Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Migránsok millióinak betelepítésével enyhítene Putyin a rohamos népességfogyáson

KülföldÚgy tûnik fel kék vegye a kapcsolatot zorbánnal, mert nálunk a CSOK-kal megoldották és már fel se tûnik a sok zsidó és visszatérõ kitudjamiféle retek cigány...egy fehér kaotikus keresztlény "országban". Na sóval az orosz vodkaszipus õslakosságot meg a seregbe sorolják és irány az aknamezõ. Vagy még sem? Japán-kínai betelepülõk 100 milliója megoldja a rejtélyt. Egy helyi lap cikke szerint az orosz elnök azt tervezi, hogy a következõ hat évben 10 millió gazdasági bevándorlót csábít az országba. A Kommerszant gazdasági lap beszámolója szerint Vlagyimir Putyin a következõ hat évben orosz ajkú bevándorlók millióival enyhítene az országot sújtó népességfogyáson – írja az Azonnali.


A hivatalos adatok alapján Oroszország népessége tavaly 93500 fõvel csökkent, így összesen 146,8 millió lakost számláltak. Ezt már ebben az évben is jelentõs gazdasági migráció ellensúlyozta, melynek mértéke közel 60 százalékkal nõtt.

Vlagyimir Putyin nemrégiben aláírt egy 2025-ig tartó migrációs akciótervet: ebben a migrációt az alkotmányos jogok hivatalának hatáskörébe helyezte. A Kommerszant úgy értesült: a terv az, hogy ezen idõszak során 5-10 millió bevándorlót fogadjanak be az országba. Májustól várhatóan könnyítenek az állampolgárság megszerzésére, valamint a bevándorlásra vonatkozó törvényeken.

A Kreml listája szerint migrációs donorként többek között Ukrajna, Kazahsztán, Üzbegisztán, Moldova, illetve a térség további országai jöhetnek szóba. A posztszovjet országokból történõ migráció eddig is élénken létezett: a sorvadó orosz vidékre egyre több vendégmunkás érkezik a környezõ államokból. A lap szerint a népességcsökkenés megállításához évi 300 ezer migránst kellene befogadni.
Link

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2019-03-25 21:13
Ejnye! mi lesz itt? Beállt a sorba? Ez olyan, mintha valaki a saját családját gyilkolná!Szégyelljék magukat úgy globálisan.
4 #2 Posta Imre
- 2019-03-26 05:51
Lívia, normális orosz ott se szül gyereket, hanem züllik, liberalizálódik és persze próbálja túlélni a migráncsokat. Moszkva az új világrend központja. New-yorkból oda sereglik most az univerzum összes söpredéke és befekteti a lopott, csalt pénzecskéjét. Nincs itt sor, ahova be lehet állni, csak most õk a sorosok. A háborúhoz pénz kell. Sok pénz.
4 #3 Posta Imre
- 2019-03-26 06:00
Itt van a natúr "orosz" élet. https://kinokrad....-ayka.html
137 #4 balu
- 2019-03-26 08:18
Jó, azért azt tegyük hozzá, hogy a Kommerszant az õ HVG-jük, nem kell azért tokkal-vonóval beszopni mindent amit írnak (pl. a számokat).

De amúgy izgi, hogy honnan lesz tobb millió "orosz ajkú" betelepülõ. A felsorolt országokon kívül azért van ott még egy a közeli keleten is, ahol szerintem párat találnánk.
267 #5 Perle
- 2019-03-26 09:36
Baluhoz hsz-éhez kapcsolódva: az újság tulajdonosa a világ egyik leggazdagabb embere . Annyi dollár milliárdja van, hogy meg sem tudja számolni:
https://www.bloom...r-usmanov/

Ami a népesség fogyását illeti, ez a kérdés már néhány éve foglalkoztatja az orosz vezetést. A kínaiak jönnek maguktól, orosz nõt vesznek el feleségül . Már a Bajkál vizét szipkázzák kifelé.
A volt szovjet tagköztársaságokból jönnek az oroszul beszélõk, de csak probléma van velük. Nagy bûnözés a tadzsikok és kirgízek között. Ez utóbbiak már önálló államot szerveztek Moszkvában, saját hivatalokkal, orvosi ellátással, stb.
Nemrég egy orosz nõt erõszakoltak meg kirgízek, ami miatt hatalmas felháborodás lett a helyi lakosság körében, Ott még van összetartás az õslakosság között. Legszívesebben megválnának a beszivárgóktól. Az orosz elnök hamarosan Kirgiziába utazik, ha nem is pontosan emiatt.
https://www.rferl...26308.html
Nem Afrikából várják a migránsokat, hanem a környezetükben lévû államokból. Akiket még évekig z ottani nyelvre kell tanítani, azokból rövid idõn elül nem lesz igazi munkaerõ.
https://www.youtu...gNChZrWNmI

Jobb feltételeket teremtve, térjenek haza a külföldön élõ oroszok:
https://russkiymi...ws/248039/
99 #6 MORMOTA1968
- 2019-03-29 23:04
Mikor sok millió számra küldték az oroszokat elpusztulni a csatamezõkre, egyetlen egy cár, pláne késõbb komcsi zsidó vezér nem foglalkozott vele, nem is érdekelte, hogy milyen súlyos következményei lesznek ennek késõbb! Nem foglalkoztak vele Európa és a világ más népei sem, köztük a magyarok sem, sajnos! Mindennek eredményeképpen és annak köszönhetõen, hogy zsidó a vezetés mindenhol, akik tettek róla, életkörülmények leamortizálása, abortusztörvény bevezetése, a lakosság ivartalanítása mindenféle módon, stb...stb...hogy ne szaporodhasson vissza rövid idõn belül a fehér bõrû õslakosság se nyugaton, se keleten, se itt középen a Kárpát-medencében! De azért tétlen nézzük végig most is, hogy egy minden eddiginél pusztítóbb világméretû háborúba sodorjanak bennünket újra azok, illetve azok utódai, vagy újonnan hatalomra került dinasztiák, akiknek köszönhetõ, hogy idáig fajulhattak a dolgok! Jó, ha 8500, esetleg valamivel több azoknak a száma, akik leuralják az egész bolygót, egy videóból idézve, akik kezükben tartanak minden vallást, uzsorás pénzrendszert, médiát, oktatást, egészségügyet, stb...stb...stb....még sem pusztíthatjuk el õket, mert több milliárdnyi sötétségben élõ gój barom megakadályozza mindannyiunk hóhérainak likvidálását! Ezek mind sátán hívõk! Ez a felsõ kaszt, világot leuraló elit! És hû szolgájuk valamennyi vallásokba, izmusokba, pénz imádatba belehülyült áldozatuk! Ez pont olyan, mint mikor valaki saját magát húzza fel a fára és érzi ugyan, hogy szorul a nyaka körül a húrok, fogyogat a levegõ, még sem engedi el a kötelet, mert annyi esze sincs már, mint egy döglött hintalónak! És ilyenekkel vagyunk körülvéve világszinten! Ez a baj, nem az, hogy nem egészen 10 ezernyi szabadlábon rohangáló és sajnos nagyon is élõ pszichopata, a legveszedelmesebbek közül szabadon garázdálkodhatnak! Teljes memória törlésre és "ÉLET PROGRAM" beültetésére lenne szükség uszkve úgy a Föld szinte teljes lakosságánál! VÁRJUK A PROGRAMOZÓK JELENTKEZÉSÉT! Egy õrült világban Isteni feladat vár rájuk! Megtéríteni, visszavezetni az egyetlen járható útra több milliárdnyi eltévedt levágásra ítélt báránykát! s_hihi s_hee s_franc
1119 #7 Csorba Tibor
- 2019-03-31 06:30
Európa, vigyázz!

Valakik csalitba csalták,
bûzölgõ mocsárba lökték.
Hátába csapták a baltát,
szép szívét mozsárba törték.

Századok hajóin jöttek:
patkányok között lapultak.
Ellepték titkon a földet,
ellopták csendben a múltat.

Aranyat csaltak a vámon,
kamattal fejték a tõkét.
Átléptek minden határon -
királyok legjavát ölték.

Összezilálták a nyelvet,
értelmét savakkal marták.
Meggyalázták a szerelmet.
Kikezdték Isten hatalmát.

Pusztul a Földön az élet:
latroké a földi kincsek.
Az ember halálba réved -
halomba gyûjti a nincs-et.

Európa, vigyázz! A véred
eresztik ünnepi tálba!
Kõszívük hiába kéred -
szemükben te vagy a szálka!

Belép a hóhér a pástra,
tõkére hajlik a szent ág.
Suhan a bitangok bárdja,
hangja a szférákon zeng át.


2016.05.11. Vátesz

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.61 másodperc
4,460,701 egyedi látogató