Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Trump hivatalosan is elismerte Izrael fennhatóságát a Golan-fennsík felett

BelföldMagyarország feletti izraelita fennhatóságot ki írta alá? Trumpnak pont annyi joga van ilyesmihez, mint elismerni egy parazita terrorállamot. Donald Trump amerikai elnök hétfõn a Fehér Házban aláírta azt a nyilatkozatot, amellyel az Egyesült Államok hivatalosan elismeri Izrael fennhatóságát a Golan-fennsík felett.

A Banjámin Netanjahu izraeli kormányfõvel folytatott tárgyalásai után Fehér Házban tartott rövid ceremónián az Egyesült Államok elnöke hangsúlyozta, hogy bármilyen jövõbeni közel-keleti béke-megállapodásnak biztosítani kell Izrael jogát az önvédelemre.

Rövid beszédében Donald Trump „megvetendõnek” minõsítette a Tel-Aviv közelében történt hétfõn hajnali palesztin rakétatámadást.Benjámin Netanjahu azt hangoztatta, hogy bár Izraelnek eddig is sok barátja volt a korábbi amerikai elnökök sorában, de Donald Trumphoz egyikük sem mérhetõ. Az izraeli kormányfõ – aki a ceremónia után azonnal visszaindult Izraelbe – leszögezte: az izraeli kormány minden lépésre kész népe védelme érdekében.Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2019-03-25 17:24
Török vadászgépek zavarták meg a görög kormányfõt szállító helikoptert


A görög kormányfõ szerint török vadászgépek zavarták meg hétfõn az õt szállító helikopter útját az Égei-tenger felett.

Alekszisz Ciprasz az ERT televíziónak elmondta: a görög légteret megsértõ török harci gépek „üdvözölték” õt, miközben épp Agathoníszi szigete felé tartott helikopterrel. A török gépek veszélyes manõvere miatt a görög pilóta arra kényszerült, hogy alacsonyabb repülési magasságba irányítsa a helikoptert.

„Ezeknek a hülye akcióknak semmi értelmük, csak üzemanyag-pazarlás” – mondta Ciprasz az incidens után.

Athén és Ankara között évtizedek óta nézeteltérés van a török partok közelében fekvõ görög szigetek ügyében. Törökország számos, görögök lakta, illetve lakatlan apró szigetet úgynevezett „szürke zónának” nyilvánított, amelynek a státuszát szerinte tisztázni kellene. Török vadászgépek rendszeresen repülnek a szóban forgó területek felett, Görögország pedig panaszkodik, hogy megsértik a légterét.
https://www.hirad...elikoptert
1349 #2 Nagy Levente
- 2019-03-25 18:29
Ennek a rohadt zsidó cionista Netanjahunak a rohadt zsidó-cigány Orbán is nagy haverja. Együtt zsákmányolják ki ma is holnap is ebben az általuk irányított zsidó szellemû kapitalista-liberalizmusban nagyon könnyen és olajozottan, mind a magyarságot, mind a magmaradt földterületet hazánkban is. Ehhez ma mindenki csak asszisztálni tud. Nagyon jól kitalálták ezt, de kell hogy legyen rés a pajzson, akarommondani Roth (red)-shield-on.
267 #3 Perle
- 2019-03-25 20:17
cdn2.tass.ru/width/744_b12f2926/tass/m2/en/uploads/i/20190325/1217460.jpg

Mellesleg mi köze van a Golan fennsiknak az izraeli-palesztin konfliktushoz?s_nezem Semmi.

Az ENSZ, Oroszország és az Unio jelentõsebb államai nem ismerik el a Golán feletti fennhatóságot, ezért kíváncsi leszek arra, hogy melyik európai állam vezetõje lesz majd az elsõ a Trump döntés megtámogatásában.

Minõ véletelen, hogy az izraeli választások elõtt néhány héttel ekkora gesztust tett az amerikai elnök a stratégiai szövetségesének. :| Néhány éve még az amerikai elnökválasztás után úgy tûnt, hogy az izraeliek nem örültek Traump gyõzelmének. Akkor ellenségüknek, most pedig a megmentõjüknek tartjá õt
1368 #4 Karpatkanyar
- 2019-03-25 20:30
Perle, innen a Szíriában nagy számban állomásozó Hezbollah még kezdetleges tüzérséggel is be tudja lõni Izraelt. A zsidók erre hivatkoztak, mikor elfoglalták ezt a szír területet.
267 #5 Perle
- 2019-03-25 20:36
Be tudja lõni, de ott van nekik a legmodernebb védelmi rendszer.
A legújabb is. Egy atomhatalom nem hiszem, hogy félne egy libanoni szervezettõl .Ez mese.
Érdekes módon pont akkor lövöldöztek a palesztinokkal egymásra az izraeliek, amikor a fõnök éppen Amerikában tartozkodott.
Kellett ez a papir neki ahhoz, hogy legyõzze majd a választásokon a népszerõ , volt katona ellenfelét.
Ezzel papirral két legyet ütnek egy csapásra. Ravasz...
272 #6 Kameleon
- 2019-03-25 21:15
Trump Is A Jesuit Coadjutor
https://www.youtu...ZmyVS4OeHg

https://www.youtu...suit+trump

Chabad Trump to Judaize The World
https://www.youtu...t1xMIlC-2k
80 #7 monguzking
- 2019-03-26 01:01
Golan fennsik foleg viz miatt fontos izraelnek..
1368 #8 Karpatkanyar
- 2019-03-26 02:46
Perle, a modern rakéta elhárító rendszerük nemrég, vagyis pár hónapja, mutatta meg, hogy a Golánról, vagy a Gáza Övezetbõl indított rakéták felét sem tudták kivédeni. Tökéletes védelmet nem tudnak nyújtani, ezt még a gyártóik is beismerik, habár mindig sokkal nagyobb %-ot adnak meg, mint ami a valóságban majd mérhetõ lesz.
267 #9 Perle
- 2019-03-26 10:47
Karpatkanyar, lehetséges , nem kísérem figyelemmel az ott történteket. Az viszont tény, hogy az összecsapásokban a nagyobb veszteséget emberéletben a palesztinok szenvedik el.
" Emitt a jobbaknál" van a lakásokban, a házakban egy páncélozott szoba is, ami védelmet nyújt a számukra.

Ott Gázában és a megszállt területeken addig folyik majd a harc, amig az utolsó palesztin is el nem vérzik a földjükért vívott küzdelemben. Ez így ki lett kalkulálva elõre bõ fél évszázaddal ezelõtt. Ha nem így lenne, engednék a 2 állam megoldást.

Az amerikai külügyér szentül meg van gyõzödve, hogy az Isten akarata az, hogy Trampli megmentse Izraelt a perzsáktól, mint ahogy Eszter tette anno, idõközben pedig a nõket kozmetikai cikkeivel megszépítõ Eszti néni fia, Ron ,áldott legyen a neve.:P
https://thehill.c...ish-people
80 #10 monguzking
- 2019-03-26 11:49
közben kiderült hogy amerikai cég nyete el golán fennsik gáz-olaj lelöhelyeinek kiaknázását---de miért nem viszi sziria hágai biroságra ügyet mert egy dolog megszállás s megint más ha ott találhato természeti kincseket akarják pláne 3-ik ország ellopni..
1119 #11 Csorba Tibor
- 2019-03-26 12:22
Néha újra elolvasom, de megbeszélni senkivel se tudom a környezetemben élõk közül. Apám tán még értene belõle valamit, de most temettem el egy hónapja...

http://www.pokolr...;Itemid=51
1368 #12 Karpatkanyar
- 2019-03-26 13:40
Perle, a palesztinokbol nagysagrendekkel többet legyilkolo zsidoknak megsem lesz ott maradasuk. Probalkoznak Erec Izrael megalapitasaval, de az oroszok es a perzsak miatt ez nem fog sikerülni. Amerika nem hiszem, hogy belemenne egy ekkora haboruba, csak azert, hogy Nagyizraelt meg lehessen ott teremteni es Közel Kelet minden energia forrasa fölött rendelkezhessenek. Ekkor pedig legkesöbb 12-17 ev mulva összeomlik Izrael es a zsidosag Magyarorszagi valasztott szallashelyere települ. Ennek mar most elö van keszitve szinte minden feltetele Magyarorszagon. En mar 2005-ben vettem a faradtsagot es egy epitesz baratom, aki mar akkor az izraeli megrendelökböl elt, el is vitt, es megtekintettem a mar kesz lakotelepet, ahol lakast akartam venni (mondtam az Al Inkalos fegyveres örnek) es egy masikat is megneztem, ahol az epitkezes le volt allitva, mert archeologusok keresgeltek ott a kotrogepek között. Az iden vagy a tavaly ki is tettem az fb oldalamra a pontos koordinatakat. Ki is vagyok szinte folytonosan tiltva.
Itt egy nemet nyelvü cikkhez a link, melyben a nemet ujsagiro azt targyalja, hogy a V4-ek területen lesz az uj Izrael:. Csak idöközben a lengyelek visszaleptek?! Vagy a visszalepesük csak szinjatek?
Eddig Heffner es Halasz Jozsef valaszait lehet megtekinteni a youtubeon:

https://www.youtube.com/watch?v=Mdv1wRYcqO4&lc=z22lcltaozivtp1mfacdp430husjoa5iasiv2gymsddw03c010c.1553592549056433&feature=em-comments
267 #13 Perle
- 2019-03-29 12:23
Az amerikai kormány javíttatja Izrael térképét megnagyítva a Golánnal
https://jewishnew...-v-atlasax
99 #14 MORMOTA1968
- 2019-03-29 23:37
Kedves Karpatkanyar! Biztos, hogy kihúzzák még addig ott Közel-Keleten a zsidók? A zsidó olimpia területünkön való megrendezésénél jobb alkalmuk nem is lehetne, hogy itt felejtõdjenek pár százezren a már felépített lakóparkokban, bankok által kisajátított magyar ingatlanokban! Nyugatról bármikor megindulhat a menekülõ zsidók áradata, volt már erre példa a történelemben, mikor az orosz pogromok miatt nyugat felé kellett menekülniük! És itt várja õket egy tökéletesen két vállra fektetett nép országa, elõkészítve a betelepülésükre! Miért is várnának még erre több mint egy évtizedig? A terület adott, a magyarok lefegyverezve, minden téren, a sötétség a fejekben nem is lehetne már ennél nagyobb, uszítható tömeg is van, óhéberek, akikkel le lehetne foglalni az esetleg még is a helyzetet átlátó lázadó csoportokat. Plusz itt grasszálnak az amcsik is teljes fegyverzetben, no meg a fél katonai izraeli tulajdonban lévõ õrzõ-védõ cégek alkalmazottai és a már fegyvereiket behozó, itt élõ izraeli és amcsi zsidók! Miért és mire várnának? Nagy Izrael láthatóan nem fog összejönni nekik, ezt már õk is sejthetik, de miért is erõltetnék a dolgot, mikor itt van nekik egy egész Kárpát-medencei Édenkert, tele mindenféle természeti kincsekkel! Most még a szerbek, horvátok, szlovákok, csehek, ukránok, románok, lengyelek, stb...nem érzik át a dolgot, hogy mekkora hibát követtek el, hogy szét darabolták Nagy-Magyarországot, az egyetlen erõs államot, amellyel szövetkezve megvédhettük volna közösen mindannyiunk közös otthonát a Kárpát-medencét és környékét! Ha ideköltöztetik Izrahellt, az õ országukból lesz Libanon, Szíria, Irán és stb...A zsidónak nem csak a mi területünk kell, sohasem elégedtek még meg egyetlen területtel sem, nekik az "EGÉSZ KELL!" Aztán ha megvan a központi birodalom, jöhet a teljes bolygó feletti uralom! Persze, ha keletrõl nem köpnek bele a levesükbe az ellenük szövetkezõk! De arról meg gondoskodnak majd a bankárjaik, hogy ott is el legyenek foglalva valamivel az ellenük szövetkezõk! Lehet, hogy rosszul látom a dolgokat, de lehet, hogy nagyon is tisztán! s_beszel
267 #15 Perle
- 2019-04-06 18:17
Trump és az általa összehozott " évszázad legnagyob ügylete" a Jordániába menekült milliónyi palesztin menekült sorsának megoldása.
https://postskrip...4/05/deal/
1368 #16 Karpatkanyar
- 2019-04-06 19:01
MORMOTA1968, TÖKELETESEN JOL LATOD A HELYZETET.

a ZSIDO OLIMPIA ALATT MEGLATOGATJAK UJ HAZAJUKAT ES OTT ALUSZNAK A SAJAT LAKASAIKBAN. kIPROBALJAK AZ UJ OTTHONT. aLO,MFEJTÖKKEL DEKODOLTATJAK AZ UJ HAZBAN AZ ELSÖ ALMAIKAT ES MEGALMODJAK MAGUKNAK A SZEP UJ JÖVÖT. vAGY 100 000 VEGLEG ITT MARAD. lEVAGJAK A PAJESZUKAT, SZAKALLUKAT, ES VISSZARAGASSZAK A FITYMAJUKAT. eGY DARABIG MEGHUZZAK MAGUKAT. eS MEG JÖNNEK, MEG JÖNNEK. aZTAN EGYSZER CSAK BORITANI FOGJAK A BILIT. a FEJÜNKRE!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.14 másodperc
3,398,607 egyedi látogató