Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Helyzetjelentés szemétországból

GondolatokRemélem készültök Kulcsra nagyon! Április 20 Kossth L. u. 79 délig gyülekezõ, majd Duna partra vonulás (Ha-jós u. 42.) Aki eltévedne, hívjon: 20/9359052. Úgy sem veszem föl! :-)) Maga a tojásüldözés magánterületen történik, ezért a szolgálatokat és egyéb pártoskodókat, zsidó-cigányokat kirekesztjük. Holokauszt-túlélõket meg sokszorosan. A Holdon esetleg, ha sikerül a les-állás ott maradhatnak, bár kötve hiszem. De ma egy laza összefoglalóval készültem nektek, nem a hülyeséggel.

Tehát, szemétországban megindult a takarítás. Igaz, egyelõre önkéntes alapon és diákmunkában, de szimbolikusan már gerjesztik a jó érzést, hogy ne csak a szétszórt út menti hulladékot tekintsük annak, hanem ez vetülhessen ki kétlábú politikus és egyéb ártalmas génetikai hulladékká lett környezetkárosító ártalmas lényekre is. A mammonkultúrharcot már elbukta rég a soros györgynek álcázott orbán viktor és gyurcsányos vona-zazris tutsek-torockais zsidó banda, csak ezt még nem akarják érteni a népek és nem olvasnak a jelekbõl , jelenésekbõl. Vagy ha olvasnak is, de nem merik felfogni, hogy az ítélet már meghozatott. Nem a fidesz zsidó-cigány bandáról és balga követõikrõl beszélek, se a többi moszad-ihletésû pártocskáról, hanem a kerek egészrõl. Az EU-t még hivatalosan át kell vennie az orosznak, addig se brexit, se exitus. Ehhez fel kell használják orsóst és nyakig korrupt zsidó bandáját gyurcsányt és a belsõ viszálykeltés fenntartására torockait és szintén zsidó álnemzeti közegét. Magyarul, nem hagyhatják kihûlni a kotlit, mert hevületben kell tartani a bugyuta emberszabásúakat és a "politikában" csak éppen annyira megtartatni bennük a "hitet", hogy még éppen hitelesíthessék a zsidó-cigány maffia újabb sakklépését. Netanjahu a legmocskosabb cionista, orbán közvetlen elöljárója is kivezeti parazita népét az "újhazába", mint Mózes, amit itt a Kárpátok közt néztek ki már jó száz éve maguknak, de hát a Holdon sincs helyük, nemhogy a Földön. Minden kamu. Holokauszt ide vagy oda a központosított média adagolja rendesen, hogy nincsenek itt se pártok se eltérõ érdekek, csak színház van, színészekkel, akikkel eljátszatják a bábszínházat a sok hívõ és ostobává aljasított humanoidnak. Ezért is támad ölhetnékje az Embernek, látva, értve mindezt és látva, értve, hogy fajtársai zöme teljességgel menthetetlennek tûnik eme hadmûveletben, mint leírható és le is írandó veszteség. Most írtam le én is.

Lassan ébrednek öntudatukra és válnak le a szártól a még menthetõek. Lassan, de biztosan. Közszolgákat, semmirekellõket szervezgetnek át, építik le a rendõrséget, de közben erõsítik a honvédelmet, de kicsodák és mi célból? És miért nem vagyok, vagyunk már börtönben? Látom, hogy a devizahiteles szófosás közepette egy újfajta összeterelés zajlik, ami eddig nem volt palettán és kapom a híreket, hogy lényegében már aki normális torkig van itt mindennel, sõt az egésszel is és kívánkozik egy emberibb, igazabb világba, mert itt semmi nem igaz. Torockai bérfogvatartást emleget Szibériában? Tán Putyin jelezte, hogy igényt tart az ország zsidó-cigány hulladékára? Finom kis jelzések ezek. Pont olyan, mikor vona-zazri az iráni forradalmi gárdát vizionálta masírozni judapesten (cahal már rég itten van), miközben Trump most nyilvánította terrorista szervezetnek azt? Ez ilyen egyszerû? Nem is hivatalosan megy a betelepítés az "országba", miközben hazudnak reggel, délben este? Svájcban éppen most ismételtetnek meg valami népszavazást, mert hazudtak a kampányban a zembereknek. Társadalmi kísérlet zajlik, verik a harangot, hogy figyeljetek már oda az "alternatív" hírforrásokra és összeesküvés-gyakorlat szakemberek mondandójára, nem a "kormányzati" hazugságokat nyaljátok be! Van fizetésemelés (már ha van, de valahol igen), és cserébe legalább akkora infláció, ami elnyeli azt, amivel már amúgy is sok-sok évvel el vagyunk maradva az etióp átlagtól. Viszont egyre jobban élünk és ugyan kilakoltatás zajlik meg minden, de annyi rohadt autó van az utakon és annyi 10 millás és azt közelítõ értékû, hogy gyanakszom, én már nem is itt élek.

Mosolyogva várom azt a hosszú pillanatot, mely olyan, mint a bosszú. El nem ismerem sem felettem álló kormánynak a jelenlegit és elõdeit, sem istenüket, sem bíróságukat, karhatalmukat, jogrendjüket...semmisnek tartom magát a csaló gyilkos zsidó rendszert, melynek racionális elemeit megtartva, az anarchiát elkerülve csak addig és oly mértékben tartom magamra nézve alternatív módon és nem kötelezõnek, míg a józan ész diktálja, de amint mód adódik rá és elkerülhetõ a fölösleges gyilkolászás, készen állok azt elsöpörni minden mocskával és szennyesével. Nem ígérhetek és nem is ígérek semmit. Semmi "jót". A kezünk alá dolgoznak, míg ha ez pont fordítva is tûnik. lejáratják magukat és a lelkekért folytatott közdelemben a ratyivá lett judaista körösztlénység ugyanolyan ocsmány képpé vált, mint a muszlim hedonista világképért csatarendbe állított cionista erõk. Az oldalon mostanában egyre több filozófus lett megszólaltatva, ugye feltûnt! A vallási kérdések eltörpültek, mert istenek buktak el és lettek piti nephilimekké (annunakikká)...de hát õk nem istenek, csak ezt még nem verték nagy dobra.

Mindenki saját szemetéért felel! De mivel már átfolyt a hulladék minden határon és a zöm már csak ahhoz ért és azért "él", hogy szemetet gyártson úgy fizikai, mint szellemi és lelki síkon ezért kénytelenek leszünk beleavatkozni a "teremtésbe".

Változnak az idõk, de a lényegle maradt. Központosított hatalom, banki szektor és a teljes közigazgatás átszellemülése várható. Tudom, sokan úgy vélitek, hogy a zsidókat most juttatják nyíltan pozícióhoz mindenhol. Talán igaz is, ha ez kell a sok ostoba csicska magyarnak, hogy radikalizálódjon, akkor meg kell legyen. A lakótelepek szépen telnek az országnak nevezett trágyadomb épül és szépül. Nemzetközi porondon "Magyarország" a Tû foka". Én tû, tetû, egyöntetû. Az biztos viszont, hogy mindenkinek odahaza a saját háza, hája körül lenne még mit söprögetni, mielõtt a nemzeti nagy tisztogatásba belevághatunk.

Hozzászólások

1368 #20 Karpatkanyar
- 2019-04-14 14:11
nagy levente, érdekes javaslatod van. de ez csak akkor müködne, ha mindeki indoktrinálva lenne, mégpedig ugyanazokkal a könyvekkel, vagy ugyanazon ideológusok által elõadott szövegekkel. Másképp nem mûködne egyáltalán. te olyan VIII. Henrik féle kerekasztalról álmodozol, ahol az állandóan , vagy legalábbis többször akadékoskodó lovagnak levágták a fejét? Na, így aztán mûködne a kerekasztalod!
kell hagyni egy kis rést: 2/3 elmenne, vagy ez olyan fideszes, hogy görcsölünk már tõle?
238 #21 bivaly
- 2019-04-14 16:19
Mormota !

A Jóisten áldjon meg ! Mond már meg, hogy mikor, meg miben kötözködtem veled !?
Miután regényeket írsz, mert ..., hát, és csak, ezért megengedtem magamnak egy kis figyelmeztetõ humort. Az a fajta mennyiség, amit ide vésel, túl van az olvashatóság határán. A tartalma a könyökünkön jön ki. Felõlem annyit írsz, amennyit akarsz, reméltem, hogy érted a viccet ? De, ha nem, hát nem. Esetenként az üzenõ falon is betû Niagara hullik, tõled !? Szerinted van értelme ?
1368 #22 Karpatkanyar
- 2019-04-14 16:40
Bivaly, vannak "csoportbuzik", angolul "groupies", akik a közösségért élnek, halnak. Az amerikai White Supremacy mozgalom, sok rejtett sejttel azt mondja, hogy a GROUPIES-ok csak a hierarchikus szervezetekben alkalmasok feladatokat elvégezni.
Ezt nem feltétlenül értem vkire, hanem általános érvényû, axiómatikus tapasztalat.
1349 #23 Nagy Levente
- 2019-04-14 19:22
Karpatkanyar, Nem tudom olvastad-e Wass Albert Hagyatékát. Annak a végén van egy választási "kényszer" az egykoron a magyarság társadalmában a harcosok mellett a másik vezetõ vagy pontosabban õk irányító rétegét "kasztját" kitevõ táltosok vagyis bölcsek a rend õrzõi között. Na hát én arról a szellemiségrõl és gyakorlatról beszélek.
99 #24 MORMOTA1968
- 2019-04-14 20:16
Kedves Bivaly! Mit csináljak, ha szeretek írni és valamiért úgy érzem, nem elég leírni csak egyszer vagy néhányszor ugyanazt, csak más szavakkal! Ezerszer körbejárjuk ugyanazon témákat és nem tudom, hogy ennek vajon van e értelme? Mások nem csak beszélnek dolgokról, de tettek, tesznek is. Illetve próbálnak tenni valamit, hogy elõrébb léphessünk egyet-kettõt. Igazi jó megoldás az lenne, ha egyszerûen visszavennénk a hatalmat azoktól, akik kicsavartak már mindent a kezünkbõl, csak hogy ez nem olyan egyszerû! És bár vannak próbálkozások, Apostoli Királyság, Akasa kereskedelmi hálózat kiépítése egymás között, elszámolási pénz bevezetése egy közösségen belül, saját nemzeti tévé csatornák létrehozása, jogi lépések megtétele hazájukért tenni akaró jogászok részérõl, ébresztõ elõadások megtartása, ébresztõ könyvek megírása, de hiába, ha mindez kevés! Túl kevés a tömeges ébredéshez! Én is szeretnék ennél sokkal de sokkal többet tenni, mint amit megtehetek, hogy írom a baromságaimat, de ennek mindössze egyetlen akadálya van! Pénz, pénz és megint csak pénz! A ZSIDÓ FEGYVER! Lehet, hogy nekem is könyvet kellene írnom? Ahhoz nem elég az a kevés tudás, amivel rendelkezem, úgy hogy marad a honlapon irkálás! Igen! Néha, sõt legtöbbször túl sokat írok, de szeretek írni. Sokan vannak bejegyezve ide, mint tagok, még is csak egy maroknyi ember szól hozzá a cikkekhez. A többiek csak olvasgatnak, esetleg néha valaki közülük megnyilatkozik, mikor épp olyan kedve van. Én nem tudok röviden írni, viszont sokan közülünk ha hirtelen megszûnne a honlap, egyszerûen bekattanna, hogy nem írhatja ki magából a feszültséget! Mert feszültek, idegesek és depressziósak vagyunk, már aki! Én például nagyon magam alatt vagyok már! Várunk valami csodára, ami csak nem akar eljönni! Csak a hitegetés megy, hogy lehet ezek ellen tenni, már rogyadozik a rendszerük, hamarosan jobb lesz nekünk, de mikor? Majd egy következõ életben! Igen jól imádkozhatnak ezek a zsidekek a zsinagógájukban a lelki üdvömért, mert egyre gyakrabban vannak furcsa, éles fájdalmaim. És nem hinném, hogy egyedül lennék ezzel! Nem szeretnék úgy felfordulni, hogy nem láthatom lógva ezeket a férgeket, akik egy globális bûnszervezett "maffia" szövetség keretein belül nyúzzák a Föld lakosságát és leginkább, itt a Kárpát-medence közepén minket! Egy valami viszont borzalmasan zavar! Mikor ezeket "EMBERNEK" nevezik! Hol emberek ezek? Egy embernek lelke van, ezek meg még a szó jelentését sem ismerik! Hüllõk ezek, nem emberek! s_ratata
267 #25 Perle
- 2019-04-14 20:19
Csökken az antiszemita cselekedetek száma nálunk:
https://mandiner....etek_szama
99 #26 MORMOTA1968
- 2019-04-14 20:39
Kedves Nagy Levente, Irrefutable, Miskolcilaci, Faeb és Atacama! Sajnos, mostanában nincsenek jó napjaim, se jó hangulatom! Eléggé depressziós is vagyok! Aki volt már benne, tudja mirõl beszélek! A legsötétebb lelki betegség, ami csak létezhet! Fizikailag tesz mozgásképtelenné, életunttá! Imre tudna errõl mesélni, elég sok lelket kezelhetett már és tehetett helyre! Én szeretek köztetek lenni, mert a környezetemben nincs senki, egyetlen személy sem, akivel így ki lehetne tárgyalni mindannyiunk sorsát befolyásoló eseményeket, dolgokat. Csak már nagyon fogy a türelem, nagyon, nagyon!!! Az élet most már hónapról hónapra egyre nehezebb, keservesebb, nem véletlenül! Mentálisan, lelkileg és szellemileg is megakarnak nyomorítani, el akarnak pusztítani minket azok, akik a pénz fegyverével bármit megtehetnek bárkivel! Nekik nem elég, hogy fizikailag semmisüljünk meg, elõtte még meg is kínoznak csupa élvezetbõl! Nincs köztünk két tökéletesen egyforma személyiség és ebbõl adódhatnak feszültségek. Ellenségeink is ezzel operálnak. Összeugrasztással, mondvacsinált ürügyekkel, úgy hogy legalább nekünk nem kellene bántanunk egymást, még látszólag, még viccbõl sem, mert könnyen félre lehet érteni dolgokat. ;) s_hihi
99 #27 MORMOTA1968
- 2019-04-14 20:53
Más téma! Mikor zsidrákék elkezdenek antiszemétkedni, holokosztozni, kérdezzük már meg tõlük mi újság Gázában, Ciszjordániában, Szíriában, meg ahol épp kavarják a maceszt és pusztítják a népet, mint például nálunk is!? Vagy! Holokauszt! Kérdezze már meg tõlük valaki, miért nem voltak õk is a fronton, az elsõ vonalakban, golyófogónak, az õket befogadó nemzetek fiai, lányai között? Mennyivel volt jobb helyzetben náluk koncentrációs táborlakoknál, az az egyszerû, hétköznapi ember, akit behívtak katonának és kivezényelték a frontra? Mennyi esélye volt ott életben maradni egy embernek a tûzvonalban? Mennyit szenvedtek õk is? És mennyit szenvedett a polgári lakosság is? Állandóan megy a nyavalygás zsidrák részrõl, az õket ért sérelmek, népirtás miatt, közben meg az emberek megfeledkeznek azokról, akik szintén rengeteget szenvedtek csak azért, mert a zsidók felsõ vezetése, bankárjaik eldöntötték, hogy egy jó kis világháborúval meg kell tizedelni Európa és a világ népeit, ami nekik azon túl, hogy megtérdeltették a fehér fajú népeket, ami nekik csupa élvezett, még a vagyonukat is gyarapíthatták! Nem értem én azokat az állítólag radikális meg mélyen nemzeti, antiszemétkedõ ellenzékinek beállított politi-mókusokat, akik nem képesek normálisan visszavágni a zsidráknak, mikor elõveszi megszokott politikai fegyvereit! :( s_hihi
8 #28 miskolcilaci
- 2019-04-14 21:19
Sokat nem tudok tenni, gondolom mindenkit meggyõznek a látottak. Maximum önmagam és a maradék családom életét megvédem.
Felétek már világosabb a helyzet. Talán megérem azt, mikor már büntetési tétel lesz az, ha valaki nem használja a megfelelõ helyzetben, s körülmények között a fegyverét.
Erõt ad a még létezõ honlap, valamint azok az összejövetelekrõl készült videók amit feltesztek ide, és a különbözõ megosztókra.
Mormi! Én több dologtól is megválok.
Megválok mindazoktól, amit egyáltalán, vagy ritkán használok, és a kapott összeget visszaforgatom abba, ami most ép kikapcsol, és megnyugtat. Épp a neten lógok, szervezem az adásvételeket, az utalásokat, a csomagolást, a napi egyéb tevékenység mellett. Nem tudom, hogy meddig tart még a kegyelmi idõszak de saját érdekedben célszerû a mocskot erre a rövid idõre távol tartani. Azt akarom leírni, hogy kapcsolj ki, és ha szeretsz írni, és dokumentálni, megcsinálhatod az évek óta mûködõ, vagy már hibernált PI-oldal anyagait csokorba fûzve Gerry, Imrék, és más etalonok segítségével. Tuti, hogy nem lesz idõd a depresszióra!

g7.hu/uploads/2018/02/defelmeres201013.jpg
1513 #29 Irrefutable
- 2019-04-14 21:21
Kedves Mormota. Lehet nyakon leszek csapkodva zúgpszihómókusozásért, de sebaj. Puszta anyagtudatú okostónizással kezdenék. Vannak ilyen olyan pici molekulabigyulák, amik hiányában éreztheted magad depisnek. Ha hagyjuk az évek óta ismert külsõ hatásokat, a D3 vitamin hiánya is tud a depivel azonos tüneteket produkálni. Mert hiába a napfény, meg tudatos étkezés az emberek esztelen nagy számànak van d vitamin hiánya.
Meg még vagy jópár endogén ok. 6 évet húztam le egy endogén depis mellett, szóval sajna kiképzõdtem. Most persze ellehet kalandozni mindenféle spiri elképzelés felé, de akin ül a fekete kutya, az hozzáférhetetlen amíg nincs kicsit jobban.
Ez egy baromi ördögi kör, mert a negatív,negatívot szül.
Ha valakinek nekem elhiheted, soha nem tudhatod mit hoz a holnap. Mert bármilyen hihetetlen a legváratlanabb helyeken megismerhetsz bárkit, aki kicsi rést tud vágni a begubózodó faladon. A jó hír az, aki baromi depis, az nem grafomán:)
Az kerül mindnekit, és mindent eldob, akár az addigi kedvelt idõtöltéseit, ismerõseit is. És tudok még egy baromi jó közhelyet, ami mûködik. Az a hála. Hidd el kipróbált módszer. Ha van hol lakonod, van wc-d, télen melegbe vagy, és van egy ember akinek fontos vagy, mindened megvan. Mert 1 ember mindig akad, csak észre kell venni. És ha elõször igaz "erõszakkal", de igenis elkezdesz örülni ilyen kicsi dolgoknak is, akkor egyre több jön. Mondom, hogy közhelyes, de valóban igy megy ez. Persze attól még becsúsznak rossz dolgok, csak a hozzáállásod lesz más.
Mert amire nincs ráhatásod, azon kár idegeskedni. Persze vannak adrenalin függõk, fõleg a nõk között, akik imádják a drámát, ha nincs csinálnak.
Szóval...ami be tud jönni, adj idõt magadnak. Rómát sem 1 nap alatt építették. Ne légy magaddal szigorú és türelmetlen. Elsõ lépésben túl kell élni a következõ percet, majd, kitolódik napra, hétre és egyszer csak hopp kinnt is vagy. Persze, csak ha akarod:)
Ha valóban ki akarsz jönni a mélyrõl.
És most légy nagyon büszke, magadra! Egy hõs vagy, hogy ezt így többezer szem elõtt, kitudtad, mondani, és leírni. Ez már egész jó kezdet!
1349 #30 Nagy Levente
- 2019-04-14 21:39
Kedves Mormota1968!
Hatalmas és embertelen inteligenciával állunk szemben. Ezek pont az életet nem tisztelik, ez a "küldetésük". Azzal tudunk legtöbbet ellenük tenni, ha nem adjuk meg nékik olyan könnyen amit akarnak. Ha ezt, vagyis az élet védelmét és tiszteletét magunkévá tudjuk tenni, akkor megtanultuk e földi lét leckéjét. A lelkünk következõ dimenzióba léphet. Persze lehetnek köztünk olyanok akik újra ide születnek pedig megtanulták már elõzõ életükbe a leckét. Nekik küldetésük van. A mai "rendszerrel" - ami maga a rendetlenség - az a probléma és talán a legnagyobb, hogy akadályozza a lecke megtanulását és egyáltalán a dolgunk elvégzését - mert most éppen kapitalista érdekkiszolgálás , vagyis rabszolgaság az elsõdleges -. Ma senki nincs a "helyén". Ezért annyi a válás, a depressziós betegségek, a daganatos megbetegedések egy része stb. Ezen kellene a jövõ a gyermekeink miatt változtatni. Ne aggódj, Te megtanulod a leckét, továbblépsz. Csupa, csupa jó dolog vár már csak rád. Úgy legyen!
99 #31 MORMOTA1968
- 2019-04-16 00:02
Kedves Irrefutable! Az én állapotomat, ha jól emlékszem rá, úgy nevezik, mániás depresszió! Talán nem is a legrosszabb. Ez hangulati ingadozást jelent, ami pillanatok alatt törhet az emberre, de akár egy napon belül is megváltozhat. Egyik nap mocskosul fel van pörögve tõle az ember, hülyéskedik, viccelõdik, másnap meg plotty! Összezuhan, mint a szél fútta kártyavár! Én most épp ilyen állapotban vagyok! A "halak" már csak ilyen lelki katasztrófák! Igen! Megpróbálom élvezni az élet apró örömeit és néha még társalognom is van kivel, de voltak, vannak, kegyetlenül rossz napjaim, idõszakom! Mikor minden mindegy! Hõs az nem vagyok, csak potenciális áldozat, veletek együtt! :D Szerintem azért az éltetõ napocska kitakarásának, HAARP-olásnak is van némi nemû köze a hangulati ingadozásaimhoz, meg néha a nem várt rossz események bekövetkezésének is! Vagy amikor nem úgy mennek a dolgok, ahogy kellene! Vajon hányan és honnét olvasgatnak minket? És vajon hányan vannak azok, akik esetleg szimpatizálnak is némelyikünkkel, avagy épp pokolra kívánnak? Érdekes kérdések, válaszok nélkül! s_Laptop
99 #32 MORMOTA1968
- 2019-04-16 00:07
Kedves Nagy Levente! Én biztos, hogy nem vagyok a helyemen! És az is biztos, hogy vissza leszek ide deportálva, vagy inkább küldve, zavarva, mert bõven van mit jóvá tennem! Hogy csupa csupa jó dolog várna rám, azt erõsen kétlem, mert igen csak kevés azon napok száma, amire szinte azt lehetne mondani: ez egy tökéletes nap volt! Apróbb-nagyobb örömök mindig akadnak azért! s_Laptop
99 #33 MORMOTA1968
- 2019-04-16 00:20
Kedves Miskolcilaci! Azért felénk is vannak néhányan! De szerencsére nem a rosszabbik fajtából. Túl nagy falat lenne az nekem, amirõl írsz! Sok-sok türelem kellene hozzá, az meg nekem nem mindig van! Sokszor fogok bele dolgokba, amiket aztán sosem fejezek be, vagy csak jóval késõbb. Az írás viszont valóban megnyugtat, hogy nem kell magamba tartanom mindent, mint teszik azt mások, oszt csodálkoznak, hogy még nálam is szarabbul érzik magukat néha napján! Jó néha kiírni magából az embernek a feszültséget, még akkor is, ha van akinek ez csak nyavalygásnak, panaszkodásnak, gyengeségnek tûnik! Nem kell mindig erõsnek lenni, mutatkozni! Érzõ lelkek vagyunk, pont az ellentétjei esküdt ellenségeinknek! Bár szerintük csak nekik van lelkük, no de milyen? Hát nem a fénybõl való! s_Laptop
75 #34 talpi
- 2019-04-16 04:57
"Mert amire nincs ráhatásod, azon kár idegeskedni. Persze vannak adrenalin függõk, fõleg a nõk között, akik imádják a drámát, ha nincs csinálnak. "
Ezen azért megérné elgondolkodni, hiszen, manapság, egyre kevesebb a nõ, kevesebb a férfi, csak nõ ivarú, vagy hím ivarú/ humanoid/?/nak képzelt egyedekkel lehet találkozni :(
1513 #35 Irrefutable
- 2019-04-16 17:00
Talpi!Tudod mit mondott egykor erre a jó doktor? A nõk olyanok, mint a parkolóhelyek. A jók foglaltak, a többi meg rokkant, vagy fizetõs.:P Ez is ez acrpojetika...s_hihi
75 #36 talpi
- 2019-04-16 19:34
#35 Irrefutable
- 2019. április 16. 18:00:01:Ds_grat

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.16 másodperc
4,610,861 egyedi látogató