Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gyurcsány Ferenc európai háborúval fenyegetõzik

Belföldbaloldali versus jobboldali zsidó és mindkettõ cionista. Nacionalista és internacionaionalista...teljesen mindegy, csak zsidó legyen! Ismét az Európai Egyesült Államok létrehozását sürgették a kampánynyitón
Egy újabb háború lehetõségét emlegette Gyurcsány Ferenc abban az esetben, ha az Európai Egyesült Államok helyett a nemzetek Európája hívei erõsödnek meg. A DK EP-kampánynyitóján az is elhangzott, hogy olyan Euró­páról álmodnak, ahol mindenki jólétben él és amelyik Orbán Viktortól is meg tud védeni.

A Demokratikus Koalíció egységes és kiszámítható párt, amely a megalakulása óta egyetlen jelentõs politikai fordulatot sem tett, és nem cikcakkokban próbálta megközelíteni a jövõt – így különböztette meg magukat a többi ellenzéki párttól Gyurcsány Ferenc a DK EP-kampánynyitóján. A volt miniszterelnök a Budapest Kongresszusi Központban hívei elõtt hangoztatta, hogy soha, egyetlen percig nem alkudtak meg a Fidesszel, sem politikai, sem üzleti ügyben. „Nem kell taktikázni, nyugodtan lehet nemet nyomni az igazságtalan családvédelmi akciótervre, nem kell tartózkodni” – szúrt oda ellenzéki riválisainak.

Gyurcsány leszögezte, hogy a DK az Európai Egyesült Államokban hisz, ami által a közös sikerek aktív partnerei és nyertesei leszünk, ellenben ha a nemzetek Európája hívei erõsödnek meg, és a történelmi bitangok tovább feszítik a húrt, az egy újabb európai háborúhoz vezethet. Szerinte ha a demokrácia nem képes jobb, nyugodtabb és kiszámíthatóbb életet biztosítani, akkor a többség elfordul tõle és jönnek a történelem farkasai, a történelem gazemberei, mint Orbán Viktor, Marine Le Pen és Matteo Salvini, akik megtanítanak félni és gyûlölni. A DK elnöke az elõttük álló kampányról úgy fogalmazott: meg kell próbálniuk a lehetetlent, mivel egy erkölcstelen monstrummal, nehéz fegyverzettel felszerelkezett hatalommal állnak szemben, de elõbb-utóbb célhoz fognak érni.


Hátul a sorban. A volt miniszterelnöknél a jelek szerint már a felesége is fontosabb a párt hierarchiájában / Fotó: Havran Zoltán


Gyurcsányéhoz hasonló ováció fogadta feleségét, aki – szavai szerint – olyan Európáról álmodik, ahol mindenki jólétben él, ahol nincsenek másodrendû állampolgárok, amely képes megvédeni a polgárait a külsõ veszélyektõl, de attól is, ha a saját kormányuk diktatúrát épít, mert Európa minket Orbán Viktortól is meg tud védeni. – Ezt az álmot az Európai Egyesült Államok tudja megvalósítani – jelentette ki a DK EP-listavezetõje.

Megismételte, hogy be kell vezetni az európai minimálnyugdíjat, az európai minimálbért, az európai családi pótlékot és a mindenkinek járó európai minimumellátást. Ezeket a járandóságokat pedig a multinacionális cégekre kivetett adókból lehetne finanszírozni. A listavezetõ szerint Orbán Viktor megtéveszti az embereket, amikor amellett érvel, hogy az ország egyedül is erõs lehet.


Az ellenzéki párt nem hisz abban, hogy Magyarország egyedül is erõs lehet / Fotó: Havran Zoltán


– Egyedül fogjuk megállítani a multicégeket? Orbán egyedül fogja megoldani a technológiai forradalom kérdéseit? A nemzetközi terrorizmust, a népvándorlás problémáit? Hogyan? – tette fel a kérdést, majd meg is válaszolta: sehogy. Szerinte ha Orbán Viktor politikája érvényesül, akkor a magyaroknak nem lesz beleszólásuk abba, milyen legyen az új világ, csak „a kispadon fogunk ücsörögni és pislogunk”. – Nem a bezárkózó ország az erõs és szuverén, hanem az, amelyik részesévé tud válni egy erõs Európának. Ha ennek az akadálya Orbán Viktor, akkor ezt az akadályt távolítsuk el – jelentette ki.

Felszólalt a trágár beszédérõl elhíresült diáklány, Nagy Blanka is, aki arra kérte a hallgatóságot, minden esetben álljanak fel és mondják el, ha igazságtalanság éri õket. Beszédet nem mondott, de vastapssal ünnepelték a mintegy hatmilliárd forintos költségvetési csalással gyanúsított Czeglédy Csabát, akit Gyurcsány úgy méltatott, hogy „ez a fiú egy dolgot biztosan megmutatott a börtön árnyékában: hogy lehet tisztességesen viselkedni, lehet ellenállni, a szabadságot is kockáztatni”.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2019-04-15 06:38
Novák elõd és utódai, merre nézel csak hamiskártyások. Szóval, ha a zsidó "baloldal" a zsidó "szélsõjobbal szövetséges", akkor a zsidó "jobboldal" már kóser!


Novák Katalin: Antiszemiták szövetkeznek a baloldallal


Az egyik legsikeresebb tagpártjának tartja a Fideszt a középjobb és jobboldali pártokat tömörítõ Nemzetközi Demokrata Unió (angol rövidítéssel IDU), az egymást követõ három kétharmados választási gyõzelméért – mondta el Novák Katalin (képünkön) Chilébõl telefonon az MTI-nek az IDU kétnapos kongresszusát követõen.

Az Emmi család- és ifjúságügyért felelõs államtitkára szerint a konferencián szó esett arról is, mi zajlik az Európai Parlamenten belül az Európai Néppártban.

Elhangzott, hogy az IDU-nak a Fidesz szövetségese, látják, hogy ugyanazokat az értékeket képviseli, amelyeket az IDU is sajátjának tart, így a demokráciát, a vallá­s­szabadságot, a kereszténység védelmét, családügyben a hagyományos, konzervatív értékek oltalmát.

Novák Katalin tájékoztató felszólalásában kitért arra, hogy Magyarországon létrejött egy olyan ellenzéki szövetség, amelyben összeállt a szélsõjobb és a baloldal, és ez olyan jelenség, amelyet mindenki aggodalommal figyel, hiszen – mint mondta – „nyíltan antiszemita politikai erõk már a baloldallal szövetkeznek, csak hogy hatalomhoz tudjanak jutni”.

Az államtitkár elmondta még, hogy egy panelbeszélgetésen megvitatták a chilei nõk helyzetét, esélyegyenlõtlenségi problémáit, és megtudta, hogy a chilei kormány épp mostanában kezd a családpolitikával intenzívebben foglalkozni. Novák Katalin ismertette a magyar intézkedéseket, amelyek célja, hogy harmónia szülessen hivatás és családanyaság között.
https://magyarnem...l-6724106/
1368 #2 Karpatkanyar
- 2019-04-15 08:11
Az Európai Egyesült Államok létrehozása geopolitikai kényszerpálya. Csak nem mindegy, hogy milyen formában jön létre. Föderális vagy konföderációs egyesülés jön létre. A zsidó hegemónia erõsítése a föderális Europát követeli, amit õk és lakájaik vezetnek. A nemzetállamok szövetsége lenne a a konföderációs Európa, ahol a zsidó hegemónia kiiktatására be kell vezetni a közvetlen demokráciát.
Ez az egyetlen békés uton megvalósítható politikai megoldás.
809 #3 megmondhatom-e
- 2019-04-15 10:40
- ez a Djurtsáni tudhat vallamit !

Felesége - a Djurtsániné - mivel zsidó a javából , nyilván jól érte-sült . Meghát - ezek ketten ne ismernék a zsidót ?
Tuggyák a nyüvessek , hogy ha a dolgok nem a zsidók érdekei szerint folynak , az háború esetét vonja maga után! Itt hatékonyabban kell gyilkolászni !
Mert bármi áron ! ! ! Meg legalább gyorsabban fogy a goy is !

Mindig tanakodtam itt magamban , hogy egy nõ hogy a franzba ' tud együtt pendülni a húron egy alakkal ,mint ez a Djurtsáni !?
Most , hogy a Djurtsániné is elõbújt a Djurtsáni -ólból , itt mutogatja a rusnya ábrázatát - tapasztalhatjuk , hogy ez még borzadályosabb figura , mint maga a Djurtsáni !
Meg az se biztos , hogy ez nõ ! Lehet , hogy csak egy olyan felfújható "partner" a szex -önkielégítõk boltjából!

A djurtsáni épp most tett bele új lion battery-t! ( az elmegy / szól egy ideig) A djurtsáni pont a legrondábbat választotta , mert ez illik hozzá!
139 #4 jozsef toth
- 2019-04-15 18:09
A DK EP-kampánynyitóján az is elhangzott, hogy olyan Euró­páról álmodnak, ahol mindenki jólétben él és amelyik Orbán Viktortól is meg tud védeni.

Alomnak nagyon szep!
De akkor minden mocskos borhianyosnak el KELL hagyni europats_hee
Kulonben csak tovabra megy a szarkeveres!:@

Az meg csak alom ,hogy ezeket vissza lehet terelni izraelbe.
Igy csak az eros meg ritkittasuk maradts_ratata
Talan egy darabig utanna csend lesz .s_f-ang
267 #5 Perle
- 2019-04-15 18:34
Kiváncsi lennék, ki áll mögöttük és ki a kampánytanácsadójuk.. Mert úgy tünik, biztosra mennek a hamis igéretekkel, Klárika nagyon tör elõre a semmibõl. Ugy, mint atöbbi kelet-európai nõi vezeto.
,
267 #6 Perle
- 2019-04-15 20:04
Megszûnt az együttmûködés a Nato és Oroszország között
https://gondola.h...ozott.html
8 #7 miskolcilaci
- 2019-04-15 20:10
Name:?

www.kepfeltoltes.eu/images/2019/03/302K_pkiv_g_s.png
116 #8 livia
- 2019-04-15 20:26
Közben meg ki akarják irtani az emberiség 90 százalékát. Ez régen szemben történt, harccal, ma csak gombnyomással. Ég a Notre Dame! Mond ez valamit? No, nekem könnyek, és a tehetetlenség érzése!
116 #9 livia
- 2019-04-15 20:32
Laci! A név mindent elmond. No, és a jellem. No, meg az arcára van írva. Jelleg.Szétálló fül, no, a szemek? Érdekes.Szerintem szindróma.
139 #10 jozsef toth
- 2019-04-15 20:51
Latom az azert meg TITOK ,hogy addig hova fognak bujni!

Gyurcsány es tarsai egesz europaba szarba leszneks_hee
Eltevedt golyok meg oket is elerhetik.s_ratata
Mert akkor jobban ropognak majd a katyusak!
Csanadi majd befogadja oket az uj hazaba.
1349 #11 Nagy Levente
- 2019-04-15 21:09
Ez egy hülye! Ez is elég a Római Birodalomból, nem kell ezt tovább feszíteni. Ezt az egész "Európai Egybesült Államokat" hagyjuk a " hanyatló nyugat ópiumának "!
139 #12 jozsef toth
- 2019-04-15 23:35
Ez gyur CSOTANY nem veletlenul epittette a hatalmas KREMATURIUMOT!
Talan lesz lehetosege elsonek ki probalni:Ds_yeye
Eleg nagy befogado kepesseggel bir.

Megint sok artatlan ember fog meghalni.
De egybe maguk alatt fureszelik a jovojuket.
Mert ezek utan az egesz vilagon a gyulolet vilagaba fognak bujkalva elni .
Mar amelyik tu fogja elni.
Na ez lesz az igazi holokauszt!s_durrs_ratata
99 #13 MORMOTA1968
- 2019-04-17 07:36
A hányinger kerülget, de szó szerint ettõl a parazita nyûvedék társaságtól! :( Embert még csak véletlenül sem látni köztük! Csak zsicit a legundorítóbbak közül! De nagyon akarjátok ezt a háborút férgek! Hogy a büdös francba keveredhetett az emberiség közé ennyi mocskos élõsködõ, vérszívó? És rengeteg gój marha még szimpatizál is velük, mintha nem akarná észre venni, hogy ez nem az õ fajtája és nem az õ fajtájának akar jót! Borzalom! :@ s_ratata

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.01 másodperc
3,392,639 egyedi látogató