Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Helyzetjelentés szemétországból

GondolatokRemélem készültök Kulcsra nagyon! Április 20 Kossth L. u. 79 délig gyülekezõ, majd Duna partra vonulás (Ha-jós u. 42.) Aki eltévedne, hívjon: 20/9359052. Úgy sem veszem föl! :-)) Maga a tojásüldözés magánterületen történik, ezért a szolgálatokat és egyéb pártoskodókat, zsidó-cigányokat kirekesztjük. Holokauszt-túlélõket meg sokszorosan. A Holdon esetleg, ha sikerül a les-állás ott maradhatnak, bár kötve hiszem. De ma egy laza összefoglalóval készültem nektek, nem a hülyeséggel.

Tehát, szemétországban megindult a takarítás. Igaz, egyelõre önkéntes alapon és diákmunkában, de szimbolikusan már gerjesztik a jó érzést, hogy ne csak a szétszórt út menti hulladékot tekintsük annak, hanem ez vetülhessen ki kétlábú politikus és egyéb ártalmas génetikai hulladékká lett környezetkárosító ártalmas lényekre is. A mammonkultúrharcot már elbukta rég a soros györgynek álcázott orbán viktor és gyurcsányos vona-zazris tutsek-torockais zsidó banda, csak ezt még nem akarják érteni a népek és nem olvasnak a jelekbõl , jelenésekbõl. Vagy ha olvasnak is, de nem merik felfogni, hogy az ítélet már meghozatott. Nem a fidesz zsidó-cigány bandáról és balga követõikrõl beszélek, se a többi moszad-ihletésû pártocskáról, hanem a kerek egészrõl. Az EU-t még hivatalosan át kell vennie az orosznak, addig se brexit, se exitus. Ehhez fel kell használják orsóst és nyakig korrupt zsidó bandáját gyurcsányt és a belsõ viszálykeltés fenntartására torockait és szintén zsidó álnemzeti közegét. Magyarul, nem hagyhatják kihûlni a kotlit, mert hevületben kell tartani a bugyuta emberszabásúakat és a "politikában" csak éppen annyira megtartatni bennük a "hitet", hogy még éppen hitelesíthessék a zsidó-cigány maffia újabb sakklépését. Netanjahu a legmocskosabb cionista, orbán közvetlen elöljárója is kivezeti parazita népét az "újhazába", mint Mózes, amit itt a Kárpátok közt néztek ki már jó száz éve maguknak, de hát a Holdon sincs helyük, nemhogy a Földön. Minden kamu. Holokauszt ide vagy oda a központosított média adagolja rendesen, hogy nincsenek itt se pártok se eltérõ érdekek, csak színház van, színészekkel, akikkel eljátszatják a bábszínházat a sok hívõ és ostobává aljasított humanoidnak. Ezért is támad ölhetnékje az Embernek, látva, értve mindezt és látva, értve, hogy fajtársai zöme teljességgel menthetetlennek tûnik eme hadmûveletben, mint leírható és le is írandó veszteség. Most írtam le én is.

Lassan ébrednek öntudatukra és válnak le a szártól a még menthetõek. Lassan, de biztosan. Közszolgákat, semmirekellõket szervezgetnek át, építik le a rendõrséget, de közben erõsítik a honvédelmet, de kicsodák és mi célból? És miért nem vagyok, vagyunk már börtönben? Látom, hogy a devizahiteles szófosás közepette egy újfajta összeterelés zajlik, ami eddig nem volt palettán és kapom a híreket, hogy lényegében már aki normális torkig van itt mindennel, sõt az egésszel is és kívánkozik egy emberibb, igazabb világba, mert itt semmi nem igaz. Torockai bérfogvatartást emleget Szibériában? Tán Putyin jelezte, hogy igényt tart az ország zsidó-cigány hulladékára? Finom kis jelzések ezek. Pont olyan, mikor vona-zazri az iráni forradalmi gárdát vizionálta masírozni judapesten (cahal már rég itten van), miközben Trump most nyilvánította terrorista szervezetnek azt? Ez ilyen egyszerû? Nem is hivatalosan megy a betelepítés az "országba", miközben hazudnak reggel, délben este? Svájcban éppen most ismételtetnek meg valami népszavazást, mert hazudtak a kampányban a zembereknek. Társadalmi kísérlet zajlik, verik a harangot, hogy figyeljetek már oda az "alternatív" hírforrásokra és összeesküvés-gyakorlat szakemberek mondandójára, nem a "kormányzati" hazugságokat nyaljátok be! Van fizetésemelés (már ha van, de valahol igen), és cserébe legalább akkora infláció, ami elnyeli azt, amivel már amúgy is sok-sok évvel el vagyunk maradva az etióp átlagtól. Viszont egyre jobban élünk és ugyan kilakoltatás zajlik meg minden, de annyi rohadt autó van az utakon és annyi 10 millás és azt közelítõ értékû, hogy gyanakszom, én már nem is itt élek.

Mosolyogva várom azt a hosszú pillanatot, mely olyan, mint a bosszú. El nem ismerem sem felettem álló kormánynak a jelenlegit és elõdeit, sem istenüket, sem bíróságukat, karhatalmukat, jogrendjüket...semmisnek tartom magát a csaló gyilkos zsidó rendszert, melynek racionális elemeit megtartva, az anarchiát elkerülve csak addig és oly mértékben tartom magamra nézve alternatív módon és nem kötelezõnek, míg a józan ész diktálja, de amint mód adódik rá és elkerülhetõ a fölösleges gyilkolászás, készen állok azt elsöpörni minden mocskával és szennyesével. Nem ígérhetek és nem is ígérek semmit. Semmi "jót". A kezünk alá dolgoznak, míg ha ez pont fordítva is tûnik. lejáratják magukat és a lelkekért folytatott közdelemben a ratyivá lett judaista körösztlénység ugyanolyan ocsmány képpé vált, mint a muszlim hedonista világképért csatarendbe állított cionista erõk. Az oldalon mostanában egyre több filozófus lett megszólaltatva, ugye feltûnt! A vallási kérdések eltörpültek, mert istenek buktak el és lettek piti nephilimekké (annunakikká)...de hát õk nem istenek, csak ezt még nem verték nagy dobra.

Mindenki saját szemetéért felel! De mivel már átfolyt a hulladék minden határon és a zöm már csak ahhoz ért és azért "él", hogy szemetet gyártson úgy fizikai, mint szellemi és lelki síkon ezért kénytelenek leszünk beleavatkozni a "teremtésbe".

Változnak az idõk, de a lényegle maradt. Központosított hatalom, banki szektor és a teljes közigazgatás átszellemülése várható. Tudom, sokan úgy vélitek, hogy a zsidókat most juttatják nyíltan pozícióhoz mindenhol. Talán igaz is, ha ez kell a sok ostoba csicska magyarnak, hogy radikalizálódjon, akkor meg kell legyen. A lakótelepek szépen telnek az országnak nevezett trágyadomb épül és szépül. Nemzetközi porondon "Magyarország" a Tû foka". Én tû, tetû, egyöntetû. Az biztos viszont, hogy mindenkinek odahaza a saját háza, hája körül lenne még mit söprögetni, mielõtt a nemzeti nagy tisztogatásba belevághatunk.

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2019-04-13 10:51
Ausztriából csábítja haza a dolgozókat egy salgótarjáni építõipari cég


Dübörög az építõipar, gombaként nõnek ki a földbõl az irodaépületek, lakóházak, de a konjunktúra hatása nem mindenhol érzékelhetõ azonos mértékben. Salgótarjánban például nem sok építkezésen sürögnek a munkások, de ahol igen, az éppen egy építõipari vállalkozás új székhelye, amely a néhány évvel ezelõtt becsõdölt CBA franchise, Palóc Nagykereskedelmi Kft. egykori telephelyén épül. A Silver 2009 Kft. ráadásul nem csak új helyre költözik, de olyan jó híre van, hogy külföldrõl is hazajönnek az emberek, hogy a cégnél dolgozhassanak...https://www.portf...aggregator
332 #2 magyar ember
- 2019-04-13 11:33
"Nem is hivatalosan megy a betelepítés az "országba"http://huntv.info...atsokapun/
34 #3 valahun
- 2019-04-13 12:41
Azelõtt is tudtuk mi Toro, de mióta "véletlen" pont amikor kiköltözött az ásotthalmi határ mellé egy csomó afrikai menekültet pillantott meg a tanyáján annyira átlátszó. Ja és véletlenül költözött pont oda költözött. :D
63 #4 GP
- 2019-04-13 13:11
Kíváncsi lennék az itt regisztrált felhasználóknak hány %-nak lenne rá lehetõsége, hogy saját gyára legyen.

1368 #5 Karpatkanyar
- 2019-04-13 14:38
GP-nek
Nagyárpinagyárpinagyár.... pinagyárpinagyár...
s_hihi
1368 #6 Karpatkanyar
- 2019-04-13 14:50
Heffner Attila a Spiritual teve 94. Adásában az alkotmányos rend elleni szervezkedés büntethetõségérõl beszél 1 órát. Érdemes meghallgatni fejtegetéseit. Az alaptörvényesek kell legyenek az elsõk, akiket be kell gyûjteni és fejenként 5-8 évig terjedõ börtönnel büntetni. Ezeknek az elsõ nap alatti dutyiba zárása után lehet elkezdeni a második kört. Mindez nagyon gyorsan kell lefusson, mint szar a klotyóban, miután megnyomtad a gombot. Ahogy õk elõzetesben tartották Budaházyékat évtízeden át, ugyanúgy tarthatjuk mi is õket elõzetesben évtízedekig. Közben meg önfenntartó börtönöket fognak építeni lapáttal és csákánnyal, ahogy illik.
1513 #7 Irrefutable
- 2019-04-13 15:54
Egy generalos ismerõsünk mesélt, hogy szó szerint ellopják a munkásait, ha nem õrzik õket. Kimennek a területre ilyen munkáslopkodók, megkérdik tõlük egy napra mennyit kapnak, majd rátesznek. Erre azok kiejtenek mindnet a kezükbõl, és elhaladnak másik építkezésre. Most , hogy ez mennyire legális ne feszegessük, mert tudjuk ,hogy nem.
Egyszer esküszöm elmegyek én is melósnak, olyan napi díjakat mondanak. Habár szerintem két tégla alatt összerogynék, a maximális építõipari tevékenységem annyi volt, hogy segítettem anno a gyógyósnak lekaparni a tapétámat:D
1431 #8 zsolt5000
- 2019-04-13 16:15
272 #9 Kameleon
- 2019-04-13 16:31
kepkuldes.com/images/d791edf4b2e9191ebb3f34b67c733e34.jpg
Salvini
8 #10 miskolcilaci
- 2019-04-13 18:05
Szomorú beidegzõdés, hogy egy kalap alá vesznek mindenkit már legalább 30-éve. A szakmunkások, az alacsony képzettségûek gyûjtõhelye. Ezen azért vitatkoznék. Tessék csak keresni igazi szakmunkást, aki precíz, megbízható, és igényes a munkájára? ...Mondjuk a villamosság területén... Az áram nem játék!
Ja, most cigányok a szakmunkások. Értem.
99 #11 MORMOTA1968
- 2019-04-13 20:46
Kedves Irrefutable! Én anno, ha nem is az építõiparban kezdtem meg dolgozói pályafutásomat 15 évesen, a suliból kirakva, hanem lovaskocsin az apámmal, disznótrágyát és egyebeket hordva egy itteni TSZ sertéstelepérõl, de 16 évesen már bizony egy kõmûves brigádban hordtam, tettem, amit kellett, több mint hét éven át! Aztán más brigádokban folytattam tovább! Eleinte én is megrogytam az akkor még 50 kilós cementes zsákok súlya alatt, de néhány év után a testedzés meghozta a várt eredményt! Nem mindig élveztem, ha a nap végére éget minden izmom, de meg lehetett szokni. Szép volt, jó volt, meg jó régen volt! s_Laptop
238 #12 bivaly
- 2019-04-14 05:05
És legalább nem írtál regényeket védtelen honlapokra ! Nincs a környéken kõmûves munkára felvétel ? Hát ha !? Körbe nézhetnél, mi meg fellélegeznénk erõsen. Kis idõre legalább is ?
1168 #13 Herzsi
- 2019-04-14 05:36
:D:@Két munkaruhába öltözött férfi egymás mögött magasba tartott
kézzel megy az úton. Odalép egy harmadik fickó:
- Uraim, magunk meg miért mennek ilyen furcsán?
- Bazmeg Józsi! A gerendát otthagytuk!
99 #14 MORMOTA1968
- 2019-04-14 07:29
Kedves Bivaly! Most éppen mi az, ami annyira irritáló volt a hozzászólásomban? Más is mesélt már itt az életérõl, miért baj ez neked? Én nem szoktam senkibe se belekötni, mert így is vannak elegen, akik rugdosnak, megkeserítik az életünket, ezért is nem értem, hogy most mi épp a bajod velem? Én sohasem bántanálak meg téged egyetlen szóval sem, mert kedvelem az írásaidat! Bocsi, hogy meg mertem nyilatkozni megint! s_f-ang s_franc
1349 #15 Nagy Levente
- 2019-04-14 08:23
Kedves Mormota1968!
A Karpatkanyar a minap vetette fel nekem a PI honlap színvonalának emelését egy pár javaslattal. Én azt gondolnám elõrelépésnek, - amit megírtam neki is - hogy az itt összegyûjtött információkból kellene sratégiát összehozni. Egy-egy probléma vagy lépés megoldási javaslatát meg kellene tárgyalni és megszavaztatni. Ezt viszont - hûen õseink hagyományaihoz - úgy kellene, hogy nem a nyugatot majmolva többségi szavazat döntéssel, hanem mindenkinek legyen vétójoga. Az egységes álláspont döntsön.
A Bivaly biztos, hogy minden rossz döntéstõl megkímélne minket. Nagyon értékes lenne egy ilyen stratégiaalkotásban. Úgyhogy én még örülök is a kritikáinak!

Kedves Bivaly!
Ezért jó, hogy itt vagy köztünk!
1513 #16 Irrefutable
- 2019-04-14 08:42
Szerintem a színvonal emelés elsõ lépése, hogy nem kell beleállni mindnekibe, akinek mondjuk más a stílusa, vagy a maga módján kikívánkozik belõle valami. Kötekedésre ott a faszbúk. Itt meg vannak évek óta bejáratott adminok, akik moderálnak.Nehéz a világ, mindenkinek van elég baja. Ha nem tetszik valakinek valami, simán figyelmen kívül lehet hagyni. A "világmegváltás" szerintem nem egy honlap dolga, hanem az, hogy ki mit tesz a maga környezetében.
8 #17 miskolcilaci
- 2019-04-14 09:00
Mormi! Vegyél vissza azt érzékenységbõl. Nekem is ez a bajom. Bivaly csak formáz építõ jellegileg, ahogy a szobrász a szobrát... azért hogy mentálisan is edzett legyél. Ember vagy, szerintem itt ezt sokan tudják! s_kvs_Laptops_proszt
198 #18 faeb
- 2019-04-14 09:18
Mormi, nem látom, hogy Bivaly belédkötött volna - csak egy humoros megjegyzése volt! Úgy látom, nincs vidám vasárnapod... s_nezem
684 #19 atacama
- 2019-04-14 12:56
MORMI,mormi vegyé vissza..:D:D

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.37 másodperc
4,709,029 egyedi látogató