Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Izrael állhat a párizsi merénylet mögött a fideszes polgármester szerint

BelföldAntiszemitának lenni hazafias kötelesség! Córesz van, mert a jól fizetett selyemfiúk egyre parajnásabbak lesznek. Azért ne higgyeTEK a látszatnak! Ettõl még fel kell akasztani mindet, persze demokratikusan! Huszár Gábor, Szentgotthárd polgármestere szerint „bizonyos üzleti körök” és a zsidó állam állhat a párizsi terrortámadások mögött. A fideszes városvezetõ errõl az önkormányzat november 16-i bizottsági ülésén beszélt a többi képviselõ elõtt. Az ülésrõl készült hangfelvétel felkerült az internetre – hozta nyilvánosságra a Nyugat.hu.

Annyit tõlem mindenki fogadjon el, hogy az, ami Párizsban történt, az egyértelmû bizonyítéka annak, hogy bizonyos üzleti körök, és én itt kimondom, aminek a hátterében nagy valószínûséggel akár a zsidó állam is állhat, a keresztény Európát az iszlám ellen akarja hangolni

– mondja a polgármester a felvételen (00:50-tõl kezd Huszár beszélni).

A város erõforrás-bizottsága az elõtt a testületi ülés elõtt ült össze, amelyen arról kellett dönteniük, hogy létesüljön-e téliesített menekülttábor Szentgotthárdon. Huszár itt asszociált szabadon, és jutott el gyors ugrásokkal a „menekülttábor – dzsihadista terroristák – Izrael” számára logikusnak látszó következtetési láncon át a megfejtésig.

Mint a hangfelvétel folytatásából kiderül, Huszár egyébként arról gyõzködte az önkormányzati képviselõket, hogy szavazzák meg a tábor tervét, mert ha nem teszik, a város hátrányba kerülhet, és majd nem együttmûködõnek nyilvánítja õket a kormány. Ezt a vitában az egyik képviselõ zsarolásnak nevezte, a szavazásnál pedig a képviselõtestület többsége sem támogatta a tervet, így abból végül nem is lesz semmi.

Huszár Gábor 2010 óta Szentgotthárd polgármestere, 2014-ben nem is volt más jelölt rajta kívül. Megválasztása elõtt azt mondta magáról: problémamegoldó embernek tartja magát, aki átlátja az összefüggéseket.
Reagált az izraeli nagykövetség

Az izraeli nagykövetség a lehetõ leghatározottabban elítéli a szentgotthárdi polgármester azon kijelentését, amelyben azzal vádolja Izraelt, hogy a párizsi terrorakciók mögött áll, írja az MTI a nagykövetség közleménye alapján.

Huszár Gábor szavai "ismételten bizonyítják azt, hogy vannak, akik nem tanulnak a történelembõl, és továbbra is a zsidó államra, Izraelre és a zsidókra vonatkozó összeesküvés-elméleteket és negatív nézeteket hangoztatnak" - áll a közleményben. Az ilyen jellegû uszítás vezetett a zsidók legnagyobb tragédiájához Magyarországon is - tették hozzá.

A nagykövetség sajnálatosnak nevezte, hogy "egy közszereplõ, Szentgotthárd fideszes polgármestere - aki példakép kellene, hogy legyen a választókörzetében - ilyen hamis és nevetséges állításokat mond". Izrael az egyetlen demokrácia a Közel-Keleten és az az ország, amely a népe ellen elkövetett több ezer terrortámadás áldozata. A polgármester a kijelentésével összekeveri az elkövetõket és az áldozatokat - áll a közleményben.
Link

Hozzászólások

68 #1 kolpeny
- 2015-12-01 07:51
Adott esetben még az ensz is antiszemita:

http://www.szomba...1354838506
154 #2 kakas
- 2015-12-01 17:07
40.media.tumblr.com/60f0e593c194323db3e762846dd89f4f/tumblr_nxx2loy9xE1u89ukxo1_1280.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.48 másodperc
3,451,257 egyedi látogató