Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Öngyilkos lett a csengeri örökösnõ fia

BelföldNem értem mire fel ez a kapkodás. Felakasztotta magát hétfõn a tavalyi országgyûlési választási kampányban csengeri örökösnõként ismertté vált asszony fia – értesült a 24.hu. Az öngyilkosságot a letartóztatásban lévõ Sz. Gáborné korábbi ügyvédje is megerõsítette a lapnak.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság közölte, hogy a Mátészalkai Rendõrkapitányság csengeri rendõrõrse a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, „idegenkezûségre utaló körülmény nem merült fel”.

A Kósa Lajos fideszes képviselõt is mesés svájci örökséggel megbabonázó csengeri asszony férje éppen egy évvel ezelõtt lett öngyilkos, így az asszony egy éven belül férjét és egyik gyermekét is elveszítette – írta a lap.

Kósa Lajos korábban azt mondta a csengeri asszonyról, hogy 2012 õszén kereste fel egy ügyvéddel egy hölgy, aki „Csengerben háztartásbeli”, és azt állította, hogy nagy örökségnek lett tulajdonosa, és segítséget kért, hogy hogyan használja fel jól a pénzt. Elõkerült egy papír, amely szerint Kósa 4,3 milliárd euró felett rendelkezhetett (ezt az akkori Simicska-féle Magyar Nemzet közölte le). De Kósa azt mondta, szélhámosság történt: „Soha egy fillérhez nem nyúltam hozzá, soha semmilyen bankszámla feletti rendelkezést nem adott át a hölgy, azt a bank nem fogadta el, soha egy fillért nem fogadtam el, úgyhogy a lelkiismeretem tiszta.”

Az asszony viszont a vallomásában azt állította, hogy nem csapott be senkit, és létezik az általa emlegetett 1300 milliárdos hagyaték. Ettõl függetlenül 368 millió forintnyi csalással gyanúsították meg. Tavaly márciusban az asszony most öngyilkosságot elkövetõ fia is megszólalt az ügyben, miszerint Kósa polgármesterként maga kereste fel édesanyját, miután a nõ ügyvédje „kikotyogta a mesés örökség hírét” egy közös ismerõsüknek. A fiú állítása szerint Kósa azt mondta az édesanyjának, hogy lenne ötlete, mit csináljanak a pénzzel.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévõknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.
Link

Hozzászólások

1431 #1 zsolt5000
- 2019-04-02 18:00
„idegenkezûségre utaló körülmény nem merült fel”.Nem hát ,hisz ismerõs segített a fakultatív utazásban.....
1072 #2 fkriszta
- 2019-04-02 18:20
hányinger ez az egész katyvasz történet... csengeri vagyok..
43 #3 stormhu
- 2019-04-02 18:25
Hmm....érdekes, csak úgy hullanak az emberek Kósa körül. Valahogy így történhetett.https://444.hu/20...tdiscovery
809 #4 megmondhatom-e
- 2019-04-02 20:29
-a zsidó lelkiismerete tiszta ...

A zsidónak lelke sincs , hogy lehetne lelkiismerete !?
A zsidó nem gyûlöletes , hanem undorító! Nem gyûlöletet kelt , hanem undort. A zsidó olyan , mint pl a vadaiágnes névre hallgató is. Erõszakosan undort keltõ.
És mennyi van belõlük !
238 #5 bivaly
- 2019-04-02 20:58
megmondhatom-e !

Hogy írhatsz le ilyesmit ? Ezek a ( most keresem a legeslegkitûnõbb jelzõket), szóval, a becsület, humanitás, és igazság két lábon járó, élõ szobrai. Csak felnézni lehet rájuk !
És különben is, a fenti történetben nincs semmi különös. Korábban is számtalan példa volt rá, hogy olajszõkítés nyomozásában érintett rendõrök, szolgálati fegyverükkel hátba lõtték magukat, volt aki ebéd közben ! Ez is természetes viselkedése, egy halálra szánt embernek, nem ?
1323 #6 Laplage2
- 2019-04-02 21:02
Mindig az ármány, cselszövés kinek az érdeke?
Nyomás gyakorlás....
809 #7 megmondhatom-e
- 2019-04-03 08:37
Igen -kedves bivaly!
Sok zsidók által meggyilkolt magyarnak is fel kellett rájuk nézni , mielõtt meghaltak a zsidó csizmák tapostak rajtuk !
- ha egyáltalán volt még erejük felfelé nézni a zsidó - undorító- barmok által megkínzott áldozatoknak !

Nagyon feledékenyek vagyunk -sajnos , sokkal többet kéne beszélni a zsidó gyilkosokról ! És mind az !
Meddig tûrjük - szó nélkül - a zsidó riherongyok tobzódását országunk közéletében !?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.77 másodperc
3,400,001 egyedi látogató