Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Jobbikos, kdnp-s kivándorolt cigány autonómus

BelföldUgye milyen jó, hogy a jobbikban kezdte a "rasszista, antiszemita", majd keresztlény lett és Kanadába is migrált, most meg torockai jelentgeti fel a "párttársát". Vicces nem? Ilyen ez a szolgálati lét. Lehet van közös tartótiszt is, mög ilyesmi. Mint egy szappanopera, csak ez élesben megy és a nép benyalja.
Jobbiktól a KDNP-n át a roma pártig


Láthatóan nem szerénységével szeretne híveket toborozni Kamarás István, aki az általa elnökölt Opre Roma–Cigány Demokrata Néppárt elnevezésû társaság közösségi oldalán így szerepel: „a magyarországi cigányság miniszterelnök-jelöltje”.

Kamarás István (nem tévesztendõ össze az ismert akadémikus, vallásszociológus, olvasáskutatóval) tavasszal már megpendítette, hogy szívesen konzultálna a pártokkal egy roma autonóm terület létrehozásának a lehetõségérõl. Érdemben csak a Jobbik reagált. Ahogyan az várható volt, Vona Gábor pártja „mereven elutasította” a felvetést, hangsúlyozva: „minden hasonló agyament ötlet ellen utolsó leheletünkig küzdeni fogunk; ennek esetleges megvalósulása csak egy újabb trianoni katasztrófát készítene elõ Magyarország számára”.

A roma szervezet nem törõdött bele a kudarcba, és a minap népszavazási kezdeményezést nyújtott be a Nemzeti Választási Irodához. A Magyar Nemzet híradása szerint a „cigány demokrata néppárt” azt szeretné elérni, hogy önálló cigány tartomány jöjjön létre négy északkelet-magyarországi megyében (Borsod, Heves, Nógrád, Szabolcs). Kamarásék úgy vélik, a hazai roma és nem roma elit korruptsága és a megváltozott etnikai viszonyok is indokolják a terület autonómiáját.

Kamarás István hat évvel ezelõtt került be a hírekbe, amikor családjával kivándorolt, és menedékjogot kért Kanadában. Ekkor már a Fidesz-KDNP volt kormányon. Kiderült róla, hogy a KDNP alapítványának támogatásával létrehozott, roma fiatalok integrációját segítõ önálló egyesület, a Barankovics Roma Mûhelyének elnöki tisztségét is betöltötte. Az Origo akkori cikke szerint a KDNP azért szakította meg vele a kapcsolatot, mert tudomására jutott, hogy Kamarás a Jobbik tagja.

A Jobbik pártigazgatója ellenben azt nyilatkozta, hogy Kamarás – mivel nem értett egyet a „cigánybûnözés” emlegetésével – fokozatosan eltávolodott a párttól. Megszûnt a párttagsága is, mert nem fizette a tagdíjat. A Magyar Gárda 2007. augusztus végi elsõ avatásának szervezésében azonban még rész vett.

Mielõtt visszaköltözött volna Magyarországra, Kamarás István a RomNetnek elmondta: „szakmaiságban magas színvonalú és ezek mellett konszenzusra törekvõ” cigány pártot szeretne életre hívni.
Link

Hozzászólások

139 #1 jozsef toth
- 2019-03-28 21:33
Imre !
Minden szep es jo.Mindennel meg vagyok elegedve!
Csak attol felek,ha minden kissssssebsegnek ,nagyobb a joga nint az oshonos lakosoknak,.
Milessssz ha a KINAIAK rajonnek,hogy ok MEG kevesebben vannak?

Mert ugye akkor nekik meg nagyobbbbb joguk lesssz!
Mert ugy nez ki a mai torvenynek nevezett SZAR szerinr.
Minel kissebb vagy anna nagyobb jogod van az os lakosokkal szembe.
Az ilyen EXIDENT dolgokat miert nem szabad jobban a torvenynek nevezett SZAR helyeken bizonyittasket fel hozni??
OH ! Talan nem elegge publikus!
CSAK KUS !!!!!
Szabad szolas jogom alapjan KAPJATOK BE A SZAROMAT !
Ne almodozzatok masrol! Azt masnak tartogatom!
Kizarolag annak aki erre edebes .
Buzik haggyatok beken .

Csak kizarolag szamomra ertekes NOI nemhez tartozok johetnek szamittasba.

De nem ZSIDI es NEM CIGANY.

Toletek undorom van!

Most johet megint az FBI ,hogy kerdezzek fajgyulolo vagy?
NEM! Nem vagyok az .De had dontsem el,hogy az emberi jog alapjan kit szeretek es kit NEM!

Vagy esetleg ezt is a ZSIDOK mondjak meg nekem ,hogy mindenkit KELL szeretsek akit ok mondanak?
8 #2 miskolcilaci
- 2019-03-28 22:15
Tisztázni kell az okokat!
Észak-Magyarországi Roma Autómia Zsidó segédlettel:

http://patriota.i...utonomiat/
75 #3 talpi
- 2019-03-29 04:54
jozsef toth
- 2019. március 28. 22:33:08
Ejnye Józsi, azért azt sem hagyd ki, hogy vannak még, akik nem tartoznak/látszatra/ egyik, általad megjelölt csoportba sem, mégis, csoda, amikor rájössz, szar került a látókörödbe, s amikor, már nyakig benne vagy, akkor veszed észre, vas van a nyakadon.
Nos, akkor szerinted, mi a különbség, hogy, zsici, vagy nagy-nagy magyar? Mert attól, hogy látszólag az, még nem is annyira biztos, a MAGyarság tudata. Itt kezdõdik igazán a rábaszás.
MAG csak akkor igazi, ha "érett" tudatilag, hülyébõl annyi van, az erdõt sem látni tõlük.
238 #4 bivaly
- 2019-03-29 06:30
Talpi !

Néha nézegetem amit, meg ahogy lehet a Fradi facebook bejegyzéseket. A futball részérõl van a "fiatal generáció", aki annyira magyar, meg fradista, hogy ha idomított ortodox kenguruk játszanának a csapatban, akkor is drukkolnának, mert zöld-fehér, hogy azután ki, mi, meg hogyan, az nem érdekes. A válogatott "drukkerei" szintén zenész, hiteltelen, ostoba senkik énekelnek himnuszt, úton, útfélen, jól lejáratva azt, teljesen kiirtva belõle mind azt, amiért és ahogyan megíródott. A Dózsa pályán minden meccs elõtt is eléneklik !!!??? Kinek, miért ? Ezek a látszat magyarok, esetenként a "nagy-nagy" magyarok, szóban, felszinesen.
A bejegyzések igen árulkodók ám, az is egy jó szociológiai tanulmány esetenként.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
3,409,173 egyedi látogató