Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szijjártó: Az izraeli cégek hozzájárulnak a magyar gazdasági dimenzióváltásához

BelföldJön a dimenzióváltás, jön az aranykor! Tessék kopaszkodni! Magyarország és Izrael gazdasági, kereskedelmi és befektetési kapcsolatai dinamikusan bõvülnek, és az izraeli vállalatokkal folytatott együttmûködés nagy segítséget jelent a magyar gazdaság dimenzióváltásához – mondta el az MTI-nek Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter telefonon Izraelbõl.

A politikus Teva gyógyszeripari vállalat, a korábban Nav ‘n Góként ismert NNG informatikai cég, a Tama Plastic Industry vegyipari vállalat és a Well Done mezõgazdasági cég vezetõivel találkozott Izraelben.

A miniszter kiemelte: az izraeli cégek a legmodernebb technológiai színvonalat és a legújabb megoldásokat képviselik és alkalmazzák. A miniszter rámutatott, hogy az izraeli cégek elégedettek a magyarországi gazdasági környezettel és a kormánnyal folytatott együttmûködéssel, kiemelték a szakképzett munkaerõ fontosságát és az alacsony adószint jelentette magyar versenyelõnyt.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (b), Yari Arzi, a Tama Plastic Industry vegyipari vállalat ügyvezetõ igazgatója és Gyõrfi Sándor, a Tama Hungary ügyvezetõ igazgatója (j) a Teva gyógyszergyártó cég tel-aviv-i központjában 2019. március 19-én (Fotó: MTI/KKM/Mitko Sztojcsev)

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (b), Yari Arzi, a Tama Plastic Industry vegyipari vállalat ügyvezetõ igazgatója és Gyõrfi Sándor, a Tama Hungary ügyvezetõ igazgatója (j) a Teva gyógyszergyártó cég tel-aviv-i központjában 2019. március 19-én (Fotó: MTI/KKM/Mitko Sztojcsev)

A miniszter felhívta a figyelmet, hogy Magyarország és Izrael gazdasági, kereskedelmi és befektetési kapcsolatai dinamikusan bõvülnek; 200 izraeli vállalat 5500 embert foglalkoztat Magyarországon, a két ország kereskedelmi forgalma tavaly meghaladta az 525 millió dollárt és az elmúlt 10 évben a magyar export soha nem süllyedt 300 millió dollár alá.

„Az Izraellel folytatott együttmûködés a magyar gazdaság dimenzióváltásának idõszakában egyre növekvõ jelentõséget tölt be” – fogalmazott Szijjártó Péter.

Magyarország továbbra is fontos szerepet játszik az izraeli vállalatok üzleti stratégiájában, magyarországi jelenlétüket fenntartják, sõt szinte kivétel nélkül bõvíteni fogják – tudatta a miniszter.

„Ezzel újabb munkahelyeket hoznak létre, és tovább növelik a magyar gazdaság technológiai színvonalát, és ezzel hozzájárulnak ahhoz, hogy Magyarország a modern technológiára alapuló új világgazdasági korszak gyõztesei közé tartozzon” – húzta alá Szijjártó Péter.
Link

Hozzászólások

139 #1 jozsef toth
- 2019-03-19 12:36
Magyarország továbbra is fontos szerepet játszik az izraeli vállalatok üzleti stratégiájában, magyarországi jelenlétüket fenntartják, sõt szinte kivétel nélkül bõvíteni fogják – tudatta a miniszter.
Ez regota igy volt!Csak eddig nem reklamoztak ennyire.
Eh berert rabszoga van BOVEN !
Es a vegen meg mondhatjak,hogy ok epitettek fel Magyar orszagot!
1368 #2 Karpatkanyar
- 2019-03-19 13:17
A zsido a dimenziovaltast maskepp erti. Magyarorszag atkerül az ötödik dimenzioba, ahol nincs idö, mivel ez az elsö 3 dimenziohoz van kötve, ahol ma meg vegetalgat.
809 #3 megmondhatom-e
- 2019-03-19 14:43
-ha a Szijjártó így mondja , akkor biztos így is van!

A Szíjjártó úgy mondja , ahogy elvárják tõle a gazdái - a zsidók , mert nem azért fizetik a tõlünk lopott pénzbõl , hogy másként mondja.

Ellenvetés nincs ! Világos !

A zsidók nekünk különben is mindig jót akarnak , nem gyilkolnak le többet közülünk , mint ami érdekeiknek megfelelõ ! Ez nyugtasson meg minket ! Most a nyugat európai emberek vannak nekik túl sokan , azokat gyilkoltatják a muszlimokkal.
Persze holnapra minden változhat! Ne tervezzetek hosszú távra ! Bármikor sorra jöhetünk. Ne vegyetek túl sok tartalék ételt ! - Minek ?
684 #4 atacama
- 2019-03-19 16:56
megmonhatome azé enikõ vagy nem? vagy rebbeka? vagy rá hell?
809 #5 megmondhatom-e
- 2019-03-19 17:18
- ne találgass atta-vóna a cama , ha lett vóna mit - szûkagyú vagy te ahhoz - vagy para n' óriás ? - Te törpe !
684 #6 atacama
- 2019-03-19 18:02
gyógyszered bevetted vagy elgurult?
keresd meg gyorsan azt kabbe!
75 #7 talpi
- 2019-03-19 19:10
Meg az a farfekvéses qrva anyád, az !
267 #8 Perle
- 2019-03-19 19:25
"az Eximbank 555 millió eurós hitelkeretet nyitott a magyar-izraeli üzleti kapcsolatok ösztönzésére.":o

Nem leszenek cimkézve azok az import áruk sem, amelyeket a palesztinoktól elvett területeken termelnek a új telepesek Ez jobb országokban másképp van.:|
1349 #9 Nagy Levente
- 2019-03-19 20:40
A "gazdaság növekedéséhez (GDP)" szükséges hitelekhez a számlapénzt "megteremtik" egy billentyûzetgomb nyomásra. A kamatait a jónép fizeti meg úgy, hogy közben minimálbérért dolgoztatják. A hasznot zsebreteszik. Ellopnak mindent tõlünk, azoktól akik ide születtek. Aztán szarba-hugyba valamit löknek jó esetben, hogy a rabszolga éhen ne haljon. Ez a gazdasági növekedésük úgy, hogy közben a természet energiáit kb. 150 %-os kapacitáson használják, benne az embert is.
Rohadjon meg mind, a Szíjjártó segfejjel együtt!
116 #10 livia
- 2019-03-19 20:41
No, és kinek a nyugdíjából, vagy a görnyedésébõl. Kérdés: miért dolgozik ma éhbérért a magyar ember!
1349 #11 Nagy Levente
- 2019-03-19 20:50
Kedves Livia!
A válasz: Ezeknek a zsidóknak, politikusoknak a minél magasabb profitjáért! Ami ráadásul borzasztóan környezetszennyezõ!
116 #12 livia
- 2019-03-19 21:36
Levente! Le Velük! Az a baj, hogy mindenki szemlesütve, de beivódik ebbe a gennyes környezetbe. hazamegy, nedvedzik egyet, megveszi a méregdrága, ráadásul az orvos által lövöldözött méregdrága mérget, aztán kezdi holnap a maga kis, nos folytatólagos "életét", drámáját. Szerintem, mindenki tudja, hogy túl kell élni, de kevesen tudják, hogy hogyan. Szerintem, a hogyan a lényeg, ha viszont belegondolsz, számít? Csak Neked, nekem, meg itt mindnyájunknak, akiknek úgy megadatott, hogy legyen valami erkölcs-igazságérzet az ereiben. No, ennyit mára.
267 #13 Perle
- 2019-03-20 10:50
Mit ájvékoltak össze azzel a ceuval is.! A vége az lett, hogy tovább mûködik itt ez az egyetemnek nevezett valami.
http://www.atv.hu...arorszagon

Satuba fogták Orbánt ezzel az állandó diktátorozással, az orrszág leantiszemitázásával. Most nem gyõz eleget tenni a zsidók kedvére i. A goyok pedig magasról le vannak ejtve.
Izrael Magyarországon keresztül fészkeli be magát teljesen az EU-ba. Ugyanaz a helyzet nálunk is, mint az USA-ban , a kormány zsidó tagjai és a parlament azonos vallású képviselõi irányítják az országot. Legalább jó írányba terelnék a a gazdaságot és népet, de csak egyesek gazdagodnak mérhetetlenül, A munkavállalók legnagyobb részét multik dolgoztatják betegre. Alig van valahol tisztességes bér , kereset.
Egyáltalán hogyan lehet azt engedni, hogy ma itt Magyarországon hazai termelés alig van, külföldrõl veszünk mindent, közben százezrek vannak munka nélkül. Egyedüli a külföldi jármûiparban van nyoma némi hazai termelésnek.
Most még egy újabb államnak teremtettünk piacot, amelyik majd elviszi a minõségi élemiszerünk kóseresített javát, mi pedig ehetjük helyette a kínait. :@
267 #14 Perle
- 2019-03-20 11:16
Az izraeli szórakoztatóipar és politika hozzájárul pápaijocó kinti szerepléséhez.
https://ripost.hu...ael-utazas

Jujdejó klippje lesz.:P
684 #15 atacama
- 2019-03-20 12:07

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.09 másodperc
3,410,724 egyedi látogató