy ha Magyarországnak lenne valódi elitje (...) akkor

egy ilyen diplomáciai botrányt nemcsak számonkérés követte volna, hanem egyenesen hadüzenet is”

– hangoztatta.

Ugyan ekkor még az elõadás felénél sem tartott, Gyöngyösi emelte a tétet, és elõhúzta a holokauszt témáját mellényzsebébõl.
„Van-e közöttünk holokauszt-túlélõ?”

Izrael és a zsidóság után elõször a Wallenberg- és holokauszt-emlékévnek esett neki beszédében. „Jó példa erre, hogy a tavalyi évben volt egy Wallenberg-emlékév, amirõl azt gondolhattuk, december 31-ével véget ér, és nagyot lélegezhetünk, hogy akkor most letudtuk a mea culpázásnak, a lelkiismeret-furdalásnak, meg a miegymásnak a nagy évét, és ezután felszabadultan beléphetünk 2013-ba. De csak lélegzetvételnyi volt az idõ, hiszen az Orbán-kormány 2013-ra meghirdette a holokauszt-emlékévet, ami a mai napig tart. Újra szembesülnünk kell valami új intézkedéssel, ami a holokauszt-emlékév keretében zajlik” – mondta felháborodottan a jobbikos politikus. Nincs mese, ezután a holokauszt-túlélõkön való gúnyolódás következett, Gyöngyösi konkrétan megkérdezte a jelenlevõktõl, van-e a soraikban valaki, aki túlélte a zsidóellenes népirtást.

Gyöngyösi (nevetve): „És tegyük fel magunkban, itt szûk körben azt a kérdést, van-e itt közöttünk holokauszt-túlélõ? Nem tudom, van-e itt esetleg?”
Bekiabáló (hangosan): „Reméljük, nincs.”
Gyöngyösi: „Nincs? Akkor az az üzenet, hogy nincs, mert akkor ezek a szerencsés emberek lennének… A második csoportban mindannyian a bûnös magyarok táborát gyarapítjuk.”

Hangos bekiabálás és nevetés volt a reakció a politikus mondataira.

Ezt Gyöngyösi Zsidó Világkongresszus elleni támadása váltotta fel. Gyöngyösi kifogásolta, hogy a szervezet éppen Budapesten akarta megtartani aktuális összejövetelét, ezt nyílt provokációként értékelte. Meglátása szerint ennek csupán egy kifutása lehet: felmossák a padlót a magyar emberekkel. „Ma már azzal voltak tele az újságok, hogy az FBI-nak az emberei, a Moszad emberei, az AVH-nak az emberei ellepték Budapest utcáit, és már megy az elõkészítése ennek a fantasztikus világkongresszusnak, amin Orbán Viktor is felszólal.

(...) Az elsõ napirendi pontja az lesz ennek az eseménynek, hogy felmossák a padlót minden jóérzésû magyar emberrel”

– hangoztatta az antiszemitizmusát ma már tagadó politikus.

Ezután azt is vázolta, nemcsak kívülrõl, hanem belülrõl is provokálják a magyarokat. Nem kicsit, nagyon.
„Budapest-Auschwitz expresszvonat”, „a szívem szottya történet”

A belülrõl érkezõ provokációra azt a példát hozta fel elsõként, hogy egy Rosenberg Dániel életérõl szóló filmet mutattak be Budapesten. „Nagyon megengedõ vagyok, mert önmagában az még nem probléma, hogy Bródy János, Koncz Zsuzsa és Koltai Lajos közremûködésével létrejön egy zsidó tematikájú film. Ennek azonban van egy kis szépséghibája: a történet nem igaz (nevetés)” – kacagtatta meg közönségét Gyöngyösi, hogy aztán ismertesse az egybegyûlteknek, mirõl is szól az alkotás. „A film dióhéjban arról szól, hogy a Budapesten lakó zsidó család gyermekét a német megszállás alatt lévõ Magyarországon az SS fel akarja rakni a Budapest-Auschwitz expresszvonatra, jönnek érte a gettóba, de helyette a keresztény-magyar barátja,

Magyar Zoltán, szegény képviselõtársam a Jobbikban mit kapott ezért (hehe, nevetés), feladja magát”– gúnyolódott a zsidó embereken teli tüdõvel a Jobbik vezetõ politikusa „a szívem szottya történet” kapcsán, ami szerinte „megmérgezi a legfiatalabb generációkat”.

Fokozta felháborodottságát, hogy egy „Eszter Izraelben” címû (amúgy az izraeli nagykövetség által terjesztett) brosúrát nyomtak a kezébe gyermekének oktatási intézményében, ami meglátása szerint színtisztán cionista propaganda volt.
Gyöngyösi szótárában: holokausztkompenzáció = intézményesített korrupció

Miután alaposan lehordott egy holokauszt-túlélõt, miután belekötött egy nagykövetségi anyagba, a holokausztot egy érdekes állatfajnak titulálta. „Általában a világtörténelemben bekövetkezõ tragédiák úgy szoktak mûködni, hogy az idõ múlásával, ha nem is elfelejtõdnek, mégiscsak valahogy tompulnak. Az ezzel kapcsolatos érzelmek, azok nem növekednek, hanem elcsitulnak. A holokauszt az egy olyan érdekes állatfaj, amellyel kapcsolatban az indulatok nõnek. Tehát mintha egyre több lenne a holokauszt-túlélõ, és egyre nagyobb lenne a holokauszttal kapcsolatos fájdalom” – fogalmazott a politikus, majd a magyar kormány által felkínált kompenzációk kapcsán fejtette ki a véleményét.

„Egyenesen felháborítónak tartom azt, hogy a holokauszt-túlélõk kompenzációjáról úgy beszélünk, mintha az egy teljesen természetes és magától értetõdõ dolog lenne. (…) A holokausztkompenzáció azért teljes mértékben felháborító, mert úgy mûködik, hogy a magyar kormányok a közpénzt odaadják a zsidó szervezeteknek, akik azt szétosztják, a fene tudja, kinek, ha egyáltalán szétosztják. Ezt, ha nem a zsidók kárpótlásáról lenne szó, akkor ezt a világban mindenki úgy nevezné, hogy intézményesített korrupció. Hiszen ez az. Mutyialapon mûködõ biznisz, üzlet” – toldotta meg az addigiakat. Ebbõl az következik, hogy

a Jobbik elnökhelyettese szerint a zsidó szervezetek ellopják a hozzájuk érkezõ állami pénzt, így a holokausztkompenzáció egyenlõ az intézményesített korrupcióval.

Ezek után már szinte szóra sem érdemes, hogy a zsidóságot jelölte meg a „patkányforradalom” és a kommunizmus miatt az elsõ számú felelõsnek. Hozzáfûzte, hogy nehéz feladat a cionizmus és a zsidóság között különbséget tenni.
A hetedik

Gyöngyösi Márton a Jobbik ökleként, egyik leghangosabb politikusaként számos hazai kisebbségnek esett neki. Mivel – diplomata édesapja kiküldetése miatt – gyermekkorának jelentõs részét a Közel-Keleten töltötte, így a palesztinbarátság mellett erõs Izrael-ellenesség alakult ki benne. Ezt tökéletesen tudta kamatoztatni a 2003-ban alakult szélsõjobboldali Jobbikban, amelybe 2006-ban lépett be. A hazai zsidóság és Izrael ellen számos alkalommal kelt ki, ennek egyik eklatáns példája volt, amikor a Jewish Chronicle nevû izraeli lapban megkérdõjelezte a magyarországi holokauszt áldozatainak számát, az „izraeli térhódításról” pedig úgy nyilatkozott, hogy a zsidók nemkívánatosak Magyarországon. Az Origo a napokban mutatta be azt a felvételt, amelyen arról értekezett, hogy hadat kellene üzenni Izraelnek, az összes izraeli polgár nemzetbiztonsági kockázatot jelent, valamint a hazai zsidóság a cionizmus oldalára állt. Nem véletlen, hogy a Jobbik elnökhelyettese a náci háborús bûnösök felkutatására szakosodott Wiesenthal Központ 2012-es összeállításában a világ hetedik legantiszemitább embereként szerepelt.
Link

Hozzászólások

1349 #39 Nagy Levente
- 2019-03-15 22:03
József!
Nem is a vallás miatt ajánlottam a videót ( mert nem azt gondolom lényegesnek, hogy az vallás vagy szokás, vagy rendszer vagy kultúra, vagy bármi legyen is az, hanem, hogy milyen életminõséget eredményez) hanem amiatt, ami arról az aljas módszerrõl, zsidó manipulációról szól, amely több mint ezer év múlva is teljes homályban, tévedésben, becsapottan tart nem csak egyes embereket, hanem egész nemzeteket, társadalmakat, akik nem lelik emiatt "gyökerüket". Õk meg így emiatt úgy "táncollnak" rajtunk ahogy épp akarnak. Sajnálatos módon!

Gerry!
Hát ez az! De a tudást ( ami hatalom, mondjuk pont a pénz helyett ) valahonnan meg kell szerezni, elsajátítani. Ebben a rohadt rendetlenségben meg ezt a legnehezebb, mert mindent ennek ellenében csinálnak. Sõt én úgy gondolom, hogy csak olyan tanulható tudást engedélyeznek (a CEU-ban is) ami elsõsorban a zsidókat hozza pozícióba, gazdagságban tartja és csak huszadlagos az, hogy mondjuk egy magyar hogyan és mibõl tartja el a családját. Ezért is volt helyénvalóbb a tradiciókon alapuló rendszer és társadalom, ami nem manipulált kötelezõ iskolai intézményesített becsapás volt, hanem természetes módon hagyományozádott egyik generációról a másikra. Na az az életet és annak folyamatos fenntartását tartotta elsõdlegesnek és nem a magán zsidó nagytõke profitját.
68 #40 kolpeny
- 2019-03-17 07:44
Egy kicsit Levente védelmében, bár nem szorul rá! :-)

Az úgynevezett POGÁNY-elõdeink JÉZUSI SZKÍTÁK
voltak!A természeti népeknek is volt valamiféle, leginkább egészséges spirituális elképzelésük.

Hogy egy saul-pál számos egyéb zsidó közremûködõvel együtt kiforgatta, meghamisította a JÉZUSI IGAZSÁGOKAT, attól hogy a jelenlegi vallásirányzatok mind szemétdombra valók, attól még bárkinek lehet másfajta elképzelése és nem árt ezt sem felidézni: "Ha az Õ emléke megmarad, az Õ népe magára talál."
http://serverdoma...t.news.836
1349 #41 Nagy Levente
- 2019-03-17 09:58
Kedves Kolpeny!
Köszönöm a megerõsítést!
Kicsit azért faramuci ez, olyan mint ha Jézust kellene megvédeni bármitõl is. De szerintem Õ sem szorul védelemre. Azt szerintem is jól látod Te is, hogy ami valamilyen szinten megmaradt a hagyományokból az maga Jézus és amit Õ képviselt. Az egyház az viszont a "kifacsart" csalás és hazugság - ha másról nem is de a cenzúráról azért mindenki hallott már -. De ami fontos a tudás, amihez szerintem is hozzátartozott egyfajta spiritualitás, szakralitás vagy lélekismeret bárhogy is nevezték. Ez nem hagyta, hogy egymást meglopják, csaljanak, hazudjanak és kisajátítsák egymás életterét ( mint pl. ma a magán nagytõke) stb. mint a zsidók. Meg ahogyan már hosszú ideje a "felsõbb körök" nagy része hazánkban is teszi. A nyugati civilizációnak az volt az igazi ellentéte!
2 #42 gerry
- 2019-03-17 12:57
Levi - nem véletlenül idéztelek.
Miután periodikusan megjelenik (és néha vihart kavar) a vallás és vonzatai témakör, így röviden szeretném (szubjektív) "helyére tenni" a dolgokat. Persze - tapasztalom az, hogy - soha nem fog sikerülni és nem azért mert nekem vagy másnak nincs igaza, hanem azért mert mindenki magából indul ki és többnyire maga mellé esik. Ezért csak annyit próbálok az itt olvasóknak a fejébe verni, hogy ne a tudással legyen problémánk (akkor se ha az nekünk nem tetszõ, vagy idegenül hangzó magyarázattal jár és akkor se ha ellentétes az általunk tanultakkal illetve elfogadottakkal), mert a tudás megszerzését a megértés és használatbavétel követ(het)i. "Az ellenséget akkor vagy képes legyõzni, ha az õ fejével is képes vagy gondolkozni" - mondta valaki, valamikor. A tudás minden esetben szükséges.
Más dolog a vallás. Már nagyon sokszor megkaptam életem során amikor a vallás került szóba, hogy "Mi vagy te, ateista? Fujj, hogy mondhatsz ilyent, hogy nincs felsõbb hatalom aki ... bla, bla, bla ... Ez a reagálás a szememben mindig a "meg se hallod, amit mondok, csak rámtámadsz" dühöt láttatta.

Miért? Mert általában azt tapasztalom, hogy az emberek többsége nem érzi mit jelent a "vallás" és a "hit" közötti különbség.
A HIT - az a belsõ (lelki?) elkötelezettség valami iránt ami személyes és egyedi, minden ember magánügye.
Hiszek a szabadságban, az erkölcsben a hazámban, a szeretetben, a jövõben (vagy Istenben esetleg a földön kívüli hatalomban akik figyelnek minket egyszerü földi halandókat),... - azért hiszek, mert önmagam, vagy akaratom megerõsítését szolgálja, idõben utat és irányt mutat, fegyelmez és lelki biztonságot ad.

A vallás? ....
Szerintetek?
Szerintem a vallás nem más mint azon emberek kihasználása akik vagy tudatlanok, vagy nem értik vagy képtelenek egyedül feldolgozni a körülöttük lévõ világot és ezáltal szükségét érzik egy segítõ erõnek, amiben/akiben megbízhatnak.
Ez nem róhatjuk fel ezen embereknek a hibájaként. A különbséget - magammal kapcsolatban mindössze úgy deffiniáltam, hogy képes vagyok azzal a tudattal élni; elfogadom azt, hogy nem ismerem a választ, nem értem - és ennyivel el is intézem a dolgot. Talán, valamikor megtudok valami újat ami bizonyít, vagy maga mellé terel... de ha mégsem akkor ennyi volt. Majd a következõ életemben (már ha lesz olyanom,) esetleg "megvilágosodok".
A vallás létrejövetele - már több ezer éve nem jelent mást mint irányítást, elnyomást, rabszolgatartást és az emberiség kihasználását a "felsõbb" - ugyanakkor ugyancsak földi - hatalmi csoportosulások érdekében. Semmi több. Csakhogy emberek milliárdjai nem fogják fel, hogy visszaélnek az õ Hitével, a belsõ tisztaságával, õszinte emberi érzéseivel - pontosan azok a vezetõk, "segítõ kezet nyújtók" akiknek bizalmat szavazott, mert hitt bennük de ez a hite - bár nem tudta felfogni - már ahhoz kevésnek bizonyult, hogy személyébõl egy felszabadult, önmagát irányítai és elfogadni képes elme bontakozhasson ki erre a világra.

A valláshoz hozzátartozik mindenféle politikai csoportosulás, ugyanis csak az esetben képes embertömegeket manipulálni, ha a saját csoportjaiból minden egyedi gondolatot az általa képviselt dogmatikus alappal megerõsített véleményre formál át. Kommunizmus? Ilyen-olyan-izmus? Felekezet?, Kivétel nélkül mindegyikben keveredik az igaz és a manipulált ideológia.
Ezért merem azt mondani; pokolra minden vallással!
Persze tudom, hogy most is elvetem a sulykot. Talán nem köveznek meg virtuálisan, de az olyanok mint "mi" csak okoskodók, idealisták vagy "ördögien gonoszok" lehetnek ebben a világban. Ez utóbbit már átéltem szemtöl szemben is azt meg én is tudom, hogy egy idealista okoskodó vagyok.
Talán ennyi így hirtelenjében.
139 #43 jozsef toth
- 2019-03-17 15:38
Talan meg egy utolso szo jogan !

Istenek,teremtok,vallasok Es mocskos uralkodok .
Arrol nincs irott tudomasom,hogy a foldon letezett volna olyan orszag,civilizacio,sziget ahol valamilyen uruggyel ne oltek volna egymast az emberek.
Akar csak elelem szerzes celjabol ;kanibalizmul;

Ezt viszont akkos megis csak a TEREMTO rovasara lehet irni!
Mert valamot rosszul csinalt!!!
Ezert en nem is latok semmilyen remenyt,hogy ezt MI MAGUNK megoldjuk.

Azt tudom,hogy leteznek ertelmes es normalisnak mondhato emberek.De ebbol van a leg kevesebbbbb.
Es a vilagon szet szorva nem egy egyseges orszagba.

Ezert a tulerovel szembe nics esej arra ,hogy gyokeres valtozas tortenjen.Csak a mesebe van ,hogy a jok elnyerik jutalmukats_nezem
116 #44 livia
- 2019-03-17 19:20
Szóval, ha jól utánaszámolunk, hogy trianon óta hány magyart öltek meg. No, nézzük már meg, hányan voltunk, ma meg hányan maradtunk. A nyerõ nép hányan volt a hol elõtt, és ma hányan vannak, még túlélõk is. Kinek van nagyobb fájdalma? Nem fáj az a kutyának!
4 #45 Posta Imre
- 2019-03-17 19:21
Elpusztítani mindent - Az ismeretlen polgárháború 1848/49
2016 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
A filmalkotás mûfaját tekintve egy lebilincselõ, izgalmas történelmi ismeretterjesztõ film, amely az 1848/49-es forradalom és szabadságharc egy alig ismert, tragikus eseménysorát dolgozza fel. Az alkotók az 1848. júniusa és 1849. májusa között Erdélyben kibontakozó etnikai konfliktusok vérengzésekig fajuló történeteit és a Délvidék két tragikus eseményét tárják fel. A film vezetõszakértõje Dr. Hermann Róbert történész személyes megjelenésével, és összekötõ szövegeivel segít megérteni a szabadságharc ezen idõszakának történéseit, az osztrák hadvezetés és a román felkelõk együttmûködésének okait, s tõle tudhatjuk meg azt is, mi és hogyan történt azokban a falvakban, ahol már nem él magyar lakosság, akik mindezt elmondhatnák. Dr. Gudor Kund Botond történész, református esperes és a témát kutató más szakértõk mellett megszólalnak még az áldozatok neveit rejtõ, több száz éves anyakönyveket õrzõ református lelkipásztorok és lokálpatrióta kutatók.
https://port.hu/a...vie-183813
116 #46 livia
- 2019-03-17 19:29
Imre! No, és hol nézhetõ meg? No, azért felírtam.
4 #47 Posta Imre
- 2019-03-17 19:42
Livia én pár napja láttam azt hiszem a Dunán vetítették. Nem kicsit lettem oláh-utáló. Ezt nem lehet megtorlatlanul hagyni! Ezt sem!
51 #48 Skorpio58
- 2019-03-17 20:22
75 #49 talpi
- 2019-03-17 21:09
Imrém!
Csak halkan kérdezem, akkor, ez nem holokauszt?
Ez a tetvedék banda és támogatóik, a mai napig szívják a nemzet vérét. Többek még támogatják is itthonról, "keresztény demokratikusan" vagy felcsuti ramszeszilag.
Ezért kell a történelem süllyesztõjébe menni az összesnek, követve nagy elõdjük, csauseszku nagymestert.
1349 #50 Nagy Levente
- 2019-03-17 21:12
Kedves Gerry!
Az általad leírtakat én is így gondolom! Az a legjobb megközelítés szerintem is, ha elõször tisztázzuk a fogalmakat. Nagy konfliktus kavarodhat abból ha valaki mást ért hiten, valláson, tudáson, bölcsességen és bármilyen egyéb más dolgon. ( Mint, ahogyan a mellékelt ábra is mutatta. )

Kedves József !
Az Imre - valószínûleg nem véletlen - ajánlja figyelmünkbe a filmet : "Elpusztítani mindent...." A "pusztítás vagy Pusztító" a zsidó szellemiség ez a " teremtés vagy Teremtõ" ellentéte. Az én "olvasatomban" legalábbis a Teremtõ nem csinál mást "csak" teremt. Ezt is bízza ránk emberekre se többet, se kevesebbet, vagyis ennek a folytatását ebben a földi létben (Kinek-kinek tudása és képességeihez mérten) Ezt - ha jól fogtam fel - úgy tudta legelõször megtenni, hogy kivetette magából az ármányt vagyis a pusztítót. (Lehet, hogy ezt a "moccanatot" nem kellett volna megtennie?) Mivel, mint minden a mesék is ebbõl a teremtésbõl léteznek lehetnek igazak is, de azt valószínûleg jól látod, hogy nem ebben a földi létben. (Mármint, hogy "a jók elnyerik jutalmukat";)
Az is bizonyos, hogy a földi létben szinte mindig, - de az is lehet, állandóan - folyt az öldöklés. Viszont abban van különbség, hogy mi mellett és mi ellen, valamint hogy határainkon belül, vagy kívül. Az én olvasatomban volt olyan kultúra, rend - bárhogy is hívhatjuk - , a szkytáké vagy szittya magyaroké, hunoké, pártusoké és ezekkel rokon népeké - akárhogy hívták õket vagy magukat -, akik - már jóval Jézus elõtt - csak határaikon kívül kellett hogy harcot vívjanak az "ármánnyal" vagyis a "zsidók pusztító démonával". ( Vagyis olyan néppekkel, birodalmakkal - pl. Római Birodalom -, akik ebben a pusztító szellemiségben képzelték el magukat és nem a teremtõ szellemiségben.)

Sajnos már ez sem így van, ez is biztos. (Ezt meg a valóságunk, a jelenünk mutatja)

Nade, - ahogyan a Gerry egyszer írta nekem -: " Az élet szép, még akkor is ha ronda"
684 #51 atacama
- 2019-03-17 22:20
megnéztem én is a filmet,hát borzalom a köbön
hogy van ezek után népeknek fajoknak tükörbe nézni ezek után?
igaz a népírtás azóta is folyamatosan zajlik alkalmazkodva a korhoz kifinomultabb módszerekkel!!!! nem kéne megvárni az utolsó felvonást!! meg kell szervezni magunkat..
238 #52 bivaly
- 2019-03-18 12:17
Imre !

Még csak most ? Igaz, az enyém idõnként lohad, de ha újra ismételek pár eddigi dolgot, erõsen fellángol. Kialudni, az csak velem együtt fog.
2 #53 gerry
- 2019-03-18 14:07
bivaly - ez nagyon helyes, egyezik a véleményünk! Én balkezes vagyok és te? s_hihi

Keves Levi (A kedves-t most kiérdemelted!)
...ahogyan a Gerry egyszer írta nekem -: " Az élet szép, még akkor is ha ronda"
- hogy Te milyenekre emlékszel! ("randa" - nem ronda - de ettõl függetlenül) megtisztelsz vele! Köszi, megerõsítettél a hitemben, hogy érdemes ide írni. ;)
116 #54 livia
- 2019-03-18 14:28
Köszönöm Szépen!
238 #55 bivaly
- 2019-03-18 16:06
Gerry !

Ne vicceld el, ami nem vicces, ba...plusz !
2 #56 gerry
- 2019-03-18 18:32
Itt már viccelõdni se lehet?
Akkor mondok egy verset (Hofi után szabadon):
Föld annyának föld annya!
Az annya!


Ahogy látom ma rossz a hangulat magyarhonban. Oroga is lebaltázott, most látom, hogy te is...
Gondolom bennem lehet a hiba. :(
.............................................
De tudjátok mit? - nem érdekel.
A világon sokan nem is érzik, hogy mi történik...
A fiam "kedvéért" beregisztráltam az egyik Kripto-nyerészkedõ felületre...
Persze nem az érdekelt, hogy nyerjek, hanem az, hogy tanuljak.
A 20 Euro kezdésbõl elszórakoztam néhányat, aztán most 3 napja betettem "élesbe" 8 Eurot.

A mai nap - 3 nappal késõbb - a nyereségem majdnem 14 Euro... Persze valójában tök hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz és nem is óhajtok többet betenni és nyerészkedni, de azért elgondolkoztató, hogy pl. 8000 Euróval "játszva" 3 nap alatt 13'860 Eurót lehet keresni - amit persze át is utalhatok a kontómra probléma mentesen. Igaz, hogy az egész - mint mindig - egy lufi, mégis százezrével vannak olyanok akik ebbõl élnek és ezerszer jobban mint az átlag emberek, ezért senki ne számítson arra, hogy a világot - napjainkban - ki tudjuk billenteni a sarkaiból.
Ha mégis, akkor az világégést fog okozni.

A PrintScreen a monitoromról:
postaimre.net/kepek/EGY_KIS_NYERESEG.jpg

Remélem most nem gondoljátok azt, hogy bohóckodok...- ismételjem meg a verset, vagy nem szükséges?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.16 másodperc
3,410,454 egyedi látogató