Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

2019 Március 15.-e

BelföldKözös tüntetést szervezett Budapesten az összes ellenzéki párt, valamint Márky-Zay Péter mozgalma is. Dobrev Klára, a DK EP-listájának vezetõje lázadásra kérte az embereket, Márky-Zay Péter hódmezõvásárhelyi polgármester szerint Orbán retteg az összefogástól, míg a jobbikos Jakab Péter szerint a miniszterelnök egy elmebeteg. Az LMP-sek klímaforradalmat akarnak, a fiatalok pedig saját 12 pontot állítottak össze. Összefoglaló az eseményekrõl: Link

Megint egy 12 pont, Petõfi után szabadon (Szerintetek nem maradt ki néhány dolog?):

Hozzászólások

75 #20 talpi
- 2019-03-16 16:08
NYitott légtér azonnali megszüntetése, a berepülõ nyomorultak azonnali földre kényszerítése, sajtó elé állítása. Utána a falhoz. Következõ berepülõ,már a saját légtér megközelítése elõtti likvidálása.
684 #21 atacama
- 2019-03-16 16:33
gerry már switzerland felett is? a fene se gondolta volna
s_kukk
2 #22 gerry
- 2019-03-16 17:11
atacama - nem "már..." hanem évek óta és szinte minden országban - ahogy minden országban kussolnak a "miért"-röl. Gyerekkoromban - kertes házban laktunk, minden nap néztem a repülõket, a kondenzcsíkokat és soha, egyetlen egyszer se láttam, hogy több km-es csíkot húztak volna... 12 évesen - apám a budaörsi reptéren dolgozott hetekig (Villanyszerelõ Mester volt) kivitt magával, unalmamban felkéredzkedtem egy mentõ-repülögépre (talán Cresna volt?), a pilótának mondtam, hogy apu itt dolgozik és még 3 órát kell várnom... felvitt magával, én meg fentrõl láttam Budapestet :), aztán Pápán /- repülõezred/, két hosszú évig megint a repülõk világát "élveztem", 6 vagy 8 hónapig váltásparancsnokként a hírügyeletes tiszt mellet élveztem a 24/24 órás ügyeletet, amit addig nem tudtam, ott megtanultam a repülõkrõl... persze azóta csak felejtek. Amikor elõször láttam meg ezeket a csikokat, rögtön tudtam, hogy ez nem természetes, valamit beleengednek a légtérbe. Akikkel akkoriban beszélgettem errõl, döbbenten néztek rám és csípõbõl el akarták nekem magyarázni, hogy ez mindig volt, van és lesz is... ez már itt történt svájcban. Persze nem akartam meggyõzni senkit, mert én se tudtam rá magyarázatot. Aztán Imre régi oldalán "Gridaj" elkezdte összegyüjteni az erröl szóló képeket, hipotéziseket, cikkeket és hozzászólásokat, kapott tölem egy webhelyet amit aztán "felhok.com" néven éveken keresztül szerkesztett is. Ma már õ is "feladta" vagy a lova dölt ki, esetleg a dárdája veszett el valahol, vagy a szélmalom volt erõsebb.
Három és fél éve, néhány ember kérésére még Pitkinnel megcsináltunk egy csoportos "startoldalt" ahol Gridaj - utolsó lélegzetvételével csak feltöltött néhány cikket a már megszünt oldaláról, így valami megmaradt az utókor felé, (ezt itt találjátok: http://gridaj.mag...m/news.php ) majd végleg eltünt a látószögünkbõl. Ha valakit érdekel nézze át.
Az emberiségnek mindig két lehetõsége volt: Vagy fellázad és "aki szelet vet vihart arat", vagy "igába hajtja a fejét".
Ennyi év alatt én egyszer sem találkoztam mindent elsöprõ viharral.

Valószínüleg már nem is fogok.
139 #23 jozsef toth
- 2019-03-17 16:31
2 #22 gerry !
Latom TE nem erted!
Ez csak legfrissittes!s_hee
Tudod regen nem volt illllesmi a pottyantosokba,de a bentlevo furdoszobakba se.Ezert a mai tecnika segitti a fold lakosait akiknek meg nics erre penze sajat zsebbol adakozas celjabol ezt feltrol kuldi rank.

Es azt illene mar tudnod,hogy mind az ami tentrol jon az ALDAS !
1072 #24 fkriszta
- 2019-03-17 17:22
Gerry! A tapasztalataidat, bár kevesebb évre visszamenõleg, de osztom, megerõsíteni tudom! Sõt.. a mostani szelek sem a "régiek" A természetes szelek kezes bárányok, együttmûködõek, tisztában vannak céljukkal... Ezek manapság, idõnként felbukkanók, olyanok mint egy vergõdõ kamasz.. a viselkedésük teljesen érthetetlen, nem kezelhetõ mint a természetes szeleké. Nem lehet velük szót érteni...
809 #25 megmondhatom-e
- 2019-03-17 18:02
- igen a széllel nem lehet szót érteni . . .

I talk to the wind
My words are all carried away
Italk to the wind
The wind does not hear
The wind cannot hear

- és ez csak a refrén . A többi ennél is fontosabb , mert a King Crimson (is) sok fontosat elmondott - de olyan húújék - neem értik ! - my words are all carried away - és ez így van lyól !
116 #26 livia
- 2019-03-17 19:13
Szerintem még mindig nem verték orrba a legtöbbjét, mert megy majd savazni az eszemadta. Mintha fizetnének érte, pedig még csak nem is isten kiválasztottja, vagy ajándéka, akiknek jár ugye. Mármint a külön fizetség.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.68 másodperc
3,405,779 egyedi látogató