Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fedettpályás 'Ki a nagyobb fajvédõ?' versenyt rendeztek a Parlamentben

BelföldMindez a "cigányország" megalakításának lehetséges elõestéjén, miközben pápai joci izraelben vendégpojácáskodik és Jeruzsálembe készül. A merce.hu írta meg, hogy hétfõn eljött a nap, amikor egy jobbikos egy fideszes fejét követelte elfogadhatatlan cigányozásból kifolyólag.
Ilyen õrületes idõket élünk.
Ráadásul a téma kapcsán elhangzott a rendszerváltás utáni parlamentarizmus leghasogatóbb szóvicce is.

Szombaton közöltünk egy zavarba ejtõ 2008-as videót, amin a perzselõ humoráról híres Pócs János fideszes képviselõ azzal fenyegeti egyik cigány alkalmazottját, aki egy kazánban ül, hogy betüzeli, amiért rosszat tett. Pócs lapunknak azt állította, hogy a férfit saját kérésére fenyegette meg. Most, hétfõn a Parlamentben Csányi Tamás jobbikos képviselõ kérdezte Varga Mihályt, hogy meddig tûrik a rasszizmust soraikban:

„Meddig tûrik meg Pócs Jánost soraik között? Meddig ütik el ezt a problémát Pócs-cselekvéssel?”

PÓCS-CSELEKVÉS! KI-PUR-CA-NOK! MEG-HA-LOK!

A pénzügyminiszter szerencsétlennek, pontosabban nem szerencsésnek titulálta a videó elkészítését. A jobbikos képviselõ a lehelet finom elhatárolódásra reagálva már nem farizeuskodott tovább, bevallotta, hogy azért nyúzza a Fideszt cigány-ügyileg, mert korábban õket is mindig ezzel piszkálták, és most szeretné visszaadni. Majd a magyar demokrácia templomának csarnokába kiáltotta, hogy a Fidesz a legszélsõségesebb párt Magyarországon. Varga Mihálynak sem kellett több, kapásból, oxival passzolta vissza a nyilaskeresztes labdát:

„Utalnék arra, hogy ha jól emlékszem, az ön pártjának soraiban ült az a fiatalember, aki beleköpött itt a Duna-parton, nem messze tõlünk a Parlamenttõl, az ottani emlékmû cipõibe, úgy hogy azt kell hogy mondjam önnek, hogy elõször a saját háza táján söprögessen, utána kérdezzen bennünket.” Itt Varga Mihály Kulcsár Gergely, volt jobbikos képviselõre célzott, aki eddig megdönthetetlenül tartja a 90 utáni képviselõi náculás hazai rekordját.

Ha ez így nem volt elég, nézze meg a Mérce videóját!
Link

Hozzászólások

1308 #1 Hajnalhozo
- 2019-03-26 06:52
Az ilyen irányú fejleményeket is érdemes lehet szemmel tartani:https://m.kuruc.info/r/2/196379/
1513 #2 Irrefutable
- 2019-03-26 12:50
Dinnyés Jankó valóban érdekes színfoltja a közéletnek. Mindazonáltal óborzalom, ami uradalmában történik. A köznépe meg döntse el mit akar. Mikor a népjóllét a házban vacsorázó emberek kerítését ellopta, mindegyiknek habzott a szája, hogy maga a Harmadik Birodalom tisztjei is elbújtak volna pirulásukban. Mikor meg felreppent újra ez a videó akkor meg az emberi jogokért visítoztak. Pedig a mindenféle herbáltól támolygó gyereksereg értsd 8-12 éves kölkök, látványa mindennapos. Rasszizmus nincs, de igény azt hiszem lenne rá. A röntgen asszisztens fiatalember, meg mondogat néha jókat populista petárda durrogtatásokat.
De egyébként mindenki lapít. És meddig ül a sorokban? Lehet, míg K.L. engedi. Egyébként tud egész normális is lenni, sõt segítõkész.
Csak talentummal nem áldotta meg a sors. Zárszóként az uradalomban olyan a helyzet, ha a TASZ-os leánykákat, vagy a Helsinki bizottságot odaköltöztetnék, 3 hónapon belül rasszisták lennének.
272 #3 Kameleon
- 2019-03-26 13:12
Ha már itt tartunk, én mag ezt fogom "érvényesíteni" mint frissítés! https://www.youtu...isVGCCMB2Y
4 #4 Posta Imre
- 2019-03-26 17:12
Lemondásra szólította fel az Országos Roma Önkormányzat Pócs Jánost


Az Országos Roma Önkormányzatot mélységesen felháborítja Pócs János fideszes országgyûlési képviselõ botrányt kavaró videója, amin látni, ahogy a politikus egy kazánba zárja egyik alkalmazottját.
„Azt mondtad, minden cigányt itt égetsz el" - Kazánba zárta alkalmazottját a fideszes Pócs János
A megalázott férfi állítólag maga kérte, hogy a videó elkészüljön.

Az Országos Roma Önkormányzat közleményében azt írja:

Egyik embertársunk égetésével sem szabad viccelõdni, különösen ebben az évben amikor a roma holokauszt 75. évfordulójára fogunk megemlékezni. Az Országos Roma Önkormányzat felszólítja Pócs Jánost, hogy azonnal mondjon le képviselõi mandátumáról, és nyilvánosan kérjen bocsánatot.

https://24.hu/bel...cs-janost/
809 #5 megmondhatom-e
- 2019-03-26 20:01
- azonnal mondjon le mindenki (mindenrõl) , aki egy cigánnyal próbál viccelõdni , mert -úgy látszik - nem tudja , hogy a cigánynak nincs homorérzéke ! A cigánynak semmilyen érzéke nincs.- meg a zsidónak ! - ennek a háromnak.
1119 #6 Csorba Tibor
- 2019-03-28 17:58
Rasszfiúk

Kábelköteg rézeleje,
zsilipkapu - vágjunk bele...
Magyarország: szeretünk!
Enyves kézzel cirógatunk,
Semmi ágán kilógatunk -
felzabálunk, s feledünk...

2013.04.16. Csorba Tibor
1072 #7 fkriszta
- 2019-03-28 18:16
lemaradtam valamirõl? már vagyon cigány holokauszt is? másik még nincs, pedig van.... no sebaj

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.66 másodperc
3,405,477 egyedi látogató