Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

TANAKODÓ A MAGYARSÁGRÓL - Heffner Attila levele Posta Imrének

Tisztelt Magyarságért tenni akaró Honfitársam!
Kedves HAGYOMÁNYÕRZÕ Kolléga!
Jelen levelemmel egy különleges - a mai kor kihívásainak is megfelelõ - alapos Tanakodóra hívom Önt, ismerve az Ön elmúlt évtizedekben a MAGYARSÁG ÉRDEKÉBEN történõ erõfeszítéseit, munkásságát.

A TANAKODÓ elsõ mozzanata, hogy minden résztvevõ 14, elõre megfogalmazott kérdést kap, s arra 25 -30 percben kell válaszolnia úgy, hogy mondanivalójában senki nem zavarja meg, maga osztja be a rendelkezésre kapott idõt, s ráadásul nem kell elutaznia sehova sem, nem kell szállást és étkezést fizetnie, ezzel idõt és pénzt, energiát takarítunk meg magunknak, de ugyanakkor minden MAGYARSÁG PROBLÉMAKÖRÉVEL foglalkozó felelõs személy véleményét megismerhetjük...

„Találmányom”, hogy minden résztvevõ egy kis kamera és mikrofon segítségével feltölti a YOU TUBE -ra, max 30 perces VIDEÓVÁLASZÁT és így lehetséges lesz, hogy akár több száz hagyományõrzõ, kutató, vagy úton járó karizmatikus kollégánk véleményét is megismerjük anélkül, hogy bárki- bárkivel is vitatkozni kezdene, vagy bárkit is ki kellene hagyni amiatt, hogy egy bizonyos idõpontban nem tud valamilyen helyszínre utazni......

Én nem VITA, hanem TANAKODÓ – párti vagyok, s mindenki véleményére szükségem van ahhoz, hogy határozott álláspontot alakítsak ki akkor, mikor a MAGYARSÁG jelenlegi állapotát, helyzetét akarom látni, megérteni...

Több évtizede veszek részt mindenféle konferencián, tanakodáson, figyelem azon rendezvényeket is, melyekre engem nem hívtak el, s ezen tapasztalataim függvényében gondoltam úgy hogy ezt a formát választom, s kis televíziómmal, szaktudásommal az egész TANAKODÁST technikailag is kivitelezem.

Elképzeléseim szerint így - az INTERNET segítségével - mindannyian megszólalhatunk, véleményünk dokumentálható, többször is újra visszanézhetõek gondolataink, s akár több százezer emberhez is eljuthatnak építõ javaslataink, megoldáskulcsaink, életlátásunk, vagy akár jóslatunk, óvásunk.

Természetesen, miután MINDEN ÉRDEKELT bemutatkozását és véleményét megismertük, elkerülhetetlen lesz a személyes találkozás is - akár több száz résztvevõvel - legalább egy hetes KONFERENCIÁN, egy erre alkalmas erdei táborban a nyár , vagy õsz folyamán, ahol a szállást, az étkezést is meg tudjuk oldani.

Most - elsõ lépésben - egy rendkívül szellemes, de hatékony, költségkímélõ, virtuális TANAKODÓRA hívom Önt és kérem, hogy amennyiben teszik az elképzelésem, üljön le egy telefon, vagy kamera elé, és az alul olvasható 14 alapkérdésre válaszoljon tudása és nézete szerint, ezután pedig a kis videóblogot töltse fel a YOUTUBE -ra, vagy akár küldje el az általam megadott emailcímre és én felteszem azt a megfelelõ helyre! Szükségem volna még egy arcfotóra is Önrõl...

Amennyiben a videóválasznak és rögzítésnek technikai akadályai vannak, akkor felajánlom a segítségemet, s egy MESSENGER, vagy SKYPE kapcsolatban örömmel rögzítem technikámmal az Ön válaszát, s feltöltöm azt a TANAKODÓ HIVATALOS INTERNETES OLDALÁRA... Kérem, hogy üzenetemet juttassa el mindazokhoz, akiket én akár nem ismerek, vagy nem tudtam elérni, s amennyiben az adott személyt Ön alkalmasnak tartja, szólítsa meg nevemben és kérje meg arra, hogy vegyen részt a TANAKODÓN, s töltse fel õ is a 14 kérdésre való válaszát!

FONTOS INFORMÁCIÓ! Ön a következõ internetes oldalon tudja elérni majd a „TANAKODÓ A MAGYARSÁGRÓL” eseményeit, s a már rögzített videókat: www.spiritualtv.hu/tanakodo.html

Az elsõ kis videót én már feltöltöttem, saját véleményemet és válaszomat találhatja meg az oldalon, s jönnek majd az újabb és újabb megszólalások is!

Minimális „ játékszabályok” természetesen ebben a rendszerben is vannak, ezek a következõk:

I. Olyan személyek véleményét várjuk, akik az elmúlt évtizedekben bizonyítottan tettek valamit: kutatással, elõadásokkal, filmmel, könyvírással, rendezvényszervezéssel, tanítással, gyógyítással foglalkoztak és természetesen a MAGYARSÁG MEGMARADÁSÁN és FELEMELKEDÉSÉN fáradoztak!

II. Minden résztvevõ csak saját nevén, személyében kap bemutatkozási és vélemény nyilvánítási lehetõséget, semmilyen más személy, vagy mûködõ szervezet nevében ne nyilatkozzon senki! Magánemberek véleményére vagyunk kíváncsiak, ezt a fórumot senki se használja politikai, vagy valamilyen már meglévõ szervezet reklámfelületeként!

III. Parlamenti pártok régi és mostani politikusai nem kapnak szót ezen a tanakodón! Semmilyen politikai kampány nem kap teret TANAKODÓNKON!

IV. A max. 25 -30 perces videóban kérjük, hogy mindenki csak a kérdésekre való saját véleményét mondja el, ne használja ezt a fórumot arra, hogy személyeskedik, vagy szid más hagyományõrzõket , az általuk már videóra rögzített válaszaik miatt! Ez a TANAKODÓ most nem a VITÁRÓL szól, elsõ körben lehetõséget kívánunk adni mindenkinek a bemutatkozásra és nézeteinek a kifejtésére, amikor megismertük mindenki álláspontját, találkozunk élõben!

Várom jelentkezését – TISZTELETTEL!

2019.03.21.

Heffner Attila - magyar hagyományõrzõ

www.spiritualtv.hu +36 30 756 28 99 e-mail: heffnermusic@gmail.com

FACEBOOK - ESEMÉNY - OLDALUNK:

https://www.facebook.com/events/370719043523968/A KÉRDÉSEK:


01. RÖVID BEMUTATKOZÁS: KI ÖN? MIVEL FOGLALKOZIK?

02. Milyen szakrális ÉRTÉKREND / HIT, VALLÁS ,TUDÁS követõje? / Hitrendszerének rövid bemutatása /

03. Mit gondol a MAGYARSÁG MÚLTJÁRÓL, a MAGYARSÁG származásáról, nyelvérõl, hitérõl, kultúrájáról?

04. Mit jelent az ÖN számára eredeti értelmében a "Magyar Lét" értékrendje?

05. Miben látja a Magyarság hanyatlásának okát? Egyáltalán van-e Ön szerint"hanyatlás"?

06. Mi a Személyes elképzelése arról, hogyan kerülhet helyre az õsi értékrendünk?

07. Elfogadja -e a jelenlegi „MAGYARORSZÁG” elnevezésû államformát, s törvényesnek tartja-e az un. ALAPTÖRVÉNY -t?

08. Akarja-e hogy továbbra is politikai pártok és politikusok vezessék az országot, ha nem, akkor mi a megoldás arra, hogy ezen változtassunk?

09. Milyen államformában élne szívesen? Hogyan képzeli el az új MAGYAR RENDSZERT, ÁLLAMOT? Milyen választási rendszert tud elképzelni, ami valóban a NÉP AKARATÁT tükrözi? Hogyan tudnánk ezt kivitelezni?

10. Kinek az elveivel tud jelenleg egyetérteni, milyen irányzatot tart megvalósíthatónak ?

11. Tart-e jelenleg alkalmasnak olyan magyar személyt, szervezetet, mozgalmat akire, amire rátermett VEZETÕ ERÕKÉNT tudna tekinteni?

12. Van-e olyan ismert karizmatikus magyar személy, illetve szervezet, akivel, amivel egyáltalán nem tudja elképzelni az együttmûködést?

13. Volt-e tagja bármilyen politikai pártnak az elmúlt 30 évben, volt-e szakemberként, szakemberként, tanácsadóként foglalkoztatva bármilyen, rendszerváltás utáni 4 éves választási ciklusban? Jelenleg tagja bármilyen pártnak, mozgalomnak, szervezetnek? A rendszerváltás elõtt tagja volt-e az MSZMP- nek?

14. Milyen jövõképe van? Milyen iskolai tanítási rendszert, milyen gazdasági rendszert, milyen társadalmi rendszert tud elképzelni?

LinkVálaszom Attilának!

Attilám, én a 007-es leszek. Jó "körözvény", bár kicsit naiv elképzelés, de nem baj. Ennek a korát is éljük. Várjuk lesz-e "kapás". Szerintem nem, vagy csak éppen annyi, hogy értékelhetetlen legyen az eredmény. Személyes meglátásom, hogy a "spiritualitás", vagy "szakralitás" olyan tényezõ, melyre most hivatkozni lehet, ám aki érti a szavak jelentését, az inkább bölcsen hallgat. Aki nem ezt teszi, az vagy nem elég bölcs, vagy éppen az a kiadott feladata, hogy veje a kolompot. Múltkor hívtalak Kulcsra, sokan voltunk és sok "szellemi" magiszter is, fõleg a nõi szekcióból. Kulcs most is lesz, családias, semmi formalitás és majd kialakul, hogy elõadjuk-e magunkat.
2019. 04. 20.-a, Húsvét nagyszombat: KulcsTalálkozó
A bemutatkozókat unom, a magyarázkodást is. Konferenciázni a kezemen meg tudnám számítani kivel látom értelmét, és azok zöme, nem is annyira ismert, nem kompromittálta magát. Ami jobban érdekel, hogy mennyire látják, érzik át a globális és virtuál-univerzális folyamatokat és abban ennek a maroknyi átvert magyarnak a szerepét, lehetõségét. Rám nem kell, nem lehet szavazni, szimpatizálni velem. Ja, momentán és jó ideje se kamerám, se mikrofonom nincsen. Nem skypolok senkivel. Legutóbb mikor Norvégiában dolgoztam, az asszonnyal, gyerekekkel ejtettem így szót. Mindamellett törekvésed nem tartom helyénvalótlannak és támogatom, oldalon megfuttatom.Ugyanakkor tudnod kell, nem hiszek el senkinek és semmit, felõlem belemondhatja a kamerába is. Meg kell vizsgálni, tesztelni él nagyon körültekintõ és kimerítõ teszteknek alávetni a "jelölteket" minden szempontból. Erre viszont nincs felhatalmazásod se neked, se nekem. Azért úgy látom nem volt teljesen felesleges "koronatanácsos összejövetel", mert megmozgatta a fantáziádat és már folyamatban lévõ tendenciára erõsített rá. Ha gondolod, az említett gyûjtõoldaladra felteheted a "válaszomat". Elsõ szabály: Nincs titok!

Üdv!
Posta Imre

Hozzászólások

1513 #20 Irrefutable
- 2019-03-25 20:00
Jó estét, jó szurkolást...(kinek mihez). Elsõként, annyit mondanék, az anyag nem tûnik el csak átalakul. ;) Aki érti érti, aki meg nem, az majd rájön. Szóval, hogy a dologra térjek. Nekem személy szerint a csikóbõrös kiskulacsom tele van a szakrálisan egymáson taposó "tudó emberekbõl". A lehetõség mindenkinek adott, ahogy a feladat is. Csodálatos felemelkedéseknek lehettünk tanúi, és még csodálatosabb bukásoknak es. Mert azok a fránya anyagi kötõerõk azok tudnak munkálkodni, táltosnak, meg nefossámánnak lenni meg igen jó biznisz. Elmegy az állampolgár egy akármilyen összamagyar összejövetelre eldob egy követ és tuti valami õsgurut vagy õsgurutovát talál telibe. Szerencsétlen párák olyanok, mint a bukott politikus, kidobják az ajtón és egy újnak vélt módszerrel elõripacskodik. Ezek a fantasztikus kisdobos pontok, amik itt felvannak sorolva rogyásig ki lett vesézve már a faszbúk és egyég tudatromboló fórumokon.
Addig meg lehet menni légzõgyakorlatozni a Pilisbe meg egyéb helyekre spiritualisan annyit ér, mint halottnak a fokhagymás beöntés. Egyébiránt úgy szól a fáma, hogy aki tudja csinálja, aki nem az tanítja. És még annyit, hogy aki valóban hüde hajakend az nem fog úgy járkálni embertársai közt, mint lottónyertes az ingyenkonyhán. És valóban hallgat...mert ennyi zöldségre már lassan nincs mit és nincs kinek mondani.
75 #21 talpi
- 2019-03-25 20:21
Ahogy mondod Zoli, "beszivárog-odabasz-felszívódik, :)
Közben azért lehet dobolni, engem nem zavar, sõt,
Igazából, örökös gálya rabságra ítélném az összes, eddig regnálót. Ott pedig volt ám dobos, mert valakinek oda kellett figyelni, nehogy "lazaság legyen"
Miután,"örökletes" a hatalommánia, akkor legyen a gálya rabság is az.
Ha valaki kihullott a sorból, hát a 'család" következõ tagja foglalhatja el a helyét, hiszen a "hajónak menni kell.
Addig, míg sorra nem kerülnek, ellenõrzött körülmények között, a gálya rabok élelmiszerét termelnék meg, természetesen, azt is, a jól kitalált" fejkvóta" alapján.
Nos,. hogy világot is lássanak, a Duna, vizérõl a hajót, át kellene szállítani, gyalog-vállon a Tiszára,akik nagyon jól teljesítettek, a Balatonon is evezhetnek egy szezont.
Télen hajó és lánc karbantartás, hétvégén,egy-egy adag rum, mert a Nemzet tagjai, vizi sízni is szeretnének :D
139 #22 jozsef toth
- 2019-03-25 20:25
Irrefutable !
. Elsõként, annyit mondanék, az anyag nem tûnik el csak átalakul.
Ezt is lehet mondani!De ahogy valtozik a politika egy a jogaszati nyelvis.
Az anyag nem tunik el CSAK GAZDAT CSEREL!

Itt a pelda mindenki elott! A nagy varazslo tarsasag viktor-ek mar csak tudjak ezt bizonyittani!
Amit eddig hazudtak ,hogy a DOLGOZO NEPE az se volt igaz.De azota csak gazdat cserelt a DOLGOZO NEP vagyona hozzajuk kerult!
El nem veszett!!
ES nem is kellet NEKIK forradalommal es PUCCSAL magukeva tenni.
Csak papir, tol,es jogszabajnak nevezet szar.
Latszolag nemis folyt ver.De azota sok ember vere es elete erre csaladjaval eggyut verzik!
116 #23 livia
- 2019-03-25 20:34
Kárpátkanyar! No, még nem nyugdíjaztam magam, kibic vagyok, de azért beleszóló, világos, hogy óvatosan, de alakítom a környezetet. No, nem egyszerû. Nekik kell ebben a szemét világban megélni. Tetszett, amikor valaki leírta: Mi a foglalkozása, válasz: túlélõ.
116 #24 livia
- 2019-03-25 20:49
Azért jobb ha tudjátok, de elkezdõdött a fosás a ki ha én nem körökben. A baj az, hogy a padlásról lefelé kéne tisztogatni, mert..., vissza fog nyalni a fagyi.
1349 #25 Nagy Levente
- 2019-03-25 20:52
Az egyik nagy probléma - nem csak maga az alaptörvény - hanem minden jött-ment zsidó Hammurapi-k (rabbi-k) által paragrafusba foglalt törvény és egyéb jogszabálynak nevezett tákolmány. Amikor még élhetõ volt a Kárpát-medence - több mint ezer éve - akkor szokásjogon volt összehangolva a teljes önrendelkezõ, szabad társadalom. Ha valaki lopott levágták a kezét. Nem volt szükség bíróságra, sem ügyészségre. Ma velük kellene kezdeni a kézlevágást. Ma aki lop (vagyis politikus, zsidó bankár stb.) nem hogy levágják a kezét, hanem ha "bántódása" vagy "kára" lenne belõle "kiengesztelik" (még nagyobb "szajréval";) és úgy "rendezik", - ha mégis hibást kell keresni - az semmiképp ne a politikus, zsidó bankár stb. legyen, hanem valami "takarító-menedzser". - "Nagyon jól" ki van ez találva a "hammu-rabbik" által. - Ha valaki abban az õsi rendben, - még ha vezetõ rétegbõl került is ki - vétkezett a rend ellen elsõ esetben becsukták egy idõre, - hogy gondolkodjon el a társadalom jóléte felõl - de második esetben már a vérével fizetett.
75 #26 talpi
- 2019-03-25 20:55
Bizony Lívia, bár, ezt egyszer már gyakorolták, s a bajok akkor kezdõdtek igazából, azóta ezek már a pincét is kisöpörték/volna/, :(
1513 #27 Irrefutable
- 2019-03-25 20:57
Bizony még volt szerencsém komoly munkásmozgalmi múlttal úttörõvé lennem és ott kellett olyanokat mondogatni, hogy a dolgozó népért, hazáért elõre rendületlenül. Aztán kicsaptak, mert verekedtem, még a nyakkendõmet is elvették:D Itt véget is ért a mozgalmi múltam. Ne tessék rám követek dobálni, de kimondom hát no...a baj ott kezdõdött, hogy rögtön izibe mindent. Hosszútávú gondolkodás helyett, pillanatnyi sikerekért. Felelõsségvállalás helyett, mások hibáztatása. Egy kezemen összetudom számolni azon emberek számát, akik karakánul beleállnak ha valamit elputyantottak. És mikor jöttek a kicsi bajos figyelmeztetések, profi módon a szõnyeg alá lettek söpörve. Majd jöttek a nagybajos figyelmeztetések, akkor rögtön segítség kell, de már sok esetben nem lehetett.Úgy elputyolódott a fergeteg.
Mert Ungarische az a szép, hogy mindenki ért mindenhez, csak nem jól. Meg amúgy is a DIY olcsóbbnak tûnt.
Nekünk anno azt mondták, ha ríni akarnak menjenek egy kapuval odébb ott van a Blaha Lujza képzõ.
Szóval ami volt elmúlt, a múlton rágódni nem érdemes ugye Bagira?
Meg ahogy mondták, tetszettek volna forradalmat csinálni.
Nem vagyok híve a kamikaze mozgalmaknak, többet ésszel, mint ész nélkül.
116 #28 livia
- 2019-03-25 21:04
Azt hiszem értjük egymást. Csak az a baj, hogy az idézõjelbe tett megválasztottaink, alias: hóhéraink ezt nem értik. No, jó éccakát mindannyiunknak. A levegõben így is van valami olyan: Rúgj bele.
75 #29 talpi
- 2019-03-25 21:07
Irrefutable
- 2019. március 25. 21:57:12
Pedig a "kamikaze" mozgalmaknak is van ideje, de nem most :)
Amúgy, K-ormány szinten ez zajlik, csak másként nevezik
1513 #30 Irrefutable
- 2019-03-25 21:14
Akkor leporolom a tudományom...lézerszabály, behurkolás....addig meg utazgatok ok?;) De lehet nem jól emlékszem a szavakra
2 #31 gerry
- 2019-03-25 21:29
zoli (#19) - de a veszélyzónába már nem mindenki óhajt menni... pl én se. Tudod a járókerettel nem tudsz felszaladni olyan gyorsan a barikád tetejére, nem is szólva arról, hogy viszed még a zászlót is. Lefele már könnyebb!
Attilanak a zenéit meghallgattam már régen és elég sok tetszik is... (jobban mint a cigányzene! ;))
De nem hiszem, hogy sok ember vállalja a videót - feltéve a névvel, arccal a Webre. Nem feltétlenül azért mer fél,... millió más oka is lehet.
Sok-sok éve dolgozok a világhálón és ne tudd meg hány ismerõsöm kért meg arra, hogy az egykor aláírásával hitelesített mozgalmak, csoportosulások weboldalaiból szedessem ki a nevét... elmúlt a hit, esetleg fejbe is kólintották mert kiállt valami mellet, de az nem állt ki mellette... "Éljen a Haza ... de most menjetek haza!" A neve, a cime, az "elkötelezettsége" kint maradt a falon!
Attila jó ember, de nem érti (ahogy sokan mások sem) ezt a világot. Én sem értem, de annyit tudok, hogy szép szóval nem sokat ér az ember, ha olyanokhoz akar szólni akiknél a szép szó értéke ismeretlen és felesleges.
Ha pedig tüzzel, vassal indulsz a csatába hidd el napjainkban már jobban felkészült ellenfélre kell számítanod önmagadnál... arra pedig a mai kispolgári értékrendszerben felnõtt embermillókból ebben a világhelyzetben nagyon kevesek képesek felkészülni. A többi meg fel se fogja mi a baj.
Az egyetlen lehetséges irány az illegális szervezkedés - amire viszont mindig is figyeltek/figyelnek a hatalomban lévõk és bármennyire nehéz elfogadni a jelenlegi helyzetet, de magyarországon ma nincs olyan csoportosulás aki értelemszerüen, szisztematikusan, olyan emberek bevonásával szervezkedni lenne képes amely a közeljövõben számotttevö ellenfélként megerõsödhetne.

Viszont álmodozni jó...

Tudom, hogy sokan nem értenek egyet velem, vagy nem akarnak, vagy... de ezzel a mai politikai és gazdasági hatalmat gyakorló vezetõk - szinte az egész világon tisztában vannak. Néhány év alatt úgy felkészültek egy esetleges (amit maguk se hisznek) lázadásra, puccsra, "szabadság"harcra, hogy azt átlagemberek el se tudják képzelni.
Néhány országban a világon elképzelhetõ egy-egy robbanás. De nem magyarhonban és nem napjainkban. Már akkor rátaposnak a kanócra amikor azt a kezedben tartod és az öngyujtót csattogtatod, úgy hogy az ujjaid is azonnal eltörnek.

Jó lenne ha mást írhatnék, de végre fel kellene ébredni és nem álmokat kergetni. A történelem nagyon lassan alakul, az emberek élete gyorsabban változik. Egy jelentékeny változás sok kis gondolat és cselekmény végeredményeként alakulhat át olyan stádiumba ami lángra robbanthat egy országot, földrészt vagy akár egy világot. A végeredmény viszont akkor is kétes.

Az utódaink majd elmagyarázzák mi történt, leírják és a Föld fejlõdik tovább vagy velünk vagy az emberek nélkül. Kár, hogy én már nem fogom elolvasni.
139 #32 jozsef toth
- 2019-03-25 23:11
gerry !
Latom tudsz te igazat is irni
.
Tudom, hogy sokan nem értenek egyet velem,
Mert te nem azon vagy ,hogy veled ertsenek egyet.
Ha szepeket irnal ,akar ketten is sott meg harman is hallgatnak az igeidet.
Mas szektat keress magadnak!s_hee
Mert itt olyant nem talalsz.
Meg a viz nem olyan hideg ,hogy mindenki ki ugorjon belole!
gerry itt mid azok akik 35 eve semmit se csinaltak,MINT EN azok EP OLYAN bunosok a mai helyzetert kialakulasaert mint oseink.

Hajlamossak vagyunk a MAI fiatalokat hibaztatni ,hogy elmennek es nics haza szeretetuk.
Es kik tanitottak a mai fiatalokat arra ,szulok,tanarok ,hogy a zsidokat hagyni kell szarjanak a Magyarok eletebe!??

Lehet itt idezeteket be masolni egyhazi konyvekbol,sott oseink hulyesegeibol. De mindenert az oseink ,es a mai generacio a felelos???'
Mi magunk jelenlevok TERMESZETESSEN (kivetelek vagyunk) Na itt latszik ,hogy minden szentnek maga fele hajlik a keze.
Senkit nem serteni akarok!
Csak jolenne ,ha mindenki a tukorbe nezne !

Mi vagyunk a leg szebbek,leg okosabbak,mert ,mert es mert.De holis vagyunk MOST? A szepsegunkel?
Oseinkell ?
ITT!!
A mocskos CIGANY ,CSIDO ossze tart!
ES A MAGYAR???
Meg itt is jol lathato ebbe a maroknyi tarsasagba jo eggyutertes,sott 10 ev eddigi eredmenye.
99 #33 MORMOTA1968
- 2019-03-26 00:10
Kedves Zoli! Teljesen egy rúgóra jár az agyunk! Mert valóban ostobaság, naivság azt hinni, hogy a zsidó mélyen meghajolva, szégyenkezve és bocsánatunkért esedezve fog meghátrálni! Sámson Terv!!! Ha úgy érzi vesztésre áll mindent és mindenkit el fog pusztítani! Akkor már nem számít az sem hány zsidó pusztul a gójokkal együtt, a lényeg, hogy nem kegyelmezhet sosem, nem ezt magoltatták be vele kicsi kortól kezdve, a Talmud tanai szerint! Véráldozat nélkül nincs és soha nem is volt szabadság és függetlenség! Ki vágyik rá? Épp eszû ember egy sem! DE NEM LESZ MÁS KIÚT SZÁMUNKRA, HIÁBA IS REMÉNYKEDÜNK BENNE, HOGY LÉTEZIK VÉRTELEN MEGOLDÁS! Egyezkedjünk ellenségeinkkel, tegyünk engedményeket, vagy mi? Nem azért "DOLGOZTAK RENDÜLETLEN" hogy az így ölükbe pottyant magyar õshazát csak úgy vissza adják magyar kézbe! Ostoba aki azt hiszi, hogy ilyen egyszerûen fog ez menni! A zsidó leszar minden jogot, csak az õ törvényeik, jogaik azok, amik számukra léteznek, amit betartanak és rákényszerítenek befogadóikra is! Öröm hallgatni, amit hazájukért tenni akaró jogászok mondanak, hogy Trianon már 1947 óta érvényét vesztette, de átültetni mindezt a gyakorlatba is, na az nem lesz egy fájdalom mentes átmenet a szabad és független életbe! Hány éve is szüntették meg a kötelezõ sorkatonai szolgálatot? A fiatalok, inkább hátat fordítanak, többségében a hazának, minthogy harcoljanak érte! De a többi generációt is inkább már csak a saját érdekeik, jólétük érdekli! Többségében! A média, sajtó erõs fegyverek, a pénz még ezeknél is erõsebb fegyver! És mind az ellenség kezében összpontosul, már jó ideje az új generációk engedelmes és lehetõleg nem gondolkozó rabszolgává nevelésének fegyverével együtt! Van néhány internetes és egyéb tévécsatorna, ami a nemzeti érdekeket képviseli, de még ez is igen kevés a sikerhez! Újságról meg nem is igazán tudok, hogy lenne! Vagy ha van, nagyon drágán! Akár csak a könyvek! Hiány az olcsón vagy akár ingyen hozzáférhetõ sajtó termék nemzeti részrõl, amin keresztül a szélesebb rétegekhez is lehetne szólni! Elõadásokra és hányan mennek el? Nem elegen! A tájékozatlan ember meg megvezethetõ és veszélyesebb mint maga az ellenség! Nem kérdem meg ezredszer is, mert minek, vagy még is: Miért hagytuk idáig fajulni a dolgokat? Szemünk láttára, fülünk hallatára vették el országunkat, hazánk földjét befogadottaink! Wass Albert: A patkányok honfoglalása, tanmeséjét minden értelmes ember azonnal, elsõre is megérti, mirõl is szól! Bár látszólag béke van, sajnos sokan nem veszik észre, hogy valójában irtanak minket! Nem tûzzel vassal, arra már rég semmi szükség! Minden ami kell a csendes kiirtásunkhoz, az már mind az ellenségeink kezében van! Belülrõl véreztetnek ki minket, pont mint ahogy a fürkészdarázs lárvája zabálja fel élve belülrõl az élõ szövetet, testet, amibe bele lettek szó szerint fecskendezve! Lehet a belülrõl minket rágó parazitával egyezkedni? Szabad e egyáltalán? NEM!!! Körbe-körbe járhatunk, mint a kerge birka, míg össze nem rogyunk a fáradságtól, vagy inkább a fásultságtól! Nincs vezetõ egy sem, aki felvállalná a felvállalhatatlant! Nincs stratégiánk, hogyan is kellene hozzá kezdeni! Csak rójuk a köreinket körbe-körbe, elenyészõ sikerrel! Meg tudunk úgy szervezõdni mint ellenségeink? Képesek vagyunk rá, mikor még itt ez a kis csapat is sokszor egymást marja? Õk száz évekre elõre gondolkoznak, Imre is mondta a Kulcsi elõadáson, ezért olyan sikeresek, az emberekbe nevelt vallásaikkal, a rengeteg nemzetközi szervezeteikkel, titkos társaságaikkal, titkosszolgálataikkal, óriás multi és transznacionális cégeikkel, mega bankjaikkal, sok száz éves bankár dinasztiáikkal, ezer évnél is régebbi császári leszármazottak utódaival, a bankárok talán legfõbb szövetségeseivel és nekünk mindezzel kellene felvenni a versenyt! Tudjuk, hogy mit akarunk holnap vagy holnapután? Vagy mi lesz egy hónap vagy egy év múlva? Jelenleg teljesen függõvé váltunk ezektõl, élelmiszer, gyógyszer mérgeiktõl, közszolgáltatóiktól, mert hogy a vezetékes vizet, áramot, gázt és minden egyebet is õk adják nekünk, rajtuk keresztül juthatunk csak hozzá ezekhez! Az egészségünkre is õk vigyáznak, a lelki üdvünkre is, de még az új generációkat is õk nevelhetik fel helyettünk! Annyi mindent kellene vissza vennünk tõlük, annyi mindent! Hagyni fogják, tûrni fogják szótlanul, ha próbálkozunk vele? Egy ideig, talán! Aztán választhatunk! Felvesszük a kesztyût vagy megyünk a süllyesztõbe! De akkor tudja mindenki, hogy nagyon megfogunk szenvedni a szabadságunkért, nagyon drága árat fogunk fizetni érte, mert ez mindig is így volt és mindig is így lesz! Hátrafelé már nem mehetünk, csak elõre! Vajon mikorra éri el a forr pontot, a robbanás elõtti pillanatot az elegy, ami csak gyûlik és gyûlik mióta is már? Nagyon nehéz elindulni a már rég elfeledett úton, amin felmenõink de gyakran kényszerültek járni! Mert a magyart nem évtizedek, de évezredek óta gyûlölik és irtják, mert egy felsõbb szintet képvisel! Évezredek óta vagyunk kénytelenek védekezni és támadni ha kell, de mára már azt se tudjuk mi az, védekezni! Rendesen kinevelték belõlünk az olyan tanítások, mint: Ha megdobnak kõvel, dobd vissza kenyérrel! Vagy: Fordítsd oda a másik orcád is! Vagy: Szeresd felebarátod és bocsáss meg az ellened vétkezõknek! Miért is? Mint amikor lebeszélik az oroszlánt a húsevésrõl! Minden állat, növény védekezik valahogy a támadói ellen, mert ez így természetes, ez van a génjeikbe kódolva, de mi?! Mi már csak tûrünk birka türelemmel! Jó vatikáni tanítványokhoz méltón! Már aki az! Én biztos nem! Jól ki lett ez fundálva pár ezer éve! Megvezetõk és megvezetettek! Ölni bûn, mi? Hát nem az, ha látod, érzed, hogy el akarnak pusztítani, sõt el is pusztítanak, ha hagyod! Hogy sor kerül mindenkire egyszer, ez nem kérdéses! Csak uzsorával ezreket öltek meg, csak a közel jövõben! És ez csak az uzsora! Kemo, gyógyszerek, nem megfelelõ kezelések, elbaltázott mûtéti beavatkozások, sóval, vízzel, levegõvel, étellel mérgezés, stb....Hogy is szól a talmudi tanítás? Ahová bemégy kiirtok elõtted minden népet! Egy biztos! Szavatartó ez a Jahve! s_ezt-ni s_ohno s_ratata
99 #34 MORMOTA1968
- 2019-03-26 00:42
Kedves Gerry! Mindig is szépen fogalmaztad meg gondolataidat, de ez most tényleg nagyon de nagyon igaz! Mielõtt visszaolvastam volna a mai termést teljes egészében, én is megfogalmaztam és leírtam amit éreztem, gondoltam, de a közelébe sem ér annak, ahogy te fogalmaztad, írtad le! s_grat Bizony, a mai világban, olyan tömegpusztító, tömeg bénító fegyverek ellen kézi tusában gyõzni, amiket kifejlesztettek jó elõre az emberiség ellen, jó kis uzsora kamatból, lehetetlen! Egyetlen esélyünk lenne mindezek ellen! Ha azok, akikre megnevelésünket, kiirtásunkat bíznák, azok ébrednének fel és lázadnának fel, fordulnának megbízóik, halálba küldõik ellen! HA FELÉBREDNE BENNÜK IS VÉGRE A "LÉLEK" A SIKERESEN ELNYOMOTT "LELKIISMERET" ÉS MEGLÁTNÁK GAZDÁIKBAN, GAZDÁIK TERVEIBEN A SÁTÁN MUNKÁLKODÁSÁT! A POKOL FELÉ MENETELTETNEK JELENLEG MINDENKIT, LEENDÕ GYILKOSAINKAT ÉS ÁLDOZATAIKAT EGYARÁNT! A VILÁG LEGVESZÉLYESEBB PSZICHOPATÁIRA BÍZTAK SOK SZÁZ ATOMFEGYVERT! OLYANOKRA, AKIK ÖN ÉS KÖZVESZÉLYESEK! ÉS NEM ADJÁK KI TÖBBÉ KEZEIK KÖZÜL "JÁTÉKSZEREIKET!" ÉLVEZIK A HATALMAT, ÉLVEZIK LÁTNI A GÓJOK SZENVEDÉSÉT! HOGY ÕK IS VELÜNK EGYÜTT MEGDÖGLENEK, NEM IGAZÁN ÉRDEKLI ÕKET! Zsidóktól meg ne is várjuk, hogy a gazdagjaik ellen forduljanak, mert van aki még ebben is reménykedik! Nekik ez egy nagyon jó világ, hatalmuk van minden nép felett! Kell ennél több számukra? Csak egy bolygó néhány millió õket kiszolgáló személyzettel, amit az õ fajuk népesít majd be körbe a Földön mindenütt! A zsidó Földi Édenkert! ÕRÜLTEK VAGYTOK ZSIDÓK! ÕRÜLTEK!!!!!!!! s_hihi s_franc s_ezt-ni
238 #35 bivaly
- 2019-03-26 05:51
Irrefutable !

A 20 # hozzászólásodban lelkembõl beszéltél. Annyi már itt a táltos, sámán, ( mind önjelölt !), hogy ha függõhídat építenénk belõlük, gyalog lehetne felmenni rajta a Szabadság hegyre. Meg a többi kurva okos megmondó, hülyébbnél hülyébb ötletei, MÁSOK SZÁMÁRA !!! Tényleg elhúzhatnának a picsbe !
4 #36 Posta Imre
- 2019-03-26 06:17
Hefivel közben én letanakodtam ezt a videó-betyárkodást a béke, szeretet, kölcsönös elfogadás, megértés jegyében.

A törekvéseknek leggyakrabban a törekvõ maga a gátja. Ez így van esetemben is és miért ne lenne ugyanígy mással, ha törekvései mások törekvéseire vonatkoznak valamiképpen. Nincs semmi új ebben a Nap-ló alatt úgy fenn, mint lenn!
1119 #37 Csorba Tibor
- 2019-03-26 07:00
#31 Gerry
" - de a veszélyzónába már nem mindenki óhajt menni... "

Félek, hogy szómenésnek tartjátok az utóbbi napokban itt olvashatóvá vált produktumaimat - lelketek rajta.

Szóval: én sem óhajtottam, hanem beterelõdtem - kétszer is, amikor még dádá is járt érte.

1. 1982-ben diplomáztam a BME Építészmérnöki Karán; lengyel események - mond valamit? Elõtte már évekig a kis kocsmázások alkalmával kiadtam magamból, amit otthon Apámtól szívtam fel: Szabad Európa Rádió, Mindszenty-per, stb. A következtetésem: ruszkik haza! Meg Székelyhimnusz, megspékelve ügyetlenke rendszerellenes versikékkel. Én lettem az Atya az évfolyamon...
Jó voltam statikából - túl jó: féltucat fafejet vittem végig a hátamon a diplomáig, köztük az egyetemen tanszékvezetõ fiát (a Gellértbe kaptam meghívást egy vacsorára tõlük).
Egy Debrecenbõl Pestre került orvosfi különösen érdeklõdött a világlátásom iránt, sülve-fõve velem szeretett lenni.
Romániában zajlott a szászok dollárra cserélése, errõl egy biztosnak tûnõ forrásból az a hír járta, hogy nyugatnémet deszantosok ereszkednek le az égbõl a szász városok védelmére, aztán elmeséltem, hogy két tanárom hogy csempészte át a román-magyar határon Tamási Gáspár: vadon nõtt gyöngyvirág c. írását, hogy Illyés Gyula lektorálni tudja.
Elérkezett a lengyel ügy csúcspontja - az én évfolyamom szolidaritást vállalt a Szolidaritással: egyöntetûen kiléptünk a KISZ-bõl. Válaszul valaki éjjel felgyújtotta a Központi Épületben a KISZ hirdetõfalát - nyilván provokáció volt, hogy lépjen be a történetbe a Belügy.
Belépett és pl. az én nem létezõ tyúkszememre is nagyon erõsen rátapostak! A Bercsényi 28-30. igazgatói irodájában hármasban múlattam az idõt egy délután - én szedett-vedett kis göncikében, õk erõteljes bõrkabátokban. Brutális "beszélgetés" volt - egy életre megfenyegettek, be akartak szervezni, diploma-megvonással zsaroltak...
Az én téglám a legközvetlenebb "barátom" volt, aki még késõbb az esküvõmre is eljött Szankra, sõt, a diplomaosztón csak én kaptam tapsot - tõle...Ja, a védésem borzalmas volt: öt professzorból négy el akart kaszálni! Csak a Tartószerkezeti tanszék akkori vezetõje, dr. Deák György volt az, aki kiállt mellettem, így közepessel átengedtek. És micsoda csavar volt ez az életemben: Deák prof. zsidó volt (már régen meghalt, Isten nyugosztalj). Sõt, nem volt rest: utánam sietett a folyosón, ahol a kövezeten vonszoltam a lelkem és megvigasztalt: ne törõdjön ezekkel itt, magából jó statikus lesz! Hát én nem ítélem meg magam - de 35 éve mûvelem ezt a szakmát (is).

2. Kétszer voltam katona: elõször Kiskõrösön (Petõfit kerestem) tüzér > 122 mm-es tarackos), majd egyetem után nagyorosziban légvédelmi rakétás...
Ez utóbbi az érdekes most itt: egy bölcsész végzettségû ravaszdi érdeklõdött hónapokon át a kis egyszerû költészetem iránt - eltávon otthon gépeltem neki a versikéimet, vittem örömmel vissza, mert õ "elemezte"...A lényeg: leszerelés elõtt egy héttel századgyûlésen a parancsnok két ember nevét olvasta föl, akik nem haza mennének, inkább a váci kõbányába fél év futkosóra - mit ad isten, az egyik név rám illett... Ezt megelõzte még egy kis affér: a helyi kocsmában nótázgattunk - sok nyikhaj városi gyerek még egy vacak népdalt se tudott, ketten-hárman voltunk parasztivadékok...Székelyhimnusz... Egy idõsebb helyi férfiember odajött hozzám: elénekelném-e még egyszer neki is? Hát hogyne, és még fizetett is egy italt. Mindegy. Másnap fejfájás és hányinger a reggeli tornán, de aztán ez magasabb szinten folytatódott a laktanyaparancsnok irodájában.
Nagy galiba lett belõle - az idõs ember nyugdíjas rendõr volt, filokommunista...
Bünti nekem (tehát még a hét hónap közepén): egy elhárítós tiszt kísért kalocsára, a Forradalmi Ezredhez, ahol kb. három hónapot töltöttem. Mindenhova kísérnie kellett egy katonának, akárhova mentem. majd hasonló tiszti kísérettel vittek vissza nagyorosziba leszerelés elõtt, hogy ne szereljenek le.
Egy hétig szaggatták a lelkemet - kihallgatások, fenyegetések, stb. Szerettem a nyomorultak c. regényt, benne Jean Valjean alakját - amikor a kõbányában egy hatalmas kõtömböt leemelt egyik társáról...Készültem a szerepemre, csak a mátkámat sajnáltam, hogy hónapokig nem lehetek vele (már nõs ember voltam).

Hát én így jártam a Kádár-rendszerben... Van még történetem, de nem akarok untatni senkit magammal.

Egyébként is féltucat házat kell statikáznom néhány hét alatt - dolgozom is (csak az a baj, hogy ezen a gépen dolgozom és "szórakozok" egyaránt, és nem könnyû a kettõt szétválasztani...).
Üdvözlettel: Csorba Tibor - Statikus (nem olvastam át a szöveget, tele van hibával, bocsánat)
1368 #38 Karpatkanyar
- 2019-03-26 13:18
Eddig Heffner es Halasz Jozsef valaszait lehet megtekinteni a youtubeon. Itt a Halasz Jozsef valaszai:

https://www.youtube.com/watch?v=Mdv1wRYcqO4&lc=z22lcltaozivtp1mfacdp430husjoa5iasiv2gymsddw03c010c.1553592549056433&feature=em-comments

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.57 másodperc
2,859,883 egyedi látogató