Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Letudva

GondolatokMire a patika bizniszbõl éppen kiszállunk, addigra minden papírom meg lesz arról, hogy semmihez sem értek. Ez egészen fress, ma volt a vizsga. Jöhet a következõ kihívás, de valami olyat kellene csinálnom már,a minek értelme is van.

Hozzászólások

1368 #20 Karpatkanyar
- 2019-03-22 22:24
Privatban mondtam, es korabban irtam is, hogy mit tegyel, es akkor maradsz az eredeti magas szintü kepzettseged mellett. Ugyanakkor a nemzeti berkekben is hasznossa teheted magad azzal az uj profillal, ami a kepzettsegednek is megfelel.
Nem ertem mit tetovazol.
Legyen egy diplomad, de annal tarts ki!!!
137 #21 balu
- 2019-03-22 23:41
Gerry,
az "õmste eftás"-ra gondolsz? Nos, így visszagondolva, némelyik sokkal kevésbé volt hülye (hüje), mint a hadnagyunk, aki meg nagyon. Szegénykém, egész szimpi fazon volt, de a Jóisten annyira halmozottan nem egy század irányítására találta ki, hogy amerre lépett, amit szólt, abból poén volt.

Imibá egy komoly katona ember, csak most penicilint csapol. Én meg nem vagyok. Igazándiból Laoce és Platón küzd a testemért, de egyelõre a halhatatlan Horatius nem hajlandó elhagyni a jól bevett helyét.
99 #22 MORMOTA1968
- 2019-03-23 20:15
Gratulálok Imre! s_grat Már csak egy élhetõ ország kellene és nem lenne szükséged többé a bizonyítványok, újabb és újabb foglalkozások begyûjtésére. Egy jó pszichomókusra mindig szükség van, lenne, csak épp rád egy ilyen világban, amiben élni kényszerülünk, nincs szüksége ilyen pozícióban ennek a fajta hatalomnak! Sajna! Mostanában Õcsényi ismerõsünk "Gyarmati Éva" bankjogásszal készült interjúkat nézek és tetszenek az ott elhangzottak, csak épp abban nem tudok már hinni, hogy békés úton is vissza szerezhetõ lenne még az országunk. A történelmi példák, tapasztalatok nem azt mutatják, hogy csak úgy belenyugodnának az ilyen kitörési, szabadulási kísérletekbe a világ irányítói! Balhé lesz Oszi! Anélkül nem fog menni! s_Laptop
75 #23 talpi
- 2019-03-23 20:20
Mormi.
Még akár igazad is lehet, bár a "békés" viszonylagos, hiszen, "kinek a pap,-kinek a pap né" :D tudod,semmi nem az minek látszik, s õk tudják, hogy mi tudjuk amit õk tudnak!
Ugyanis, több ezer év elõnyünk van velük szemben. Hiszen, minden, amit magukénak mondanak,
"lopott dolog" ebbõl éknek, egyenlõre, viszont, miután, nem képesek felfogni, így sajna vesztésre állnak!
99 #24 MORMOTA1968
- 2019-03-25 10:07
Kedves Talpi! Megnéztem Jásdi Kiss Imre egyik JKI dosszié, címû videóját, majd a többi is sorra kerül. És sok minden kezd világossá válni elõttem azokról a dolgokról, amikrõl eddig még csak sejtelmem se lehetett. A dolinák ugye víznyelõk, amiket hídszerû õsi építmények vezetnek le a föld alá, ahol azok a szénnel vegyülve gázt képeznek, amihez aztán csak a zsidókon keresztül juthatunk hozzá, jó drága pénzért, pedig ingyen van, mint minden más is amit a természet ad nekünk! Illetve nekünk is, meg az állatoknak, növényeknek is! Nem akarom megkérdezni, hogy ezt miért nem tanítják az iskolákban, mert tudom rá a választ? RABSZOLGA GENERÁCIÓK NEM TUDHATNAK EZEKRÕL A DOLGOKRÓL! Ahogyan arról sem, hogy 1918 óta egy illegitim rendszerben élünk és bármikor visszatérhetnénk a Szent Korona Tan védõszárnyai alá! Hogy Trianon már 1947 óta érvényét vesztette! Hogy a németek rengeteg pénzzel tartoznak a Magyar Királyságnak! Amibõl simán felépíthetõ újra a lepusztított gazdaságunk, országunk egésze! Hogy jólétben élhetnénk újra mindannyian, ez a maroknyi magyarság, akik még vagyunk itt a Kárpát-medence közepén! s_Laptop DE! De, de, de!!! Ha bárki azt hiszi, hogy a zsidó görög-római birodalom és egyházak, mint judaizmus, vatikáni zsidó álkereszténység és iszlám, stb...ezt hagyni, tûrni fogják, minden zokszó nélkül, az "HIHETETLENÜL" naiv!!! Nem kell messzire menni visszafelé a történelemben, hogy lássuk, mit tesznek azokkal az országokkal, népekkel, akik nem engedik az õ hatalmukat kiteljesedni! Ukrajna, Szíria és stb...FEL KELL KÉSZÜLNÜNK MINDENRE, A LEGROSSZABB FORGATÓKÖNYVRE IS!!! Az, hogy "NINCS ESÕ" ugye sokaknak feltûnt már? ITT A KÁRPÁT-MEDENCE KÖZEPÉN!!! NINCS ESÕ!!! Hogy Afrikában ezt évtizedeken keresztül megtehetik hagyján, de hogy itt Európa közepén is!!! És nem tûnik fel a sok "TUDATLAN MARHÁNAK" hogy "MIÉRT NINCS ESÕ! Pedig csak a fejüket kellene az ég felé emelniük és elindítani régen berozsdásodott agytekervényeik fogaskerekeit! Vagyis el kellene kezdeniük gondolkozni, mi az a szar ott a fejük felett? Az a sok csík, látóhatártól látóhatárig, az a tejfeles szürkés massza, ami az égszínkék tiszta égbolt helyett látható az égen? DE CSAK A SÖTÉTSÉG, A MÉRHETETLEN SÖTÉTSÉG A SZEMEKBEN ÉS A FEJEKBEN!!! s_franc s_hee s_ratata

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.60 másodperc
4,606,445 egyedi látogató